Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Viikon ostokset: Maybelline, Essence, The Body Shop, Flying Tiger Copenhagen

Arkiviikko on taas vierähtänyt, enkä ole saanut itsestäni oikein postauksia ulos, Bette Box -postausta lukuunottamatta. Vähän sellainen writer's block siis meneillään. Lisäksi Lilyn tekniset ongelmat ovat hieman hidastaneet menoa. Nyt uudet ajatukset kutittelevat takaraivossa, mutta ajattelin aloittaa turvallisesti esittelemällä tämän viikon ostoksia.

 

The Body Shop Virgin Mojito Body Butter, Flying Tiger of Copenhagen puhdistusliinat, Maybelline New York Master Blush Color & Highlighting Kit, Essence Ultra Last Instant Colour 15 huulipuna

Maybelline New York Master Blush Color & Highlighting Kit

Ensimmäinen ostos on tämä Maybelline New Yorkin Master Blush Color & Highlighting Kit. Olen nyt lähiaikoina onnistunut runtelemaan useamman poskipunan käyttökelvottomaksi, joten uudet punat olivat ehdottomasti ostoslistalla. Pallottelin muutaman eri vaihtoehdon välillä, mutta päädyin tähän palettiin sen hyvän hinta-laatusuhteen ja kivojen värien vuoksi. Kuvassa sävyt ovat vähän turhan neonkirkkaita, todellisuudessa ne ovat hieman tummempia ja hillitympiä. Hintaa tällä paletilla oli muistaakseni viitisentoista euroa, ja siihen kuuluu kolme poskipunaa ja yksi highlighter.

 

Essence Ultra Last Instant Colour 15 huulipuna

Essencen standilta lähti jälleen matkaan huulipuna, tällä kertaa Ultra Last Instant Colour -puna sävyssä 15 Burgundy Spirit, joka sopii erinomaisesti syksyyn. Nämä huulipunat maksavat alle 3e kappale, joten lähes aina yksi uusi sävy tarttuu mukaan!

 

Flying Tiger Copenhagen meikinpoistoliinat

Tiesittekö, että Flying Tiger Copenhagenista saa myös meikinpoistoliinoja? No nyt tiedätte. Nämä ovat vielä muistaakseni vain euron paketti, ja pitävät liinat kosteina pitempään ja paremmin, kuin monet muut kalliimmat merkit. Olenkin vaihtanut näihin lähes kokonaan.

 

The Body Shop Virgin Mojito Body Butter

Viimeisenä vuorossa onkin suosikkilöytöni, eli The Body Shopin Virgin Mojito Body Butter. Tämän perään olen haikaillut koko kesän, mutten vain ole saanut aikaiseksi ostettua. Käytän vartalorasvoja niin vähän, että tämän hinta oli turhan suolainen. Nyt kuitenkin löysin Citymarketista näitä alennuksessa 15 euron hinnalla, joten minun oli aivan pakko ottaa yksi mukaani. Tämä vartalovoi tuoksuu ihanan raikkaalta ja pirteältä, ja niinkuin kuvasta näkyy, on tätä tullut jo ahkerasti käytettyäkin.

 

Flying Tiger Copenhagen kummituspolvisukat

Bonuksena on vielä aivan pakko mainita, että avomieheni osti Flying Tiger Copenhagenista itselleen hetken mielijohteesta nämä supersöpöt kummituspolvisukat! Ja voin todistaa, että ahkerassa käytössäkin ne ovat jo olleet. Kukapa olisi uskonut?

 

Mitä kivoja löytöjä te olette ostaneet lähiaikoina? Mikä näistä ostoksista oli mielenkiintoisin?

 

Kirsikka W.

 

PSST! Muistattehan käydä osallistumassa blogin Roosa nauha -keräykseen, jonka tavoitteena on kerätä 500e rintasyöpätutkimukselle :)

Kommentit

  1. Ihania ostoksia! Minä ostin viime viikolla body shopista kanssa tuollaisen rasvan, mut se oli joku hunajanjuttu. Lappeenrannassa oli kaikki nuo rasvat -50%, arvaa olinko onnessani :) Kauniin värisiä poskipunia!

    VastaaPoista
  2. Minulla oli pieni testipurkki tuota Body Shopin Virgin Mojito -vartalovoidetta. Todella voimakas, mutta ihana tuoksu! Valitettavasti paikallisesta Body Shopista en sitä löytänyt. Ehkä ensi kerralla, kun minulla näitä menee...

    VastaaPoista
  3. Nuo The Body Shopin tuotteet ovat aivan ihania, ja monesti käyn niitä ihan "terapiamielessä" nuuhkimassa. Harvemmin tulee tosin näitä rasvoja tai suihkugeelejä osteltua, kun ovat tosiaan vähän hintavia :)

    VastaaPoista
  4. Itse tykkään voimakkaista sitrustuoksuista, joten tämä oli ihan kun mulle luotu! Käsittääkseni tämä oli kuitenkin vain sesonkituote, joten siksi saattaa olla vaikea sitä enää löytää. Itsekin bongasin tämän tosiaan K-Citymarketista, joten siellä kannattaa ainakin pitää silmät auki :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon