Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Essence ja IsaDora - tuomisia Tampereelta

Essence on kyllä tällä hetkellä ihan meikäläisen lempparimerkki! Niin halvalla saa kaikkea kivaa, ja tuotteet ovat vieläpä laadukkaita.Torstaina tuli pyörähdettyä Tampereella muutama tunti, jolloin matkaan tarttui muutama uusi tuote. Aikaisemminhan testailin Essencen tuotteita tässä postauksessa.

 

Essence Eye & Face Palette Rise & Shine, Essence Stay Natural Concealer, Essence Velvet Stick Matt Lip Colour Cherry Crash, IsaDora Perfect Loose Powder

 

Kuvassa näkyvä IsaDoran Perfect Loose Powder oli siis alunperin se tuote, jota olin etsimässä. Muut tarrautuivat sitten mukaan aivan sattumalta. Tuo IsaDoran irtopuuteri on ihan ehdoton puuterilempparini sen kevyen ja riittoisan koostumuksen ansiosta! Vielä en ole mitään yhtä toimivaa päässyt kokeilemaan.

 

Essence Eye & Face Palette Rise & Shine

 

Tämä Eye & Face Palette sävyssä 02 Rise & Shine tarttui matkaan heti sen bongattuani. Olen ain ollut sitä mieltä, että Essencen luomivärit ovat ihan ässiä, ja tämä ihana persikkainen paletti sai kyllä sydämen sykähtelemään. Kukkaronkin kanssa se tuli heti toimeen, sillä hintaa oli vaivaiset viisi euroa. Uskomatonta. Pariin otteeseen olen jo tätä ehtinyt testailemaan, ja olen kyllä ollut täysin tyytyväinen!

 

Essence Velvet Stick Matt Lip Colour Cherry Crash

 

Ostoskoriin tiensä löysivät myös Velvet Stick Matt Lip Colour sävyssä Cherry Crash ja Stay Natural Concealer sävyssä Soft Sand. Näiden molempien hinnat olivat noin kahden euron luokkaa, joten ei siinäkään hirveästi rahapussia rasitettu. Tuota Velvet Stickiä olenkin jo aikaisemmin testannut, mutta eri värissä tosin. Sen löytää niin ikään tuosta ylempänä linkkaamastani postauksesta. Yhtä tyytyväinen olen kumpaankin sävyyn!

 

Yhteensä ostokset Essenceltä maksoivat siis alle kympin. IsaDoran puuteri yksinään maksoi kaksi kertaa tuon samaisen summan, joten eiköhän se kerro huomattavasti Essencen edullisuudesta. Näitä ihanuuksia löytyy siis ainakin K-Citymarketeista ja Tokmanneilta, sitä kun viime postauksessa joku kyselikin. 

 

Miksi Essence sitten on niin halpa? Vastaus on yksinkertainen, ja sillä ei ole mitään tekemistä tuotteiden laadun tai valmistuksen kanssa. Meikkejä ei vaan yksinkertaisesti mainosteta kalliiden supermallien ja julkisuudenhenkilöiden kasvoilla, jolloin mainonnassa säästetään rahaa, ja se näkyy kuluttajankin kukkarossa. Omasta mielestäni tämä on erinomainen menetelmä, sillä itse en ainakaan hyödy siitä mitään, että esimerkiksi Cara Delevingne tai Kate Moss esitetään merkin keulakuvana. Mitä mieltä itse olette?

 

 

Kirsikka W.

 

Psst! Jos pyöritte Tampereella, niin kannattaa käydä tutustumassa kahvilaan nimeltä Pella´s Cafe! Ihan uskomattoman hyviä kakkuja, joita muuten voisin syödä vaikka joka päivä...

Kommentit

Näitä luetaan paljon