Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Makeup Revolutionia Prismasta

Oletko jo kuullut? Makeup Revolutionin meikkejä saa nykyään Prismoista! Siis kyllä, näistä meidän suomalaisista Prismoista! Sain itse tietää tästä eilen, ja heti samantien oli pakko lähteä koluamaan Espoon Prismoja läpi. Pitihän se nyt jollain todistaa, ettei juttu ollut ihan luikuria. Kolme kauppaa sain kiertää, mutta Sellon Prismassa lopulta tärppäsi, kun pieni Makeup Revolution -osio löytyikin meikkiosastolta. Ja kaikkea oli vieläpä jäljelläkin, hip hei! Valikoimassa ei tietenkään ole kaikkia merkin tuotteita, mutta erilaisia paletteja löytyy vaikka minkälaista. Ja highlightereita. Jos kaipaat ilmeeseesi hieman hehkua, niin Makeup Revolutionin highlighterit ovat erinomainen valinta. Hintakaan ei näillä päätä huimaa sillä yksikään tuote ei tainnut maksaa yli 15e. Kurkataanpa sitten niitä tuotteita, jotka itse ostin (ja jotka sinäkin voit itsellesi metsästää).


 


Makeup Revolution Soph X Eyeshadow palette


 


Päädyin ostamaan kaksi palettia, joista toinen on tämä Soph X -luomiväripaletti. Minähän ostin aikoinaan jo Soph X -highlighterpaletin, ja jäin silloin pohtimaan, olisiko pitänyt tilata myös luomiväripaletti. Kahdenkymmenen neljän eri sävyn paletti on siis brittiläisen tubettajan sophdoesnailsin suunnittelema paletti, josta löytyy niin mattaa, glitteriä kuin shimmeriäkin. Hintaa paletilla on 13,95e, eli vajaat neljätoista euroa!


 


Makeup Revolution Ultra Cool Glow Highlighter palette


Makeup Revolution Ultra Cool Glow Highlighter Palette Swatches


 


Toinen ostamistani paleteista on highlighterpaletti, sillä vaikka kuinka uskottelen itselleni, että minulla on tarpeeksi korostusvärejä ja -puutereita, niin en vaan voi vastustaa hehkuvia ihanuuksia. Tässä paletissa on kahdeksan eri sävyä, joista jokainen sopii minun kalvakalle ja kylmähkölle ihonsävylleni. Siitä tulee myös paletin nimi, Ultra Cool Glow. Erityisen ihastunut olen tuohon vihreään, sillä se nyt vain sattuu olemaan oma lempivärini! Paletti maksaa 12,79e, ja tulee ihan varmasti kovaan käyttöön.


 


Makeup Revolution Liquid Highlighter Unicorn Elixir


Makeup Revolution Liquid Highlighter Unicorn Elixir Swatch


 


Highlighterit eivät jääneet siihen, sillä hetken harkinnan jälkeen nappasin itselleni myös kaupan viimeisen nestemäisen highlighterin sävyssä Unicorn Elixir. Väri hohtaa sinisen glitterisenä, ja sen koostumus on hyvin öljymäinen, joten se levittyy iholle todella helposti. Näitä highlightereita oli myös hieman pinkimmässä sävyssä Starlight, ja neutraalimmassa sävyssä Champagne, ja hintaa niillä on 9,29e/kpl.


 


Makeup Revolution Retro Luxe Matte Lip Kit Echelon, Reign


 


Huulituotteita oli tarjolla vain yhtä laatua kahdessa sävyssä, joten luonnollisesti otin molemmat. Kyseessä ovat Retro Luxe Matte Lip Kitit sävyissä Reign ja  Echelon, joihin molempiin kuuluu sekä huultenrajauskynä että nestemäinen huulipuna. Sävyt ovat molemmat samankaltaisia nudeja, joista oma suosikkini on hieman vaaleampi Reign. Muuten olisin varmasti ottanut sävyistä vain toisen, mutta juuri toissapäivänä ehdin kiroilla, ettei huulipunieni seassa ole tarpeeksi nuden sävyjä. Lip kitit maksavat 9,49e/kpl.


 


Makeup Revolution Luxury Powder Banana, Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray


 


Viimeiset tuotteet ovat niitä ehkä hieman vähemmän innostavia, mutta silti tärkeitä. Luxury Powder Banana on banaanipuuteri, josta olen kuullut paljon hyvää, ja jota olen jo pidemmän aikaa halunnut testata. Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray taas on ihan tavallinen meikinkiinnityssuihke, jonka ostin, koska heitin roskiin edellisen, surkeaksi osoittautuneen suihkeen. Tämä Makeup Revolutionin suihke tuoksuu todella vahvasti alkoholilta, mutta kokeillaan nyt silti, toimiiko se. Puuteripurkin hinta on 8,79e, ja meikinkiinnityssuihkeen 8,79e.


 


Makeup Revolution Prisma ostokset


 


Edulliset ja laadukkaat meikit ovat aina mieleeni, ja toivon että Makeup Revolution on tullut jäädäkseen Suomen valikoimaan. Olen myös iloinen, että tuotteet ovat kutakuinkin samaa luokkaa kuin Britanniassakin, eikä hintaa ole hilattu ylös hirveätä summaa, kuten esimerkiksi e.l.f. -meikeissä on Suomeen rantauduttua käynyt. Makeup Revolution soveltuu muuten myös nuoremmille tai vasta-aloitteleville meikkaajille erinomaisesti, joten minä ainakin vinkkaan asiasta 11-vuotiaalle pikkusiskolleni!


 


Vallankumouksellista viikonloppua!


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Pitääpä käydä seuraavalla kauppareissulla katsomassa meidän Prisman meikkiosasto!!! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti löytyy! Itse olin eilen niin täpinöissäni meikkiosastolla, että näytin varmasti lapselta jouluaamuna :)

    VastaaPoista
  3. Uusi uutinen minulle! Enpä ole merkkiä ennen testannut.
    P.s. mikä on banaanipuuteri?

    VastaaPoista
  4. Jes! vihdoinkin :) oon käyttänyt näiden contourpalettia ja luomivärejä, ei oo mitään maailman parhaita mut superhyvä hintalaatusuhde!

    PS. ihanan värinen tämä blogi!

    VastaaPoista
  5. Jes! vihdoinkin :) oon käyttänyt näiden contourpalettia ja luomivärejä, ei oo mitään maailman parhaita mut superhyvä hintalaatusuhde!

    PS. ihanan värinen tämä blogi!

    VastaaPoista
  6. Niin kuin arvasinkin niin tänne Kuusamon Prismaan noita ei ole tullut. Saa nähdä laajeneeko jossain vaiheessa kaikkiin prismoihin vai ei. Toivottavasti.
    Tilasin kuitenkin jo aiemmin Tambeatyltä tuon Soph X -luomiväripaletin ja pari muuta luomiväripalettia, koska olen sitä niin pitkään jo himoinnut.
    Vielä ei ole tilaus ehtinyt tulla mutta jospa pikapuoliin :)

    VastaaPoista
  7. Banaanipuuteri on tommoista kellertävän väristä puuteria, jonka värinsä ansiosta pitäisi kirkastaa kasvoja ja luoda valoisampi efekti :) Varsinaista banaania ei puuterissa taida olla, vaan nimi tulee puhtaasti tosta keltaisesta väristä.

    VastaaPoista
  8. Makeup Revolutionilla, niin kuin monilla muillakin halvemmilla merkeillä, tuotteet on aika hit or miss. Osa toimii uskomattoman hyvin, osa ei sytytä sitten yhtään! Mun omiksi suosikeikseni ovat muodostuneet Life On The Dance Floor -luomiväripaletit, Soph X -highlighterpaletti, ja nyt Suomestakin saatavilla oleva Sugar And Spice -poskipunapaletti. Näistä uusista ostoksista nuo nestemäiset huulipunat yllättivät todella positiivisesti koostumuksen ja pitkäkestoisuuden puolesta :)

    VastaaPoista
  9. Ja kiitos! Välillä olen miettinyt, onko ulkoasu liian prinsessamainen, mutta toisaalta, tällaiselle oman elämän prinsessalle se taitaa sopia kuin nenä päähän :)

    VastaaPoista
  10. Voi harmi, toivottavasti tuotteet tosiaan löytävät tiensä myös sinne! Täällä Espoossakin tosiaan jouduin kiertämällä kiertämään useamman Prisman, ja itsekin toivon että a.) valikoima laajenee, ja b.) Makeup Revolutionia löytyisi jokaisesta Prismasta samalla lailla kuin Maybellinea tai Lumenea :)
    Itsekin olen pariin otteeseen tilaillut TAMBeautyn kautta, ja yleensä noin viikko on mennyt tuotteiden saapumiseen :) Sinunkin tilauksesi varmaan tulee ihan pian perille!

    VastaaPoista
  11. Ihan mahtava uutinen! :D Varsinkin kun tuolla sunkin ostosten joukossa on monta sellaista tuotetta mitä oon halunnut päästä testailemaan :D Tuosta SophX paletista ja nestemäisistä highlightereista oon kuullut niin paljon hyvää, että pakko päästä testailemaan ja nyt jos niitä saa ihan perus ruokaostosten yhteydestä niin en kyllä pysty hillitsemään innostustani :D Oon myös positiivisesti yllättynyt, että hintataso vaikuttaa kohtuulliselta eikä tosiaan oo mitään hirveetä suomilisää laitettu hintoihin :)

    VastaaPoista
  12. Täysin samaa mieltä olen minäkin! Toivottavasti meikit tosiaan leviävät useampaankin Prismaan, jotta jokainen pääsisi niitä silloin kauppareissuillaan testailemaan :) Ja käsittääkseni ainakin netissä voi toivoa omaan lähiPrismaansa tuotteita, jos niitä ei sieltä valmiiksi löydy.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon