Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Lumenen tehtaanmyymälän ystävämyynti

Kävin tänään äitini ja pikkusiskoni kanssa Lumenen tehtaanmyymälän ystävyysmyynneissä, joista kuulin pari päivää sitten. Lumenen tehtaanmyymälähän sijaitsee juuri sopivasti Espoossa, joten leiripakkailujen ja siivoamisen ohella oli hyvin aikaa käydä vähän shoppailemassa. Olen tässä kuussa käyttänyt todella vähän rahaa kosmetiikkaan, joten tottakai menin ihan sekaisin paikan päällä, kun kaikkea kivaa oli niin paljon. Olen aikaisemmin blogissa puhunut Lumenesta aika negatiiviseen sävyyn, etenkin meikkien osalta, mutta hyvien tarjouksien sattuessa eteen ostan niitäkin merkkejä, jotka eivät välttämättä suosikkeihini kuulu. Eikä Lumenenkaan valikoima varsinaisesti mitään huonoa ole, joten rahallensa saa kyllä vastinetta.


 


Cutrin Frozen Spice Moisturizing Shampoo, Finlayson Veranta Anu Kanervo tiskirätti


 


Ystävämyynnissä oli mukana myös muutamia muita tuotteita, kuin Lumenea, ja minun matkaani tarttuikin myös pari Finlaysonin tiskirättiä, niitä kun ei koskaan voi olla liikaa. Löysin myös Cutrinin Frozen Spice -shampoota, jota olen koittanut etsiä jo useamman vuoden tuloksetta. Sain sitä kolme vuotta sitten joululahjaksi avokin tädiltä, ja rakastuin shampoon erikoisen mausteiseen tuoksuun. Puhumattakaan siitä, että se helli hiuksiani paremmin kuin mikään muu shampoo oli hellinyt aikaisemmin. Shampoo oli kuitenkin kausituote, joten se poistui myynnistä tosi nopeasti. Nämäkin tuotteet ovat varmaan jostain ylijäämäerästä, joten shampoota tuskin on enää tulossa markkinoilla. Sen vuoksi nappasinkin sitten samantien kaksi pulloa tätä ihanuutta. Hintaa niillä oli 5e/kpl, kun myynnissä ollessaan ne maksoivat noin 10e/kpl.


 


Lumene Clear It Up Deep Purifying Wash Face & Eyes, Glow Reveal 60 Second Facial


 


Suurin osa myynnissä olleista tuotteista oli muualla myynnistä poistuneita, tai uuden ulkomuodon saaneita, jonka vuoksi suurinta osaa näistä tuotteista on enää hyvin hankala saada käsiinsä ainakaan näissä muodoissa. Glow Reveal 60 Second Facial -kirkastava pikakasvohoito on nykyään erilaisessa pakkauksessa, jonka sisältö on kuitenkin sama kuin tässä harmaassakin tuubissa. Tässä vanhassa putelissa vain on 50ml enemmän tuotetta, kuin nykyisessä, joka maksaa 14,90e. Itse maksoin tästä tuubista vain 4e.


 


Clear it up! Deep Purifying Wash Face & Eyes -kasvojenpuhdistusgeeli taas taitaa olla kadonnut ihan kokonaan. Ainakaan en löytänyt vastaavanlaista tuotetta googlettelemalla. Kun tämä oli myynnissä, sen hinta oli noin seitsemän euron luokkaa. Aleista sain tämänkin neljällä eurolla. Tuote on tarkoitettu nuorelle ja epäpuhtaalle iholle, ja testailen innolla, millä tavalla syväpuhdistavan tuotteen päivittäinen käyttö vaikuttaa omaan näppypuutarhaani.


 


Lumene Klassikko puhdistusliinat, Bright Now Vitamin C BB Serum


 


Klassikko -puhdistusliinoja saa ainakin Prismoista edelleen, mutta ostin nämä 2kpl 5e tarjouksen vuoksi. En ole aikaisemmin testannut Lumenen puhdistusliinoja, joten otan ne mielenkiinnolla testiin. Prismassa nämä maksavat 2,65e per paketti, joten hirveästi tällä tarjouksella ei kuitenkaan säästänyt.


 


Bright Now Vitamin C BB Serum on heleyttävä seerumi, joka kaunistaa, kosteuttaa, supistaa huokosia, vähentää ihon sameutta, ja ehkäisee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Tämäkään tuote ei ole enää myynnissä, enkä löytänyt siitä mitään hintatietoja, mutta uskon että hinta on alunperin ollut reilusti enemmän, kuin tästä maksamani 5e. Otan tämän seerumin käyttööni, kun vain edellinen Lumenen seerumini tulee käytettyä.


 


Ystävämyynneissä oli myös tarjous, jossa sai täyttää minigrip -pussin niin täyteen kuin vain suinkin pystyi valitsemillaan tuotteilla, ja riippumatta pussin sisällöstä siitä maksettiin aina vain 25e. Ainoa ehto oli, että pussin oli mentävä kiinni. Kaikki nämä jäljellä olevat tuotteet ovat tuosta 25e maksaneesta minigrip -pussista, ja itseasiassa näiden lisäksi pussiin mahtui vielä kymmenisen tuotetta, jotka menivät pikkusiskolle. 


 


Lumene Touch of Radiance Highlighter, Beauty Base Under Eye Concealer


 


Touch of Radiance -valokynät ovat olleet käytössäni jo vuosia, ja olen tykännyt niistä kovasti. Ne ovat vain olleet aika hintavia siihen nähden, miten paljon tuotetta kynässä on. Nyt hamstrasin niitä kolme kappaletta, kun niin halvalla sai. Näitä kyniä ainakin on saatavilla vielä siellä sun täällä, ja hintaa niillä on noin 11-13e. Omani ovat kaikki sävyssä 1 Original Light


 


Beauty Base Under Eye Concealer on peitevoide tummille silmäalusille, ja kuulkaas, sitä minä todellakin tarvitsen! Tätäkään tuotetta ei myydä enää missään, vaikka tuotetta on aikoinaan hehkutettu blogeissakin ihan reippaasti. Ehkäpä yksi syy sille on hinta, sillä pieni 5ml tuubi on maksanut 12,90e! Itse en esimerkiksi olisi koskaan tarttunut tuon hintaluokan tuotteeseen kaupassa. Tässä "pussitarjouksessa" tuotetta sopii silti kokeilla, vaikka sitä ei jatkossa saisikaan sitten enää mistään.


 


Lumene Raspberry Miracle Lip Perfecting Balm, Natural Code Smile Booster Lip Gloss, Arctic Glow Lip Oil, Natural Code Candy Smile Lip Balm


 


Huulituotteita nappasinkin matkaani ihan reippaasti, ja ensimmäinen niistä on Raspberry Miracle Lip Perfecting Balm sävyssä 4 Wild Flowers/Kedon kukkia. Voide antaa huulille kivan persikkapinkin sävyn ja tuntuu kosteuttavalta. Siinä on ehkä hieman parfyymimäinen tuoksu, mutta ei kuitenkaan ainakaan omalla kohdallani epämiellyttävällä tavalla. Tämä toimii varmasti ihanasti kevyissä keväisissä meikeissä! Tätäkin tuotetta on hankala saada enää mistään, mutta alunperin sitä on myyty noin kymmenen euron hintaan.


 


Natural Code Smile Booster -huulikiiltoa löytää vielä sieltä sun täältä, ja se oli ainoa klassinen huulikiilto, jonka nappasin pussiini, vaikka sävyjä oli todella monia. Pikkusiskon saaliiseen kuului sitten pari hieman glitterisempää kiiltoa. Oma kiiltoni on sävyssä 10 Creamy Strawberry, joka sopii myöskin ihanasti piteneviin päiviin ja kevään ensimmäisiin päiviin (ja miksei myöhäisempiinkin). Näitä huulikiiltoja myydään noin seitsemän euron hintaan.


 


Seuraava tuote onkin minulle ihan ensimmäinen laatuaan, nimittäin Arctic Glow -huuliöljy sävyssä 200 Dew/Kaste. En ole koskaan ennen käyttänyt huuliöljyjä, mutta koska huuleni kaipaavat tällä hetkellä kaiken mahdollisen huomion, niin päätin napata tällaisen testiin. Tässä on hyvin hento tuoksu, jonka haistaa vain nuuhkimalla ihan läheltä, ja sävy ei ainakaan omilla huulillani näyttänyt oikein miltään (mitä en öljyltä odottanutkaan). Tätä voi siis varmasti huoletta huiskautella huulille myös ilman peiliä. Hintaa öljyllä olisi noin 12e, mutta nyt en muista, kuinka helposti tätä saa vielä kaupoista käsiinsä.


 


Myös tavallinen huulivoide, Natural Code Candy Smile Lip Balm, löysi tiensä pussiini. Tähän olen jo vähän ehtinyt ihastua, sillä voide tuoksuu aivan taivaalliselta, ja se levittyy pehmeän koostumuksensa ansiosta todella sulavasti huulille. Oma voidepuikkoni on sävyssä Sweet as Sugar, ja se antaa hennon vauvanpinkin sävyn huulille. Näitä olen nähnyt vielä kaupoissakin, ja hintaa niillä on noin neljä euroa kappaleelta.


 


Lumene Wild Rose Lip Liner, Raspberry Miracle Shine Lipstick


 


Ostin kaksi samanlaista huultenrajauskynää, sillä sävy oli mielestäni niin kaunis. En koskaan käytä huultenrajauskyniä huulipunan kanssa, vaan väritän aina koko huulet, jolloin kynät kuluvat huomattavasti nopeammin. Wild Rose -huultenrajauskynät ovat edelleen myynnissä joissain paikoissa, ja oma sävyni on 12, jos haluat sitä jostain metsästää. Näiden huultenrajauskynien hinta vaihtelee viiden euron molemmin puolin, riippuen mistä olet sitä ostamasta.


 


Raspberry Miracle Shine -huulipunia otin neljää eri sävyä, jotka ovat kuvassa vasemmalta oikealle 112 Light Rain/Sateella103 Blooming/Kukkia109 Chilly Night/Viileä yö, ja 104 Sunbeams/Kesäinen. Erityisesti ihastuin tuohon sävyyn 103, jonka tongin pussiini heti sen nähtyäni. Muut sävyt vaativat useamman vilkaisun. Näitä huulipunia myydään myös edelleen, tosin hyvin vaihtelevalla valikoimalla. Yhden punan hinta on 11,90e.


 


Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette, Blueberry Long-Wear Duet Eyeshadow, Touch of Radiance Blush


 


Olen tainnut omistaa elämäni aikana vain yhden luomivärin Lumenelta, joten tietenkin nappasin pari niitäkin matkaani. Vihreä on lempivärini, ja tässä Blueberry -luomiväripaletissa, jonka sävy on 2 Nordic Islet/Kallioluodolla, on juurikin tuollainen ihana mintunvihreä shimmersävy, joka sopii täydellisesti yhteen hattaraisen vaaleanpunaisen, kylmän tummanruskean, ja graniitinharmaan kanssa. Kaikki värit ovat pehmeitä ja helposti häivytettäviä, ja niistä tulee kiva lisä omaan luomivärikokoelmaani. Tähän kyseiseen palettiin törmää satunnaisesti, ja sen hinta on noin 15e.


 


Vihreistä puheen ollen, lisäsin minigrip -pussiini myös tämän Blueberry Longwear Duet -luomiväriduon, jossa on hieman mattaisempi mintunvihreä, sekä superpigmenttinen armeijanvihreä. Tämän luomivärinapin sävy on 1 Life in Marsh/Suon tuoksu, ja olen siihen täysin rakastunut! Soista en niin välitä, mutta tämä värikombo sopii minulle kyllä kuin nenä päähän. Näitä nappeja on edelleen myynnissä, ja hinnat ainakin nettikaupoissa vaihtelevat hieman sävyn perusteella, mutta pääasiassa ne maksavat noin 12e.


 


Touch of Radiance -poskipuna sävyssä 40 Lovely Blush/Hurmaus oli minulle vähän sellainen meh -tuote pussia kootessani, mutta kotiin päästyäni tarkastelin sitä tarkemmin, ja huomasin, että se on oikeastaan todella kaunis sävy oman ihoni kanssa. Koska olen vähän tyhmä innokas, niin onnistuin jo rikkomaan purnukan kannen, sillä en huomannut sitä kiinni pitävää teippiä. Täytyy siis kehitellä tälle jokin systeemi, jolla sen saisi pysymään kiinni. Poskipunanappeja löytyy vaihtelevasti eri nettikaupoista, ja niiden hinta on useimmiten noin 12e.


 


Lumene Blueberry Intense Liner Waterproof, Blueberry Eyebrow Shaping Wax


 


Luulin nappaamani Blueberry Intense Liner Waterproof -eyelinerin olleen musta, mutta kotona huomasinkin sen olevan sävy 3 Khaki Crystal. Ensin vähän harmittelin asiaa, mutta kokeiltuani tuotetta käteeni, muutin mieltäni. Sävy on todella näyttävä, hieman hohtava ruskea, joka yhdessä valossa näyttää kultaiselta, ja toisessa siltä kuin siinä olisi hopeaa. Ei siis ehkä ihan oman mukavuusalueeni sisällä, mutta kiva päästä kokeilemaan jotain uutta ja jännittävää! Näitä ei taida mistään enää saada, ellei satu käymään superhyvä tuuri, mutta tuotetta on aikoinaan myyty noin 13e hintaan.


 


Olen joskus blogissani maininnut, etten käytä kulmageeliä, enkä oikeastaan käytäkään muuhun kuin glitterin kiinnittämiseen, joten en ole viitsinyt myöskään ostaa testiin mitään tuotetta. Nyt lisäsin pussiini kuitenkin myös Blueberry -kulmien muotoiluvahan sävyssä 2 Grey Brown/Harmaanruskea, jota haluan testata osana kulmakarvarutiiniani. Haluaisin oppia saamaan aikaan hieman luonnollisemman näköiset kulmat, joka omilla liian ajoissa loppuvilla kulmillani on hankalaa toteuttaa. Näitä kulmavahoja on edelleen myynnissä 10,90e hintaan.


 


Lumene Gel Effect kynsilakka, Natural Code Nail Styler


 


Viimeisenä, muttei toivottavasti vähäisimpänä, nappasin pussiini kynsilakkoja. Kyllä, minä joka en yhtään tykkää kynsien lakkaamisesta. Näinhän olen täällä blogissakin aina väittänyt. Mutta kaikessa on tietenkin poikkeuksensa, ja niin on tässäkin asiassa, sillä syy miksi en koskaan lakkaa kynsiäni on se, että lakka pysyy kynsissäni hyvännäköisenä ehkä pari tuntia. Siis silloinkin, kun annan jokaisen lakkakerroksen kuivua useamman minuutin, käytän alus- ja päällyslakkaa, ja istun paikoillani kärsivällisesti kaksikymmentä minuuttia lakkauksen päätteeksi. Suurinta osaa kynsilakoista ei voi lisätä pilalle menneen tai irti lohjenneen kohdan päälle, ilman että se näyttää entistä hirveämmältä, mutta glitterlakkojapa voi! Siksi tähän pussiin päätyi kolme glitterlakkaa, yksi shimmerlakka, ja yksi supervaalea tavallinen lakka. Neljä ensimmäistä lakoista ovat Gel Effect -kynsilakkoja, ja viimeinen on Natural Code Nail Styler -lakka. Sävyt ovat vasemmalta oikealle 17 Glistering Sea/Kimallus38 Silver Sand/Hopeahiekkaa21 Golden Sand/Kultahiekkaa8 Full of Peonies/Pionimeri, ja 68 Dark Sparkle. Ainakin sävyjä 21 ja 8 saa vielä ostettua melkein mistä vain, ja muitakin mahdollisesti jos tarpeeksi metsästää. Gel Effect -kynsilakkojen hinta on 6,90e, ja Natural Code -kynsilakan 4,70e.


 


Lumenen tehtaanmyymälä ystävämyynti ostokset


 


Siinä olivatkin siis kaikki ostokseni, ja huimasti säästöähän tässä tuli tehtyä. Laskeskelin, että parhaimmillaan kokoamani minigrip -pussi, tai siis minun osuuteni siitä, oli jopa 240e arvoinen! Ihan huippua, ja enemmänkin olisi varmasti pussiin saanut mahtumaan, jos olisi jaksanut kunnolla järjestellä. Erinomainen reissu siis, pitää jatkossakin pitää silmät ja korvat auki vastaavanlaisten tapahtumien varalta.


 


Minkälaista kosmetiikkaa sinä ostit viimeksi?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Voi hitsi miten hyviä löytöjä! Ennen kaikkea tosi edullisesti....Mulla on jo toinen Lumenen huuliöljy menossa. Tykkään kovasti! Onneks meidän lähellä ei ollut tuollaista, olisin seonnut... :D

    VastaaPoista
  2. Joo, onneksi ei täälläkään ihan joka päivä tämmöisiä tapahtumia ole, sillä rahaa meni ihan tarpeeksi! Huuliöljy on kyllä ollut tosi kiva, ja niin ovat monet muistakin huulituotteista :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon