Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Ensikosketus Hehkuun

Hehku on hiljattain avattu Keskon kauppoihin kuuluva kauneuteen, terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä ketju, josta monet kauneudesta kiinnostuneet ihmiset ovat puhuneet nyt lähiaikoina. Kommentteja on tullut puolesta ja vastaan, ja niiden innoittamana päädyin tällä viikolla kahteen otteeseen piipahtamaan Hehkun myymälöissä. Ensimmäisellä käynnillä käynti oli suurimmilta osin tutustumista kaupan valikoimaan, ja toiseen käyntiin mennessä minulla oli jo ostoslista valmiina.


 


23519291_825334164316138_3091396671094075747_n.jpg


Kuvalähde: Hehkun Facebook -sivut


 


Hehkuja on tällä hetkellä avattu jo kymmenen kappaletta: kolme Helsinkiin, kaksi Ouluun, yksi Raisioon, yksi Tampereelle, yksi Turkuun, ja kaksi Vantaalle. Maalis- ja huhtikuun aikana liikkeitä ollaan avaamassa lisää: yksi Tampereelle, yksi Nokialle, kaksi Kuopioon, yksi Seinäjoelle, kaksi Jyväskylään, ja yksi Turkuun. Espooseen ei ole siis vielä näillä näkymin tulossa omaa liikettä, jossa olisi kaikkein helpoin asioida, ja monet muutkin kaupungit jäävät vielä ilman, mutta vuoden 2018 sisällä Hehkuja ollaan avaamassa yhteensä kolmekymmentä kappaletta! Eikä tietenkään pidä unohtaa, että tuotteita voi ostaa myös nettikaupasta, jonka kautta tehdyt ostokset kerryttävät plussapisteitä samalla lailla kuin paikanpäälläkin.


 


Olin jo ennen liikkeeseen menoa tietoinen siitä, että mikään ihan tavallinen kosmetiikkakauppa Hehku ei ole, mutta sen laaja valikoima onnistui silti yllättämään. Vitsailimmekin ystävieni kanssa, että jos siellä myytäisiin vaatteita, ei kaupasta tarvitsisi ikinä poistua. Kosmetiikan lisäksi Hehkusta löytää nimittäin myös vitamiineja ja ravintolisiä, superfoodeja, apteekkituotteita, side- ja ensiaputarvikkeita, vauvantarvikkeita, raskaustestejä, liukuvoidetta, proteiinipatukoita ja -jauheita, odottavan äidin tarvikkeita, kuukuppeja, ja vibraattoreita. Kyllä, siis kaikkea ihan laidasta laitaan! Miehiäkään ei olla unohdettu, ja oma mukaan pakotettu avokkinikin innostui ostamaan liikkeestä Doven "miehentuoksuisen" suihkutettavan dödön, ja Elmexin laadukkaamman hammastahnan. 


 


Hehkun suosio on mitä ilmeisemmin tullut itse ketjullekin hieman yllätyksenä, sillä monet tuotteet on myyty loppuun ihan huippunopeasti. Minäkään en omalta ostoslistaltani löytänyt enää kaikkea haluamaani, ja joudun odottelemaan uutta erää joistakin tuotteista. Tälläkin hetkellä nettiostoskorissani on jo kuusi tuotetta, jotka lähtevät tilaukseen heti maanantaina. Korista löytyvistä tuotteista kuulette enemmän sitten niiden saapuessa, mutta on minulla muutama ostos nytkin kanssanne jaettavaksi, älkää huoliko!


 


Treaclemoon Watermelon Splash Creamy Shower Mousse


 


Ihastuin lokakuun Bette Boxissa tulleeseen Treaclemoonin One Ginger Morning -suihkugeeliin, josta olisin halunnut ostaa täysikokoisen 500ml version itselleni. Se oli kuitenkin valitettavasti myyty jo loppuun, joten ainakin sitä odottelen tällä hetkellä. Ostin kuitenkin testiin tämän samanmerkkisen Watermelon Splash -suihkumoussen, joka tuoksuu uskomattoman makealta ja herkulliselta! Mousse toimii samalla tavalla kuin suihkugeelikin, vaikka sen ulkomuoto ja käyttötapa muistuttavatkin enemmän muotovaahtoa. Hintaa 200ml tuotteella oli 5,90e.


 


Mádara Scrub Exfoliating Oil-To-Milk Scrub


 


Toinen Bette Boxin kautta tutuksi tullut merkki on Mádara, ja tällä kertaa tuote on juurikin se sama, joka tuli vuosi sitten maaliskuun 2017 bloggaajaboxin mukana. Kyseessä on siis Scrub Exfoliating Oil-To-Milk -kuorinta kasvoille. Tykästyin tästä saatuun minikokoon ihan täydellisesti, mutta korkean hinnan vuoksi en ole tuotetta aiemmin ostanut. Nyt viikonloppuna Ruoholahden myymälän avajaistarjouksiin kuuluu kuitenkin -30% Mádaran kaikista tuotteista, joten nappasin tämän matkaani alle parilla kympillä! Alkuperäishinta tuotteella on 25e Hehkun valikoimassa. Kuorinnan tuoksu tuo edelleen mieleeni jonkin lakritsimakeisen, jota olen lapsena syönyt.


 


It


 


It'S Skinin naamioista olenkin puhunut useampaan otteeseen myös täällä blogin puolella. Nämä sheetmaskit ovat ehdottomasti suosikkejani, ja nappasinkin Hehkusta matkaan ne naamiot, joita en ollut aikaisemmin päässyt vielä testaamaan. Citymarketeissa kun valikoima ei ole yhtä laaja. Porkkana- ja ruusumaskit toin siis kotiin testattavaksi, mutta vielä en ole niitä ehtinyt käyttämään. Hintaa maskeilla on 2,20e/kpl, joka on yllättävän edullinen hinta, sillä korealaista kosmetiikkaa myydään usein Suomessa ihan kohtuuttoman kalliilla. It'S Skinin seerumeitakin löytyy Hehkun valikoimasta jopa kaksitoista eri vaihtoehtoa, joita haluan myös testata jossain vaiheessa. Parinkympin hintaiset seerumit on vieläpä pakattu houkuttelevan herkullisiin väreihin.


 


Natura Siberica Sauna & Spa Thermo Body Mask Firming And Sculpting


 


Viimeinen tuote onkin sitten heräteostos, jonka nappasin matkaani jo ensimmäisellä käyntikerralla. Se oli silloin muutaman euron alennuksessa ja vaikutti mielenkiintoiselta, joten miksipä ei? Puhun siis Natura Siberica -merkkisestä Sauna & Spa Thermo Body Maskista, joka on itsestään lämpenevä ja kiinteyttävä savi- ja yrttinaamio vartalolle. Tuotteessa on mm. käytetty öljyä, joka on aikoinaan ollut myös Venäjän keisariperheen suosiossa. Lisäksi kaikki Natura Siberican tuotteet tukevat siperialaisten perheiden ja yhteisöjen toimintaa, eikä tuotteessa ole edes lainkaan geenimanipuloitua kasvustoakaan. Aika huippua, eikö? Hintaa naamiolla on 15,70e, ja se ei mielestäni 370ml purkista ole mitenkään kovin paljoa.


 


Hehku ostokset


 


Kaikenkaikkiaan Hehku on mielestäni erittäin toivottu kilpailija Kicksin, Sokoksen ja Stockmannin rinnalle, ja jään innolla odottelemaan, milloin Espookin saa oman myymälänsä. Oletko sinä jo ehtinyt tutustumaan hehkun valikoimaan?


 


Kirsikka W.


 


Psst! Maanantaista (5.3.) lähtien saat yhdestä tilauksestasi -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista koodilla HEHKU5RL313. Koodi on voimassa koko maaliskuun.

Kommentit

  1. Mukavia ja mielenkiintoisia ostoksia. Tykkäsin tuosta vesimelonivaahdosta...sen haluan!

    VastaaPoista
  2. Mä olen nyt nuuskutellut sitä koko tämän postauksen kirjoittamisen ajan säännöllisesti, ja pakko varmaan käydä kohta pikasuihkussa testaamassa! En kyllä millään jaksa odotella iltaan asti :)

    VastaaPoista
  3. Hahahahaaa, ihana sinä :)
    Nyt on varmaan munkin pakko se saada, joskus!!

    VastaaPoista
  4. Nuo It's Skinin seerumit ovat kopioita V10 plus seerumeista, jotka ovat myös pakattu jokainen eriväriseen purkkiin1 :-D

    VastaaPoista
  5. Onpas herkullisen näköisiä ostoksia! Hehku oli mulle ihan uusi juttu, olen ilmeisesti elellyt jonkinlaisessa uutispimennossa. :D Täytynee joskus käydä tutustumassa - jos ei paikanpäällä niin verkossa ainakin! Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
  6. Näyttäisivät tosiaan olevan tosi samannäköisiä! Sisältö poikkesi ainakin osasta pulloissa jonkun verran, joten ihan ei värin perusteella kannata lähteä ostelemaan (vaikka kuinka haluaisinkin) :)

    VastaaPoista
  7. Mä en todellakaan kuvitellut, että Hehku olisi niin täynnä kaikkea mielenkiintoista, vaikka siitä olinkin aikaisemmin jo kuullut! Oli siis todellakin iloinen yllätys, ja odotan innolla, mihin suuntaan lähtevät liikettä laajentamaan seuraavaksi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon