Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Tuotesuositus: Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub

Eilen kauppareissulla mukaani tarttui uusi tuote, kun kasvojenpuhdistusaine oli päässyt loppumaan. Kyseessä on siis Neutrogenan Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub. Neutrogenan tuotteet ovat olleet minulla käytössä aikaisemminkin, joten tiesin että luultavasti ihan hyvä tuote oli ostoskoriin päätymässä. Kokeilin sitä heti illalla, ja tuote ylitti kyllä odotukseni kertaheitolla!

 

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub

 

Tämä kuorintavoide lupaa supistaa ihohuokosia ja tehdä ihosta mattapintaisen, ja let's face it, kukapa ei sellaisia tuloksia haluaisi? Lisäksi voiteessa on huumaava tuoksu, joka tarkemmalla tuubin tutkiskelulla paljastuu mandariiniksi ja limeksi. Tuoksu ei kuitenkaan ole mitenkään liian voimakas tai tunkeileva, vaan juuri sopivan raikas suihkureissulle kaveriksi. Tuote on dermatologisesti testattu, ja se lupaa tuloksia jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

 

Itselleni kuorintavoide ainakin toimi erinomaisesti. Sen lisäksi että se poisti meikin kokonaan, ihoni tuntui huomattavasti pehmeämmältä ja sileämmältä käytön jälkeen. Voide on silti myös hellävarainen, niinkuin sen päivittäin käytettävänä tuotteena pitääkin olla. Iskin vain yövoiteen tähän päälle, ja annoin ihon nauttia. Tämä ei siis missään tapauksessa ollut mikään huono valinta, ja tulee varmasti käytettyä loppuun. Ehkäpä intoudun testaamaan samaan sarjaan kuuluvia muitakin tuotteita!

 

Minkälaisia kokemuksia teillä on Neutrogenan tuotteista?

 

Kirsikka W.

Kommentit

Näitä luetaan paljon