Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

4 hauskaa ja helppoa halloweenasua

Halloween on ihan jo kulman takana, ja Suomessakin sitä yhä useammin vietetään naamiaisten merkeissä. Jotkut pukeutuvat ihan viimeisen päälle, kun taas toiset haluavat rennon ja simppelin asun, joka päällä on helppo juhlia yhdessä ystävien kanssa. Jos sinulla on vielä naamiaisasu keksimättä, niin tässä tulisi neljä helposti toteutettavissa olevaa ideaa.

 

Etsivä halloween asu

1. Etsivä

Tämä asu sopii niin miehille kuin naisillekin, ja sen toteuttaminen on todella helppoa. Tarvitset vain knallin/silinterin, rusetin, piipun, suurennuslasin ja tekoviikset. Kuvassa olevien liimattavien viiksien sijasta voit tietenkin myös piirtää viikset esimerkiksi eyelinerilla, jos vain käsi on tarpeeksi vakaa. Tai jos asun haluaa toteuttaa hieman naisellisempana, niin viikset voi myös jättää kokonaan pois. Loppuasun olisi hyvä olla siisti ja musta, eikä esimerkiksi puku tai puvuntakki ole lainkaan liioiteltua. Itse aion toteuttaa vähän tämän tyylisen asun meidän omissa halloweenpippaloissamme, mutta aion kikkailla myös meikillä enemmän.

 

 

Naamioitunut viettelijätär halloween asu

2. Naamioitunut viettelijätär

Tämä asuidea on erinomainen kaikille niille, jotka eivät halua panostaa meikkiin. Naamioita on miljoonia erilaisia, riippuen siitä kuinka näyttävän sellaisen itselleen haluaa. Sen lisäksi tarvitset vain hupullisen viitan, huomiota herättävän riipuksen, ja kirkkaanpunaiset huulet. Tupeeraa ja/tai kiharra hiukset seksikkään pöyheiksi, ja valitse viitan alle suosikki viettelijätärvaatteesi. Esimerkiksi lyhyt mekko ja verkkosukkahousut voisivat toimia erinomaisesti. Sitten oletkin jo valmis päästämään sisäisen viettelijättäresi valloilleen!

 

Nukke halloween asu

3. Nukke

Tätä käytin viime vuonna omana halloweenasunani. Lookin voi toteuttaa sekä suloisena että kammottavana, mutta itse kallistun hieman sen kammottavamman puoleen. Tarvitset kukkaseppeleen (tai muun tyttömäisen päähineen), esiliinan, kimpullisen tekokukkia, ja mustaa eyelineria, jolla piirtää ompeleet suunpieliin. Tämän asun kanssa voit yhdistellä erilaisia peruukkeja, piilolinssejä, mekkoja ja meikkejä oman mielesi mukaan. Sinun täytyy vain päättää, minkälainen nukke haluat olla, ja etsiä siihen sopivat vaatteet ja asusteet.

 

Miljonäärivaimo halloween asu

4. Miljonäärivaimo

Viimeinen asuidea on siitä mieluisa, että sinun on lupa (ja ehkä vähän velvollisuuskin) lipittää viiniä koko illan ajan. Miljonäärivaimon asuun tarvitset mustan pikkumekon, mustat korkokengät, viinilasin, laastarin nenällesi, sekä lelukoiran laukussa. Sitten vain laitat hiukset kuntoon, ja meikkaat kasvot paksusti, niin asu on valmis! Ja tietenkin, mitä enemmän koruja, sitä parempi (äläkä unohda sitä viiniä)!

 

Mikä oli sinun suosikki-ideasi? Aiotko juhlia halloweenia tänä vuonna?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. En aio :) En ole koskaan sitä juhlinut...kuuluu samaan kategoriaan ystävänpäivän kanssa. Niitä ei ollut minun nuoruudessani, joten en osaa alkaa niitä juhlimaan. Sellainen olo vain tulee näistä kahdesta juhlasta, että ovat kauppiaiden uusi keino myydä rihkamaa, mitä enemmän, sitä parempi...Mutta hauskoja deoita pukeutua (halvalla) olet keksinyt!

    VastaaPoista
  2. Hauskoja ideoita! Itse en aio juhlia halloweenia, enkä koskaan ole kyllä juhlinutkaan. Ehkä joku vuosi vois järjestää kunnon pippalot halloweeniksi :)

    VastaaPoista
  3. Hihii, tuo etsivä on hauska! Mulla ei taida olla yksiäkään halloween-juhlia, joten pukeutuminen jää :/ Paitsi pojan meinasin pukea, ja ottaa kuvia :D

    VastaaPoista
  4. Ihania asuideoita :D Mä en varmaan änä vuonna juhli haloweenia, en ainakaan naamiaisten merkeissä, mut pitää pistää ideat muistiin tulevia vuosia varten. Etenki toi etsivä on hieno, samoin nukkeidis.

    VastaaPoista
  5. No onneksi näitä ideoita voi käyttää sitten tulevaisuudessa, jos joskus naamiaisjuhlat tulevat eteen! :) 

    VastaaPoista
  6. Kiitos! Musta on kiva viettää yksi "ylimääräinen" juhla keskellä pimeää syksyä :) Ja koska kaikki kauhuaiheinen on lähellä sydäntä, niin halloween natsaa kuin nenä päähän.

    VastaaPoista
  7. Kiitos :) En malta odottaa, että saan itse lapsia, joita pukea kivoihin rooliasuihin. Nyt vanhempana niin harvoin tulee itselle mahdollisuus harrastaa näitä naamioleikkejä!

    VastaaPoista
  8. Kiitos! Meneväthän nää muissakin naamiaistilanteissa, kuten vaikka vappuna, penkkareissa, tai teemabileissä, joista joku varmasti tulee joskus vielä eteen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon