Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box helmikuu 2018 - siellä sun täällä

Bette Box on täällä! Odottelin tätä lootaa todella innoissani, sillä huomasin sen olevan hyvin painava edeltäjiinsä verrattuna. Melkein kahdeksansataa grammaa! Jostain syystä boxeista ei ole enää jaettu samallalailla vinkkejä kuin aiemmin, joten en osannut ollenkaan sanoa, mitä tämä mahtaisi sisältää. Boxin aukaistuani oloni olikin ehkä hieman hämmentynyt, sillä tuotteet tuntuivat olevan, miten sen nyt sanoisi... vähän sikin sokin. Vaikka boxin teemaksi oli kirjattu "suloinen sydäntalvi", niin en oikein löytänyt tuotteista sitä yhteistä tekijää. Ehkäpä te löydätte?


 


Bette Box helmikuu 2018


Marc Anthony Argan Oil -hoitoaine, Herbina Gloss & Shine -kosteuttava shampoo


 


MARC ANTHONY ARGAN OIL -HOITOAINE


"Kosteuttavia öljyjä sisältävä hoitoaine korjaa ja vahvistaa kuivia, elottomia ja vaurioituneita hiuksia tyvestä latvaan, lisäten upean luonnollisen kiillon ja pehmeän lopputuloksen. Hiukset tuntuvat kimmoisilta ja ravituilta. Hoitoaineen sulfaatiton koostumus pitää hiusvärin kirkkaana ja selvittää hiukset kauttaaltaan vain muutamassa minuutissa. Saatavilla Kicks -myymälöistä ja verkkokaupasta www.kicks.fi. Ovh. noin 13,90e/250ml."


Tämä oli toinen kahdesta tuotteesta, joiden vuoksi laatikko painoi niin paljon, ja pakko sanoa että olin vähän harmissani. Ehkä se johtui tuosta tuubin ulkonäöstä, joka on mielestäni aika halvan oloinen. Tai siis, eihän tuo tuote nyt mitenkään superarvokas ole muutenkaan, mutta ulkomuoto on jotenkin tosi hirveä. Ja kyllä, olen juuri niitä ihmisiä, jotka jaksavat valittaa tällaisista asioista. Tuotetta oli mennyt boxeihin myös "macadamia oil" -versiona, joka olisi ehkä ollut enemmän mieleeni, vaikka sen pakkaus onkin lähes yhtä halvan näköinen. Tässä arganöljyversiossa on mukana keratiinia, ja macadamiaöljyversiossa bambua. Pakko myös mainita, että Kicksillä molemmat näistä hoitoaineista ovat tällä hetkellä tarjouksessa hintaan 11,12e. Ihan ok tuote varmasti, mutta ei todellakaan oma suosikkini.


 


HERBINA GLOSS & SHINE -KOSTEUTTAVA SHAMPOO


"Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja tekee niistä terveen sekä luonnollisen näköiset. Saat tehokkaasti hiuksiisi lisää kiiltoa ja kosteutta. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös Herbina Gloss & Shine -hoitoainetta, silloin lopputuloksena on ihanan kiiltävät hiukset. Anna miellyttävän tuoksun hivellä aistejasi. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 3e/200ml."


Tässä siis toinen syypää boxin normaalia raskaampaan olemukseen. Shampoolla on herkullinen karkkituoksu, johon minä ihastuin samantien, ja sen vuoksi harmittaakin ehkä hiukan, ettei boxissa mukana ollut hoitoaine ollut samaa sarjaa. Niiden yhteiskäyttöä kun suositeltiin esittelytekstissäkin. Joitakin ehkä häiritsee markettimerkkeys, mutta itse olen ainakin pitänyt kaikista boxien mukana tulleista Herbinan tuotteista kovasti. Silti olisin toivonut, että boxin painosta yli puolet ei olisi ollut hiustuotteita, joita ostan joka tapauksessa säännöllisesti.


 


Bio2You Ravitseva 24H tyrnivoide pantenolilla, Carmex Classic -huulivoide


 


BIO2YOU RAVITSEVA 24H TYRNIVOIDE PANTENOLILLA


"Nopeasti imeytyvä, kosteuttava, rauhoittava, ja ravitseva hoitovoide antaa erittäin vahvan antioksidanttisuojan iholle. Tyrniä ja pantenolia sisältävä voide hoitaa ja uudistaa ihoa. Se parantaa ihon kuntoa, tasapainottaa pH:ta ja muuttaa kuivan ja hilseilevän ihon samettisen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Iho kykenee säilyttämään sille annetun kosteuden ja pystyy paremmin suojautumaan ulkoisilta, ihoa ärsyttäviltä tekijöiltä. Saatavilla Life -myymälöistä. Ovh. noin 29,70e/50ml pumppupullo."


Mukana tullut kortti kertoo, että boxin mukana tullut pakkaus on Bette Box Special Edition -pakkaus, ja itse purkki kertoo sen sisältävän saman 50ml tuotetta, kuin alkuperäinen pumppupullokin. En osaa ihan tarkkaan sanoa, oliko omassa tuotteessani oikeasti se 50ml, sillä purnukka näyttää puolityhjältä. Jouduin myös hetken pohtimaan, mihin tämä voide on oikeastaan tarkoitettu, mutta alkuperäisen pakkauksen ja koon perusteella uskaltaisin väittää, että pääasiassa voide on kasvoja varten. Tuotteen tuoksu on miellyttävä, voide tosiaan imeytyy nopeasti, eikä se ole liian paksua. Otan tämän testiin ihan mielelläni.


 


CARMEX CLASSIC -HUULIVOIDE


"Palkittu klassikkohuulivoide, joka on ollut myynnissä jo 80 vuotta. Carmexin ainutlaatuinen koostumus hoitaa kuivia ja halkeilevia huulia nopeasti ja tehokkaasti, sekä antaa pitkäkestoisen kosteuttavan suojan. Huulivoiteen sisältämä lanoliini auttaa huulten ihoa säilyttämään luonnollisen kosteutensa. Kamferi ja mentoli antavat huulille miellyttävän viilentävän tunteen. Saatavilla päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 2,55e/7,5g."


Huokaisin kovaan ääneen kun näin tämän tuotteen boxissa. En siksi, että se olisi millään tavalla huono, ehei. Päin vastoin. Tämä on ehdoton luottotuotteeni talvella (ja oikeastaan muutoinkin), sillä se auttaa korppuhuuliin paremmin kuin mikään muu. Valitettavasti se kuitenkin tarkoittaa, että olen jo kokeillut tätä tuotetta, ja että omistan siitä lähes täyden purnukan. Noh, laitan tämän mukaan seuraavaan arvontapakettiin, vaikka varmasti moni on tuon kahdeksankymmenen vuoden aikana ehtinytkin tätä testaamaan!


 


Lumene Harmonia turvenaamio, seerumi, kosteusvoide, RFSU Sense Me Oh Yes! stimulaatiovoide, Mentos Sour Fruits


 


LUMENE HARMONIA -TURVENAAMIO


"Pohjoista pakurikääpää sisältävä turvenaamiomme puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja palauttaa iholle nopeasti sen luonnollisen tasapainon. Syväpuhdistava naamio kirkastaa kasvojen ihoa, samalla kun sen sisältävät tärkeät biomineraalit - sinkki, kupari ja magnesium - rauhoittavat ihoa tehden siitä pehmeämmän, kuulaamman ja terveemmän näköisen. Sisältää 98% luonnollisia raaka-aineita. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Ovh. noin 24,90e/75ml."


Lumenen naamion oltiinkin etukäteen kerrottu olevan boxissa, tosin ei minkälainen. Näitä tuotteita oli kortin mukaan eri vaihtoehtoja, mutta ei kerrottu mitä ne muut olivat. Jos siis sait jonkin eri tuottee, niin kerro ihmeessä kommenteissa! Naamioita testailen aina mielelläni, mutta silti olen iloinen, että kerrankin Lumenen tuote ei ollut täysikokoinen. Boxissa 15ml kokoinen näyte, jolla saa isommalla naamalla ainakin yhden kokeilukerran, ja pienemmällä varmasti useamman.


 


RFSU SENSE ME OH YES! -STIMULOIVA INTIIMIGEELI


"Stimuloiva vesipohjainen geeli lisää naisen nautintoa. Hellävaraisen tuotteen sisältämät L-argiini, ornitiini ja brasilialainen ginseng voivat vilkastuttaa verenkiertoa, ja siten lisätä naisen nautintoa ja tuntoherkkyyttä. Geeliä sivellään varovasti intiimialueelle ja sen vaikutus alkaa yleensä 15 minuutin kuluessa. Gynekologisesti testattu. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista, apteekeista ja verkkokaupoista. Ovh. noin 9,90e/40ml."


Tämänkin tuotteen sijasta olisi voinut kortin mukaan saada jotain muuta, mutta olen ihan iloinen tästä tuotteesta. Itseasiassa, olisin jopa toivonut sen olevan täysikokoinen! Lopetin vastikään hormonaalisen ehkäisyn mielialavaihteluiden ja haluttomuuden vuoksi, ja nyt seksielämää virkistettäessä tämä tuote on luultavasti mitä oivallisin. Liikaa infoa? Aikuisiahan me kaikki ollaan! Boxissa mukana tullut näyte on 10ml koko.


 


Lisäksi saimme testiin yhden millin näytteet Lumenen seerumista ja kosteusvoiteesta, jotka laitan niin ikään arvontavoiton joukkoon. Itse en testereitä koskaan jaksa kuitenkaan käyttää, kun muutenkin kosmetiikkaa tulee ovista ja ikkunoista. Mukana tuli myös Mentosin Sour Fruits -karkkeja, jotka säästetään leffaherkuiksi.


 


Bette Box helmikuu 2018 sisältö


 


Kaiken kaikkiaan boxi oli ihan kiva, huommattavasti parempi kuin tammikuun boxi ainakin. Silti mitenkään superinnoissani en siitä jaksanut olla, vaikka lähes kaikki tuotteet menevätkin meillä käyttöön, ja arvoakin boxilla oli reippaasti yli 50e. Tuotteet olivat silti vähän heitetty yhteen, eikä kunnollista kokonaisuutta mielestäni syntynyt. Kaikki oli sikin sokin.


 


Mitä mieltä sinä olit tämän kuun boxista? Saitko erilaisia tuotteita?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Mäkin hain boxin tänään! Huomenna tulee postaus...mä tykkäsin älyttömästi. Tykkäsin sen takia, että kaikki tulee käyttöön. Monesti olen joutunut antamaan tyttärille, kun ei tule käytettyä tai en käytä ollenkaan. Nyt kaikki ok. Mun hoitoaine oli musta ja bambu-sanakin siinä näkyi, muuten samanlainen kuin sulla!

    VastaaPoista
  2. Boxin nimi olis voinut olla sitä sun tätä taikka väripläjäys .Katselin Herbinan shampoota kanssa vähän silleen,mutta nyt haistoin sitä,niin olet oikeassa tuoksu on ihanan karkkinen.Ihmettelinmiksi Carmex ei ollut pahvipakkauksessa tai muovi/pahvipakkauksessa.Siis eihän niitä irtonaisina myydä.Kyllä tästä oli vinkkejä ja tuon Lumenen naamion ja minikoon arvasin ja olin vähän pettynyt.Olen niin tottunut,että boxissa on täyskokoinen Lumene tuote,että harmitti varsinkin kun toi saminen näyte tuli jonkun lehden mukana just.Samaa mieltä sun kaa oh yes geelistä;) Oon monta vuotta miettinyt,että mitäköhän toi geeli tekis!
    Loppufiilikset boxista: Tykkäsin

    VastaaPoista
  3. Oo, oliko se kerrottu,että boxissa on naamio Lumenelta.My bad. Mulla siis oli myös turvenaamio.

    VastaaPoista
  4. No nyt minä niiiin mieleni pahoitin...lol! meni niin seinään nää vaihtoehtoiset tuotteet - olisin todella mielelläni ottanut jimman kumman hoitoaineen, sain paaaljon pienemmän kuivashampoon ja turvenaamio ja harmonia-darja olis ollut myös kiva mutta sainkin Sisusarjan jonkun mäntynaamion siis mikä järki näissä vaihtoehtoisissa tuotteissa on? Ja ai niin, en saanut edes pikku lumene näytteitä?!Boksi oli muutenkin huono ja kun luin mitä muut oli saaneet niin kiitos ei, en enää viitsi tilata. Olen ollut kahden vaiheilla mutta tämä oli kaiken huippu. Rahastusta koko homma muutenkin, bokseihin laitetaan mitä satutaan saamaan...

    VastaaPoista
  5. Mä sain myös Amikan pienen kuivashampoon sekä sisun syväpuhdistavan naamion vaihtoehtoisina tuotteina. Mielenkiinnolla testailen niitäkin, vaikka toki täysikokoinen hoitoainekin olisi ollut kiva. Myös toi harmonia-sarja kiinnostaa, mutta koska en oo testaillut aiemmin tuota sisuakaan ja sekin on vähän arvokkaampi lumenen tuotesarjoista niin en valita :) Boksi oli musta paljon kivempi kuin viime kuussa, vaikka toisaalta kyllä oon samaa mieltä tossa yhtenäisyyden puutteesta. Tuntuu, että punainen lanka taas puuttuu koko boksista ja tuotteet on toisistaan ihan irrallisia, mutta koska kaikki tuotteet tulee varmaan jossain vaiheessa käyttöön niin oon kyllä tyytyväinen boksiin :)

    VastaaPoista
  6. Kiva että tykkäsit! Ei tämä minustakaan mikään huono laatikko ollut. Mielelläni ehkä olisin ottanut tuon sinun hoitoaineesi boxissani, mutta aina ei voi voittaa :)

    VastaaPoista
  7. En tullutkaan ajatelleeksi tuota Carmexin pakkausta ollenkaan! Voi olla, että tuotteita on tilattu esim. tukkuna jostain, missä pakkauksia ei ole, tai sitten saatu näytteeksi suoraan merkiltä itseltään. Ainakin siinä tapauksessa pakkauksettomuus käy järkeen, sillä pakkaamiseenhan menee enemmän rahaa. Tai vaihtoehtoisesti pakkaukset on vain jätetty pois tilaa viemästä. 
    Minua ei Lumenen minikoko haitannut ollenkaan, sillä se ei kuulu lempimerkkeihini. Tiedän kuitenkin, että monet boxin tilaajista tykkäävät Lumenesta, joten olen luultavasti pientä vähemmistöä mielipiteeni kanssa :) Ihanaa että muuten tykkäsit boxista!

    VastaaPoista
  8. Mielestäni se mainittiin ainakin niissä Facebookissa vilkkuvien mainosbannerien yhteydessä :)

    VastaaPoista
  9. Voi ei, harmi että sulla meni noin huonosti!
    En ollutkaan tietoinen, että hoitoaineen tilalla olisi voinut olla myös kuivashampoo. Itse tykkään kyllä kuivashampoista, mutta jos arvo ei kohtaa, niin silloin niitä ei vaihtoehtoisiksi tuotteiksi mielestäni pitäisi laittaa! Naamiosta en osaa sanoa mitään, kun minulle olisi oikeastaan kelvannut kumpi tahansa, kun en kumpaakaan ole ennen testannut.
    Pienistä näytteistä voi lähettää viestiä Bette Boxille, ehkä ne on vain unohtuneet matkasta? Heillä on superhyvä asiakaspalvelu, joka varmasti lähettää näytteet tulemaan jälkikäteen, jos ne tosiaan olivat jääneet pois!

    VastaaPoista
  10. Meillä siis aikalailla samanlaiset ajatukset :) Tykkäisin kyllä siitä, jos boxeja kasattaisiin vähän paremmin teemanmukaisiksi, mutta kun tuotteita tosiaan ajattelee yksilöinä, niin ovathan ne (tai ainakin suurin osa) kivoja ja käyttöön tulevia. Ihanaa, että olit tyytyväinen saamiisi tuotteisiin!

    VastaaPoista
  11. Yhyy, sain juuri oman boxini, ja mulla ei edes ollut tuota hoitoainetta, vaan tilalla oli Amikan kuivashampoo :/ Ehdin jo katsoa sun ja kirsihanneleen postaukset ja innostua tästä boxista :(

    Nooh, kunhan tästä pettymyksestä selviän, niin kirjoittelen oman jutun :D

    VastaaPoista
  12. Mä ite kyllästyin nyt lopullisesti Betteboxiin ja aloin tilaamaan sen sijaan LookFantastic Beauty Boxia. Siinä on vähän tuntemattomampia tuotteita, kun taas BetteBox on muuttunut vähän "Lumene"-boksiksi :D enemmän meikkejä olis saanut olla BetteBoxissa, niin olisin ehkä saattanut jäädä tilaajaksi.

    VastaaPoista
  13. Taidan olla vähemmistössä kun tykkäsin tästä boxista kovasti.
    Mulla oli siis täysin samanlainen sisältö kuin sullakin.
    Lumenen naamion sain jo aiemmin jonkun lehden kylkiäisenä, mutta kelpo tuote, ja noin pieni koko niin kyllä käytettyä tulee.
    Mitä tulee Carmexiin niin eikös se ole vaan hyvä ettei tuotakin ollut pakattu kaiken maailman muoveihin sun muihin. Maailmassa joka muutenkin hukkuu paskaan.
    Näkeehän siitä että se on käyttämätön.

    VastaaPoista
  14. Höh, no voi harmi! Lohdutukseksi voin todeta, että toi Amikan kuivashampoo on monien mielestä ihan huipputuote :) Ja ainakin hintaa katsoessa niin voisi kuvitellakin!

    VastaaPoista
  15. Mä en jotenkin tosta LookFantasticista syty ollenkaan :/ Boxit eivät ole olleet millään tavalla innostavia. Beautique Monthlyn lootat taas kiinnostavat hyvin paljon, ja niitä varmaan lähden testailemaan, kunhan budjetti sen vain sallii :)

    VastaaPoista
  16. Juu, ei itseäni lainkaan tuo Carmexin pakkauksettomuut häirinnyt, en tajunnut sitä tosiaan aluksi edes ihmetellä. Eikä boxikaan mikään susi ollut, mutta satun vain olemaan niitä ihmisiä, jotka jaksavat valittaa IHAN KAIKESTA :) Ensi boxin toivoisin nyt olevan superhyvä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon