Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

10 x kaukana lempparista

Jaan usein täällä blogissa ostoksiani ja suosikkituotteitani, mutta harvemmin olen paljastanut niitä tuotteita, jotka eivät ole itselläni toimineet. Tällä kertaa aion niin kuitenkin tehdä. Tässä tulevat kosmetiikkatuotteet, jotka eivät sytyttäneet!


 


NYX Matte Finish Long Lasting Setting Spray, Ziaja Goat


 


NYX MATTE FINISH LONG LASTING SETTING SPRAY


NYX ei merkkinä kuulu muutenkaan omiin suosikkeihini, mutta erityisen turhaksi olen kokenut juurikin tämän meikinkiinnityssuihkeen. Olen kokeillut tätä vesipohjaista suihketta vaikka minkälaisten tuotteiden kanssa, mutta koskaan siitä ei ole oikeasti ollut mitään hyötyä. Ihan kuin suihkuttelisi kasvoille vain vettä, joka haisee hieman etovalta.


 


ZIAJAN KASVOVOITEET


Näitä olen testaillut useampaa erilaista, joista osa on tullut Bette Boxien mukana. Ziajan voiteissa on omalle iholleni aivan liian runsas koostumus, ja vuohenmaitosarjan tuotteiden aurinkorasvamainen tuoksu ei miellytä. Olenkin mielestäni sivunnut asiaa pariin otteeseen täällä bloginkin puolella, mutta halusin mainita asian nyt myös tässä postauksessa.


 


LUMENE NORDIC NOIR DEEP IMPACT MASCARA


Tämä ripsari tuli muistaakseni ensimmäisen tilaamani Bette Boxin mukana. Testasin sitä kerran, ja totesin, ettei se ole minua varten. Tuotteen harjasosa on aivan valtava, ihan liian suuri omiin mieltymyksiini. Sain sillä aikaan vain yhteen liimautuneet paakkuiset ripset, jotka eivät imarrelleet kyllä missään mielessä. Lumenekaan ei kuulu niihin suurimpiin meikkisuosikkeihini, ja suurin syy on kallis hinta, joka ei vain mielestäni vastaa tuotteiden laatutasoa.


 


Biozell Color Mask sävyttävä tyvispray, Freeman Revitalizing Pomegranate Peel-Off Gel Mask, NYX Lip Primer


 


BIOZELL COLOR MASK SÄVYTTÄVÄ TYVISPRAY


Myös tämä tuote on aikoinaan tullut Bette Boxin mukana, ja on luultavasti yksi huonoimpia boxissa koskaan tulleita tuotteita. Vaikka rakastankin Biozellin Color Mask -sävytteitä, niin tämä tuote on jäänyt peilikaappiin pölyttymään. Ja hyvästä syystä! Tuote on koostumukseltaan kuin vappuväriä, ja se haiseekin aivan siltä. Lisäksi väri ei tarrannut hiukseen millään, mutta lakanat, huonekalut ja vaatteet saivat kyllä oman osansa. Ja tietenkään päänahasta väri ei lähtenyt useammankaan pesukerran jälkeen, vaikka niin luvattiin tapahtuvan jo ensimmäisessä pesussa.


 


FREEMAN REVITALIZING POMEGRANATE PEEL-OFF GEL MASK


Rakastan yleensä granaattiomenalta tuoksuvia tuotteita, ja siksi ostinkin testiin tämän marketeissa myytävän kuorittavan kasvonaamion. Pettymys oli hirmuinen, kun sen tuoksu muistuttikin enemmän esanssikirsikan ja liiman cocktailia. Kokeilin tuotetta kerran, vaikka haju olikin mitä inhottavin. Naamio oli superhankala poistaa, ja se jätti kasvot kuivaksi kuin Sahara. Toistamiseen en ole tuotteeseen koskenut (kumma kyllä), ja se on jäänyt kylppäriin seisomaan. Nyt se varmaankin lentää jo roskikseen.


 


NYX LIP PRIMER


Tämä huulimeikinpohjustuspuikko on ostettu jo useampi vuosi sitten. Ajattelin, että se pitäisi huulipunan paikoillaan paremmin, mutta se ainoastaan kuivatti huulet ihan hirveän näköisiksi. Tuote oli myös yllättävän "kovaa", joten sitä oli kivulias levittää huulille. Yllättäen se jäi siis käyttämättä. Jos jotain hyvää haluaa mainita, niin ainakin se tuoksuu kivalta!


 


Marc Anthony Nourishing Argan Oil of Morocco Conditioner, Maybelline Master Blush Color & Highlighting Kit, The Body Shop Seaweed Oil-Balancing Clay Mask, Lumene Klassikko uudistava yövoide kaikille ihotyypeille


 


MARC ANTHONY NOURISHING ARGAN OIL OF MOROCCO CONDITIONER


Pari kuukautta sitten Bette Boxin mukana tullutta hoitoainetta ehdinkin haukkumaan jo sen rumuudesta, joten eiköhän jatketa samalla linjalla! Tuotteen luvattiin kosteuttavan, korjaavan ja selvittävän hiuksia. Vielä mitä! Aine tuntui jo kädessä todella "vetiseltä", ja hiuksiin käytettäessä se vain ikään kuin katosi. Läträsin hiuksiini hirveän määrän ainetta, eikä se tehnyt niille mitään. Ihan kuin hius olisi imaissut sen kaiken sisäänsä samantien. En aio käyttää tuotetta edes huvin vuoksi, sillä se tuoksuu mummoaineelta.


 


MAYBELLINE MASTER BLUSH COLOR & HIGHLIGHTING KIT


Kirjoitin täällä blogissa taannoin, miten olin ostanut tämän paletin, sillä minulla ei oikein ollut poskipunia. Silloin olin tuotteesta vielä innoissani, mutta huomasin aika pian, että paletti oli todellisuudessa hutiostos. Korostussävy on oikein kiva, mutta kaikissa kolmessa poskipunasävyssä on ihan kamala koostumus. Niitä on todella vaikea häivyttää, joten luonnolliselle lopputulokselle voi heittää hyvästit. Sittemmin olen löytänyt huomattavasti parempia (ja edullisempia) poskipunia, joten tämä on jäänyt todella vähälle käytölle.


 


THE BODY SHOP SEAWEED OIL-BALANCING CLAY MASK


Ostin tämän savinaamion aikoja sitten, sillä olin tykästynyt Seaweed -sarjan ihanan keveään kasvovoiteeseen. Ajattelin, että pitäisin varmasti myös tästä tuotteesta. Huomasin kuitenkin jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, että tuote kuivatti joitain osia kasvoistani ihan liikaa, mutta ajattelin, että ehkä se kuuluu asiaan. Käytin siis urhoollisesti purkista jopa 3/4 ennen kuin annoin periksi. Niihin aikoihin aloin myös tajuamaan, että minun ihoni ei todellakaan ole rasvaista ihoa nähnytkään!


 


LUMENE KLASSIKKO UUDISTAVA YÖVOIDE KAIKILLE IHOTYYPEILLE


Jos en ihan väärin muista, niin tämäkin tuote taisi tulla aikoinaan Bette Boxin mukana. Tykkään Lumenen ihonhoitotuotteista huomattavasti enemmän kuin meikeistä, mutta tämä ei iskenyt sitten yhtään. Jälleen kerran voide oli liian tuhtia minulle, etenkin yöksi. En halua paksua rasvakerrosta kasvoilleni nukkuessani, sillä nukun aina kasvot tyynyyn sullottuna, ja silloin tyynyliina tarrautuu ikävästi naamaan kiinni. Tykkäsin tuotteen raikkaasta tuoksusta kyllä kovasti!


 


Tässä olivat tällä erää nämä ei-niin-toimivat tuotteet. Huomaathan, että jos listalta löytyy jokin ehdoton oma suosikkisi, niin jatka ihmeessä sen käyttöä! Jokaisen ihmisen kosmetiikkatarpeet ovat hyvin erilaisia, joten se mikä toimii minulle, ei välttämättä toimi sinulle, ja toisin päin. Näistäkin tuotteista ainoastaan Biozellin tyvisuihkeen voisin väittää oikeasti olevan aika surkea kenen tahansa käytössä, sillä se on niin sotkuinen ja epäkäytännöllinen.


 


Haluatko jatkossakin kuulla myös hutiostoista, vai pysytelläänkö mieluummin kosmetiikan positiivisella puolella?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Haluan kuulla hutiostoista, koska niitä saattuu aina jokaiselle :)
    Kiva oli tätäkin lukea!

    VastaaPoista
  2. Hyvä tietää, ettei tuota NYXin suihketta kannata ostaa! Aina on kiva kuulla myös hutiostoksista! Mullakin on tulossa postaus, jossa tuote ei ollut mieleeni :D

    VastaaPoista
  3. Munkin mielestä on kiva lukea myös huteja! :)
    Mielenkiintoista nähdä miten eri jutut toimii eri ihmisille, itse tykkään sinänsä tuosta Lumenen yövoiteesta, mut oot kyllä ihan oikeessa että kasvot liimautuu tyynyyn! En tajua miten ihmiset pitää mitään yömaskeja, mulla ne olis tyynyssä alta aikayksikön.

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla! Hutiostoksia tosiaan sattuu, ja eritoten minunkaltaisilleni, jotka hamstraavat kosmetiikkaa :)

    VastaaPoista
  5. NYXillä on myös toinen, ei matta, meikkisuihke, josta oon kuullut enemmän hyvää. Mä en ole kuitenkaan itse testannut sitä, joten en uskalla suositella :D
    Jään innolla odottelemaan sun postaustasi :)

    VastaaPoista
  6. Tossa Lumenen voiteessa ei mielestäni mitään muuta vikaa tosiaan ole, kuin se paksuus ja huono imeytyvyys omaan ihoon, joten ymmärrän että siitä varmasti osa pitää :) 
    Täälläkään ei yömaskien tms. pito oikein toimi, juurikin tuosta samasta syystä. Ainoastaan superkevyet ja ihoon helposti imaistavat tuotteet toimivat yökäytössä, mutta sellaisia ei vielä liiemmin ole tullut vastaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon