Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Parhaat asiat naiseudessa

Naisena olemisen huonoista puolista puhutaan paljon: menkat, synnytyskivut, palkkaerot, seksuaalinen häirintä, hiertävät rintaliivit, ulkonäköpaineet, tytöttely... lista jatkuu loputtomiin. Välillä näiden kaikkien epämiellyttävien asioiden luotisateessa meinaa unohtua, että olemassa on niitä kivoja, miellyttäviä ja upeitakin asioita, joita suurin osa naisista saa kokea. Tässäpä siis naistenpäivän kunniaksi listattuna ihan parhaita asioita naiseudessa! Lisäksi mukana muutama vuosien varrella räpsitty kuva minusta suosikkinaisteni kanssa.


 


katositadanii.jpg


2012


 


1. Ei tarvitse pelätä väärässä tilanteessa yllättävää seisokkia


Tämä on omasta mielestäni paras juttu ikinä, sillä minun tuurillani kohtaisin kyllä ihan satavarmasta miljoona ja yksi tilannetta, joissa se ylläriseisokki iskisi. Minun ei koskaan tarvitse pelätä, että työhaastattelussa, uimahallissa tai vaikkapa kuntosalilla treenatessa ajatukset lähtisivät harhailemaan, ja yhtäkkiä housuissa pullottelisi. Onneksi! Saan siis ihan rauhassa antaa ajatusten harhailla, eikä kukaan saa koskaan tietää...


 


2. Viiksien ja parran kasvu on epätodennäköisempää


Etenkin näin meikkifanina olen tosi tyytyväinen siihen, että kasvojen karvoitus jää lähinnä kulmakarvoihin ja ripsiin. Vaikka monet parrakkaat meikkitaiteilijat onnistuvatkin saamaan parran ja meikin toimimaan, niin itselleni se olisi katastrofi. Luultavasti en myöskään jaksaisi ajella partaa tarpeeksi säännöllisesti tai huolellisesti, että kaipaamani maalausalusta olisi aina saatavilla. Tietenkin myös minun naamani ei ole mikään posliinipytty, vaan vaaleaa haiventa on vähän siellä sun täällä, mutta kyse on niin pienestä määrästä, ettei sitä voi oikeastaan edes karvoitukseksi kutsua.


 


156041_879439962084299_6034919641653634576_n.jpg


2014


 


3. Parempi valikoima 


Oli sitten kyseessä vaatteet, kosmetiikka tai asusteet, naisten valikoima on huomattavasti parempi lähes joka liikkeessä. Tai siis, naisille markkinoitu valikoima on parempi. Kyllä minäkin omistan muutaman miesten osastolta napatun vaatteen, mutta suurimmaksi osaksi mennään silti näillä kauniimmalle sukupuolelle suunnitelluilla vermeillä. Ja niitähän on saatavilla aivan valtava määrä verrattuna miesten kuteisiin! Ja sitten vielä ihmetellään, miksi monet naiset ovat niin hulluna shoppailemiseen. 


 


4. Raskaus


Kaikille tämä ei varmaan ole niin iso juttu, mutta itselleni on. Haluan olla joskus raskaana, tuntea vauvan jokaisen potkun ja liikkeen, ja kokea ne hirvittävät synnytyskivut. Ja minä (ainakin tämänhetkisten tietojen perusteella) voin! Voiko siistimpää juttua olla olemassakaan? Helikopteriäitiys alkaa jo kohdusta!


 


5. Kuukautiset (teko)syynä


Kerran kuukaudessa voi käyttää kuukautisia syynä oikeastaan kaikkeen. Tekee mieli suklaata? Menkat. Haluat ottaa päikkärit? Menkat. Et jaksa nähdä ystäviäsi? Menkat. Huusit perheenjäsenellesi turhasta asiasta? Menkat. Joit "vahingossa" yksin pullollisen viiniä? Menkat. Niin paljon kun niistä onkin haittaa, voi puolukkapäivistä ainakin lypsää pari puolustavaa argumenttia sodassa "huonoja" valintoja vastaan. Minä ainakin vältyin yläasteella jälki-istunnolta kerran, kun kerroin liikunnanopettajalle kiukuttelun johtuvan siitä ajasta kuuta (lapset, älkää ottako mallia)!


 


p1010177.jpg


2014


 


6. Puhuminen


Olen huomannut ystäväpiirissäni, että pojat eivät puhu. Tai siis, tottakai puhuvat, mutta eivät tunteistaan tai ajatuksistaan. Ainakaan samalla tavalla kuin me naiset. Välillä kun juttelen avokin kanssa asioista, huomaan ettei hän lähes koskaan puhu niistä kenellekään muulle. Tyttöporukassa taas juttelemme kyllä ihan jokaisen aiheen läpi, jossei nyt suurimpia salaisuuksia lasketa. En oikein tiedä, mistä kundien puhumattomuus johtuu, mutta minusta sellainen tuntuisi hyvin ahdistavalta! Kaikkein oudointa jutussa on se, että jos itse puhun miesten kanssa, niin he ovat aivan yhtä avoimia kuin naisetkin, mutta sitten keskenään se ei sitten pelitäkään. Puhukaa, pojat, puhukaa!


 


7. Naisen pehmeys


Naiset ovat pehmeitä. Meidän vartaloidemme muodot ovat pehmeämmät kuin miehillä, ja kehossa on enemmän rasvaa, joka saa sen naisen myös tuntumaan pehmeämmältä. Aivan huulten kaaria myöten jaksan joka päivä arvostaa kaikkia niitä pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät naisesta niin aistikkaan ja upean, että se on miehille melkein epäreilua. Tällä(kin) osa-alueella naiset ovat täysin ylivoimaisia, ja se lieneekin suurin syy, miksi miehet ja naiset eivät kilpaile samoissa kauneuskilpailuissa.


 


8. Rinnat


Rinnat ovat ihan superkätevä keksintö. Vaikka niiden kantaminen, huolenpito ja pukeminen aiheuttaakin aina silloin tällöin päänvaivaa, niin en missään nimessä vaihtaisi niitä pois. Tiedättekö kuinka monta kertaa ne ovat esimerkiksi estäneet ruokaa tai esineitä tippumasta lattialle? Ainakin tsiljoona. Puhumattakaan siitä, että niiden välissä on kätevä muun muassa salakuljettaa taskumatti baariin, säilyttää puhelinta kun housuissa ei ole taskuja, lämmitellä palelevia sormia (omia tai muiden), ja pidellä pikkutavaroita kun kädet ovat täynnä. Ja pöydän ääreen nukahtaessa ne pehmentävät tärähdystä huomattavasti!


 


img_0513.jpg


2015/2016


 


Toivottavasti kukaan ei pahoittanut mieltään tämän pilke silmäkulmassa kirjoitetun postauksen vuoksi, ja kaikki voivat jatkaa meidän upeiden naisten juhlistamista hyvillä mielin. Ihanaa naistenpäivää kaikille tytöille, naisille ja naistenmielisille!


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Hahahaaa, nauroin jo katketakseni eka kohdassa :D

    VastaaPoista
  2. Hahaa, kiitos aamun piristyksestä! Ja ihanaa naistenpäivää!

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla! Kirjoittelin blogipostausta aamuyöllä, koska olen kipeänä ja uni ei tullut, joten ajatuksenvirta on sen mukaista :) Ihanaa naistenpäivää!

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla että upposi! Pelkäsin, että listan asiat ovat ihan liian stereotyyppisiä, ja kaikki pahoittavat mielensä. Hyvää naistenpäivää myös sinne :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon