Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Lushin pääsiäinen 2018

Vaikka oma inhokkiaikani vuodesta onkin juuri helmikuusta kesäkuuhun, niin keväässä on tietysti myös paljon hyviä asioita. Yksi niistä on aina ollut lukuisat juhlat ja vapaat, joihin lukeutuvat mm. isän ja pikkuveljen syntymäpäivät, vappu, äitienpäivä, ja erityisesti pääsiäinen. Vaikka pääsiäiseen onkin vielä jonkin aikaa, niin tipujentäyteiseen tunnelmaan pääsee jo tutustumaan Lushin pääsiäistuotteiden avulla! Kävin eilen Mannerheimintien liikkessä testailemassa ja nuuhkimassa kaikki tuotteet, ja nyt olen valmis kertomaan niistä teillekin!


 


Lush pääsiäinen 2018


Kuvassa pääsiäistuotteista Poisson D'Avril, Here Comes The Sun, Cream Egg, Golden Egg, April Showers, Free Rangers, Bunch Of Carrots, ja Carrot -saippua.


 


Kaikenkaikkiaan valikoimaan tuli kymmenen ihanaa pääsiäisteemaista tuotetta, ja kolme erilaista tuotepakettia. Kurkataan ensimmäisenä ihaniin kylpypalloihin!


 


Free Rangers on kananmuotoinen kaksiosainen kylpypallo josta voit käyttää ylä- ja alaosan erikseen, tai kipata molemmat pallot kylpyyn samaan aikaan! Jalkakylpyihin käytettynä tämä "pallo" riittää vielä huomattavasti useampaan! Kanat sisältävät mm. sitruunahappoa, bergamottiöljyä, mustaherukka-absoluuttia ja sypressiöljyä, joten tuoksu on herkullisen hedelmäinen. Kylpypalloja on saatavilla kolmessa eri värissä: violetti-vaaleanpunainen, sini-keltainen, ja oranssi-violetti. Hintaa palloilla on 9,95e/kpl.


 


April Showers ei myöskään ole perintesen pallon muotoinen, sillä se näyttää aivan pilveltä. Söpö kylpypallo sisältää mm. Reilun kaupan luomukaakaovoita, setripuuöljyä, orvokinlehtiabsoluuttia, sypressiöljyä, tonka-absoluuttia, neitsyt oliiviöljyä, ja luomurisiiniöljyä, jotka piristävät jokaisen kylpyhetken. Vaikka pallo ei päällisinpäin vaikuta kovin näyttävältä, niin veteen upotettuna se antaa käyttäjälleen upean vaaleanpuna-violetin unelmakylvyn. Hintaa tuotteella on 7,95e/kpl.


 


Lush pääsiäinen 2018 Free Rangers, Big Fish


Free Rangers -kylpypallot


 


Which Came First? on oma suosikkini pääsiäisen kylpypalloista, ja sellaisen nappasinkin matkaan myös itselleni. Pinkki-keltainen munanmuotoinen pallo sisältää mm. sitruunahappoa, greippiöljyä, sisilialaista sitruunaöljyä, ja vanilja-absoluuttia, ja se tuoksuu ihanan raikkaalle. Kaiken lisäksi se pitää sisällään suloisen yllätyksen, sillä palloa pöytään kopauttamalla sisältä paljastuu pieni kylpypallotipu, jonka voi lisätä kylpyynsä, tai jättää käytettäväksi vaikka jalkakylpyä varten! Instagram -tiliäni seurailleet saivatkin jo eilen nähdä, minkälaista väriloistoa tämä pallo saa kylvyssä aikaan! Palloa on saatavilla pilkuilla tai raidoilla, ja se maksaa 9,95e/kpl.


 


Golden Egg on pääsiäisen kylpypalloista viimeisin, muttei suinkaan vähäisin. Se sisältää mm. Reilun kaupan kaakaovoita, makeaa villiappelsiiniäljyä, bergamottiöljyä, Reilun kaupan oliiviöljyä, manteliöljyä, ja keikarinkukkauutetta. Pallo on munanmuotoinen, ja kokonaan päällystetty kultaisella (ja mikromuovittomalla) glitterillä, joka antaa käytettäessä ihanan kultaisen kylvyn. Tuoksuna toimii Lush -faneille jo ennestään tuttu Honey I Washed The Kids. Kultaisen munan kappalehinta on 8,95e.


 


Lush pääsiäinen 2018 Which Came First?


Which Came First? -kylpypallot


 


Myös kylpyvaahtoja on neljää erilaista, ja niistä ehkä erikoisin on Seven Deadly Spins, joka on kylpyvaahtospinneri. Harry Potter -sarjan kultaista sieppiä muistuttava kylpyvaahto pyörii puisen tangon varassa, joka luo ammeeseen vaahtomeren. Tuote sisältää mm. viinikiveä, bergamottiöljyä, litsea cubeba öljyä, ja glyseriiniä, joiden avulla se taikoo kylpyveteen kultaisia kuplia. Hintaa tuotteella on 7,95e/kpl.


 


Cream Egg on kylpyvaahto, jonka monet erilaiset sävyt hurmaavat. Se sisältää mm. Reilun kaupan kaakao- ja sheavoita, viinikiveä, ja viherminttuöljyä, ja tuoksultaan tuote on minttusuklainen. Valitsemastasi väristä riippuen kylpyammeessi täyttyy herkullisen värisistä ja tuoksuisista kuplista, joiden keskellä on hyvä juhlistaa pääsiäistä ja kevättä. Hintaa yhdellä munanmuotoisella kylpyvaahdolla on 7,95e.


 


Poisson D'Avril on kalanmuotoinen kylpyvaahto, ja myös oma vaahtosuosikkini. Se sisältää mm. viinikiveä, mustapippuriöljyä, kanelinlehtiöljyä, valkohankajäkäläabsoluuttia, ja neroliöljyä, ja tuoksu on hyvin omaleimainen ja miellyttävä. Kalapalanen värjää kylpyveden kauniin punaiseksi, ja vaikkei sitä päälisinpäin huomaisikaan, niin tuotteessa on myös ihastuttavaa glitteriä, joka tekee veteen samanlaisen efektin, kuin Aviva -kuohuviineissä. Hintaa yhdella kylpykalalla on 9,95e.


 


Lush pääsiäinen 2018 Cream Egg, Poisson D


Poisson D'Avril -kylpyvaahto, Cream Egg -kylpyvaahto, Here Comes The Sun -suihkusaippua


 


Bunch Of Carrots on oikeastaan kylpyvaahtonippu, sillä se sisältää kolme porkkananmuotoista kylpyvaahtoa, joista jokaisesta saa parhaimmillaan jopa kolme kylpyä! Porkkanat ovat herkullisen tuoksuisia, ja ne sisältävät mm. viinikiveä, buchuöljyä, sisilialaista sitruunaöljyä ja bergamottiöljyä. Jokainen porkkana on hieman erisävyinen, ja söpön ulkomuotonsa takia ne voi helposti säilöä myös johonkin näkyvälle paikalle. Yhden nipun hinta on 12,95e.


 


Saippuoita on kahta erilaista, joista Here Comes The Sun on suihkusaippua. Herkullisen hedelmäisen tuoksun lisäksi tuote sisältää mm. mäkikuismainfuusiota, Reilun kaupan sheavoita, luomuavokadoöljyä, herkkusientä, mandariiniöljyä, tangeriiniöljyä, bergamottiöljyä, ja tuoretta appelsiinimehua. Aikamoinen cocktaili siis! Tuote kirkastaa ja kosteuttaa talven runtelemaa ihoa, ja piristää mieltä. Hintaa suihkusaippualla on 14,95e, ja se on pakkaukseton naked -tuote.


 


Carrot -saippua on syötävän suloinen palasaippua, joka sopii hyvin niin käsien kuin vartalonkin pesuun. Tuotteen tuoksu on sopivan neutraali, joten tämä sopii varmasti kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Saippua sisältää mm. tuoretta porkkanainfuusiota, Reilun kaupan luomukaakaovoita, neitsyt kookosöljyä, luomurisiiniöljyä, porkkanajauhetta, setripuuöljyä, tangeriiniöljyä, ja sitruunahappoa. Tuote on hellävarainen ja ihoa kirkastava, ja 120g palan hinta on 8,95e.


 


Lush pääsiäinen 2018 Seven Deadly Spins


Free Rangers -kylpypallo, Seven Deadly Spins -kylpyvaahto


 


Big Fish -lahjapakkaus maksaa 35,95e, ja se sisältää Poisson D'Avril -kylpyvaahdon, April Showers -kylpypallon, ja Here Comes The Sun -suihkugeelin.


Carrot -lahjapakkaus maksaa 29,95e, ja se sisältää Free Rangers -kylpypallon, yhden Bunch Of Carrots -kylpyvaahtoporkkanan, ja Golden Egg -kylpypallon.


Golden Egg -lahjapakkaus maksaa 39,95e, ja se sisältää Which Came First-, Free Rangers-, ja Golden Egg -kylpypallot, sekä Cream Egg -kylpyvaahdon. 


 


Lush pääsiäinen 2018 Bunch Of Carrots


Bunch Of Carrots -kylpyvaahdot


 


Lush pääsiäinen 2018 Which Came First?


Which Came First? -kylpypallo liotettuna


 


Jos tänä vuonna siis haluat viettää pääsiäisen munajahtia ilman sokerihumalaa, niin Lushin tuotteet ovat kyllä aivan erinomainen tapa! Lushin liikkeistä toinen on remontissa 23.03. asti, mutta Mannerheimintien liikkeeseen pääset edelleen käymään. Eikä pidä unohtaa, että Lushin nettisivuilta saa myös tilattua tuotteita supernopealla toimituksella! Mikä pääsiäisen tuotteista vaikuttaa sinusta kaikkein kiinnostavimmalta?


 


Lush pääsiäinen 2018 Which Came First?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Minulla ei ole kylpyä, joten ottaisin jonkun saippuan :) ja en osaa sanoa minkä, kun pitäisi päästä ihan itse nuuhkimaan :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkään ei kotona ole kylpyä, mutta teen palloista aina jalkakylpyjä, tai sitten säästän semmoisiin reissuihin, joissa tiedän pääseväni kylpyyn :) Tuo itse nuuhkiminen on kyllä usein tosi tärkeää, koska varsinkin Lushin tuotteissa tuoksu on usein hyvin erilainen kuin mitä osaisi odottaa!

    VastaaPoista
  3. Oispa amme, sieppiä ja kultamunaa olisi hauska testata! Mutta minunkin pitänee tyytyä suihkusaippuaan, ellen sitten kokeile jalkakylpyä. Laitatko jalkakylpyyn yleensä koko pallon, luulisi että se on liian iso pieneen astiaan, jos se kerran on ammeeseen tarkoitettu?

    VastaaPoista
  4. En koko palloa missään nimessä, vaan puolikkaan tai jopa yhden neljäsosan :) Mutta sekin riippuu tottakai mieltymyksistä paljolti, ja tietysti altaan kokokin vaikuttaa. Omani on sellainen muovinen neliskanttinen pesuvati, johon ei missään tapauksessa tarvitse kokonaista kylpypalloa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon