Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Parhaat sarjat Netflix -maratoniin

Netflix -maratonit ovat suurimmalle osalle populaatiosta jo ihan tuttu juttu, ja epäilemättä sinäkin siellä ruudun toisella puolella olet ahminut jonkun sarjan lähes yhdeltä istumalta. Jos sinullakin on hyvin vaativa maku hyvien sarjojen suhteen, niin tässäpä hieman apua maratoonimatkallesi! Nämä Netflixistä löytyvät sarjat olen nimittäin itse onnistunut katsomaan supernopeasti läpi.


 


Kirsikka W. televisio ja kaukosäädin


 


LUCIFER


Mitä tapahtuu, kun itse Paholainen päättää pitää lomaa Helvetistä, ja päätyykin ratkaisemaan henkirikoksia Los Angelesin poliisipiirissä? Mielenkiintoinen sarja yhdistää seksiä, väkivaltaa, Raamattua, ja rikoksia, puhumattakaan päähenkilön pirskahtelevasta huumorista. Tummiakin teemoja käsittelevä sarja pitää sisällään myös komediaa, mielenkiintoisia henkilöhahmoja, ja ihmissuhdedraamaa. Kuinka monessa muussa sarjassa Saatana käy psykologilla? Plussaa sarja saa myös aivan erinomaisesta soundtrackista, jonka avulla olen ainakin itse löytänyt omalle soittolistalleni useamman uuden kappaleen. Sarjan kolmas kausi on juuri meneillään, joten nappaa eväät matkaasi, ja anna Luciferin viedä sinut mukanasi!


 


VALTIATAR


Valtiatar (alkuperäisnimeltään Reign) kertoo Skotlannin kuningattaren, Mary Stuartin, elämästä usemman eri kruunun ympäröimänä. Jos sinäkin rakastat historiallisia sarjoja, niin tulet ihastumaan tähän! Hovin tavanomainen elämä poikkeaa nykyaikaisesta jo valmiiksi, mutta tapahtumia värittävät myös lukuisat ihmissuhdesolmut, rutto, sota, sekä Nostradamuksen mystiset ennustukset. Sarjan neljästä kaudesta Netflixistä löytää tällä hetkellä kolme ensimmäistä, mutta neljäskin on toivottavasti tulossa!


 


SURKEIDEN SATTUMUSTEN SARJA


Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarja oli nuorempana yksi suosikkielokuvistani, ja kun kuulin Netflixin tehneen elokuvan takana olleesta kirjasarjasta oman adaptionsa, niin katsoin sen heti kun vain sain mahdollisuuden. Mustalla huumorilla höystetty sarja on kaikkea sitä, mitä elokuvassa rakastin ja vielä enemmänkin. Onko se mikään ihmekään, kun tuottajana ja yhtenä pääosana nähdään Neil Patrick Harris (Ensisilmäyksellä -sarjan Barney Stinson)? Sarja on myös visuaalisesti todella kaunis, mikä on arvostelujen perusteella ollut myös kirjasarjan fanien mieleen. Tällä hetkellä sarjasta on julkaistu vasta ensimmäinen kausi, mutta se on ehdottomasti maratoonaamisen arvoinen.


 


BLACK MIRROR


Jos et jaksa seurata yhtä tarinaa monen tunnin ajan, mutta kaipaat silti maratoonausmateriaalia, niin Black Mirror on erinomainen sarja sitä varten. Jokainen jakso on nimittäin kokonaan uusi tarinansa uusine henkilöineen ja näyttelijöineen, joten et millään ehdi kyllästyä näkemään aina vain samaa naamaa. Mitään ihan kevyttä katseltavaa sarja ei kuitenkaan ole, sillä jokaisessa jaksossa käsitellään uutta mahdollista tulevaisuuden dystopiaa, tai siihen liittyviä problemaattisia etiikan kysymyksiä. Black Mirror on erinomainen ajatusten herättelijä, ja sitä onkin varmasti kaikkein mielenkiintoisinta katsoa yhdessä jonkun muun kanssa, jotta sarjassa näkyneistä teemoista voi jälkikäteen käydä keskustelua. Sarjassa on neljä kautta, joissa on yhteensä 19 noin tunnin mittaista jaksoa.


 


GRIMM


Yhteensä kahdeksan kautta ja 123 jaksoa sisältävä sarja uppoaa sinulle varmasti, jos olet koskaan ollut kiinnostunut Grimmin Veljesten saduista ja tarinoista. Grimm kertoo henkirikostutkija Nicholas Burkhardtista, joka saa tietää, että todellisuus onkin paljon lähempänä satukirjojen sisältöä, kuin hän olisi koskaan voinut kuvitellakaan. Aluksi hieman tökeröltä tuntunut sarja nappaakin lopulta otteeseensa, eikä halua millään päästää irti. Tälle sarjalle kannattaa siis antaa mahdollisuus useamman jakson verran! Pieni fantasiafriikki sisälläsi kiittää myöhemmin.


 


GRACE AND FRANKIE 


Mitä tehdä, kun miehesi kertoo olevansa homo kymmenien avioliittovuosien jälkeen? Ota mallia Gracesta ja Frankiesta mm. perustamalla kukoistava vibraattoribisnes, deittailemalla juuri ketä huvittaa, ja juomalla lasin (tai kaksi) viiniä. Kuplivan hauskassa sarjassa käydään läpi kaikki vanhuuden tuomat käänteet, ja vielä lisääkin! Värikäs ja hyväntuulinen tarina saa katsojan kiintymään hahmoihin supernopeasti, jotta voit nauraa kippurassa sarjan käänteiden mukana. Me voimme vain toivoa, että olisimme yhtä siistejä vielä seitsemänkymppisinä!


 


Kirsikka W. Netflix ja meikkejä


Ihania maratonihetkiä siis sinne ruudun toiselle puolelle! Näitä voit tuijotella niin meikatessa, kynsiä laittaessa, ruokaa tehdessä, löhöillessä tai jopa treenatessa. Mikä on sinun tämän hetken suosikkisarjasi?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Mulla on Grace ja Frankie tällä hetkellä menossa :)

    VastaaPoista
  2. Mitäs olet tykännyt? Itse taisin ahmaista sen viimeisimmän kauden vajaassa parissa päivässä, kun olin sitä jo ehtinyt odottelemaankin :)

    VastaaPoista
  3. Oon tykännyt! Siinä saa nauraa ääneen :) Mulla on menossa vasta toka kausi.

    VastaaPoista
  4. Nauramisesta olen ihan samaa mieltä! Pari kertaa avokki on käynyt makkarin ovella kurkkimassa, että mille oikein itskseni hekottelen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon