Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Kurkistus toilettilaukkuun

Terkut täältä Juupajoelta, Sammalniemen leirikeskuksesta! Kirpeä kahdenkymmenen asteen pakkanen ja täydellisen aurinkoinen päivä vie leiriläiset pulkkamäkeen ja hiihtämään, jolloin minulla on aikaa naputella tätä postausta. Reissuteemaisesti kurkkaammekin tänään toilettilaukkuni sisältöön. Saatte siis selville, minkälaista kosmetiikkaa otan aina leireille (ja muihinkin reissuihin) mukaani. Meikkejä en ole sisällyttänyt tähän mukaan, sillä ne vaihtelevat niin reilusti matkasta riippuen.


 


Oriflame toilettilaukku


Toilettilaukkuna minulla toimii tällainen vaaleansini-kultainen Oriflamen laukku, jossa on sisällä kaksi isoa läpinäkyvää taskua, yksi keskikokoinen läpinäkyvä tasku, yksi pieni läpinäkyvä taskua, ja kolme erikokoista kuminauhapidikettä, joihin sopivat esimerkiksi hammasharja ja -tahna sekä höylä. Laukku on todella tilava, ja kivan näköinenkin, ja siinä kuljettaa helposti kaiken tarpeellisen.


 


Kirsikka W. toilettilaukun sisältö


Ensimmäisestä isosta taskusta löytyvät sauna- ja suihkureissuilla tärkeimmät tuotteet, jotka useimmiten myös kastuvat käytössä hiukan. Tällä lailla eriteltyinä ne eivät kuitenkaan kastele koko laukun sisältöä. Tuotteisiin kuuluvat shampoo (Cutrin Frozen Spice Moisturizing Shampoo), hoitoaine (The Body Shop Fuji Green Tea Refrshingly Hydrating Conditioner), suihkusaippua (Rexona Fruit Explosion), kasvojenpuhdistusaine (Lumene Clear It Up! Deep Purifying Wash Face & Eyes), karvanpoistovoide ja -lasta (Veet Hair Removal Crem), vartalonhoitoaine (Lush Snow Fairy Body Conditioner), hiusmaski (Olivia Klein Hair Masque) ja vartalonkuorinta (Flow Cosmetics Peppermint Himalayan Salt Body Scrub).


 


Kirsikka W. toilettilaukun sisältö


Toisessa suuressa taskussa on lähinnä ihonhoitotuotteita. Naamiot ovat ihan mahtava tapa hieman rentoutua reissussa, ja siksi otin niitä useamman kappaleen mukaan myös tänne leirille.  Tuotteet ovat teepuuöljy (The Body Shop Tea Tree Oil), dödö (Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena), siteet (Libresse Ultra Thin 10 Normal), puhdistusliinat (Lumene Klassikko puhdistusliinat), sheet maskit (It'S Skin High Nutrition Mask Sheet Avocado ja Kocostar Slice Mask Sheet Watermelon), kuorivat naamiot (Lush Just To Clarify jellykasvonaamio ja Vichy Double Glow Peel Mask) ja pikakasvohoito (Lumene Glow Reveal 60 Second Facial kirkastava pikakasvohoito).


 


Kirsikka W. toilettilaukun sisältö


Pienemmät taskut ja pidikkeet sisältävät sitten hieman yleistä hyödyllistä tavaraa. Nämä ovatkin todellisuudessa varmastikin ne kaikkein tärkeimmät tuotteet koko laukussa! Mukana on hammasharja ja -tahna (Curaprox Black Is White Whitening Toothpaste Fresh Lime-Mint), hiuslenkkejä, kortisonivoidetta (Hydrocortison emulsiovoide), särkylääkettä (Ibumax ja Panadol Novum), ja närästyslääkettä (Rennie Spearmint). 


 


Tällaisella satsilla pärjää aika hyvin niin kesällä kuin talvellakin. Tietysti laukussa voisi olla esimerkiksi myös laastareita, hyttyskarkotetta, kasvovettä tai vaikkapa hiusöljyä, mutta itselleni tämä kokoonpano on osoittautunut kaikkein toimivimmaksi. Yleensä toilettipussissa kannettava hiusharja kulkee minulla aina "käsimatkatavaroissa" eli käsilaukussa tai repussa mukana, enkä siksi sitä omaan kempparipussiini pakkaa. Myöskin tampoonit kulkevat aina laukussa tai repussa, kun niitä tarvitsen, mutta siteitä käytän vain öisin, joten ne pakkaan aina toilettilaukkuun. 


 


Mitä kaikkea te pakkatte omiin toilettilaukkuihinne reissatessa, vai hankitteko kaiken aina paikan päältä?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Kotimaan reissulla on mukana enemmän tavaraa kuin ulkomaanreissuilla, mutta hotelleissa on yleensä pesujutut, niillä pärjään kyllä yhden tai kaksi yötä (hoitoaineen saatan ottaa mukaan, jos ollaan kaksi yötä). Ulkomaille otan mukaan minimin ja mitoitan sen määränkin purkeissa niin, ettei kotiin tarvitse tuoda mitään takaisin, koska nuo painorajoitukset....Noin paljon voisin kuvitella ottavani jollekin mökille mukaan, mutta aina sieltäkin (siis sieltä saunasta) yhteen saunareissuun kyllä jo löytyy..No juuri tuollaisiin leirijuttuihin, missä ei ole mitään, täytyykin ottaa kaikenlaista..Olen sellaisella ollut viimeksi ehkä omalla rippileirillä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon