Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

The power of makeup - päivän meikki

Minä en liiemmin muokkaa julkaisemiani kuvia itsestäni. Joskus saataan hieman säätää värejä tai kontrastia, ja Instagramissa silloin tällöin käytän jotain filttereitä, mutta muuten en kuviini kajoa. Näpyt, ihovirheet ja muut epäedustavat asiat saavat näkyä ihan vapaasti. Silti en ole kuvissani usein luonnollisimmillani, sillä meikki kuuluu lähes jokapäiväiseen elämääni, ja se saa minut näyttämään "hieman" erilaiselta kuin todellisuudessa olen. Olen jo ig:n puolella aikaisemmin toteuttanut yhden tällaisen, mutta nyt halusin ottaa uusiksi, ja tehdä tämän bloginkin puolella. Joten olkaa hyvät, "the power of makeup" ennen ja jälkeen kuvat!

 

Ilman meikkiä

Fresh from shower! Kaikki näpyt, ruvet ja ihon epätasaisuudet ovat näkyvissä. Ja flunssan vuoksi nenän alunen on ihan kuiva. Pienimmät finnit ja epätasaisuudet eivät kuvassa kunnolla erotu, joten ehkä tämä on jopa liian hyvä "ennen" -kuva.

 

Meikin kanssa

Ja ehostuksen jälkeen! Ihon epätasaisuudet näkyvät edelleen, mutta muuten kasvot ovat jokseenkin edustavamman näköiset, eikä epätasaisesta väristä ole enää tietoakaan. Nämä "jälkeen" -kuvat on otettu vasta päivän päätteeksi, joten meikki on jo jonkin verran ehtinyt elää.

 

Meikin kanssa

 

Meikin kanssa

 

Silmämeikki läheltä

 

Kokeilin pitkästä aikaa poiketa tavallisesta silmämeikistä, ja piirtelin hieman erilaiset eyelinerit. En myöskään kovin usein käytä turkoosia silmämeikissä, mutta tänään se tuntui jotenkin oikealta. Ihan kivastihan tuo onnistui, vaikka parantamisen varaakin on :) Näitä tuotteita käytin tähän meikkiin:

 

Pohja: Aroma Cucumber Hydrating Face CreamIsaDora Color Correcting ConcealerOriflame NovAge True Perfection Miracle Perfecting SerumL'Oréal Paris Infallible 24H-Matte FoundationIsaDora Perfect Loose Powder.

 

Kasvot: Oriflame Very Me Peach Me Perfect -aurinkopuuteriSeppälä The Flattering Blush 01 Sweet ApricotIsaDora Face Sculptor Strobing 20 Cool Glow.

 

Kulmat: Oriflame The One Eyebrow KitSeppälä The Perfect Eyebrow Kit 01 Wax Brown.

 

Silmät: Kiko Milano Eyes Palette 01 Earth SongH&M Infinite Impact Eye Colour Water SpriteEssence Longlasting Eye Pencil 17 Tu-Tu-TurquoiseRimmel London Glam'Eyes Professional Liquid LinerL'Oréal Paris Volume Million Lashes Féline -mascaraJapanese Cosplay Lashes.

 

Huulet: Essence Shine Shine Shine Wet Look Lipgloss 10 Dress Up Your Lips!

 

Huhhuh mikä liuta tuotteita! Vietättekö te enemmän aikaa ilman meikkiä, vai meikin kanssa?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#26. elokuuta 2017 klo 22.29

    Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#Mr.KAY# Gangnam Room Salon#Club#010-2157-6681#Gangnam KTV#

    VastaaPoista
  2. Oot todella taitava meikkaamaan! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Yritän treenata ja opetella koko ajan lisää, ja kehityksen huomaa esim. vuoden takaisista kuvista jo selkeästi :) Matkaa on vielä huomattavasti edessä siihen, että itse olen tyytyväinen, mutta harjoittelulla senkin pitäisi joku kaunis päivä luonnistua!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon