Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box lokakuu 2017 + blogin Roosa nauha -keräys

Bette Box kilahti taas pakettiautomaattiin tänään, ja tietenkin se oli heti sieltä noudettava (joten luonnollisesti lähetin avomiehen matkaan). Tämän kuun boxiin oli laitettu bloggaajien suosikkituotteita, ja vaikka edellinen bloggaajaboxi olikin jättänyt minut vähän kylmäksi, niin odotin tätä silti innolla. Voi vitsi, mikä karvas pettymys se olikaan! Ai miksi? No, mennään katsomaan.

 

Bette Box lokakuu 2017

Bette Box lokakuu 2017 sisältö

Tässä se on. Koko boxi sopi söpösti samaan kuvaan, sillä vain yksi tuotteista oli täysikokoinen.

 

CURAPROX BLACK IS WHITE -VALKAISEVA HAMMASTAHNA

"Päivittäiseen käyttöön sopiva, aktiivihiiltä sisältävä hammastahna valkaisee ilman kiillevaurioita. Hydroksyyliapatiitti yhdessä fluorin kanssa vahvistaa kiillettä ja auttaa vihlontaan. Entsyymit tukevat syljen antibakteerista vaikutusta. Saatavilla apteekeista sekä Sokos- ja Stockmann -tavarataloista. Ovh. noin 23,90e/90ml + hammasharja."

Valkaisevat hammastahnat kiinnostavat aina, varsinkin jos niissä on jotain erikoista. Tätäkin tuotetta olen halunnut päästä testaamaan jo pidemmän aikaa! Kun makuna on vielä "fresh lime-mint", niin olen varma että rakastun tähän lopputuloksesta huolimatta. MUTTA. Boxissa tämä oli 8ml minikokona, joten päivittäisessä käytössä sillä ei ihan hirvittävän pitkälle pötkitä. Tämän testikoon arvo on noin 2,10e.

 

ZIAJA GOAT'S MILK MOISTURIZING DAY CREAM -PÄIVÄVOIDE

"Syväkosteuttava vuohenmaito tarjoaa ihollesi proteiineja, vitamiineja ja lipidejä. Päivävoide suojaa ihoa, kiinteyttää sitä luonnollisesti ja ehkäisee juonteiden ennenaikaista syntymistä. Sopii hyvin meikin alle. Saatavilla Sokos- tavarataloista sekä Hakaniemen ja Sellon Emotion -myymälöistä. Ovh. noin 10e/50ml."

Arvasin että tässä boxissa tulee joko Dermosilia tai Ziajaa, ja toivoin sormet ristissä että se olisi Dermosilia. Ziajaa onkin boxista tullut kasvorasvan muodossa jo aikaisemmin, ja nimenomaan tätä vuohenmaitosarjaa. Se edellinenkin tuote jäi minulla käyttämättä, sillä nämä haisevat ihan aurinkorasvalta, ja ovat koostumukseltaan liian täyteläisiä iholleni. Boxissa oli 10ml näytekoko, joten tämän tuotteen arvo on 2e.

 

TREACLEMOON ONE GINGER MORNING -SUIHKUGEELI

"Raikkaan tuoksuinen suihkugeeli vaahtoaa pehmeästi ja puhdistaa ihosi hellävaraisesti jättäen sen pehmeäksi ja virkeäksi. Sopii myös käytettäväksi kylpyvaahtona. Treaclemoonin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat täysin vegaanisia. Saatavilla Sokos -tavarataloista. Ovh. noin 5,90e/500ml."

Aluksi ajatus suihkugeelistä ei sytyttänyt, mutta tämän tuotteen tuoksu on ihan jumalainen! Nam! Tämä on ehdottomasti hammastahnan kanssa toinen suosikkituotteeni tässä boxissa. Edullisesta hinnastaan huolimatta tämäkin tuote oli boxissa näytekokoisena. 60ml matkakoolle jäi arvoa noin 70cent.

 

L'OCCITANE EN PROVENCE SHEA ULTRA RICH -VARTALOVOIDE

"Ravitseva ja suojaava vartalovoide, joka sisältää 15% sheavoita. Kehäkukkauute ja hunaja ravitsevat ihoa. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Levitetään puhtaalle ja kuivalle vartalon iholle aamuin ja illoin. Saatavana L'Occitane en Provence- ja Emotion -myymälöistä sekä Sokos- ja Stockmann -tavarataloista. Ovh. noin 27,50e/250ml."

Tiesin jo ennen boxin saamista, että L'Occitanen tuote tulee olemaan testikokoinen, sillä se on niin kallis merkki. Tuote itsessään ei oikein nappaa, sillä se tuoksuu joltain mitä yli 80-vuotias isoäitini voisi käyttää. Tämä on kuitenkin niin pieni puteli, että sen saa varmasti käytettyä. 12ml tuotteen arvo on noin 1,30e.

 

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW -SÄVYSEERUMI

"Sävyseerumi on kuin kevyt ja hoitava meikkihuntu iholle, ja sitä voi kerrostaa lisäpeittävyyden luomiseksi. Käytä sävyseerumia joko sellaisenaan tai kasvomeikin alla tuomaan lisähehkua ja raikkautta. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 34,90e/30ml."

Miksi kaikki täysikokoiset tuotteet ovat aina Lumenea? Lumene on todella kallis merkki sen laatuun nähden, ja yhtä hyviä tai parempia tuotteita saa paljon halvemmalla muilta merkeiltä. Tämä tuote olisi voinut olla ihan kiva ja hyödyllinen, jos se olisi ollut minulle sopivaa sävyä. Sain kuitenkin tuotteen sävyssä "universal medium", joka on minulle aivan liian tumma. Yleensä käytän Lumenen tuotteissa aina kaikkein vaaleinta sävyä. Itseasiassa, tämä sävy sopi avomiehelleni täydellisesti, ja hän omaa hieman karamellisen ihon, sillä hän on puoliksi egyptiläinen. Ei siis todellakaan sopiva tuote minunlaiselleni marmorinaamalle. Harmittaa, että boxin ainoa hintava tuote ei ole millään tasolla käyttökelpoinen, ja että silloin loppujen tuotteiden arvoksi jää vaivaiset kuusi euroa! 

 

Bette Box lokakuu 2017

 

Pakko siis sanoa, että vaikka tässä boxissa olikin pari kivaa tuotetta, niin aika kakkainen maku jäi silti suuhun. Yhteensä 120ml tuotteita ei mielestäni ole boxin hinnan arvoista, varsinkaan kun siitä 30ml on täysin käyttökelvotonta.

 

Lisäksi olisin toivonut, että boxeihin olisi sujautettu Roosa nauhat pienenä extrana, onhan se nyt aika ajankohtainen asia. Jos Roosa nauha -keräys ja rintasyöpä on sinullekin tärkeä aihe, ja haluat auttaa, niin avasin blogilleni myös oman keräyksen, johon voit käydä lahjoittamassa pienen summan rahaa. Keräyksen löydät täältä! Minä en saa rahoista senttiäkään, vaan kaikki lahjoitukset menevät Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Pienelläkin summalla saa tehtyä hyvää :)

 

Mitä mieltä olitte tämän kuun boxista? 

 

Kirsikka W.

 

Kommentit

  1. Mä kelasin sun blogin silmät kiinni :D, kun oma boxini saapuu vasta maanantaina, niin halusin pitää yllätyksenä sen :D. Epistä, että toiset saa aikaisemmin, nyyh

    VastaaPoista
  2. Taas ehdit ennen minua! Voi, kylläpä on pettymys tuo boxi! En halua hammastahnaa :/ Toivottavasti mulla olisi tuosta Lumenesta se vaaleampi sävy, sillä se tosiaan on ainoa kiinnostava tuote :/

    VastaaPoista
  3. Itselleni boxi tulee pakettiautomaattiin, johon toimitetaan myös lauantaisin. Siitä on aina silloin hyötyä, kun boxin toimitus menee loppuviikolle :) Mutta kyllä nuo muutenkin aika nopsaan tuntuvat tulevan! Tule sitten kertomaan, mitä mieltä olit sisällöstä!

    VastaaPoista
  4. Joo, kyllä meinas alkaa vähän päässä kiehumaan, kun tajusin tilanteen :( Vähän tuli semmoinen huijattu olo, kun kauneusprofiilissanikin kuitenkin lukee ihan selkeästi, että olen hyvin vaalea. Ja itse ainakin ottaisin mieluummin pari edullisempaa täysikokoista tuotetta, kuin yhden kalliimman, joka ei välttämättä edes sovi kaikille. Pidetään peukut pystyssä, että sulla on käynyt parempi tuuri tuon sävyn kanssa!

    VastaaPoista
  5. Kyseinen boksi oli mun eka Bette Box ja pettymys oli aikamoinen. Bloggaajaboksiin moni tuntui lataavan kovat odotukset, "jee, nyt ois mahis, että tulis jotain superkivaa. Kaverin kanssa just viestittelinkin, että oispa boksissa ollut joku toinenkin vähän isompi tuote Lumenen kaverina. :(

    VastaaPoista
  6. Joo, ihan samoissa fiiliksissä ollaan täälläkin :/ Tuliko sulle edes oikean sävyisenä tuo Lumenen tuote? Nää boxit on ollut laadulta tosi vaihtelevia, joka ei tietenkään sinänsä ole kovin hyvä asia. Aina välillä löytää kyllä tosi kivojakin uusia tuotteita, joita ei muuten tajuaisi ehkä kokeilla.

    VastaaPoista
  7. Jätin boksin väliin, koska pitkään tilanneena vain yksi bloggaajaboksi on ollut mieleeni (se boksi oli kiva, jossa tuli se Nivea Men tuote).
    Nyt huomaan, etten jäänyt mistään paitsi tämän kuun osalta.

    Odotukset bloggaajaboksiin ovat suuret, koska ihmiset ovat blogeista nähneet niin paljon kiinnostavia tuotteita ja odottaa niitä boksin sisällöksi.
    Olen ymmärtänyt, että blogin pitäjille annetaan muutama vaihtoehto, josta valitsevat "suosikkinsa". Onhan kuitenkin boksiin saatava pakollinen Lumene joka kerta. (Ja toki muutenkin pysyä yhteistyömerkkien parissa eikä kukaan voi valita jotain lemppari Lancomea tai vastaavaa "ökymerkkiä", jotka todellisuudessa ovat ammattiblogajien suosikkeja.)

    Joskus mietin, että Lumene "omistaa" Betteboxin. Etenkin nimen vaihtumisen jälkeen on tainnut joka boksista löytyä Lumenea. Kiinnostukseni boksia kohtaan on laskenut juurikin tämän vakiotuotemerkin vuoksi.

    VastaaPoista
  8. Siis ei ole oikeasti totta. En ole saanut vielä Bette Boxia, mutta tämän perusteella ei ole kiire saadakaan. Olen jo aiemmin ollut pettynyt bloggaajabokseihin, koska sisältä on usein ollut todella huono, mutta tämä on selkeästi hyvin lähellä pohjanoteerausta. Mielestäni bloggaajaboksin idea on jo aikansa elänyt muutenkin.

    Valkaisevia hammastahnoja en voi käyttää eli kiertoon lähtee. Ja jos tuo Ziajan päivävoide on se sama, joka juuri jokin aika sitten tuli, niin ei hyvä. Tykkään kyllä tuotteesta, mutta mielestäni boksin idea on joka kuukausi eri tuotteet. L'occitane on ihan kiva, jos purkki ei ole kovaa muovia, vaan sellaista, että tuotteen saa sieltä ilman väkivaltaa ulos. Viimeksi Lumenen puuteri tuli liian tummana, joten eiköhän tässä ole sama juttu. Jakavat pois tuotteita, joita eivät saa muuten myytyä.

    VastaaPoista
  9. Mäkin olen saanut käsityksen, että ihan vapaasti bloggaajaboxin tuotteita ei saa valita, vaan tehdään lista suosikkituotteista, joista sitten joku saatavilla oleva valkataan boxiin. Voi toki mennä tuollakin tavalla, jonka itse sanoit. En ole niin tarkasti tutkinut asiaa. Lumenen kanssa olen täysin samaa mieltä, ja avomieskin kutsuu Bette Boxia nykyään Lumene-laatikoksi. Lumenen ihonhoitotuotteista osa on ihan kivoja, mutta meikkituotteet eivät ole koskaan jääneet itselleni käyttöön. Paljon laadukkaampiakin merkkejä on tarjolla, esimerkiksi boxissa jo ollut Essence, jonka tuotteet ovat myös yli puolet halvempia. Olen Bette Boxille laittanut palautettakin asiasta, mutta ilmeisesti Lumenelle ei aiota etsiä mitään tilalle.

    VastaaPoista
  10. Tuo Ziajan päivävoide ei käsittääkseni ole sama kuin se muutama kuukausi sitten tullut, mutta koostumus ja tuoksu ovat samanlaisia. Ja koska en syty niistä, niin jää varmaan tuo testikokokin käyttämättä. L'Occitanen puteli on kyllä puristeltavissa, mutta se on silti hieman jämäkämpää muovia. En osaa sanoa, tuleeko jämät sitten helpolla ulos vai pitääkö niitä alkaa kaivella. Omaan nenääni tuoksu on liian parfyymimäinen, joten suosikkeihini tämäkään ei lukeudu.Mulla on nyt kaksi bloggaajaboxia takana, ja molemmat ovat omasta mielestäni olleet aika kehnoja. Selkeästi on nyt Bette Boxilla skarppaamisen aika!

    VastaaPoista
  11. Siis ei ole totta! :( Lumene tuote on ainoa mainitsemisen arvoinen tuosta boxsista. Kyllä boxsissa voi olla 1-2 matkakokoista tuotetta (ja huom! nimenomaan matkakokoista, ei näytekokoista), mutta ei näin. Floppi. Bette Box jatkaa valitettavasti Liv Boxin linjalla... Ei houkuta tilaamaan. Tämä boxi tulee vanhoilla pisteille, mutta en aio tilata uudestaan.

    VastaaPoista
  12. Oli kyllä niiin suuri pettymys, ettei toista totta!!

    VastaaPoista
  13. Tämä nyt sattui kyllä olemaan tosi epämiellyttävä yllätys :( Itselläni on käytössä systeemi, että kaksi boxia peräkkäin saa olla kehnompia, mutta jos tulee kolmas putkeen niin tilaus loppuu siihen. Tähän mennessä niin ei ole kuitenkaan käynyt. Mullakin tämän kuun jälkeen ilmaisboxin pisteet kasassa, joten sinne asti ainakin olen vielä tilailemassa.

    VastaaPoista
  14. Joo, yhdeksän boxia olen nyt itse tilannut, ja tämä on ollut selkeästi niistä huonoin!

    VastaaPoista
  15. Boxeja täällä takana jo useampi vuosi ja tämä oli kyllä naurettava! Ainoa täysikokoinen tuote vielä väärää sävyä!

    VastaaPoista
  16. Ihan samat ajatukset tästä bloggaajaboxista kuin sinulla. Harmittaa, että ainoa täysikokoinen tuote on ihan liian tumma, ja Ziajalta tuli täysin sama voide kuin keväällä :(

    VastaaPoista
  17. Joo, meni kyllä ihan päin metsiä tämä boxi...

    VastaaPoista
  18. Voi hitto, mä oon pitänyt taukoa boksin kanssa kun sisältö on ollut viime aikoina vähän niin ja näin ja kaapit täynnä bokseista tulleita rasvoja. Nyt tilasin kun tilaajalahjaksi luvattiin jollain tietyllä koodilla joku extra Lumenen Illumination-tuote. Saas nähdä mikä sieltä tulee.

    Lumenen tuotteet on ainoita joista mä oon itse tykännyt bokseissa, mutta lähes kaikki muu on sitten ollutkin hammastahnaa, naamarasvaa ja näytepakkauksia. Tänään pitäis töiden jälkeen hakea boksi, mutta meni kyllä fiilis jotenkin kokonaan, niin odotin että nyt bloggaajaboksiin olis panostettu.
    Jää kyllä oikeasti viimeiseksi boksiksi minkä tilaan, kun taso on tätä. :(

    VastaaPoista
  19. Tääkin boxi on yllättävästi jakanut mielipiteitä. Osa on rakastanut, osa vihannut. Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään, enkä oikein ymmärrä miten tästä lootasta kukaan on jaksanut innostua. Voi tietenkin olla, että esim. osa bloggaajista hieman silottelee niitä todellisia mielipiteitä, jos ajatuksissa on joskus tehdä Bette Boxin kanssa yhteistyötä.

    VastaaPoista
  20. Itselläni on vielä boksi saamatta, mutta käyn aina muilta katselemassa valmiiksi, että mitä sieltä tulee. Ei ole sitten järkytys niin suuri, kun avaa omansa :D
    Mutta. Voi että kun minua ketutti, kun en tilatessa muistanut lokakuun boksin olevan bloggaajaboksi. Ne on aina surkeita. Ihan aina. Mutta onneksi sain tämän boksin tarjouskoodin kanssa, että en sentään ihan täyttä hintaa maksanut. Tai siis en tilaa boksia enää kuin tarjouskoodeilla. Ihan syystä.

    VastaaPoista
  21. Kummallista, että kaikista laatikoista juuri ne bloggaajaboxit ovat niitä huonoimpia. Kaipa on vain helpompi myydä huonoja boxeja, kun yhteistyöbloggaajien kautta saadaan lisää tilauksia. Kiinnostaisi kyllä tietää, mitä mieltä boxiin tuotteitaan valinneet bloggaajat ovat laatikon sisällöstä olleet.

    VastaaPoista
  22. Haha, ihan sama juttu, pakko käydä jo etukäteen tsekkaamassa olisko joku saanut jo boksin, niin ei pety niin pahasti kun boksin avaakin :D
    Mä tilasin Livboxin aikaan täyshintaisena, mutta sen jälkeen kun hinta nousi, oon aina tilannut vain tarjouskoodeilla. Nyt sain periaatteessa rahalle vastinetta kun saan (tarjouskoodin kanssa) boksissa hehkupisarat Lumenelta ja tuon sävyseerumin, mutta ilman hehkupisaroita olisin kyllä tosi pettynyt.
    Onneks tarjouskoodeja löytyy aina.

    VastaaPoista
  23. Oisin kyllä omaankin boxiini mieluummin ottanut nuo hehkupisarat ja jättänyt koko sävyseerumin pois :)

    VastaaPoista
  24. Joo koin itsekki pettymyksen kun avasin boksin :D Kuinka tyhjältä voi näyttää.. Miksen löydä omasta lumenesta sävyn väriä? vai oonko ihan sokee. Huh taitaa oman boksin tilaaminen mennä hetkeks poikki :D

    VastaaPoista
  25. Mulla luki ainakin siinä paketin päällä, mutta Bette Box vastas jo tänään aikaisemmin, että jokaiselle on kuulemma lähtenyt toi sama sävy.

    VastaaPoista
  26. Mun ensireaktio oli et boxissa puuttuu jotain! Mut sit ei ollukaan niin. Harmi ettei lähiaikoina ole reissua tiedossa, mun mielestä minikoot menee hukkaan kotona käytettynä.
    Mä en juuri koskaan osta Lumenea itse, mutta bettebox ja sitä ennen livbox on saanut mut muuttamaan mieleni lumenesta. Oon meinaan tykänny kaikista Lumenen tuotteista mitkä oon tähän mennessä saanu, no kivipuuteri oli mulle vähän turha. Mulle kävi ihan sama juttu et sain ton tummemman sävyn, todella tylsää jos se ei itselleni käy. Välillä oon miettiny et boxiin laitetaan sävyjä mitkä ei muuten mee niin hyvin kaupaksi, niin kuin vihreä kynsilakka jota oon saanu 2 kertaa.

    VastaaPoista
  27. Joo, olen itsekin välillä ajatellut, että osa boxin tuotteista on ns. "jämätuotteita", jotka eivät muuten ole kellekään kelvanneet.

    VastaaPoista
  28. Oli kyllä miullekin pettymys :( Tilasin miekin boxin tarjouskoodilla eli sain syyskuunboxin kaupan päälle ja tästä maksoin. Ziaja lähti jo uuteen kotiin ilmaiseksi (purkissakin lukee free sample :D), Lumenen pistin kanssa tarjolle. On itsellenikin liian tumma eikä tule muutenkaan tuollaista tuotetta käytettyä.

    Suihkugeeli oli kiva, merkkinäkin mukavaa vaihtelua Niveaan tai Palmoliveen. L'occitanen ystäviin en kuulu, mutta tuo 30 ml näyte menee jo parilla käyttökerralla, samoin hammastahna riittää pariin testikertaan.

    VastaaPoista
  29. Aika samantapaisia ajatuksia siis kuin itsellänikin :) Paitsi että minä en edes huomannut tuota "free sample" -tekstiä! Huhhuh, aika noloa laittaa tuollainen tuote boxiin mukaan varsinaiseksi tuotteeksi...

    VastaaPoista
  30. Vähän updeittiä: testasin tänään Lumenen sävyseerumia meikkirutiinissani, ja olin kyllä ihan oikeassa. Sävy on iiiiihan liian tumma, ja kaularaja näytti hirvittävältä, vaikka kuinka yritin meikata sen piiloon. Ei siis millään lailla käyttökelpoinen sävy itselleni, vaikka kuinka yrittäisi taikoa.

    VastaaPoista
  31. Harmi ettei tuo mun valitsema Ziaja sytytä! Se on mun lemppari ihan täysin, samoiten saman sarjan yövoide ja mun nenään nuo tuoksut on jotain aivan täydellistä :D Harmitti vaan oikeen urakalla että mun tuote oli just se free sample ja melko pieni näyte :( Ja arvasit aika hyvin, ennen tuota olin boxiin ehdottanut Dermalogican pohjustajaa sekä paria muuta hiusjuttua. Muakin jäi kaivamaan tuo että täysikokoinen oli Lumenea (ja mulle väärä sävy jota oon antanut ennenkin kiertoon) ja loput oli näytteitä, olisin toivonut että olisi ollut toinen täysikokoinen tuote vielä Lumenen lisäksi.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  32. Pakko tulla tuotteen valisijana sanomaan että kyseessä on eri tuote kuin mikä keväällä tuli :) Toisessa ja aikaisemmin tulleessa on SPF ja on kevyempi (myös ainesosalista on erilainen), tämä on tuhdimpi kuin toinen ja sopii etenkin syksyyn ja talveen paremmin. Voit täältä lukea eroja enemmän http://www.hannamariav.com/kosteusvoidesuosikki-ziaja-vuohenmaito-voiteet/

    Mua jäi harmittamaan että tästä (sekä monesta muusta hyvästä tuotteesta) laitettiin mukaan vaan näytekoko ja tuo ainut täysikokoinen joka tuli, oli väärän sävyinen ja oon sitä antanut eteenpäin jo ainakin yhden purkin. Näistäkin osa menee kiertoon koska olen niitä jo testannut ja osa löytyy jo täysikokoisena.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  33. Pakko tulla tuotteen valisijana sanomaan tähänkin, että kyseessä on eri tuote kuin mikä keväällä tuli :) Toisessa ja aikaisemmin tulleessa on SPF ja on kevyempi (myös ainesosalista on erilainen), tämä on tuhdimpi kuin toinen ja sopii etenkin syksyyn ja talveen paremmin. Voit täältä lukea eroja enemmän http://www.hannamariav.com/kosteusvoidesuosikki-ziaja-vuohenmaito-voiteet/

    Yllätyin ja harmistuin myös että Lumenen tuote oli ainut täysikokoinen (se itsellekin väärää sävyä joten tämäkin lähtee kiertoon kuten ainakin yksi aiempi jonka olen omistanut). Tuossa tosin oli käynyt niin, että kun yhteistyö oli lyöty lukkoon ei noita kahta uutta sävyä vielä markkinoilla ollut joten ei jälkikäteen asiaa varmaan enää oltu ajateltu tai siihen muutosta voitu tehdä. Mutta olisi voinut enemmän täysikokoisia olla, sillä tilaa olisi ollut ja olisi voinut näin bloggaajaboxin kunniaksi panostaa hinnassakin hiukan enemmän. Tiedä sitten onko tuotteiden toimittajilla & boxin tekijöillä ollut vaikeuksia päästä sopuun hinnoista tai muuta vastaavaa.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  34. Varmasti löytyy tuolle Ziajallekin ottaja lähipiiristä, vaikka onkin koostumukseltaan itselleni turhan paksu :) Mun mielestä on vähän hassua, että boxiin pakataan ilmainen näyte, joka sitten esitetään ns. "arvollisena" tuotteena. Itse ajattelin, että Ziajan päivävoide tai Treaclemoonin suihkugeeli olisivat voineet hyvin olla täysikokoisina, sillä molemmat ovat edullisia tuotteita. Paras tilanne tietenkin olisi ollut, jos Lumenen sävyseerumi olisi ollut pienempi, ja vaikka tuo erikoisempi hammastahna + jompi kumpi noista edellämainituista täysikokoisia.

    VastaaPoista
  35. Itse tuotevalinnoissa ei ole varsinaisesti mitään vikaa, mutta 1) Lumenen sävyseerumista on lähetetty ainakin kahta eri pakkausta: toiseessa sävy lukee päällä ja toisessa vain pullon pohjassa. Onko nämä siis virheellisiä kappaleita vai ihan kakkoslaatua? Toisekseen sävy on suurimmalle osalle liian tumma eli eiköhän Betelläkin ole tajuttu ajoissa, että paskamyrsky tulossa, ja 2) Ziajan tuotteen laskeminen boksin arvoon, vaikka siinä lukee ihan selvästi "free sample". Eli noh, minä ainakin peruin tämän boksin, mutten pelkästään tämän lokakuun perusteella, vaan jo useamman kuukauden alannut näyttämään huonolta. Ilmeisesti syyskuun boksi ei kovin hyvin myynyt, koska tilaamalla lokakuun boksin sai myös syyskuun boksin kaupan päälle.

    Suihkugeelin tuoksusta pidin, mutta valitettavasti koko on kovin pieni. Täytyy sanoa, että näiden jatkuvasti liian tummien Lumene-tuotteiden jälkeen: CC-voide, puuteri ja nyt tätä sävyseerumi ei tee mieli tilata Betteä eikä ostaa Lumenen tuotteita. Huonoa mainosta siis molemmille. :)

    VastaaPoista
  36. Omasta mielestäni on hieman epäreilua, että uusille tilaajille keksitään koko ajan uutta etua. Bonustuotteita, halvempia hintoja, ja kaupanpäällisboxeja. Ilmeisesti tässä jää siis tappiolle, jos tilaa boxia jatkuvalla syötöllä. Jotenkin typerää, enkä yhtään ihmettele että tilaajat katoavat.

    VastaaPoista
  37. Aivan samaa mieltä! Miksi uusille tilaajille annetaan kaupan päälle edellisen kuun boxi, kun kestotilaajat eivät saa mitään muuta kuin pettymyksiä boxin täydeltä! Mistä näitä alekuponkeja ja boxitarjouksia saa? Helmikuussa, kun tilaukseni loppuu, alan tilailemaan pelkästään tarjousboxeja yksitellen, jos niiden kylkiäisenä kerta saa edellisen kuun boxin. Kestotilauksessa ei näin ollen ole mitään järkeä. Hintakin on jo nykyisin järkyttävä, mutta minulla vielä tämä jakso hintaan 14,48€ per boxi.
    Tosin minusta tuo lokakuun boxin Lumenen sävyseerumin sävy oli aivan täydellinen :) Se useimmille sopiva vaaleampi sävy olisi ollut minulle aivan liian vaalea. Lisäksi Ziaja oli todella hyvä. Ostan jatkossakin, kun saan ensin käytettyä edelliset varastot loppuun. Samoin inkiväärisuihkusaippua oli aivan ihana.
    Hammastahnanäytekin oli alkuhämmästyksen jälkeen aivan loistava tuote, joskin en ole itse valmis maksamaan hammastahnasta yli kahtakymppiä. Niin hyvä se ei sentään ole :O Pidin kyllä kokonaisuutena lokakuun boxista, koska pystyin kerrankin käyttämään itse kaikki tuotteet :)

    VastaaPoista
  38. Olen itsekin miettinyt tuota "tarjoushaukaksi" ryhtymistä, jolloin voisi vain bongailla alekoodeja eri bloggaajilta tai sivustoilta. Nyt sain boxien pisteillä joulukuun lootan ilmaiseksi, joten ainakin sinne asti olen tilailemassa. Katsotaan sitten tammikuun laatikon kanssa, että rupeaisinkohan tilaamaan  vain tarjouksilla.Kiva että tuotteet oli sopivia sulle! Itsekin pidin hammastahnasta ja suihkugeelistä, ja Ziajan kasvovoiteenkin avomies otti käyttöönsä, joten ihan miinuksen puolelle ei periaatteessa jääty. Toisaalta tuo Lumenen sävy oli niin tumma, ettei lähipiiristä oikein sen sävyisiä henkilöitä löydy. Tai siis sellaisia, jotka meikkiä käyttävät. Niinkuin jo sanoin, avomiehelle se olisi ollut juuri oikea sävy ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon