Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Instagram -kuvia blogiajalta

Monilla blogeilla on Instagram -sivut, jotka on pyhitetty kokonaan blogille. Itse en kuitenkaan näihin ihmisiin kuulu, vaan blogini sivupalkkiinkin yhdistetty Instagram-tili on minun henkilökohtainen tilini, joka on ollut olemassa jo kauan ennen tämän blogin perustamista. Jaan siellä blogijuttujen lisäksi myös paljon muita kuvia ja ajatuksia, välillä avomiehenikin postailee sinne mitä sattuu. Instagramini ei siis todellakaan ole näin "asiallinen" kuin tämä blogi, vaan joukossa on epämääräistä depistelyä, superfiltteröityjä kuvia, hassuja ajatuksia, ja hirveä määrä puhekieltä. Nyt haluan jakaa teidän kanssanne muutaman kuvan, joita blogissa ei ole ennen nähty, mutta jotka on silti räpsitty blogin olemassaolon aikaan. Mukana myös alkuperäiset kuvatekstit!


 


 


Kirsikka W. Novelle


"Kun lana-auto tekee oharit, ja joudutaan tihkusateessa hoidella miljoona hiekanjyvää. Kuvan sponsoroi @hartwallnovelle(kuvaa ei oikeasti sponssanut Hartwall eikä Novelle!)


 


Kirsikka W. leiripäällikkö


"Tää ois ollu bueno leiriolympialaisii"


 


Kirsikka W. & avokki


"Kuume iski yllättäen, mut ainakin on Bebe <3"


 


Kirsikka W. viinaikä


"Virallisesti viinaiässä! #hbd me"


 


Kirsikka W. Sammalniemi


"@ Sammalniemi, Finland"


 


Kirsikka W. mood


"Mood tänää"


 


Kirsikka W. highlighter on point


"Mun #highlight oli eilen on point."


 


Kirsikka W. änkkäripeli


"Änkkäripeli koittaa viestittää jtn."


 


Kirsikka W. sisko


"Täs on mä ja Kranbalo."


 


Kirsikka W. peachy


"Well isn't that (peachy)"


 


Kirsikka W. springy


"Spring, spring, springy"


 


Jos haluat jatkossakin nähdä vähän enemmän blogin ulkopuolelta, niin ota instagram-tilini (@kiikkaw) seuraukseen! Tai jos et omista Instagramia itse, voit käydä kurkkimassa loput kuvani täällä


 


Käytätkö sinä Instagramia aktiivisesti?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Mä kerran meinasin tehdä, mutta tyttö kielsi, niin kai mä sit oon liian vanha vähän joka paikkaan :D

    Tykkäsin tästä kuvasta ihan hirmuisesti: Well isn't that (peachy)

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla, kiitos!
    Että sun lapset kyllä sitten aina jaksaa :D Et ole kyllä yhtään liian vanha oikein mihinkään!

    VastaaPoista
  3. No sun innoittamana nyt tein tälle blogille instagram tilin (niin ei mennyt tieto tytölle. Kun eka kerran yritin tehdä oman facen kautta, niin alkoi kirkumaan omassa huoneessa, kun hänelle tuli joku tieto, et olen siellä :D)
    Tälläinen. Tosin en tiedä mitä siellä tehdään :D
     
    https://www.instagram.com/munkummallinenelama/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon