Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Synttärilahja, sisarusrakkaudella

Pikkuveljelläni Oskarilla oli perjantaina 19-vuotissyntymäpäivä, ja tänään iltapäivästä on tarkoitus lähteä kakkukahveilemaan porukoiden luokse. Meillä on siis veljen kanssa puolisentoista vuotta ikäeroa, joka on huomattavasi vähemmän kuin ikäero 11-vuotiaaseen pikkusiskooni. Koska olen perheen esikoinen ja ainoa, joka asuu jo omillaan, olen myös sisaruksista oikeastaan ainoa, joka hankkii synttäri- ja joululahjoja. Eihän minun tietenkään tarvitsisi, mutta haluan. 


 


Sininen muoviroskakori


 


Minä harvemmin kyselen lainkaan, minkälaisia lahjatoiveita saajalla on, vaan yritän itse keksiä jonkun kivan ja persoonallisen lahjan. Tai jos lahjaa ei ole, niin vähintään teen itse kortin. Tällä kertaa pieni muistaminen syntyi aika nopeasti ja pienellä rahalla, sillä rahat ovat tässä kuussa hieman tiukalla. Mutta se ei tarkoita sitä, etteikö lahja voisi silti olla hauska!


 


Kirsikka W. karkkia


Kirsikka W. karkkia


Kirsikka W. karkkia


League of Legends 10e Riot Points lahjakortti


 


Alunperin olin etsimässä valtavaa pääsiäismunan muotoista rasiaa, mutta kun bongasin Flying Tiger Copenhagenista tämän hauskan muovisen miniroskakorin, niin uusi ajatus syntyi hetkessä. Tämä ulkoroskiksen muotoinen astia maksoi vain pari euroa, ja se on juuri täydellisen kokoinen pienelle synttärilahjalle. Roskiksen sisälle piilotin Mars -patukoita, erilaisia tikkareita, poksuvia karkkirakeita, ja kymmenen euron arvoisen lahjakortin League of Legends -nimiseen peliin, jota tiedän Oskarin pelaavan. Ne mahtuivatkin kaikki sisälle juuri ja juuri, joten roskiksen koko oli erinomainen.


 


Synttäriroskis


 


Perinteisen kortin sijaan päätin tällä kertaa kirjoittaa synttäritervehdykseni itse muoviroskikseen paria eriväristä tussia käyttäen. Kannen päälle on nyt rustattu tämä teksti: "HBD! You are trash! With love: Kirsikka", joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa "Hyvää syntymäpäivää! Olet roskaa! Rakkaudella: Kirsikka". Pientä sisarusrakkautta siis. Pitäähän niitä nuorempia sisaruksia aina välillä muistuttaa, kuka on ykköslapsi perheessä!


 


Ihanaa sunnuntaita, muistakaa sisaruksianne!


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Oot kyllä ihana iso-sisko! Varmasti mieluinen lahja. Mun poika täyttää 19 v huhtikuun alkupuolella eli ens kuussa...jaa-a mitähän keksisi ? Rahaa ainakin, se on aina tarpeellista, mut lisäksi jotain muutakin, ehkä teen poikien oman "Bette boxin" :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Bette Box -tyyppinen ratkaisu toimii varmasti! Ja no, rahaahan suurin osa nuorista varmastikin toivoo, kun sitä ei vielä välttämättä itseltä löydy niin paljoa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon