Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

4 helppoa ja simppeliä hiuslookkia

Olen ehkä maailman laiskin ihminen laittamaan hiuksia. Yleensä pidän ne vain tylsän tavallisesti auki, tai kiinni jos ne ovat likaiset. Hiuksia kihartaessanikin yleensä jaksan tehdä koukeroita vain eteen, hyvin harvoin taakse. Laiskuuden ansiosta olen kuitenkin oppinut muutaman erittäin simppelin peruslookin, joihin luotan niin arjessa kuin juhlassakin.

 

Kirsikka W. hiukset auki

Tältä hiukseni näyttävät pestyinä, kuivattuina ja harjattuina. Aika latteat ja mitäänsanomattomat, eikö? Noh, tällä lailla pidän hiuskiani useimmiten.

 

Kirsikka W. puolinuttura

Kampaus nro 1 - puolinuttura. Tämä on todella yksinkertainen lookki, mutta tuo jotain vaihtelua ja rakennetta aukinaisiin hiuksiin. Kasaan etummaiset hiukset taakse, ja kokoan niistä pienen nutturan. Fiiliksestä riippuen nutturan kokoa ja paikkaa voi muuttaa, ja tietysti on mielipidekysymys, haluaako lookista sotkuisen vai sliipatun. Saman kampauksen voi tietenkin toteuttaa nutturan sijasta myös tavallisella poninhännällä, mutta omasta mielestäni nuttura on mielenkiintoisempi.

 

Kirsikka W. messy bun

Kampaus nro 2 - messy bun. Tätä käytän ehdottomasti useiten, kun hiukset ovat hieman likaiset, mutteivät kuitenkaan tarpeeksi likaiset pestäviksi. Käytän nutturaan tekoon Invisibobblea tai muuta samankaltaista, sillä silloin nuttura on helpoin myös saada selvitettyä. Teen ensimmäiseksi aivan tavallisen nutturan, jonka hiuksia alan sitten kierittämään hiuslenkin ja toisten hiusten ympärille, niin etteivät hiusten latvat jää roikkumaan. Lopuksi "nyhdän" nutturaa niin, ettei se ole liian pieni ja sliipattu, vaan suuri ja ihanan sotkuinen. Tällä saan pelastettua tilanteen myös silloin, jos hiukset ovat supertakkuiset, enkä ehdi harjata niitä. 

 

Kirsikka W. glamour kiharat

Kampaus nro 3 - glamour etukiharat. Yleensä käytän hiusten kihartamiseen suoristusrautaa, mutta tähän lookkiin käytin tavallista hiustenkihartajaa. Kiharsin hiukset edestä koko pituudelta ja sivuilta vain puolesta välistä. Takaa en kihartanut lainkaan. Lopuksi harjasin kiharat auki, jolloin ero kiharrettujen ja kihartamattomien hiusten välillä ei ole niin suuri. Tietenkin tällaiset harjatut kiharat voi tehdä myös koko päähän, mutta niinkuin sanoin, en useinkaan jaksa.

 

Kirsikka W. sänkykiharat

Kampaus nro 4 - sänkykiharat. Tämän kampauksen voi saavuttaa kahdella tavalla: nukkumalla kiharat päässä, tai tekemällä ne itse. Tein tämän lookin suoraan edellisestä, joten hiukset eivät tässäkään ole takaa kiharrettu, mutta suosittelen kihartamaan hiukset jokapuolelta parhaimman lopputuloksen takaamiseksi. Hiuksiin voi käyttää tässä kampauksessa monia eri tuotteita, kuten muotovaahtoa, hiuspuuteria, lakkaa tai kuivashampoota. Itse käytin Balmainin suolasuihketta (jota suosittelen kyllä ihan valtavasti!). Hiuksia pöyhitään, heitellään, halutessaan tupeerataan hiukan, ja lopuksi isketään hiuslakat päälle. Mitä enemmän jaksaa hiuksiaan pöllyttää, sitä autenttisemman lopputuloksen saa aikaan. 

 

Miten itse yleensä laitatte hiuksianne? Entä mikä näistä oli suosikkilookkinne?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Oon kans maailman laiskin laittamaan hiuksia! Tykkäisin niin kovasti kaikista letti- ja muista kampauksista, mutten osaa tehdä! Mäkin meen yleensä ihan vain pestyillä ja kammatuilla hiuksilla :DTuo puolinuttura on kiva! Ja sulle sopii kauniisti kiharat!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Täällä on ihan sama noiden lettien kanssa. Pariin otteeseen olen yrittänyt treenailla niiden tekoa, mutta eihän siitä näillä nakkisormilla tullut yhtään mitään :) Jos joku järkkäisi semmoisen avuttomien hiustenlaittajien kampauskoulun, niin ottaisin ehdottomasti kurssin tai pari!

    VastaaPoista
  3. Minä myös! Ja tarvisin samanlaisen kurssin myös meikkauksessa :D

    VastaaPoista
  4. Oon myös super laiska laittamaan hiuksia! Toisaalt tykkään pitää niitä auki. Tuota nutturaa voisin kyllä kokeilla joku päivä :)

    VastaaPoista
  5. Ehdottomasti! Ei oikeasti vie kuin pari hassua minsaa, ja lakalla saa säilymään koko päivän täysin ongelmitta :)

    VastaaPoista
  6. Ai että, tosi kivoja kampauksia, jotka sopii sulle oikein hyvin ! <3 Sänkykiharat on mun lemppari noista kaikista. Mulla hiukset luonnollisesti aina auki, haluisin kovasti joskus heittää nutturalle, mutta nää kiharat on sellaset, että sieltä tulee ponnarin mukana takasin ihan miljoona takkua ja puolet omistamastani hiuspehkosta... Mulla on nytkin yks iso osa hiuksia merkittävästi muita lyhyempi, kun tuli tehtyä pieni virhe hiuksia laittaessa. :D

    VastaaPoista
  7. Avomiehellä on myös aika villit kiharat, ja kerran erehtyi pyytämään mua vähän tasottelemaan latvoja. Noh, sanotaanko vaan, että toista kertaa ei ole pyytänyt :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon