Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

7 kauneudenhoitosyntiäni

Vaikka sitä kuinka kirjoittaa kauneus- ja kosmetiikkapainotteista blogia, testailee satoja tuotteita, ja vannoo pitävänsä ihosta huolta, niin välillä tulee silti tehtyä jotain, mikä rikkoo hyviksi todettuja kauneudenhoidon sääntöjä. Tässä postauksessa luettelenkin seitsemän kauneudenhoitosyntiä, joihin ratkean aina silloin tällöin! Haastan myös teidät lukijat miettimään, mitkä olisivat teidän omia syntejänne.


 


img_9727.jpg


 


1. VOITEET


Olen ihan superlaiska käyttämään päivä-, yö- tai vartalovoiteita säännöllisesti. Yleensä käytän jotain kosteuttavaa kasvotuotetta aina meikkipohjani alla, mutta muuten rasvailu jää kyllä todella minimiin. Ja sehän tietenkin kostautuu, etenkin talvisin kun iho alkaa kuivua lyhyenkin ajan sisällä hiekkapaperimaiseen kuntoon.


 


2. SIVELTIMIEN PUHDISTUS


Kehtaakohan tätä edes kirjoittaa? Puhdistan meikkisiveltimiäni ihan törkeän harvoin, ja yleensä silloinkin ilman saippuaa tai muuta vastaavaa puhdistustuotetta. Meikinpoistoliinoja käytän siveltimille 1-2 kertaa viikossa, mutta niitäkin yleensä vain silmämeikissä käytetyille siveltimille. Olen tämän asian kanssa niin laiska, että ostan mieluummin uusia siveltimiä kuin puhdistan vanhoja. Sitten varastoissa pyöriikiin tsiljoona likaista sutia...


 


3. LÄMPÖSUOJAT


Minä harvemmin muotoilen hiuksiani, mutta hiustenkuivaajaa käytän kyllä usein. Ja aina kun käyttää kuumia tuotteita, hiuksiin tulisi muistaa levittää tai suihkia jonkinlaista lämpösuoja-ainetta. Mutta arvatkaapa suihkinko? En todellakaan, vaikka syytä ihan ehdottomasti olisi.


 


img_9735.jpg


 


4. MEIKIN PUHDISTAMINEN


Puhdistan yleensä meikit mielestäni ihan hyvin, mutta etenkin niinä päivinä kun nukkumaanmeno venyy todella pitkälle, muutun laiskaksi tässäkin asiassa. Saatan mennä nukkumaan täydessä tällingissä, kun en vain yksinkertaisesti jaksa enää puhdistaa kasvoja. Se tuntuu aina siinä hetkessä helpoimmalta vaihtoehdolta, mutta aamulla päätös ärsyttää ja ällöttää. Oma ihoni alkaa kukkia heti jos jätän sen päivääkään putsaamatta, ja epäpuhtauksista eroon pääseminen vie poikkeuksetta aina pidempään kuin yksi meikkien poisto. Nuorempana saatoin vielä lätkiä uudet meikit naamaan puhdistamattomille kasvoille, mutta nykyään en sentään ole ihan niin oksettava, vaan putsaan kasvot aina ennen meikkaamista huolellisesti.


 


5. SHEIVAAMINEN ILMAN VOITEITA


Vihaan karvojen poistamista, mutta nautin siitä, että esimerkiksi kainalot ja sääret ovat näkyvillä ollessaan huolitellut. Kainalokarvojen ajelu myös tuntuu hygieniakysymykseltä, sillä itselläni pitkiin kainalokarvoihin pinttyy todella helposti hienhaju. En kuitenkaan koskaan jaksa käyttää geelejä, voiteita tai muita sheivausta helpottamaan tehtyjä tuotteita, vaan vetelen karvat useimmiten pois pelkän kuivan höylän kanssa. Lopputulos ei todellakaan ole yhtä silkkinen, mutta ainakin työskentely on paljon nopeampaa, ja höylä pysyy toimivana pidempään.


 


6. SUKKIEN KÄYTTÖ


En pidä yhtään sukkien käytöstä, ja olenkin paljain jaloin aina kun vain on mahdollista. Edes umpinaisissa kengissä en käytä sukkia, ellen joudu ottamaan kenkiä jalasta esim. kavereiden luona kyläillessä. Sukattomuus ei todellakaan ole terveellistä jaloilleni, jotka hikoavat ja alkavat haisemaan kengissä huomattavasti nopeammin ilman sukkia, eikä kenkäkään ole asiasta mitenkään hirvittävän iloinen. Olen koittanut parantaa tässä asiassa tapani, mutta vieläkään en ole onnistunut tekemään sukkien käytöstä rutiinia.


 


7. FINNIEN JA MUSTAPÄIDEN PURISTELU


Rakastan kaikkien epäpuhtauksien poksauttelusta ja puristelusta, niin inhottavalta kuin se kuulostaakin. Tämä on ongelmallista, sillä sen vuoksi näplään ja revin kasvoissani olevia näppyjä ja finnejä verille ihan jatkuvasti. Kasvot eivät tykkää siitä, että niitä räpelletään useimmiten likaisilla sormilla, eikä liiemmin siitä, että ne ovat käsittelyn jälkeen aina punaiset, turvoksissa, ja täynnä rupia. Tätäkin tapaa yritän parhaani mukaan vierottaa, mutta tiedättehän mitä vanhoista tavoista sanotaan...


 


img_9742.jpg


 


Minkälaisia ovat omat kauneudenhoitosyntisi?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Noin äkkiseltään 2 ja 7 on mullakin...
    Minä kyllä rasvaan aina kuin mahdollista, koska minulla on tosi kuiva iho. Meikkiäkään en jätä koskaan yöksi. Minulla ei onneksi hiki haise kainaloissa koskaan, eikä niitä karvojakaan siellä montaa kasva, en tiedä miksi...jaloissa kyllä kasvaa :)
    Minä en tiedä onko se "synti", mutta puhdistan aina kasvot vedellä ja saippualla, en käytä mitään muuta aineita...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon