Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Päivän meikki - Roosa nauhaa luomelle

Tänään meikkileikkini inspiroituivat Roosa nauhasta, joten sen innoittamana päädyin kokeilemaan tyttömäistä vaaleanpunaista lookkia. Toivottavasti ette ole vielä kyllästyneet Roosa nauha -hölötykseeni, lupaan että postailen tässä kuussa muistakin aiheista. Tämä meikki oli kuitenkin kiva toteuttaa, sillä pinkit ja vaaleanpunaiset ovat muutenkin minulla aktiivisessa käytössä.

 

Kirsikka W. Roosa nauha meikki

 

Kirsikka W. Roosa nauha meikki

 

Vaaleanpunaista on siis niin poskilla, luomilla kuin huulillakin, ja silmän ulkonurkissa kököttävät Roosa nauhat. Pahoittelen lähikuvien kokoa, mutta säädin niitä ainakin tunnin eri ohjelmilla, ja tämä oli siedettävin lopputulos, johon pääsin.

 

Meikkipohja: Oriflame NovAge True Perfection Miracle Perfecting SerumDermosil Moisturizing Cream LightL'Oréal Paris Infallible Mattifying Base PrimerManna Kadar Prime Time -peitevoideL'Oréal Paris Infallible 24H-Matte 10 Porcelain -meikkivoideIsaDora Perfect Loose Powder 01 Velvet Transparent.

Kulmat: Seppälä The Perfect Eyebrow Kit 01 Wax Brown.

Poskipuna: Maybelline New York Master Blush Color & Highlighting Kit.

Contour: Oriflame Very Me Peach Me Perfect Bronze -aurinkopuuteri.

Highlight: Maybelline New York Master Blush Color & Highlighting Kit, IsaDora Face Sculptor Strobing 20 Cool Glow -palettiEssence Mono Eyeshadow 01 Snowflake.

Luomet: Nyx Ultimate Shadow Palette 04 BrightsKiko Milano Eyeshadow 146Essence Mono Eyeshadow 01 Snowflake.

Huulet: Essence Velvet Stick Matt Lip Colour 04 Cherry CrashKiko Milano Metal Lipstick 01 Sparkling Ice.

Ripset: L'Oréal Paris False Lash Superstar Black MascaraL'Oréal Paris Volume Million Lashes Feline Black Mascara.

 

Mitä tykkäätte meikistä? Mitkä värit kuuluvat teidän peruspalettiinne?

 

Kirsikka W.

 

 

Kommentit

  1. Voi miten taitava olet! Ei onnistuisi minulta.. tosi pirtsakan näköinen!

    VastaaPoista
  2. Voi, miten ihana! Tykkään!
    En osaisi minäkään tehdä tuollaista :)

    VastaaPoista
  3. Ihana!! Oot kyllä tosi taitava. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Tykkään käyttää meikkaamisessa väriä, kun muuten vaatetus on aika tummanpuhuvaa ja synkkää :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos :) Kyllä varmasti pienellä treenillä tää lookki onnistuis melkeinpä keltä vaan! Ei siinä mitään sen ihmeellisempää magiaa ole käytetty ;)

    VastaaPoista
  6. Kiitos, vaikka ei tämäkään ihan putkeen aluksi mennyt, kun oikea sivellin leikki piilosta :) On kiva kokeilla uusia juttuja, ja joskus niistä syntyy jotain julkaisukelpoisia lopputuloksiakin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon