Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Mask Maven Box kesäkuu 2018 - Deep Detox

Eilen pamahti postiluukusta Beautequen Mask Maven -boxi (tai maxikirje), jota olinkin jo ehtinyt hetken odotella. Beautequen boxit lähetetään aina kuukauden lopussa, joten täällä Suomessa ne ovat perillä seuraavan kuun parin ensimmäisen viikon aikana. Kesäkuussa teemana oli Deep Detox, eli ihon syväpuhdistaminen ja nollaus. Kuten edellisinäkin kuukausina, maxikirje piti sisällään yhdeksän erilaista teemaan soveltuvaa kasvonaamiota.


 


img_0512.jpg


 


FARM STAY CHARCOAL VISIBLE DIFFERENCE MASK SHEET


Kuten nimestäkin voi päätellä, naamio sisältää siis hiiltä, jopa on tunnetusti yksi suosituimpia ainesosia ihon syväpuhdistuksessa. Hiilen lisäksi naamiosta löytyy myös mm. hyaluronihappoa ja erilaisia uutteita, jotka yhdessä lupaavat antaa iholle puhtaan dewy -ilmeen. Ulkonäöltään naamio on aika peruskauraa. Naamion arvo on 1,99USD eli noin 1,70e.


 


img_0515.jpg


 


COS.W MY REAL SKIN - CHARCOAL SHEET MASK


Tämä kosteuttava ja puhdistava naamio sisältää myös hiiltä, sekä hyväksi havaittuja lakritsinjuurta ja teepuuöljyä. Naamion luvataan myös poistavan epäpuhtauksia, kuorivan hellästi, ja pehmentävän ihoa. Tämänkään paketin ulkonäkö ei herätä sen suurempia tunteita, vaikka ihan tyylikäs onkin. Naamion arvo on 2,99USD eli noin 2,50e.


 


img_0503.jpg


 


ESFOLIO PURE SKIN ESSENCE MASK SHEET - VOLCANIC ASH


Tämän mielenkiintoisen naamion luvataan puhdistavan ja kosteuttavan ihoa, sekä lisäävän sen elastisuutta. Naamio sisältää tulivuoren tuhkaa, vitamiineja ja erilaisia uutteita. Pakkauksen ulkomuoto on Esfolion Pure Skin -naamioille tuttu, lapsenomainen ja sarjakuvamainen. Naamion arvo on 2,25USD eli noin 2e.


 


img_0517.jpg


 


ULTRU I'M SORRY FOR MY SKIN BLACK MUD MASK - TIGHTENING


Naamio sisältää useampaa eri savea, tulivuoren tuhkaa, sekä runsaasti erilaisia uutteita esimerkiksi appelsiinista, sitruunasta, bergamotista ja laventelista. Sen luvataan poistavan epäpuhtauksia ja puhdistavan ihoa sitä kuivattamatta. Naamio myös rauhoittaa ihoa, ja sen pakkaus on mielenkiintoinen ja erottuu edukseen. Naamion arvo on 5USD eli noin 4,30e.


 


img_0505.jpg


img_0507.jpg


 


PUREDERM DEEP PURIFYING BLACK O2 BUBBLE MASK - VOLCANIC & CHARCOAL


Boxin mielenkiintoisin kaksikko ovat juurikin nämä kaksi kuplanaamiota, joilla on myös erilaiset käyttötarkoitukset. Hiilinaamio puhdistaa, kuorii, tasapainottaa ja kosteuttaa, kun taas volkaaninen naamio syväpuhdistaa ihon ja sen huokoset kokonaisvaltaisesti. Naamiot sisältävät monia erilaisia hedelmäuutteita, kuten sokeriruoko, papaija ja appelsiini. Pakkaukset ovat söpön pastellinvärisiä, ja naamioiden arvo on 3,99USD/kappale, eli noin 6,90e yhteensä.


 


img_0514.jpg


 


SKIN PLANET M-NMF SOLUTION CREAM MASK


Tämä voiteella kyllästetty sheet mask on tarkoitettu käytettäväksi syväpuhdistuksen jälkeen antamaan lisäkosteutusta iholle. Tuote sisältää liposomeja, joiden luvataan lisäävän ihon elastisuutta, kosteuttavan reilulla kädellä, ja korjaavan ympäristön aiheuttamia iho-ongelmia. Pakkaukseltaan naamio näyttää kalliilta ja asiantuntevalta, vaikka arvoa sillä onkin vain 2,99USD (noin 2,50e).


 


img_0509.jpg


 


SKIN PLANET DAILY FRESH GARDEN MASK SHEET POMEGRANATE


Granaattiomenanaamiot kuuluvat omiin suosikkeihini sillä ne virkistävät ja elävöittävät nuupahtaneen näköisiä kasvoja. Tämä naamio lupaa lisäksi antavan iholle lisää elastisuutta ja pehmeyttä, ja se sisältääkin granaattiomenan lisäksi myös mm. limeä, sitruunaa ja tomaattia. Ulkonäöltään paketti on perus hedelmänaamion näköinen, ja naamion arvo on 1,99USD, eli noin 1,70e.


 


img_0510.jpg


 


TSAIO STAYED UP LATE BLACK MASK - ALICE


Boxin viimeinen naamio on tarkoitettu niille päiville, kun yöunet ovat jääneet vähäisiksi. Naamio sisältää sekä luonnollisia että kemiallisia aineita, jotka lupaavat kaunistavan, virkistävän ja raikastavan ihoa. Mukana on muun muassa soijapapua ja kastanjaa, ja naamion pakkaus on söpön tyttömäinen. Arvoa naamiolla on 2,50USD, eli noin 2,10e.


 


Tämä jokakuukautinen yhdeksän naamion paketti kustantaa postikuluineen aika lailla tasan kaksikymmentä euroa. Naamioiden kokonaisarvo taas tässä kuussa oli noin 23,70e, joten plussan puolelle jäätiin lähes neljä euroa. Ja kun ottaa huomioon sen, että Suomessa on todella hankala löytää kasvonaamioita alle kahden euron hintaan, on lopputulos vielä parempi. Deep Detox ei ehkä teemana ollut oma suosikkini, mutta loppupeleissä yllätyin siitä, miten paljon kivoja ja mielenkiintoisia naamioita paketti pitikään sisällään.


 


img_0520.jpg


 


Vielä parin päivän ajan ehtii tilata itselleen heinäkuun paketin, jolla on omasta mielestäni tähän mennessä tilaamistani laatikoista kaikkein paras teema: But First, Brunch. Jos päädyt tilaamaan, kannattaa käyttää hyväkseen jompaa kumpaa näistä alekoodeista:


BRUNCHMM - Saat yhden ylimääräisen naamion ensimmäisen tilauksesi mukana veloituksetta


TRYMASKMAVEN - Saat -15% ensimmäisestä tilaamastasi boxista

Kommentit

  1. Mä en näistä maskeista niin välitä, niin tilasin jo viime kuun puolella heinäkuun meikkiboxin. Silloin siihen sai ilmaiseksi mukaan parsakaalirasvan :). Saas nähdä kun tulee, toivottavasti ei haise parsakaalille...:D

    VastaaPoista
  2. Vau, tulivuoren tuhkaa! Ompa jännittävän kuuloisia maskeja! Haluaisin kokeilla ainakin tuota puhdistavaa hiilinaamiota!

    VastaaPoista
  3. Itsekin olen pohtinut, josko pitäisi tilata heinäkuun boxeista myös se Beauty Box, mutta rahallisen tilanteen vuoksi taitaa nyt jäädä hankkimatta. Kirjoita sitten blogiin, minkälaisia tuotteita se piti sisällään, niin pääsen itsekin kurkkaamaan :) 

    VastaaPoista
  4. Joo, olivatkin yllättäen tosi mielenkiintoisia! Vielä en ole ehtinyt testailemaan noita uusia, mutta ehkäpä pian :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon