Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Kuka muka tykkää siivota?

Tiedättekös, minä kuulun niihin ihmisiin, jotka kerrassaan vihaavat siivoamista. En voi sietää tiskausta tai imurointia, lattian pesusta tai pölyjen pyyhkimisestä nyt puhumattakaan. Tavaroiden järjestely on ihan ok, mutta sekin vain silloin kun järjestelen itselleni tärkeitä asioita. Likapyykkien, roskien tai laskujen lajittelu ei voisi vähempää kiinnostaa, enkä ole koskaan pitänyt siivoamisesta. Eilen kuitenkin pidin.

 

 

siivoaminen Kirsikka W.

kuvalähde

 

 

Kuten olen jo aikaisemmin maininnutkin, niin huomenna lauantaina meillä vietetään jonkin sortin halloweenpippaloita, ja siksi kämppä oli pakko saada kuntoon. Aloitimme avomiehen kanssa meidän huoneestamme, ja siivosimme sen ilman sen suurempaa itkua ja hammastenkiristystä. Vaihdoimme lakanatkin (tosin emme kauniisiin yhteensopiviin sisustuskuvastolakanoihin), ja itse innostuin jopa pitkästä aikaa heittämään pois turhaa krääsää. Lopputulos oli aivan ihana! Näin paljon lattiaa ei meidän huoneessa ole nähty sitten muuttopäivän.

 

Kaikkein upein muutos tapahtui kuitenkin olohuoneessa, joka, let's face it, oli meillä toiminut jonkinasteisena rojuvarastona kaikille niille asioille, joille ei muuta paikkaa löytynyt. Saimme heinäkuussa uuden parisängyn, ja siitä asti avomiehen vanha sänky oli lojunut keskellä olohuonetta. Myös kummitätini meille lahjoittama TV oli pölyttynyt lattialla useamman kuukauden. Avokin äidin antama sohva taas seisoi viikon käytävällä odottamassa, että se mahtuu omalle paikalleen olohuoneeseen. 

 

Jokainen esine löysi eilen kuitenkin paikkansa, ja vaikka olohuoneeseen tuli käytännössä vain enemmän kalusteita, niin se näyttää nyt paljon kodikkaammalta ja tilavammalta. Emmekä joutuneet edes vaihtamaan kaikkien kalusteiden paikkaa, kuten alunperin pelkäsin, vaan muutamaa huonekalua liikuttamalla saimmekin kaiken mahtumaan erinomaisesti! Ja voi vitsi, olkkarin punainen karvalankamatto näyttää hyvältä, kun kilo pölyä ja roskaa ei enää peitä sitä. Itselleni tuli ainakin ihan hirvittävän eufoorinen olo, kun kaikki oli saatu kuntoon, ja olohuone oli pitkästä aikaa oikeasti kasassa. 

 

Vielä olisi keittiö, eteinen ja vessa siistittävänä ennen lauantaita, mutta näiden isompien huoneiden jälkeen ne ovat varmasti ihan lastenleikkiä. Ei meidän koti varmasti koskaan tule näyttämään sisustuskuvastolta, mutta kodikas ja meidän näköinen se todellakin on. Ja niin, kerrankin ihan oikeasti siisti!

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Hahah tiedän tunteen :D Siivoaminen ei oo munkaan lemppareita, mutta ai vitsit miten kivalta tuntuu kun saa koko kämpän puunattua.

    VastaaPoista
  2. No huhhuh, niimpä! Oli tänään kyllä ihan parasta tulla rankan kauppareissun jälkeen puhtaaseen kotiin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon