Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box heinäkuu 2018 - turhia purkkeja

Heinäkuun Bette Box saapui ollessani Italiassa, niin kuin vähän uumoilinkin. En millään malttanut olla lähes kokonaista viikkoa kurkkaamatta muiden blogeihin, joten sisältö minulle paljastui jo ennen oman pakettini avaamista. Ja jotenkin vain kovasti toivoin, että omani olisi kuin taikaiskusta parempi laatikko. Mutta eihän se tietenkään ollut.


 


afterlightimage_7.jpg


 


afterlightimage_8.jpg


 


DERMOSIL NATURE MINTTU VARTALOVOI


"Ylellinen ja runsaasti kosteuttava vartalovoi hellii kuivaa ihoa. Tuotteen koostumus on ylellisen pehmeä ja paksu, mutta sisältämiensä kasviöljyjen ansioista sitä on helppo levittää vartalon iholle. Vartalovoi sisältää runsaasti ihoa pehmentävää ja silottavaa sheavoita, joka myös sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Tuotteen tuoksu tulee luonnollisesta viherminttuöljystä, joka on myös ihoa hoitava aine. Kun vartalovoide on imeytynyt ihoon, sen kevyt tuoksu haihtuu iholta. Saatavilla verkkokaupasta dermosil.fi. Ovh. noin 9,70e/200ml."


Pidän Dermosilin tuotteista todella paljon, ja olen niistä täällä bloginkin puolella puhunut useaan otteeseen. Myös tämä kyseinen tuote on mieleeni, sillä se tosiaan tuntuu todella kevyeltä iholla, ja jättää myös jälkeensä hentoisen viilentävän efektin. Minttu ei kuitenkaan mielestäni ole maailman kesäisin tuoksu, ja olisin kaivannut ehkä jotain hedelmäisempää tai sitruksisempaa vaihtoehtoa keskikesän boxiin. Tuoksu ei myöskään häviä iholta mihinkään, vaikka lappunen niin väittääkin. Tuote tulee ehdottomasti silti käyttöön.


 


afterlightimage_9.jpg


 


KORRES OLYMPUS TEA 3IN1 PUHDISTUSEMULSIO


"Kaikille ihotyypeille sopiva hellävarainen ja tehokas 3in1 -emulsio, joka puhdistaa, raikastaa ja poistaa kasvo- sekä silmämeikin. Sisältää 96,2% luonnollisia ainesosia, kuten antioksidanttista raudakkia, rauhoittavaa aloeta ja luonnollisia puhdistavia ainesosia. Luonnolliset emulgaattorit ja öljyt tekevät siitä hellävaraisen iholle ja silmille. Tuote sopii myös vegaaneille. Saatavilla mm. Ego- ja Hehku -myymälöistä, Sokos- ja Stockmann -tavarataloista, Yliopiston Apteekista sekä verkkokaupasta korres.fi. Ovh. noin 27e/200ml."


Tätä putsaria mainostettiin kovasti heinäkuun boxia myytäessä, joten itselleni oli lievästi sanottuna pettymys, kun sain tietää tuotteen olevan vain 16ml näytekoko. Putsari on muuten kyllä boxin itselleni mielenkiintoisin tuote, sillä uusia sellaisia minun tulee hyvin harvoin itse ostettua. Tuote tuoksuu todella hyvältä, mutta valitettavasti sitä tosiaan on purnukassa niin vähän, että esimerkiksi vaikutusta ihon laatuun ei todellakaan ehdi huomaamaan.


 


afterlightimage_12.jpg


 


FOUR REASONS BLACK EDITION HYDRO WASH SHAMPOO


kohdennus: pitkäaikaistilaajat


"Täyteläinen shampoo palauttaa hiusten kosteustasapainon ja hellävaraiset pinta-aktiiviset ainesosat puhdistavat hiukset suojaten hiusväriä. Runsas vaanhto ja pehmeä vaniljan tuoksu takaavat ylellisen pesuhetken. Sopii myös vegaaneille. Saatavilla parturi-kampaamoista ja Sokos -tavarataloista. Ovh. noin 6,90e/100ml."


 


FOUR REASONS BLACK EDITION DAILY TREATMENT HOITOAINE


kohdennus: pitkäaikaistilaajat


"Kosteuttavaa herneproteiinia sisältävä pikahoitoaine selvittää tehokkaasti ja lisää kiiltoa latistamatta hentojakaan hiuksia. Vaniljalla maustettu tropiikin tuoksuinen hoitoaine sopii kaikille hiuksille. Saatavilla parturi-kampaamoista ja Sokos -tavarataloista. Ovh. noin 6,90e/100ml."


Alle 200ml shampoot ja hoitsikat ovat omille hiuksilleni aina matkakokoja, sillä ne eivät todellakaan riitä kovinkaan moneen pesuun. Edullisen hintansa vuoksi näitä olisi hyvin voinut iskeä boxiin isommassakin koossa. Tuoksu on tosiaankin hyvä, mutta muuten en liiemmin osaa edes näistä kampaamoshampoista ja -hoitoaineista liiakseen innostua. 


 


afterlightimage_10.jpg


 


NIVEA DRY FRESH ROLL-ON ANTIPERSPIRANTTI


"Antiperspirantti tarjoaa luotettavaa ja pitkäkestoista suojaa märkiä kainaloita sekä epämiellyttävää hienhajua vastaan yhdistämällä antiperspirantissa kaksi aktiivista ainesosaa. Samalla hoitavat ainesosat pitävät kainaloiden ihon pehmeänä ja hyvinvoivana. Uusi Dry Fresh antiperspirantti hurmaa naisellisen kukkaisella ja raikkaan vihreällä tuoksullaan. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 2,45e/50ml."


Taasko dödöä? Viime boxissakin tuli yksi, joten joko Bette Boxilla kuvitellaan tilaajien hikoilevan enemmän kuin keskivertoihminen, tai sitten tuotteissa koitetaan säästää. Vaikka viime kuussa tullut dödö olikin toimivampi kuin olisin kuvitellut, niin se ei silti ole syrjäyttänyt suihkutettavia tuotteita päivittäisessä käytössäni. Niin ei tule tekemään myöskään tämä tuote, jonka hajukaan ei mielestäni poikkea normidödöistä oikein mitenkään.


 


HAPPY SMILE ADULTS MANUAL HIILIKUITUHAMMASHARJA


"Hiilikuituhammasharjan pehmeät ja luonnostaan antibakteeriset harjakset ovat hellävaraiset ikenillesi ja puhdistavat hampaasi kiillettä kuluttamatta. Harjasosan silikonisella takapinnalla puhdistat bakteerit helposti myös kielen ja limakalvojen pinnoilta. Tehokkaasti puhdistavat, pehmeät hiilikuituharjakset pitävät värjäymiä keräävät bakteeripeitteet loitolla, jolloin hampaasi pysyvät puhtaina ja valkoisina. Saatavilla verkkokaupasta happysmile.fi. Ovh. noin 3,50e/hammasharja."


Arvaatteko, mikä boxin tuotteista oli inhokkini? Jos vastaus oli tämä hammasharja, niin osuitte oikeaan. Jo ulkonäöltään harja näyttää tökerösti valmistetulta halpishammasharjalta, eikä se tule edes kunnollisessa paketissa. Se myös haisee vahvasti muoviselta vielä pussista pois otettuakin. Henkiläkohtaisesti hampaani kaipaavat myös kovempiharjaksista hammasharjaa, mutta se ei kuitenkaan ole se suurin ongelma tämän tuotteen kanssa. Mieluummin olisin ottanut boxiini vaikka hammaslankaa tai plakkiväritabletteja, joita myöskin Happy Smilella myydään.


 


afterlightimage_11.jpg


 


Lisäksi boxin mukana tuli yksi Bioré -mustapääliuska limited edition -kuosissa, sekä pussillinen urheilujuomajauhetta. Nenäliuska tulee kyllä käytettyä, juomajauhe tuskin. Nämä juomajauheet ja vitamiinilitkut menevät itselläni oikeastaan poikkeuksetta hukkaan, ja toivoisin ettei niitä boxista löytyisi ollenkaan.


 


Loppujen lopuksi heinäkuun boxi oli mielestäni jotain tylsän ja huonon rajamailta. Sitä avatessa tuli sellainen olo, ettei oikeastaan olisi edes ollut väliä, jos loota olisi vaikkapa hukkunut matkalla. Ainoastaan Korresin minipurkista jaksan olla edes hieman innoissani, muut ovat yhtä tyhjän kanssa. Toivon todella, että elokuun boxi on mieluisampi! Jos haluat itse kokeilla onneasi boxin parissa, niin koodilla ELOBETTE saat -15% ensimmäisestä tilauksestasi.


 


Mitä mieltä itse olit heinäkuun Bette Boxista? Olivatko tuotteesi samat kuin minulla?


 


Kirsikka W.


 


*postaus sisältää mainoslinkin

Kommentit

  1. Tiedätkö, en ole vieläkään saanut omaa boxiani! Se on vieläkin matkalla :/ Tosin tämä boxi on sen verran huono, ettei saapimisella ole kiirettä.

    VastaaPoista
  2. Mä olen lueskellut muualtakin, että tämän kuun boxit on olleet myöhässä todella monella! Ihan uskomatonta, enkä osaa varmasti veikata, onko syynä Posti vai onko Bettellä tullut jotain mutkia matkaan... Todella harmillista joka tapauksessa :(

    VastaaPoista
  3. Samat tuotteet, ei suuria tunteita kumpaankaan suuntaan...

    VastaaPoista
  4. Ei täälläkään ihan mitään valtavia tunteita syntynyt, mutta ne jotka syntyivät, kallistuivat negan puolelle :(

    VastaaPoista
  5. Samat tuotteet muuten, mutta en saanut kumpaakaan Four Reasons-tuotetta koska en ole pitkäaikaistilaaja. Näiden tilalla oli pieni näytekokoinen BC:n shampoo. Kyllä oli pettynyt olo kun avasin boksin, tuntui siltä että puolet tuotteista jäänyt johonkin matkalle :D

    VastaaPoista
  6. Höh, voin todellakin kuvitella! Muistaakseni tuo BC:n syväpuhdistava shampoo on vieläpä tullut Bette Boxin mukana viimeisen vuoden sisällä... En yhtään ihmettele että harmittaa :(

    VastaaPoista
  7. Tuo hammasharja on ollut yksi parhaimmista mitä olen käyttänyt. Nyt erityisesti lomakaudella kun en raahaa sähköhammasharjaa mukana on tämä kyseinen harja pelastanut paljon. Yleensä tavallisella harjalla pestessä ei hampaat tunnu puhtaalta, kun taas nyt tuntuivat. Jatkossa en muita varmaan ostakaan (kotona edelleen sähköhammasharja). Shampoo ja hoitoaine sopivat mainiosti kesäreissukassiin. Tää oli minusta ihan hyvä nimenomaan reissuun lähtijän boksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon