Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Mask Maven Box toukokuu 2018 - Meren alla

Bette Boxin lisäksi eilen saapui postissa Beauteque Monthlyn Mask Maven -boxi. Tai boxi ja boxi, sillä tuotteet saapuivat kirjekuoressa, mutta boxiksi aion sitä nyt tässä postauksessa silti kutsua! Tämä on tosiaan toukokuun paketti, sillä tilaukset lähetetään vasta loppukuusta, ja Suomeen ne ehtivät perille vasta noin kymmenen päivää postituksesta. Toukokuun tilausten teema oli "Under The Sea", joten luonnollisesti kaikki maskit olivat tässä kuussa meriteemalla. Mennäänpä sitten katsomaan, minkälaisia naamioita boxista paljastui!


 


img_9047.jpg


 


MEDIHEAL EGGY SKIN FIRMING MASK


Naamio sisältää muun muassa munankuoriproteiinia, hyaluronihappoa ja keramidia, jotka hoitavat, ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Hassusta kuvasta huolimatta naamiota käytetään samalla tavalla kuin mitä tahansa muutakin sheet maskia. Jaossa oli myös maskin aqua -versiota, mutte minulle sattui tämä firming -version, joka on mielestäni ihan okei. Pakkaus on hauskan näköinen, ja sen materiaalikin poikkeaa hieman tavanomaisesta kiiltäväpintaisesta naamiopaketista. Testaan tätä mielelläni! Tuotteen arvo on 3USD (noin 2,55e).


 


img_9069.jpg


 


MEDI FLOWER GLACIER WATER SPECIAL TREATMENT WATERDROP SKIN MASK


Jäätikkövettä ja punalevää sisältävä naamio kosteuttaa kasvojen ihoa. Sen luvataan jättävän iho pehmeäksi ja tasaiseksi, ilman tahmaista lopputulosta. Tuotteella on myös energisoivia vaikutuksia, ja se imeytyy hyvin ihoon. Tämä pakkaus ei itseäni hirveästi sykähdytä, mutta jäätikkövettä en ole koskaan kauneudenhoidossan testannut ennen, joten odotan tuotteen käyttöä ihan mielenkiinnolla. Tuotteen arvo on 3USD (noin 2,55e).


 


img_9051.jpg


 


SKINFOOD MARINE FOOD GEL MASK SEAWEED


Minusta on kiva, että boxista löytyy myös aina näitä geelinaamioita, eikä pelkästään kangasnaamioita. Erilaisia leviä sisältävä naamio kosteuttaa ja palauttaa elon kuivaan ja harmaaseen ihoon. Geelinaamio on kahdessa osassa, jolloin se muotoutuu paremmin kasvojen kaarille. Tässäkin on ehkä hieman mitäänsanomaton ulkokuori, mutta toivottavasti lopputulos puhuu puolestaan! Tuotteen arvo on 3,99USD (noin 3,40e).


 


img_9066.jpg


 


THE FACE SHOP REAL NATURE KELP MASK


Ruskolevää sisältävä naamio puhdistaa ihoa pintaa syvemmältä, ja saa aikaan raikkaan ja luonnollisen hehkun. Pakkaus  näyttää omaan silmääni todella "ammattimaiselta", ja siitä tulee ainakin itselleni sellainen tunne, että minulla on käsissäni toimiva tuote. Kirkastavat naamiot ovat aina mieleeni, mutta toivon etteivät nämä levänaamiot haise hirveästi mereltä. Tuotteen arvo on 1,99USD (noin 1,70e).


 


img_9063.jpg


 


ANNIE'S WAY MASK GALLERY HYALURONIC ACID + SEAWEED HYDRATING MASK


Tämä naamio sisältää hyaluronihapon ja merilevän lisäksi myös aloe veraa. Naamion ainesosat yhdessä rauhoittavat finnejä ja epäpuhtauksia, ja auttavat kontrolloimaan öljyjä. Kuulostaa siis juuri sellaiselta naamiolta, jota jokainen meistä kaipaa näin kuumilla kesäkeleillä! Naamion pakkauskin on mielestäni todella kaunis, ja hieman tekee jopa pahaa ajatella, että sen joutuu heittämään pois. Tuotteen arvo on 2,99USD (noin 2,50e).


 


img_9057.jpg


 


9CC SEA COLLAGEN HEBEN MASK


Tämä naamio sisältää tahitilaista mustaa helmeä, maitoproteiinia ja riisilesefermenttiä, jotka rauhoittavat harmaata ja stressaantunutta ihoa. Käymisteitse valmistetut riisileseet kuulostavat todella mielenkiintoisilta, ja tuotteen sisältämällä ginsengjuurella uskotaan olevan parantavia vaikutuksia. Sain näitä naamioita vahingossa kaksi tämän paketin mukana, mutta en tietenkään pistä sitä pahakseni. Reiluuden nimissä lasken loppupaketin arvoon kuitenkin vain yhden naamion mukaan. Yhden naamion arvo on 3,99USD (noin 3,40e).


 


img_9049.jpg


 


ESFOLIO PURE SKIN PEARL ESSENCE MASK SHEET


Helmiuute ja muut hoitavat ainesosat kosteuttavat ja ravitsevat ihoa syvällä pinnan alla. Naamion jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja säteilevältä. Tämä kyseinen naamio on hyvin suosittu, ja olen kuullut siitä paljon hyvää, mitä ei lapsekkaan ja söpön pakkauksen perusteella välttämättä uskoisi. Korealaiseen (ja aasialaiseen) kosmetiikkaan kuuluu kuitenkin usein suurena osana söpöt ja hieman lapselliset pakkaukset. Tuotteen arvo on 2,20USD (noin 1,85e).


 


img_9072.jpg


 


MEDI FLOWER BLACK PEARL SPECIAL TREATMENT ENERGIZING SKIN MASK


Nyt ei ole kyse mustan helmen kirouksesta, vaan aika lailla päinvastoin! Niasiiniamidi ja mustan helmen uute nimittäin kirkastavat harmaata ihoa, kosteuttavat, ja tekevät siitä pehmeän ja sileän ilman tahmeaa lopputulosta. On mielenkiintoista nähdä, onko itse maskikin musta, vai loppuuko synkkyys pakettia avatessa. Ulkonäöltään naamio on ainakin todella tyylikäs ilman turhia kommervenkkejä. Tuotteen arvo on 3USD (noin 2,55e).


 


img_9060.jpg


 


HEALING BIRD BOTANICAL FACE MASK ELASTICITY JOJOBA


Viimeisenä muttei vähäisimpänä vuorossa on jojobaöljyä sisältävä naamio, jonka viime kuussa tulleeseen sisarukseen ihastuin kovasti. Naamio ravitsee ihoa, ja auttaa silottamaan ihon pieniä uurteita ja ryppyjä. Healing Birdin kaikki Botanical -naamiot on pakkattu todella kauniisiin pakkauksiin, joita on miellyttävä katsella. Tykkään ainakin itse välillä vain tutkia naamiovarastoani kivojen ulkoasujen vuoksi, kai joku teistä voi edes samaistua? Tuotteen arvo on 1,99USD (noin 1,70e).


 


Tuotteiden lopulliseksi yhteisarvoksi tuli tässä kuussa 26,15USD eli noin 22,20e. Paketti toimituskuluineen taas maksoi 20,61e, joten noin 1,60e jäi tässä siis voitolle. Kuten viime boxin kohdallakin totesin, ei tällä naamiopaketilla jää useinkaan kovasti voitolle, sillä postikulut ovat niin korkeat, mutta näin edullisesti ei täältä Suomesta ainakaan saa kasvonaamioita millään. Ja koska itse tykkään testailla paljon kaikkea erilaista, niin tämä tilaus on juurikin erinomainen tapa siihen.


 


img_9075.jpg


 


Ensi kuun pakettien teemana on "Deep Detox", joten kyseessä on varmasti tilaamisen arvoinen paketti! Jos haluat tilata itsellesi testiin tämän Mask Maven -boxin, niin muista käyttää jompaa kumpaa alla olevista etukoodeista:


DETOXMM - saat kaupan päälle tämän tuotteen ensimmäisen tilauksesi yhteydessä


TRYMASKMAVEN - saat -15% ensimmäisestä Mask Maven -paketista


 


Mikä naamio tästä paketista olisi eniten sinun mieleesi?


 


Kirsikka W.


 


Psst! Muistithan osallistua blogissani meneillään olevaan arvontaan, jossa voit voittaa kaksi ihanaa kotimaista kosmetiikkatuotetta?

Kommentit

  1. Sullahan on ollut oikein ilon ja onnen päivät! Kaksi boxia! (Eikä yksikään kukkahattutäti ole sanonut mitään :D)
    Mä ottaisin noi missä on mustaa helmeä. Kuulostaa niin...hmmm...ylelliseltä :)
     

    VastaaPoista
  2. Joo, ei ole (vielä) kukkiksia ilmiintynyt paikalla!
    Näissä oli monissa tosi mielenkiintoisia ainesosia, mutta helmet taitavat tosiaan olla niitä kaikkein ylellisimpiä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon