Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box maaliskuu 2018 - ei hehkua, ei hehkutusta

Bette Box pamahti taas tänään pakettiautomaattiin, ja voi vitsi miten sitä olinkaan odotellut! Riemu vaihtui kuitenkin nopeasti harmistukseksi, sillä boxin nähtyäni en oikein voinut muuta kuin mököttää vähäsen. Miksikö? Mennään katsomaan, niin ehkä ymmärrät!


 


Bette Box maaliskuu 2018


SB12 Mild suuvesi, Lumene Lähde Pure Arctic Miracle Kaksiosainen Micellar puhdistusvesi, Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls Serum Kasvoseerumi, Natusan Baby First Touch Baby Oil Hoitoöljy


Boxissa olivat nämä neljä täysikokoista tuotetta. Ei paha saldo sinänsä, mutta... noh.


 


SB12 MILD -SUUVESI


"Boxin bonustuotteena löydät SB12 Mild -suuveden, joka ei ainoastaan peitä vaan myös ehkäisee pahanhajuista hengitystä tutkitusti 12 tunnin ajan. Ainutlaatuinen, patentoitu koostumus sisältää fluoria, joka ehkäisee reikiintymistä. Mild on miedonmakuinen ja kuitenkin yhtä tehokas kuin muut SB12 -suuvedet. Päivittäiseen käyttöön. Saatavilla vain apteekeista. Ovh. noin 15,90e/250ml"


Tämä ei siis varsinaisesti ollut yksi boxin tuotteista, mikä oli outoa, sillä minulle tämä oli boxin ainoa kiinnostava tuote. Hassua, eikö? Tuote oli boxissa vieläpä täysikokoisena, joten ainakin siinä mielessä olen ihan tyytyväinen. Toisaalta, jos suuvesi on laatikon paras tuote, niin mitä se oikein kertoo koko boxin laadusta?


 


LUMENE LÄHDE PURE ARCTIC MIRACLE KAKSIOSAINEN MICELLAR -PUHDISTUSVESI


"Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti sekä poistaa vedenkestävän meikin. Tuotteen sisältämät öljyt hoitavat ja ravitsevat ihoa poistaen epäpuhtaudet ja jättäen sen pehmeäksi ja kosteutetuksi. Hajusteeton koostumus on täydellinen kuivalle ja herkälle iholle. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Ovh. noin 4,90e/50ml."


Jee, taas Lumenea. Luulin tätä aluksi näytekokoiseksi tuotteeksi, mutta ilmeisesti tämä todellakin on ihan täysikokoinen. Itselleni ei ole tälle lainkaan käyttöä, sillä en käytä vedenkestäviä meikkejä tai öljypohjaisia putsareita kasvoille. Tämä menee siis blogiarvontapakettiin, jota kautta se toivottavasti löytää itselleen mielekkäämmän kodin. 


 


NIVEA CELLULAR ANTI-AGE VOLUME FILLING PEARLS -KASVOSEERUMI


"Seerumi sisältää erittäin runsaasti hyaluronihappoa, joka tasoittaa ryppyjä sekä kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Seerumin koostumus aktivoi ihon kollageenisynteesia ja näin lisää ihon nuorekasta täyteläisyyttä. Jokaisella painalluksella seerumin sisältämät helmet sekoittuvat geelimäiseen koostumukseen tehden seerumista aina yhtä tuoreen ja raikkaan. Saatavilla K-CitymarketeistaPrismoistaSokos- ja Stockmann -tavarataloista, sekä Hehkusta. Ovh. noin 19,90e/30ml."


Tämä voisi varmasti olla todella kiva tuote, jos voisin käyttää sitä. Olen kuitenkin vasta parikymppinen, ryppyjä ei ole, ja iho on lähempänä teini-iän liiallista talineritystä, kuin kypsemmän naisen iho-ongelmia. Tällainen anti-age tuote on aivan liian tuhti tuote minulle, ja minua harmittaa, ettei tämä ole ensimmäinen kerta kun Bette Box jakaa myös nuorille väärän ikäluokan tuotteita. Tämä olisi erinomainen kehityskohde Bette Boxin tulevaisuutta ajatellen.


 


NATUSAN BABY FIRST TOUCH BABY OIL -HOITOÖLJY


"Hajustamaton hoitoöljy suojaa ja kosteuttaa ihoa. Öljy sopii käytettäväksi esimerkiksi suihkun jälkeen tai aina silloin, kun iho tuntuu kuivalta. Hoitoöljy sitoo parhaiten kosteutta levitettynä suoraan kostealle iholle. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja apteekeista. Ovh. noin 3,20e/200ml."


Vauvaöljyä? Olin hyvin hämmentynyt kaivaessani tätä ulos laatikosta. Meidän kotona ei ole vauvoja, eikä tule olemaan vielä pitkään aikaan, joten tälle tuskin tulee käyttöä. Itselläni on jo valmiiksi olemassa huomattavasti parempiakin tuotteita ihon kosteuttamiseen kuin vauvaöljy, enkä muutenkaan ole koskaan pitänyt öljystä ihonhoidossa. Se ei vain imeydy yhtä tehokkaasti omaan ihooni kuin voiteet ja rasvat, ja siksi se jättää aina limaisen kalvon iholle. Arvontaan menee siis tämäkin.


 


Manna Kadar HD Mascara ripsiväri, Ziaja Oliivi kevyt kasvovoide, Salus Floradix


 


Seuraavaksi testi/näytekokoiset tuotteet, joita laatikossa oli kolme.


 


ZIAJA OLIIVI KEVYT KASVOVOIDE


"Kevyt kosteusvoide kuivalle ja normaalille iholle auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Ziajan klassikko-oliivivoiteen astetta kevyempi versio sisältää oliiviöljyä ja karitevoita, jotka pehmentävät ja silottavat ihoa. Rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Suojaa ilmastollisia muutoksia ja ilmansaasteita vastaan. Sopii 24 tunnin voiteeksi kaiken ikäisille. Saatavilla suurimmista Sokos -tavarataloista, Sellon ja Hakaniemen Emotioneista sekä verkkokaupasta www.sokos.fi. Ovh. noin 9,90e/100ml"


Ziajalta olen reilun vuoden aikana saanut jo kolme erilasta kasvorasvaa Bette Boxien mukana, ja kaikki niistä ovat olleet liian paksuja. Tämäkin "kevyt" voide on ihan liian paksua omalle iholleni jopa näin pakkaskeleillä, eikä avokki ole ehtinyt käyttää edellistäkään voidetta loppuun. Boxin mukana tullut testipurnukka on 10ml kokoinen, ja sen kyljessä lukee "free sample", joten boxin kokonaisarvoon en tätä laske mukaan.


 


MANNA KADAR HD MASCARA -RIPSIVÄRI


"Äärimmäisen tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri antaa ripsille HD-efektin. Pitkäkestoinen koostumus erottelee ja korostaa ripsiä sekä pysyy paikoillaan koko päivän. Kätevä matkakoko kulkee mukana laukussa, niin voit korostaa katsettasi missä ja milloin vain. Saatavilla verkkokaupasta www.mannakadarcosmetics.com. Ovh. noin 29 dollaria/10ml."


Jouduin riuhtomaan 4ml miniripsaria hampailla auki kymmenen minuutin ajan, jotta pääsin edes katsomaan, minkälainen harjasosa tuotteessa on. Mukavan näköinen ja kokoinen harja, mutta valitettavasti väri haisee kammottavalta ja on kuivahtanut, jota epäilenkin korkin jumiutumisen syyksi. Ehkä kokeilen väriä vielä jotenkin elvyttää, mutta jossei se tuosta "nesteydy" niin roskiskamaa tuote varmaan on. Ehkä sille on käynyt jotain matkalla? Näytteen arvo on euroissa noin 9,35e, joka on aika arvokas noin pienestä ripsiväristä. Jos teidän tuotteenne saapuivat hyvässä kunnossa, niin kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte ripsiväristä!


 


Boxin viimeinen tuote on toinen bonustuotteista, nimittäin Salus Floradix -lisäravinnemehu. Tämänkaltaisia tuotteita on tullut kylkiäisenä aina silloin tällöin, mutta koskaan en näitä muista testata. Tuote ei myöskään nosta boxin arvoa, sillä sen pohjassa lukee "ilmainen näyte". 10ml tuote ei riitä edes yhteen suositeltuun vuorokausiannokseen, joten aika turhanpäiväinenhän tällainen todellisuudessa on.


 


Bette Box maaliskuu 2018 sisältö


 


Ihan nyt jos rehellisesti puhutaan, niin maaliskuun Bette Box oli minulle hirveä pettymys. Se ei ollut hyvä, ei ok, ei tyydyttävä edes. Tämä loota oli kauniisti sanottuna huono, vähän rumemmin ilmaistuna sysipaska. Arvoa boxilla oli silti päälle 50e, mikä on kummallista, sillä itse en tästä sisällöstä olisi maksanut edes sitä seitsemäätoista euroa, jonka laatikoistani maksan.


 


Ensi kuussa boxista luvataan löytyvän tuotteita niin iholle, hiuksille kuin meikkifriikeillekin, ja mukana on myös "mielenkiintoinen" tuote silmänympärysiholle. Kuulostaa siis jo nyt paremmalta boxilta kuin tämän kuun loota! Toivottavasti se myös on.


 


Mitä mieltä sinä olit tämän kuun Bette Boxista? Poikkesiko sisältö jollain tapaa?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Samat fiilikset. Vauvaöljyä?!? Seerumi menee käyttöön, ehkä myös ripsari, mutta muut, blääh!

    VastaaPoista
  2. Olipas kökkö boksi! Itse tosin kytän tuota Natusania silmämeikin poistoon, mutta ymmärrän hyvin, miksi boksi jätti pettyneen fiiliksen.

    VastaaPoista
  3. Seerumille löytyy munkin lähipiiristä varmasti ottajia, mutta muista tuotteista en mene vannomaan! Harmittaa, ettei omaan käyttöön jää nyt oikein mitään :(

    VastaaPoista
  4. Ihmettelinkin tosiaan, miksei noista Natusanin puhdistusmahdollisuuksista mainittu, mutta ehkä syynä oli se, että boxissa tuli mukana jo toi Lumenen puoliöljyputsari. Öljyt ei niin hyvin omalle iholleni sovi, niin kuin tekstissä mainitsinkin, joten käyttötavasta riippumatta eivät nuo omaan käyttöön jää. Mutta ehkäpä joku muu innostuu :)

    VastaaPoista
  5. Mulla tuleekin huomenna tästä boxista postaus...ihan samanlainen boxi oli mulla!

    VastaaPoista
  6. Tilasin ekaa kertaa ja kyllä petyin. Mies kuitenkin oli innoissaan suuvedestä kun on sitä meinannut ostaa testiin ja nyt tuli tässä mukana. Meillä löytyy kotoa vauva, mutta ei me kyllä vielä tämän toisen lapsen kanssa olla vielä tarvittu öljyä kertaakaan joten oli mielestäni myös tylsä juttu! Toivottavasti ens boxi on kivempi! :)

    VastaaPoista
  7. Mulla on kanssa ollut kerran boxissa viallinen tuote, kannattaa oikeasti reklamoida se asiakaspalveluun niin saat kyllä uuden tilalle ja testiin! :)

    VastaaPoista
  8. Tulen sitten sieltä lukemaan sun ajatuksiasi :)

    VastaaPoista
  9. No voi höh! Harmi, että ekaksi boxiksi sattui juurikin tämmöinen surkimus :( Mutta tästä ei kovin vaikea ole onneksi mennä ylöspäin, ja toivon ja kuvittelen, että ensi kuussa laatikon sisältö on varmasti parempi!

    VastaaPoista
  10. Joo, Betten asiakaspalvelu on kyllä ihan huippua, ja vastaukset tulee ihan supernopeasti :) Yritän nyt kuitenkin vielä pelastaa tuon kuivahtaneen yksilön, ettei se menisi hukkaan!

    VastaaPoista
  11. Tääl yx ikääntyvä voi käyttää seerumin....

    VastaaPoista
  12. ...ja laulaja Tamara Lund käytti vain vauvaöljyä kasvoihin...oli kuulemma kauneutensa salaisuus

    VastaaPoista
  13. ...mutta vaikka saisitkin sen vetreytettyä, niin se voi tosiaan olla pilalla ja aiheuttaa silmiin oireita..en käyttäisi.

    VastaaPoista
  14. ...mutta vaikka saisitkin sen vetreytettyä, niin se voi tosiaan olla pilalla ja aiheuttaa silmiin oireita..en käyttäisi.

    VastaaPoista
  15. Oon 18-vuotias ja tykkäsin tästä boksista paljonkin! Ihohuokosia pienentävä "anti-age" voide oli ihan mun suosikki! :) Vauvaöljyllä voi taas poistaa meikin tai käyttää sitä avussa sheivaamiseen. Suuvesi oli myös kiva, ei yhtään polta suussa vaan raikastaa lempeästi! Matkakokoinen kasvovoide oli myös hyvä näin talvella.

    Ripsiväri sen sijaan oli erittäin huono, ravintolisä taas maistui pahalta.

    VastaaPoista
  16. Ihana kuulla, että tykkäsit! Jokainen meistä on erilainen, joten luonnollisesti myös eri tuotteet toimivat :)
    Seerumi tosiaan on varmasti oikein hyvä, ainakin sen ominaisuudet kuulostavat hyviltä. Mutta tosiaan, omalle iholleni anti-age -tuotteet ovat vielä liian "rankkoja", enkä halua ns. ylihoitaa. Mutta seerumille löytyy onneksi kyllä ottajia, joten hätä ei ole tämännäköinen :)

    VastaaPoista
  17. Mä oon tyytynyt seuraamaan tätä boksia vierestä, liian paljon tylsiä juttuja ja samoja tuotteita liv-boksin ajoilta. Ne ekat liv-boksit oli ihan jees, siihen se jäi. :/

    VastaaPoista
  18. Aika arpapeliähän tämä Bette Boxin tilaileminen on. Usein tulee tuotteita, jotka ei kiinnosta pätkääkään, mutta on mukana tullut toisaalta niitäkin juttuja, joista on tullut itselleni ihan luottotuotteita :) Suomessa olisi kyllä todellakin markkinarako useammalle tilausboxille!

    VastaaPoista
  19. Niin olis! Ja on ollut toki muutamia kiinnostavia, mutta kokonaisuus ei houkuta silti tioaamaan :/

    VastaaPoista
  20. Eksyin blogiisi, koska omassa boxissani ei ollut ollenkaan tuotetietoja mukana. Itse olin tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin - vauvaöljyllä voi pestä kätevästi vedenkestävän meikin. :)

    VastaaPoista
  21. Kiva kuulla, että sinulle boxi oli mieleinen! Mielipiteitä todellakin on monia, eikä kaikkia voi aina miellyttää samaan aikaan, mutta onneksi kaikkien mielestä laatikko ei ollut ihan umpisurkea :) Vauvaöljyllä on tosiaan myös tuo meikinpoistotarkoitus, mutta itse en öljyputsareita käytä ollenkaan, sillä ne eivät sovi omalle iholleni.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon