Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Kosmetiikkaostoksia Italiasta

Nyt on meneillään jo vaihdon toiseksi viimeinen kokonainen päivä, ja olen aika varma, ettei kosmetiikkaostoksia synny enempää. Sen vuoksi onkin hyvä aika tulla kertomaan myös teille lukijoille, mitä Chiavennan kylästä on tarttunut matkaan, vaikkei valinnanvaraa shoppailulle juurikaan ole. Näiden kosmetiikkaostosten lisäksi on tullut hankittua jonkin verran muitakin juttuja, jotka kuitenkin esittelen vasta Suomeen palattuani tarkemmin, sillä niitä ostoksia tulee vielä mitä luultavimmin tehtyä lisää.


 


Kuten viimeisimmässä blogipostauksessani kerroinkin, löysin Chiavennasta pienen Cosmeticstore -nimisen kosmetiikkaliikkeen, josta valitsin testiin muutamia tuotteita. Meikkivalikoima oli aika pieni, mutta hyvin siellä silti sai rahaa menemään. Hiustuotteiden valikoima oli huomattavasti laajempi, mutta niitä en tällä kertaa ostanut lähes lainkaan. Kävimme eilen myös parin suomalaisen kanssa pyörähtämässä valtavassa halpamarketissa, jota paikalliset kutsuvat "kiinalaiseksi krääsäkaupaksi". Sieltä löytyikin sitten vaikka mitä, sekä kosmetiikkaa että muuta tilpehööriä.


 


img_0117.jpg


 


Ihan ensimmäisenä meikkikaupasta nappasin matkaani nämä kolme Peggy Sage -merkkistä glitterluomiväriä. Luomivärit eivät näin pannuissaan näytä kovin ihmeellisiltä, mutta hohtavat luomella todella glitterisenä. Kultainen väri on sävy Golden Velvet, hopea Crystal Silver, ja ruusukultainen Misty Sand. Luomivärit maksoivat kympin kappale, joten ihan mistään superhalvoista tuotteista ei ollut kyse, mutta omasta mielestäni ne ovat silti täysin rahan arvoisia. Näitä voi muuten ihan ehdottomasti käyttää myös highlighterina!


 


img_0120.jpg


 


Kiinakaupasta taas matkaan tarttui kaksi pakettia meikinpuhdistusliinoja, sillä ne maksoivat vain euron kappale.Natural Care -merkkiset liinat ovat vieläpä ihanan tuoksuisia! Toisessa hajusteena on appelsiini ja vihreä tee, ja toisessa erilaiset hedelmät. Ehdin jo testata noita appelsiiniliinoja, ja ne ainakin hoitivat hommansa ihan erinomaisesti.


 


img_0123.jpg


 


Peggy Sagelta löytyy myös paljon muita tuotteita, esimerkiksi naamioita. Perinteisiä kasvonaamioita ei niinkään ollut tarjolla, mutta esimerkiksi jalka-, käsi- ja huulinaamioita oli. Ostinkin itselleni testiin yhden silmänympärysnaamion ja yhden huulinaamion, joiden molempien pakkaukset ovat söpön leikkisiä. Näissä naamioissa pitäisi olla mukana jonkinlaista kultapuuteria, joten odotan innolla niiden kokeilua. Naamiot maksoivat 3e/kpl.


 


img_0128.jpg


 


PuroBIO on luonnonkosmetiikkamerkki, joka on suomalaisillekin ehkä jokseenkin tuttu. Sen tuotteita myydään esimerkiksi Hehkun myymälöissä, ja itsekin olen kehunut heidän highlightereitaan ja luomivärejään jo aikaisemmin. Nyt ostin testiin kaksi ihan toisenlaista kosmetiikkatuotetta. Primer Base Oily Skin on rasvaiselle iholle tarkoitettu primer, joka tuntuu iholla hieman silikonimaiselle. Ei kuitenkaan täysin samalta kuin mattapinnan lupaavat silikonipohjustajat. Minulla on tuotetta päällä tätä kirjoittaessani ensimmäisen kerran, ja ainakin toistaiseksi se on toiminut juuri niin kuin primerin pitääkin. Jopa näin kuumalla säällä. Muistaakseni primerin hinta oli viitisentoista euroa.


Impeccable Mascara taas on tavallinen musta ripsiväri, joka lupaa antaa ripsille pituutta ja kaarevuutta. Ostin tämän ripsarin lähinnä siksi, että olin ottanut matkalle mukaan ainoastaan vedenkestävän ripsivärin. Mascarassa on pieni ja erotteleva harja, joka on omasta mielestäni todella hyvä ja käytännöllinen. Tuotteen haju sen sijaan ei ole lainkaan mieleeni, ja pysyvyys on vähän kakkosluokkaa. Kympin hintaiseksi ripsariksi tämä on ihan okei, muttei kuitenkaan missään tapauksessa voita Avrilin luonnonkosmetiikkaripsaria laadussa.


 


img_0131.jpg


 


Tottakai löysin itselleni myös muutaman huulipunan, vaikkakin kiinakaupan puolelta. Astra -merkin nestemäiset huulipunat olivatkin yllättäen hyvä löyty, sillä ne pysyvät hyvin ja pitkään huulilla, tuntuvat miellyttäviltä, ja ovat pigmenttisiä. Syödessä ja juodessa väriä irtoaa jonkin verran, mutta ei ainakaan omasta mielestäni mitenkään häiritsevästi. Yhden huulipunan hinta oli 4,50e, ja sävyiksi valitsin värit 07 ja 08, joista toinen on kaunis pölyinen pinkki, ja toinen kirkas oranssinpunainen.


Lisäksi nappasin ostoskoriini kaksi UV-huulipunaa PaintGlow -merkiltä. Neonkeltainen ja -oranssi ovat mielenkiintoisia sävyjä, joita voi käyttää niin huulilla kuin muussakin meikissä, ja ne reagoivat UV-valon kanssa. En osaa sanoa, missä näille tulisi parhaiten käyttöä, mutta ne maksoivat vain 2,50e/kpl, joten en voinut jättää niitä hyllyyn.


 


img_0135.jpg


 


Kiinakaupasta nappasin mukaan myös kivan näköisen ja tuoksuisen suihkugeelin Tesori d'Oriente -merkiltä. Suihkugeeli tuoksuu vanilialta, ja pakkauksessa on hauska "kantokahva". Ja suihkugeeliä kun menee aina, niin uusia juttuja on kiva kokeilla. Jos nyt oikein muistan, niin yksi purkki maksoi 3-4e.


Ainoa hiuksille ostamani tuote oli tämä puinen tupeerausharja, joka maksoi viisi euroa keskustan kosmetiikkaliikkessä. En osaa arvoida, onko tuote kuinka laadukas, mutta ainakin ensimmäisten kokeilujen perusteella se ajaa asiansa omissa tupeeraustarpeissani. Ja Suomessa samanlaisesta saa pulittaa huomattavasti enemmän.


Viimeinen tuote Peggy Sagelta oli sitruksentuoksuinen vartalovoide. Täällä kuumassa erityisesti kyynärpäät ovat vaatineet hieman normaalia enemmän kosteutusta, joten tätä voidetta on ollut hyvä läiskiä iholle aina silloin tällöin. Tuotteessa on hento mutta pirtsakka sitrustuoksu, joka sopii erinomaisesti kuumiin kesäpäiviin. Muistaakseni tuote maksoi vajaat seitsemän euroa.


 


img_0141.jpg


 


Viimeisenä ostoksiini kuuluivat välttämättömät tuotteet, eli dödö ja aurinkosuoja. Yllättäen koko paikasta oli todella vaikea löytää aurinkosuojan sisältäviä tuotteita, ja tämä 20SPF Hawaiian Tropic Satin Protection Sun Spray Lotion olikin ainoa, joka vastasi kaikkiin tarpeisiini. Vielä toistaiseksi en kuitenkaan ole onnistunut itseäni polttamaan, joten ehkäpä tuotteesta on jotain hyötyä ollut? Pullollinen tuotetta maksoi vajaan kympin.


Matkalle mukaan ottamani dödö ei aivan pitänyt pintojaan näin kuumassa, joten nappasin kaupasta itselleni tutun ja turvallisen Dove Go Fresh -antiperspirantin. Nämä ovat olleet ihan ehdottomasti parhaita hienestäjiä, joita olen koskaan kokeillut, ja se on nyt todistettu myös täällä kolmenkymmenen asteen helteissä!


 


Tässä siis kaikki ostokset tältä erää! Palaillaan vielä matkapäiväkirjailun merkeissä tänään myöhemmin tai huomenna aamulla.


 


Kirsikka W.

Kommentit

Näitä luetaan paljon