Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Testissä KOCOSTAR -kasvonaamiot

Terveisiä täältä Aasialaisen populaarikulttuurin leiriltä, jossa kolmas leiripäivä on pyörähtänyt käyntiin pelien ja leikkien merkeissä. Leirin teemaankin sopivasti tämänpäiväinen blogipostaus käsittelee KOCOSTARin kasvonaamioita, joita olen tässä leirin aikana testaillut. Olen aikaisemmin kokeillut KOCOSTARilta vain muutamaa naamiota, joten itsellenikin oli kiva kokemus kokeilla merkin valikoimaa laajemmin. KOCOSTAR on korealainen ihonhoitomerkki, joka valmistaa erilaisia naamioita kasvoille, käsille, jaloille ja hiuksille. 


 


img_9293.jpg


 


img_9301.jpg


 


Ensimmäisenä testiin pääsi CAMELLIA HAPPY MASK -sheet mask, joka sisältää muun muassa kameliansiemenöljyä, oliiviöljyä ja aloe veraa, ja se kosteuttaa ihoa intensiivisesti. Naamion kangas on todella ohutta ja hennon vaaleanpunaista, ja se tuoksuu virkistävän kukkaiselta. Omaan makuuni naamion kangas on jopa hieman liian ohut, sillä se sotkeutui itseensä todella helposti, joka aiheuttaa kasvoilla jonkin verran kupruilua. Puolen tunnin pituisena käyttöaikana naamiota joutui taputtelemaan paikoilleen useampaan otteeseen, etenkin nenänvarrelta. Se voi tietenkin johtua myös siitä, että oma nenänvarteni on todella matala, joten kasvonaamio ei pääse lepäilemään paikallaan kunnolla. 


Naamion käytön jälkeen kasvot tuntuivat virkistyneiltä ja viilentyneiltä, ja naamiossa oli juuri oikea määrä seerumia kasvoille taputeltavaksi. Se myös imeytyi kohtuullisen nopeasti, ja kasvot jaksoivat aurinkoisen leiripäivän loppuun saakka ilman ongelmia. Kokonaisuudessaa naamio oli mielestäni kiva ja toimiva, mutta ei silti päässyt omiin suosikkeihini, sillä edullisemmalla hinnalla saa mielestäni parempia kosteuttavia naamioita.


 


img_9321.jpg


 


Seuraava sheet mask oli BLACK HAPPY MASK, joka sisältää muun muassa hiiltä, papaijauutetta, soijapapuöljyä, lakritsijuuriuutetta, jotka yhdessä taistelevat ihon epäpuhtauksia vastaan. Naamiossa on hento lakritsin tuoksu, ja sen kangas on musta ja hieman paksumpi kuin edellisessä naamiossa. Omille kasvoilleni naamio istui paremmin, ja se myös pysyi paikoillaan yhdellä asettamisella. Otsassa ja nenässä kangasta olisi kuitenkin ehkä saanut olla hieman enemmän, ainakin omalle leveälle naamalleni.


Naamio tuntui raikkaalta ja miellyttävältä iholla, etenkin auringonpaisteessa istuskellessa, mutta seerumi ei imeytynyt iholle aivan yhtä hyvin kuin olisin toivonut. Iho jäi hieman liian tahmaiseksi, ja minun teki mieli putsata se naamion käytön jälkeen, joka ei tietenkään ole naamion tarkoitus. Tämä naamio voisi toimia paremmin talviaikana, kun iho on huomattavasti kuivempi kokonaisuudessaan. Kesällä oma ihoni kaipaa enemmän rauhoittavia tuotteita. 


 


img_9329.jpg


 


Tämän kuun Bette Boxista tuli KOCOSTARin TROPICAL EYE PATCH COCONUT -silmänympärysnaamio, joka kookoksen lisäksi sisältää myös esimerkiksi risiiniöljyä, aloe veraa ja viikunauutetta. Laput sopivat kaikille ihotyypeille, ja ne kosteuttavat silmänympärysihoa tehokkaasti. Geelilaput olivat hieman erikoisen muotoiset, mutta ne pysyivät erinomaisesti paikoillaan vaikka teinkin muita asioita samalla. En pidä kookoksen tuoksusta, joten olin helpottunut, ettei geelilapuissa ollut lainkaan tuoksua. Ja silmänympärysnaamiossa se käykin järkeen.


Geelilaput poistaessani silmänalusihoni oli imaissut kaiken seerumin itseensä, ja sitä olisi oikeastaan saanut olla vielä enemmänkin. En osaa sanoa, kosteuttivatko laput silmänympärysihoa oikeasti ollenkaan, mutta ainakin huonosti nukutun yön jälkeiset turvonneet silmänaluset palautuivat normaaliin tilaansa. Parhaan mahdollisen tuloksen näillä lapuilla saisi varmastikin säännöllisen käytön jälkeen, ja voisinkin kuvitella hankkivani itselleni täysikokoisen kolmenkymmenen parin paketin.


 


Viimeisenä testasin LIP MASK MINT GREEN GRAPES FLAVOR -huulinaamiota, joka sisältää muun muassa risiiniöljyä, piparminttua, guarkumia, ja laventelia. Naamio kosteuttaa ja hoitaa kuivia ja halkeilevia huulia, ja se tuoksuu voimakkaasti mintulta ja karkkiviinirypäleiltä. Naamio pysyi huulilla yllättävän hyvin, mutta nenän kautta hengittäessä se alkoi hieman repsottaa ylhäältä, ja vaati jonkin verran takaisin tökkäilyjä. Naamio tuntui viileältä, virkistävältä, ja hieman jopa kihelmöivältä huulilla.


Naamio ei mielestäni kosteuttanut huulia ihan niin paljon kuin olisi ollut tarvetta, vaan vaikutus tuntui ennemminkin olevan rauhoittava. Pidin maskin aiheuttamasta tunteesta todella paljon, ja olo oli paljon raikkaampi sen käytön jälkeen, mutta huulirasva tai -öljy oli sen käytön jälkeen edelleen ihan pakollinen. Siitä huolimatta kokemus oli ihan nautinnollinen, ja viilennystä ja rauhoitusta kaivatessani voisin maskia käyttää tulevaisuudessakin.


 


KOCOSTARin naamioista kannattaa muuten erityisesti testata myös SLICE MASK SHEET -naamioita, joihin olen ollut todella tyytyväinen! Hauskaa uuden viikon alkua, itse palailen tässä leiriohjailun pariin!


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. HAUSKA LUKEA, VAIKKA ITSE EN TUOLLAISIA OLE KOSKAAN KÄYTTÄNYT. kOLMELLE TYTTÄRELLE OLEN KUITENKIN OSTANUT TULIAISIKSI VAIKKA MISTÄ MAISTA :) Voi ei caps lock oli päällä, enkä jaksa kirjoittaa uudestaan...Mä en kuitenkaan huuda tuossa vaan vahingossa jäi päälle... :D

    VastaaPoista
  2. Hahah, sellaista sattuu :) Nämä sheet maskit tuntuvatkin olevan enemmän hieman nuorempien suosiossa, vaikka ne sopivatkin hyvin myös vanhempien käytettäväksi!

    VastaaPoista
  3. Hyvä postaus! Kokeilin kanssa tuota silmänympärus ja huulimaskia, kun niihin törmäsin Sokoksella. Huulimaski oli todellinen pettymys, hyvin pysyi huulilla kyllä, mutta mitään kosteutusta ei tullut ja huulet kaipasi huulirasvaa. Silmänympäryslaput olikin hauskat ja jos niitä laittaisi kylmään hetkeksi ja sitten turvonneille silmänalusille olisi varmaan hyvä vaikutus! Oon samaa mieltä, että oli vähän hassun muotoiset :D

    Näitä en kyllä ostaisi usein ison roskamäärän takia, mutta johkin tyttöjeniltaan olisikin hauskoja piristyksiä!

    VastaaPoista
  4. Joo, noita silmänympärysnaamioita on todellakin suositeltu pitämään jääkaapissa, jotta turvotus vähenee parhaiten! Huulillekin voisi toimia, jos on sellainen henkilö, jolla huulet on taipuvaisia turpoamiseen.
    Roskamäärästä olen kyllä samaa mieltä, vaikka säännöllisesti naamioita käytänkin. Itse kankaathan ovat biohajoavia (ainakin yleensä), mutta pakkaukset harvemmin. Tässä olisi nyt kyllä jollekin ihan huippu markkinarako: biohajoavat kasvonaamiopakkaukset!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon