Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Testissä edulliset Technic -meikit + ALEKOODI

Sain eilen aamulla postin mukana paketin MakeUpShop.fi -verkkokaupasta, jonka kanssa tämä postaus on tehty yhteistyössä. MakeUpShop.fi on suomalainen kosmetiikan verkkokauppa, joka myy edullisin hinnoin mm. meikkejä tunnetuilta ja hieman tuntemattomammiltakin merkeiltä. Minulle he lähettivät testiin Technic -merkkisiä meikkejä, joita testailin tämänpäiväisen meikkilookin toteuttamisessa.


 


p1019249.jpg


 


Technic on erittäin edullinen brittiläinen meikki- ja kosmetiikkamerkki, jonka yksittäisiin tuotteisiin olen joskus aikaisemminkin törmännyt. Nyt pääsin kuitenkin testaamaan merkin toimivuutta laajemmin, sillä paketin uumenista löytyi seitsemän erilaista meikkituotetta, joilla saa loihdittua sekä hillitymmän arkimeikin että näyttävämmän juhla/iltameikin. Käytin koko meikissäni lähinnä näitä seitsemää tuotetta, vaikka lainasinkin muilta merkeiltä aurinkopuuterin sekä huulikiillon meikin viimeistelyksi. 


 


p1019281.jpg


 


Ensimmäisenä levitin puhtaille kasvoille Matte Mineral -meikkivoidetta sävyssä Café Au Lait, joka osoittautuikin minulle ihan täydelliseksi meikkivoidesävyksi. Koostumukseltaan voide oli paksuhkoa ja yllättävän peittävää, ja se muistuttikin kovasti suosikkimeikkivoidettani, L'Oréal Parisin Infallible 24H-Mattea. Ja aivan kuin suosikkinikin, Technicin meikkivoide kuivui nopeasti, joten levittämisessä ei kannata liiaksi aikailla. Lopputulos on mattainen ja siisti, vaikka meikkivoide kaipaisikin ehkä alleen primerin tai jonkun kosteuttavan tuotteen. Itse en näitä käyttänyt, sillä halusin pitää meikin mahdollisimman Technic -painotteisena. Merkiltä löytyy kuitenkin myös Primer Spray, joka sopii varmasti tämän meikkivoiteen alle erinomaisesti. Hintaa meikkivoiteella on 6,99e/45ml.


 


Meikkivoiteen päälle taputtelin Superfine Translucent Powder -puuteria, joka on lähestulkoon läpinäkyvää, ellei pientä kirkastavaa efektiä lasketa. Tämä oli itseasiassa itselleni jo entuudestaan tuttu tuote, ja tiesin sen sopivan omiin puuteritarkoituksiini erittäin hyvin. Tuote tosiaan kirkastaa erityisesti silmänalusihoani kivasti, ja tuntuu samettisen pehmeältä iholla. Se ei siis kuivata ihon herkimpiäkään kohtia, vaan antaa raikkaan mattalopputuloksen iholle. Yhden 12g puuterin hinta on 4,99e.


 


p1019180.jpg


 


Seuraavana sipaisin kasvoille kerroksen Makeup Revolutionin Bronze Kiss -aurinkopuuteria, jonka jälkeen alkoikin aikamoinen sumpliminen. Technicin Bronze Eyeshadows -paletti osoittautui todella monipuoliseksi tuotteeksi, sillä sen avulla taioin kasvoille niin poskipunan, highlighterin kuin silmämeikinkin. Poskipunaa varten sekoittelin paletin toista ja viidettä sävyä, jotka olivat kaikkein punaisimmat. Lisäsin mukaan myös hieman lisää puuteria, ja lopputuloksena oli kaunis ja terveen näköinen hehkuva poskipuna. Paletin ensimmäistä ja vaaleinta sävyä taas käytin highlighterina poskissa, nenässä, otsassa, leuassa ja amorinkaarella. Vaikkei korostus ollutkaan ihan yhtä intensiivinen kuin mitä yleensä käytän, niin se antoi kasvoille upeaa hehkua. 


 


Luomiväriä tehdessä aloitin paletin ainoalla mattasävyllä, joka on kylmähkö tummanruskea. Levitin sitä luomivakoon varovasti, sillä en halunnut lopputuloksen olevan liian karu. Liikkuvalle luomelle levitin kostealla häivytyssiveltimellä viidettä ja tummanpunaisinta metallinhohtoista sävyä, ja lisäsin ensimmäistä highlighter -sävyä silmien sisänurkkiin ja kulmaluille. Alaluomille taas valitsin kolmannen sävyn, jonka tummankultainen/pronssinen metallinhohde sointui erinomaisesti yhteen punertavan meikin kanssa. Kaikenkaikkiaan luomivärit yllätivät minut täysin pigmenttisyydellään, onhan paletti ainoastaan 6,99e hintainen. Kaikki sävyt ovat sekä rakennettavissa että häivytettävissä erinomaisesti, eikä ylimääräisiä partikkeleitakaan irtoile juuri lainkaan. Ehdoton suositus tälle tuotteelle!


 


p1019183.jpg


 


Seuraavana rajasin silmät Liquid Liner -eyelinerin mustalla sävyllä. Useimmiten omat rajauksena eivät ole Instagram -trendien teräviä kissasilmiä, vaan hieman kaarevampia yksilöitä, sillä koen niiden sopivan epäsymmetrisille silmilleni paremmin. Technicin eyeliner oli mustaa, helposti levittyvää ja pigmenttistä, eikä se kuivunut liian nopeasti, vaan yhdellä kastamisella sai helposti maalattua koko silmän. Sivellin on tuotteessa ohut ja joustava, joka sopii omille taidoilleni paremmin kuin kovat ja terävät kynämallit. Hintaa tuotteella on vaivaiset 3,99e!


 


Paketissa tullut Get Lashed -ripsiväri oli tuotteista ainoa, jolle en liiemmin lämmennyt. Omistan kohtuullisen pitkät, mutta täysin tikkusuorat ripset, ja jotta niihin saa kaarevuutta, on ripsivärin lähes poikkeuksetta oltava vedenkestävä. Vaikka tässä Technicin ripsarissa olikin loistava ja erotteleva harja, sekä sopivan kuiva koostumus, se ei kuitenkaan saanut millään pidettyä ripsiä taivutettuina. Kaarevaripsisille tämä 4,99e kustantava mascara on kuitenkin varmasti ihan omiaan.


 


p1019116.jpg


 


Brow Pencil sävyssä Brown oli ainoa kulmatuote, jota käytin tämänpäiväisessä meikissäni. Se suoriutui yllättävän hyvin villisti venkoilevista kulmakarvoistani, joihin yleensä käytän sekä kulmavahaa että kulmaväriä pelkän kynän lisäksi. Sävy oli myös hieman vaaleampi kuin mitä yleensä käytän, mutta ainakin omasta mielestäni se näytti hyvin luonnolliselta ja sopi hiustenväriini silti passelisti. Tämä kulmakynä on ihan valtava, ja siitä riittää varmasti pitkäksi aikaa. Lisäksi mielestäni on ihan huippua, että kynän toisessa päässä on kulmaharja ja korkissa terotin, sillä se vähentää ylimääräisten tuotteiden mukana kantamisen tarvetta. Kulmakynän terotinta voi nimittäin käyttää myös muiden normaalikokoisten meikkikynien terottamiseen. Hintaa kynällä on 4,99e.


 


Viimeisenä vuorossa olivat huulet, joita varten laatikon mukana tuli valtava Juicy Sticks -huulipunakynä sävyssä The Hamptons. Kaunis tummanpunainen sopii omasta mielestäni niin arkeen kuin juhlaankin, riippuen täysin muusta meikistä. Puna on helposti levittyvä ja tuntuu pehmeältä huulilla, mutta aloittelevan huulipunakäyttäjän kannattaa rajata huulet huultenrajauskynällä ennen huulipunan käyttämistä. Huulipuna pysyy hyvin huulilla, mutta ei ole pitkäkestoinen, joten se ei kestä esimerkiksi syömistä tai juomista. Sitä on kuitenkin helppo lisätä aina tarpeen tullen. Koska kesä on minusta ehdottomasti kiiltävien huulien aikaa, niin lisäsin punan päälle vielä W7 -merkin läpinäkyvää huulikiiltoa. 


 


p1019259.jpg


 


Technicin tuotteet yllättivät minut ainakin ihan totaalisesti. Suosikeiksini nousivat eyeliner sekä pronssinen luomiväripaletti, jotka varmasti lisään omaan vakioarsenaaliini samantien. Jos itse kaipaat meikkivalikoimaasti jotain uutta testailtavaa, niin nyt olisi erinomainen paikka hankkia vaikkapa juuri Technicin tuotteita testiin. MakeUpShop.fi:stä saat nimittäin heinäkuun loppuun asti -15% koko valikoimasta koodilla KIRSIKKA15. Itse en hyödy tästä koodista mitään, vaan se on olemassa ainoastaan teitä hyödyttämään. Ja hei, käsittääkseni alen saa myös jo ennestään alennetuista tuotteista!


 


Onko MakeUpShop.fi tai Technic sinulle jo entuudestaan tuttu?


 


Kirsikka W.


 


*Postaus tehty yhteistyössä MakeUpShop.fi -verkkokaupan kanssa*


 


 

Kommentit

Näitä luetaan paljon