Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Onnea on

Tiedättekös, kun välillä pienetkin asiat saavat hirveän onnelliseksi? Tässä olisi muutama!

 

Sydän pisara peili

 

I Love Me -messut

Perjantaina on siis vihdoin aika suunnata nokka kohti I Love Me -messuja, joita on jo jokunen tovi täsää odoteltukin. Minulla kävi vielä niin uskomattoman hyvä tuuri, että voitin kahdesta eri blogiarvonnasta yhteensä kolme lippua, joten itseni lisäksi myös avomies ja yksi ystäväni pääsevät nauttimaan messutarjonnasta. En ole myöskään nähnyt tätä ystävääni kohtuullisen pitkään aikaan, joten perjantaina päästään myös vaihtamaan kunnolla kuulumisia.

 

Halloween

28. päivä meillä järjestetään pienet halloweenteemaiset illanistujaiset, josta olen todella innoissani. Vielä pitää miettiä ruokapuolta, ohjelmaa ja sisustusta, mutta eiköhän se hoidu! Koitan vielä perjantaina messuilta löytää jonkinlaista inspiraatiota helpolle halloweenlookille, jossa on mukava viettää iltaa ystävien kanssa.

 

Punaiset kumisaappaat

 

Eilinen saunareissu

Suurin osa perheestäni on etelänreissulla, joten saimme avokin kanssa luvan käydä heillä saunomassa. Viimeksi kävin saunassa kesällä, joten kunnon löylyt tulivat kyllä tarpeeseen. Samalla hoidin ihoa erityisen hyvin, kun kerrankin sai istua vessanpöntön sijasta saunan lauteilla odottelemassa aineiden tehoamista.

 

Makeup Revolution -tilaus

Edellisessä postauksessa esitellyt Makeup Revolutionilta tilatut tuotteet saavat minut edelleen innostumaan valtavasti! Tätä se materialismionnellisuus kai on.

 

Aurinko

Nyt pariin päivään ei ole satanut kaatamalla, ja aurinkokin on aina silloin tällöin pilkahdellut pilvenraoista. Nautin kyllä syksyn hirmumyrskyistäkin tiettyyn pisteeseen saakka, mutta kyllä valo silti saa heti huomattavasti paremman fiiliksen aikaan. Kun muutenkin päivät alkavat jo olla aika lyhyitä, niin on mukavaa, että aurinko paistaa edes sen muutaman valoisan tunnin ajan.

 

Puun latvat

 

Mitkä asiat ovat saaneet teidät viimeaikoina onnellisiksi?

 

Kirsikka W.

 

Kommentit

  1. Pikku asiat on tosiaan elämän suola :)
    Minut saa iloiseksi; myös aurinko, hyvä ruoka, uudet saapikkaat, tuleva joulu, Fazerin sininen, joka on piilossa :D, yleensäkin, olen tosi onnellinen!!

    VastaaPoista
  2. Pienet asiat tosiaan ovat niitä kaikkein kivoimpia :) Erinomaisia asioita löytyy myös sinun listaltasi!

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja! Onnea on, että näkee onnea pienissäkin asioissa <3
    Nuo I love me-messut kuulostaa kyllä kivoilta, harmi kun en pääse :/ Minut on viime päovinä tehnyt onnelliseksi leffatreffit miehen kanssa, syysloma ja risteily :)

    VastaaPoista
  4. I Love Me -messuilla on kyllä tosi paljon kaikkea siistiä! Ensi vuonna sitten :)Vaan kuulostaa erinomaiselta tuo sinunkin listasi, pitäisi itsekin varmaan järkätä treffiaikaa avokin kanssa.

    VastaaPoista
  5. Ihanan positiivinen postaus :) Täälläkin on kyllä ilahduttu kovin viime aikoina pilkistelleestä auringosta!

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Kiva kuulla että tykkäsit! Aurinko on ihana, sitä vaan kaipaa sitä enemmän, mitä pidemmälle syksyyn mennään :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon