Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Uusi banneri

Kuten ehkä saatoittekin jo huomata, on blogin ulkoasu hieman muuttunut. Banneri on nimittäin hieman uudistunut! Vanha banneri alkoi omissa silmissäni näyttää jo hieman kulahtaneelta ja tunkkaiselta, joten päätin tässä keskiviikkoiltapäivän täytöksi kuvata ihan uuden.


 


uusibanneri3.jpg


Uusi banneri.


 


Uusi banneri on teemallisesti ihan samanlainen kuin edeltäjänsä, ja kuvasta löytyykin tuttu nimikkolevy. Itse asiassa levyn tekstitkin ovat täysin alkuperäiset, ja ainoastaan pusuhuulten väri ja muoto ovat vaihtuneet. Tämäkin johtuu vain siitä, että tässä reilun vuoden aikana levy oli kerännyt päällensä pölyä, joka tarttui jokseenkin tahmaiseen huulipunaan kiinni. Ei siis auttanut muuta kuin puhdistaa koko levyke, ja pusutella uudet huulet mukaan!


 


Lisäksi bannerin taustaa ja rekvisiittaa on paranneltu, jotta yleisilmeestä tulisi vähän raikkaampi. Mikään valokuvaus- tai kuvankäsittelyvelho en edelleenkään ole, joten mitenkään ammattimaista jälkeä ei lopputuloksesta tietenkään tullut, mutta kyllä tuo minusta on ehdottomasti miellyttävämmän näköinen, kuin aikaisempi banneri. Myös blogin Facebook -sivut saivat saman päivityksen, vaikka FB:n kansikuva-asetukset eivät minun kuvistani ole koskaan tykänneetkään. Noh, pääasia on se, että sivu hoitaa hommansa!


 


blogibanneredit.jpg


Vanha banneri.


 


Mitä mieltä olet uudesta bannerista? Pidätkö enemmän uudesta vai vanhasta kuvasta?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Uusi on raikkaampi ja ainahan vaihtelu virkistää :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Samat ajatukset olivat itsellänikin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon