Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Ensimmäiset omat halloweenpippalot

Vietimme eilen kaveriporukassa halloweenjuhlia meillä kotona. Nämä olivat ensimmäiset halloweenpippalot tässä osoitteessa, ja myös ensimmäiset jotka olen itse järjestänyt. Hauskaa oli, ja kuten arvata saattaa, silloin jää kuvien räpsiminen aina hieman vähemmälle. Ajattelin siitä huolimatta jakaa juhlien tunnelmia täällä muutaman kuvan ja reseptin avulla.

 

Kirsikka W. halloweenasu

 

Meillä ei liiemmin asuilla revitelty, sillä suurin osa porukasta ei oikein ole pukeutujatyyppiä. Omakin asuni oli aika yksinkertainen: knalli, musta rusetti, ja muovinen piippu. Muuten mentiin ihan perusilmeellä. Tai no, glitteriä oli vähän enemmän.

 

Flying Tiger Copenhagen pimeässä hohtavat mukit

 

Flying Tiger Copenhagen on halloweenjuhlijan aarreaitta. Sieltä mekin nappasimme muunmuassa yllä olevat pimeässähohtavat muovimukit, ja alempana kuvissa olevat pääkallolasipullot. Myös kattauksen neonväriset kertakäyttöshottilasit ovat Tigerista.

 

Halloween kattaus

 

Halloween kattaus

 

Nachopelti

 

Juhlien tarjoilu järkättiin nyyttärimeinigillä. Tarjolla oli mm. sipsejä, karkkeja, popcornia, vesimelonia, viinirypäleitä, dippiä, nachoja, nakkeja, lihapullia, boolia ja shotteja. Alla muutamia käyttämiäni juoma- ja ruokareseptejä.

 

NACHOPELTI

- 600g jauhelihaa

- 1-2 pussia nachoja tai maissilastuja

- 2 purkkia cheddar- tai juustokastiketta

- Tacomaustetta

 

Paista ensin jauheliha pannulla, ja mausta ainoastaan tacomausteella. Sen jälkeen levitä uunipellille puolet nachoista, jauhelihoista ja juustokastikkeesta, ja sekoita ne hyvin. Lisää tacomaustetta. Sitten lisää loput kaikista aineista, sekoita, ja laita pelti uuniin 100:n asteeseen noin 15-20min. Valmis nachopelti maistuu parhaimmalta lämpimänä, mutta pysyy syötävänä myös ruuan jäähtyessä. Halutessasi voit lisätä salsaa, oliiveja, paprikaa tai vaikkapa jalapenoja makusi mukaan.

 

HALLOWEENBOOLI

- 0,75L kuohuviiniä

- 0,25L kirkasta vodkaa tai viinaa

- 0,25L mustaa vodkaa tai salmiakkilikööriä

- 0,75L Sprite- tai lemonlime -limua

- 0,25L sitruunajääteetä

- Hämähäkkiviinikumeja

Kaada kaikki ainesosat boolimaljaan ja sekoita hyvin. Lisää reilusti jäitä, joiden sisään olet jäädyttänyt joko mustia karkkeja, rusinoita tai muovisia minihämähäkkejä. Tiputa karkkihämähäkit boolin pohjalle, ja tarjoile!

 

TEQUILAMIX -SHOTTIPULLO 

(kuvissa vaalein pääkallopullo)

- 0,40L tequilaa

- 0,15L sitruunamehua

- 0,15L limemehua

- 0,30L Sprite- tai lemonlime -limua

 

TAIKAJUOMASHOTTIPULLO

(kuvissa keskivaalea pääkallopullo)

- 0,10L Pramia salmiakkilakritsilikööriä

- 0,10L Pisang Ambon Guarana Lime -likööriä

- 0,10L tequilaa

- 0,20L kirkasta vodkaa tai viinaa

- 0,20L mandariinimehua

- 0,30L appelsiinilimua

 

MYRKKYJUOMASHOTTIPULLO

(kuvissa tummin pääkallopullo)

0,20L banaanilikööriä

0,30L kahvilikööriä

0,10L valitsemaasi likööriä

0,40L sitruunajääteetä

 

Hyytävää halloweenia niille, joilla se on vielä edessä!

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Varmasti oli hauskat juhlat! :)

    VastaaPoista
  2. Näyttää kivoilta juhlilta :)

    VastaaPoista
  3. Oli tosi mukavaa kyllä, vaikka alussa takaiskuiltakaan ei säästytty :)

    VastaaPoista
  4. Kivaa kyllä oli, ja kerrankin kasassa oli sellainen porukka, joka ei draamaillut sitten yhtään! Itsellekin hyvä, koska ei tarvinnut koko ajan vahtia sitä, menevätkö tavarat rikki tai onko liian meluisaa menoa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon