Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

I Love Me -messujen löydöt

Huhhuh, nyt se on ohi! Tämän vuoden I Love Me -messut on nyt koettu ja nähty. Me lähdimme matkaan jo ennen yhdeksää aamulla, jotta pääsimme paikalle heti messujen alettua. Paljon kaikkea kivaa oli taas näytillä, ja ihmisiä ihan jumalaton määrä jo heti aamusta! Eniten väkeä vetivät pitkin päivää (tietenkin) Jeffree StarNyxin myyntipiste, sekä ProCare Oyn mielettömän hyvät tarjoukset. Maisteltavaa ja haisteltavaa oli joka puolella, ja ihan jokaiselle löytyi varmasti jotain mielenkiintoista. Myös minä löysin ihan huippuja tarjouksia ympäri messuja, jotka aion nyt jakaa teidänkin kanssanne. Eli jos tiesi vie messuille vielä huomenna tai sunnuntaina, niin kannattaa pitää silmät ja korvat avoimina!

 

Puhdistamo shaker, kookosvesi

 

Puhdistamon pisteellä kerättiin leimoja maistelemalla tuotteita, ja täyttä leimapassia vastaan sai sitten lunastaa euron hintaan itselleen joko shakerin tai proteiinipatukan. Me valitsimme ihanan vihreät shakerit, joiden lisäksi nappasin myös testiin tölkillisen kookosvettä. Kookosvesi maksoi 1,50e, joten näiden Puhdistamon tuotteiden loppuhinnaksi tuli 3,50e. Puhdistamolla on muuten tosi hyviä tarjouksia vaikka mistä, jos superfoodit kiinnostavat!

 

Biozell Professional Color Mask Mandarin, Chili Pepper

 

Seuraavat ostokset löytyivät Biozellin osastolta. Matkaan tarttui kaksi Color Mask -hoitavaa sävytettä yhteishintaan 10e. Niinkuin kuvasta näkyy, sävyt ovat Mandarin ja Chili Pepper. Messutarjouksena Biozellin osastolta saa kaksi mitä tahansa Color Mask tuotetta tuohon kymmenen euron hintaan. Aika hyvä diili omasta mielestäni!

 

Forsman Tea Kirsikka, Mansikka Viettelys, Lakritsi

 

Forsman Tean pisteeltä ostoskoriin tiensä löysi kolme aivan ihanaa mustaa lehtiteetä. Kirsikka tee sisältää Intia Ceylon -teetä, kirsikkaöljyä ja kokonaisia kirsikoita, Mansikka Viettelys sisältää mustaa teetä, vihreää teetä, ruusun terälehtiä, mansikan paloja ja mansikka-aromia, ja Lakritsi tee sisältää mustaa teetä, lakritsiöljyä, anista ja minttua. Kaikki näistä ovat ihania, mutta lakritsiteen tuoksu oikein huumaa pään! Nämä sain kaappiini kuuden euron yhteishinnalla. Nam!

 

Nyx Professional Makeup Liquid Suede Metallic Matte -huuliväri 37 Acme, Wicked Lippie 08 Mischievous

 

Nyxin osastolta en tällä kertaa löytänyt mitään alennuksia, jotka olisivat olleet itselleni tarpeellisia, mutta pari tuotetta lähti silti ihan normaaliin hintaan. Kyseessähän ovat Wicked Lippie sävyssä 08 Mischievous ja Liquid Suede Metallic Matte -huuliväri sävyssä 37 Acme. Aivan hirvittävästä kuvanlaadusta (purkit eivät suostuneet yhteistyöhön) huolimatta, nämä näyttävät luonnossa aivan upeilta! Wicked maksoi 8,30e ja Metallic Matte 9,90e.

 

Batiste Big & Bouncy XXL Volume, Vibrant & Alluring Marrakech dry shampoo, Smoothing Conditioning Mist dry conditioner

 

ProCare Oy:n osastolta bongasin useammankin mahtavan löydön, vaikka kassoille jonotuksessa menikin sitten pieni ikuisuus. Ensimmäinen näistä löydöistä oli tämä Batisten triplapakkaus, johon kuuluu Big & Bouncy XXL Volume- ja Vibrant & Alluring Marrakech -kuivashampoot, ja Smoothing Conditioning Mist -kuivahoitoainesuihke. Tämän paketin hinta oli vaivaiset viisi euroa! Ihan törkeän hyvä tarjous, joten ei liene ihmekään, että näitä triplapakkauksia kannettiin kassalle kaksin käsin.

 

Real Techniques Base Core Collection, Curaprox Black Is White Whitening Toothpaste

 

Lisäksi samaiselta osastolta löytyi myös kaksi muuta mahtavaa löytöä. Real Techniquesin Base Core Collection -meikkisiveltimet tulevat todella tarpeeseen, ja ne maksoivatkin ainoastaan kymmenen euroa! Sivellinsettejä oli monia erilaisia, ja irtosiveltimiäkin vaikka kuinka, joten jos meikkivälineesi kaipaavat uudistusta, niin näistä tarjouksista kannattaa todellakin ottaa kaikki hyöty irti.

 

Curaproxin Black Is White -hammastahna oli niin ikään tarjouksessa. Tämän kuun Bette Boxissahan oli näytekoko tästä tuotteesta, johon olen todella kiintynyt. Nyt matkaan lähti sitten täysikokoinen tuubi hammasharjoinen, sillä messuhinta oli tasan 15e. Eipähän tarvitse pelätä sitä, että loppuisi hammastahna ihan heti kesken.

 

Ardell Mega Volume 250, 251, Studio Effects Wispies

 

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, nappasin Punanaamion osastolta mukaan neljä paria Ardellin tekoripsiä. Ostin kahdet samanlaiset Studio Effects Wispies -ripset, ja kahdet erilaiset Mega Volume -ripset, jotka ovat hieman näyttävämmät. Itseasiassa luulin aluksi ostaneeni molemmat Mega Volume -ripset samaa mallia, mutta kotona huomasinkin toisten olevan 250 ja toisten 251. Nämä maksoivat 5e/pari, eli yhteensä 20e. PSST! Punanaamio tosiaan myy messuilla Ardellin ripsiä euron halvempaan kappalehintaan, kuin Ardell omalla osastollaan. Kannattaa siis ensin kurkata, josko Punanaamion valikoimasta löytyisi mieluisat ripset.

 

Avon näytteet

 

Avonin osastolta lähti myös matkaan pari kivaa näytettä. Samaisella osastolla pääset myös lakkaamaan kyntesi kynsilakkabaarissa, ja ammattilaisen huulimeikkikäsittelyyn. Kannattaa siis jättää kotona kynnet ja huulet punaamatta, ja suunnata Avonin hoitoon!

 

Kaiken kaikkiaan I Love Me -messut olivat jälleen kerran kiva kokemus, ja upeita löytöjähän sieltä tuli tehtyä. Noin viidessä tunnissa oli messualueen mielenkiintoiset paikat kuitenkin koluttu, ja oli aika suunnata kotia kohti. Ensi vuotta odotellessa!

 

- Kirsikka W.

Kommentit

  1. Kyllä teitkin ihania löytöjä ja PALJON! Nuo teetkin olivat aivan mahtavia!! Kyllä nyt on kiva meikkailla :)

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti! Laskeskeltiin tuossa avomiehen kanssa, että rahaa tuli säästettyä noin kuutisenkymmentä euroa. Sen verran hyviä tarjouksia tuli tällä kertaa vastaan :) 

    VastaaPoista
  3. Vitsi mitä ihania löytöjä! :-) Nyt vähän harmittaa, että tän vuoden messut jäi välistä.. Mut ens vuonna taas pakko päästä!

    VastaaPoista
  4. Olihan siellä vaikka mitä kivaa! Ja paljon jäi varmasti vielä hoksaamattakin, kun ihmisiä ja osastoja oli niin paljon. Ensi vuonna tosiaan taas uusiksi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon