Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

7 vuotta profiilikuvien kautta

Tämmöiseen postaukseen olen törmännyt jo monessa blogissa pitkän ajan saatossa, ja minusta se on todella hauska idea! Tarkoituksena on siis jakaa profiilikuvia seitsemän (tai niin monen kuin nyt haluaakaan) vuoden ajalta. Omat profiilikuvani ovat lähinnä Facebookista ja Instagramista, sillä olen (onneksi) hävittänyt kaikki IRC-galleriaan räpsityt kuvat...

 

2011

Tammikuu 2011, 13-vuotias. Kuva on räpsäisty kotimme takana olevassa metsässä.

 

heinäkuu 2011

Heinäkuu 2011, 13-vuotias. Kuva on mökilta saunakammarista. Kielen sininen väri on saatu aikaan syötävillä maissiaskartelupaloilla, jotka kastuessaan värjäsivät kyllä ihan kaiken.

 

tammikuu 2012

Tammikuu 2012, 14-vuotias. Kuva on otettu rippileiriltä, huoneemme vessasta. Huomatkaa raju tyylimuutos!

 

huhtikuu 2012

Huhtikuu 2012, 14-vuotias. Kuva on silloisen kotimme etupihalta, jossa räpsittiin parhaan kaverini kanssa pari kuvaa saunan jälkeen. Silmänympäryksistä voi päätellä, etten tuolloin vielä osannut poistaa meikkejä kunnolla.

 

joulukuu 2012

Joulukuu 2012, 15-vuotias. Kuusivuotias pikkusisko räpsäisi kuvan silloisesta huoneestani.

 

toukokuu 2013

Toukokuu 2013, 15-vuotias. Kuva on kotimme läheisestä leikkipuistosta, jota kutsuimme Hämispuistoksi.

 

lokakuu 2013

Lokakuu 2013, 16-vuotias. Ukin hautajaisten jälkeen räpsäisty kuva. Takana vilkkuu Karjaan hautausmaan kuusiaita. Otsatukka on muuten yksi niistä asioista, joka ei vaan millään minulle sovi, mutta valitettavasti vielä tällä kerralla en sitä painanut kallooni.

 

helmikuu 2014

Helmikuu 2014, 16-vuotias. Kuva on Sammalniemen leirikeskuksen grillikatokselta, jolla olen ohjaamassa talvileiriä.

 

heinäkuu 2014

Heinäkuu 2014, 16-vuotias. Saksassa räpsäisty kuva on Berliinin Madame Tussaudsin vahakabinetista. Mukana kuvassa poseeraavat hieman hiljaisen oloiset "adoptiovanhemmat".

 

marraskuu 2014

Marraskuu 2014, 17-vuotias. Kaisaniemen metroaseman (nykyinen Helsingin yliopisto) "rokkivalot" ja krepatut kasarihiukset... Ah, sitä estetiikkaa.

 

huhtikuu 2015

Huhtikuu 2015, 17-vuotias. Näihin aikoihin alettiin avomiehen kanssa deittailla. Ensimmäiset treffit olivat 4.4. Kuva on silloisesta huoneestani.

 

heinäkuu 2015

Heinäkuu 2015, 17-vuotias. Kreetan reissulta, hotellihuoneemme parvekkeelta otettu kuva. Poltin itseni tuolla niin pahasti, että selkäni näytti aivan Freddy Kruegerilta.

 

lokakuu 2015

Lokakuu 2015, 18-vuotias. Italian nuorisovaihdosta otettu kuva. Olimme juuri esiintymässä paikalliselle pikkukoululle.

 

joulukuu 2015

Joulukuu 2015, 18-vuotias. Ylioppilasjuhlani, joihin vanhempani tuhlasivat pienen omaisuuden! Tämä kuva on muuten tallennettu koneelleni nimellä "YO-alkkis".

 

maaliskuu 2016

Maaliskuu 2016, 18-vuotias. Olin tuolloin osa-aikatöissä MLL:n iltapäiväkerhossa, ja tämä kuva on otettu vaivihkaa bussissa matkalla töihin.

 

heinäkuu 2016

Heinäkuu 2016, 18-vuotias. Tämän ja edellisen kuvan välissä värjäilin ilmeisesti hiuksiani niin rajusti, että kampaajatäti koki parhaaksi napsaista puolet pois. Ei kai siinä mitään, mutta olisi tietysti ollut kiva kertoa se ETUKÄTEEN.

 

joulukuu 2016

Joulukuu 2016, 19-vuotias. En muista tarkalleen, mistä kuva on otettu, mutta päivä on jouluaaton aatto. Kreppasin hiuksiani useamman tunnin, sillä hyvin krepattuina ne säilyvät puhtaan näköisinä pidempään.

 

maaliskuu 2017

Maaliskuu 2017, 19-vuotias. Kuva on muistaakseni otettu ennen pikkuveljeni 18-vuotis syntymäpäiville lähtöä.

 

elokuu 2017

Elokuu 2017, 20-vuotias. Tämä nyt vaan sattuu olemaan viimeisin profiilikuvaksi asetettu kuva, jonka otin sängyllä istuessani.

 

Pahoittelen vielä, että kuvien laatu ja koko vaihtelee niin suuresti, mutta tällaisina ne ovat olleet profiilikuvinakin. Omasta mielestäni en ole muuttunut juuri lainkaan. Mitä mieltä te olette?

 

Kirsikka W.

Kommentit

Näitä luetaan paljon