Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Viikonloppu käyntiin Oriflamella

Jes, sain vihdoin tänään haltuuni Oriflamelta tilaamani kosmetiikkatuotteet, ja olen tässä jo tovin pyöritellyt näitä purkkeja hyppysissäni. Pidemmittä puheitta, mennään kurkkaamaan!

 

Oriflame Love Nature shampoo tea tree oil & burdock, nettle & lemon

 

Päätin tällä kertaa ostaa pari pullollista shampoota, nimittäin Love Nature Tea Tree & Burdock- ja Nettle & Lemon -shampoot. Meillähän näitä menee, kun sekä minulla että avokilla on pitkät hiukset. Näistä ensimmäinen sopii hilseilevälle päänahalle, ja toinen on öljyisille hiuksille. Tea Tree & Burdock maksaa 7e, ja Nettle & Lemon 11e, mutta se on nyt tarjouksessa 6,90e. Itse ostin nämä "osta yksi, saat kaksi" -tarjouksella.

 

Oriflame Optimals Even Illuminating seerumi, Perfecting silmänympärysvoide

 

Tilasin myös Optimals Even Out Illuminating -seerumin ja Optimals Even Out Perfecting -silmänympärysvoiteen, kun ne olivat niin hyvässä tarjouksessa. Tämä seerumi ainakin näyttää aivan upeasti hohtavalta, kun kokeilin sitä kädelle, joten otan sen ilomielin testaukseen, kun edellinen seerumini loppuu. Silmänympärysvoidetta taas en ole koskaan ennen omistanut, mutta ajattelin kokeilla, jospa se auttaisi meikkiä pysymään paikallaan myöskin silmänalusten kolosissa. Seerumin hinta on 28e, ja silmänympärysvoiteen hinta 21e. 

 

Oriflame NovAge Micro Exfoliating -kuorintavoide, Sparkling Collection -vartaloemulsio

 

Bongasin tämän Sparkling Collection -vartaloemulsion itseasiassa jostain muusta blogista (jonka nimeä en valitettavasti enää muista) alunperin, ja päätin että tämmöinen on saatava. Kevyseti persikalta tuoksuva emulsio on ihanan kevyttä, ja se sisältää pieniä glitterhippusia, jotka jäävät iholle kimaltelemaan. Ne eivät kuitenkaan saa sinua näyttämään discopallolta, vaan ovat hyvin hienovaraisia. Tämän tuotteen hinta on 12e.

 

Alunperin en tilannut tätä NovAge Micro Exfoliating -kasvojenkuorintavoidetta, vaikka harkitsinkin asiaa. Äitini oli kuitenkin bongannut ja ostanut sen tarjoushinnalla, ja minä sitten päätin ostaa senkin. Oma Neutrogenan kasvokuorintani on pian tiensä päässä, ja on kiva päästä kokeilemaan uutta tuotetta. Tämä on aivan ihanan tuntuinen tuote iholla, ja yllättäen huomasin, että se tuoksuukin herkulliselta! Hinta tälle kuorintavoiteelle on 24e, mutta se on nyt tarjouksessa 16,90e.

 

Oriflame The One 5-in-1 Wonder Lash Celebration Edition -ripsiväri, Growth Booster -kynsien tehohoito

 

The One 5-in-1 Wonder Lash Celebration Edition -ripsiväri on versio Oriflamen erittäin suositusta ripsarista. Tämä ripsiväri on erityismustassa sävyssä ja hehkuvan punaisessa putkilossa, joilla juhlistetaan Oriflamen viisikymppisiä. Tämän ripsivärin hinta on 15e, mutta itse ostin tämän huomattavasti halvemmalla tarjoushinnalla.

 

Blogiani pidempään seurailleet tietävät jo varmaan, etten ole mikään suuri kynsilakan ystävä. Siitä huolimatta haluaisin pitää ne hyvässä kunnossa ja mahdollisimman pitkinä. Avuksi ostin testiin The One Growth Booster -kynsien tehohoitogeelin. Kiiviuutetta ja vitamiineja sisältävän tuotteet pitäisi nimensä mukaisesta kiihdyttää kynnen kasvua, mutta myös vahvistaa kynttä. Tämän tuotteen hinta on 10e, mutta jälleen kerran, itse ostin tämän alennuksella. 

 

Oriflame Wonderflower Eau de Toilette

 

Kävin vähän aika sitten läpi hajuvesiäni, joista vanhimmat ja lähes tyhjät pullot lähtivät poistoon. Päätin sen kunniaksi sitten tilata yhden lisää. Wonderflower Eau de Toilette -tuoksu sisältää päärynää, mantelin kukkaa ja orvokkia, ja se on aivan ihanan lempeä kukkaistuoksu. Lisäksi pullo on aivan upea, ja jopa avomieheni oli vaikea olla hypistelemättä sitä. Tämä on muuten varmaan ensimmäinen tuoksu, josta sekä minä että äitini molemmat pidämme! Hajuveden hinta on 31e, mutta minä ostin tämänkin roimalla alella.

 

Jos nyt ihmettelette, että miten ihmeessä olen ostanut kaiken alennuksilla, niin kyseessä ei ole minkäänlainen yhteistyö Oriflamen kanssa. Heillä vaan on jatkuvasti meneillään huimia tarjouksia tuotteista, jotka vaihtuvat jaksoittain. Kannattaa siis tosiaan tutustua Oriflamen nettisivuihin, ja käydä tutkimassa, mitä kivaa saa halvalla tällä kertaa.

 

Mistä tuotteesta sinä pidit eniten?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. En osaa sanoa, että mistä pidin eniten, mutta monen monta ottaisin noista itsellenikin! Ihana, kun mitään ei tarvitse ostaa täydellä hinnalla :) Säästöä joka sentti! :)

    VastaaPoista
  2. Olen kyllä itse aikamoinen tarjoushaukka, jolloin todellakin pidemmän ajan saatossa säästää huomattavasti rahaa! Ja on kiva huomata, miten paljon kaikkea voi pienellä summalla todellisuudessa saada :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon