Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box kesäkuu 2018 - kilon verran kivaa

Jes, Bette Box on jälleen täällä! Viime kuun "hieman" epäonnistuneen sisällön jälkeen odottelin innolla, josko tämä boxi olisi enemmän mieleeni. Ja seurantakoodilla tutkiessani huomasin, että boxi oli TODELLA painava, lähes kilon. Kirjoittelen tätä postausta nyt yöllä, kun päivemmällä olin hoitamassa ihan toisenlaisia hommia. Käydäänpä siis katsomaan, lepyttikö tämä boxi mielen edellisen kuun katastrofin jälkeen!


 


p1018839.jpg


 


GARNIER AMBRE SOLAIRE AFTER SUN -KANGASNAAMIO


"Kangasnaamio toimii rauhoittavana tiivisteenä, joka kosteuttaa tehokkaasti auringon säteille altistunutta ihoa. Erittäin ohut kangas sisältää taikapähkinää ja hyaluronihappoa sisältävää ultrakosteuttavaa koostumusta, joka auttaa rauhoittamaan, kosteuttamaan ja raikastamaan ihoa. Saatavilla päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 3,90e/naamio."


Jes, rakastan naamioita, joten tämä oli todellakin iloinen yllätys. Etenkin kun juuri viikko sitten totesin, etten ole koskaan vielä testannut Garnierin kangasnaamioita, vaikka olenkin kuullut niistä paljon hyvää! Vaikken ihan auringonpalvojatyyppiä olekaan, niin tämä naamio menee ehdottomasti testiin.


 


KOCOSTAR TROPICAL EYE PATCH COCONUT -SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO


"Hajusteettomat, biohajoavasta materiaalista valmistetut silmänympärysnaamiot kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti kookosuutteen avulla. Hydrogeeli lukitsee kosteuden ihoon, joten ne häivyttävät pienimpiä juonteita ja auttavat laskemaan turvotusta. Laita naamiot puhdistetulle, kuivalle silmänympärysiholle ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Hiero ylimääräinen seerumi ihoon. Saatavilla Stockmann -tavarataloista ja verkkokaupasta. Ovh. noin 4,90e/pari."


Ai vielä silmänympärysnaamiokin? Jippii, olen varmaan kuollut ja joutunut hel-- taivaaseen. Minulla onkin varastossa muutama naamio Kocostarilta, joista ajattelin tehdä ihan oman testailupostauksen, joten tämäkin silmänympärysnaamio tullaan varmaan näkemään sen yhteydessä! Näillä naamioilla lähtee kyllä boxi ihan huippustarttiin!


 


p1018842.jpg


 


XZ OMENA HIUSHUUHDE


"Hiushuuhde silottaa hiusten pintaa ja parantaa hiusten kammattavuutta, hoitaa ja tuo kaunista kiiltoa. Raikkaan vihreän omenan tuoksuinen hiushuuhde sisältää kotimaista omenaviinietikkaa. Poishuuhdottavaa tuotetta voi käyttää kolmella tavalla: shampoon ja hoitoaineen jälkeen tehohoitona, shampoopesun jälkeen hoitoaineena, tai shampoon tilalla hiusten hellävaraisena puhdistajana. Saatavilla päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 4,20e/150ml."


Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuotteelta! En ollut aikaisemmin edes kuullut hiushuuhteista, mutta omenaviinietikan tiesin olevan suosittu DIY -keino hiustenhoidossa. Minä olen ainakin aina valmis testaamaan uusia keinoja, jotta saisin lisää eloa omaan takkutukkaani. Vihreä omena tuoksuu tuotteessa erittäin herkullisesti, ja toivon, että tuoksu jäisi edes hetkeksi myös hiuksiin käytön jälkeen. Kirpsakka tuote on varmasti omiaan juurikin näin lämpimille kesäkeleille!


 


BIOZELL PROFESSIONAL -KUIVASHAMPOO


*kohdennus ei-vaaleahiuksiset


"Todella hienojakoinen kuivashampoo raikastaa hiuksia ja hiuspohjaa. Samalla kuivashampoo antaa hiuksiin muotoiltavuutta, ilmavuutta ja kevyttä pitoa. Tuote myös poistaa sähköisyyttä ja antaa kampauksille kestävän pohjan. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 4,30e/100ml."


Kuivashampoo jakaa varmasti mielipiteitä, mutta itselleni se on aina tervetullutta. Etenkin tällaisissa pienemmissä matkustusystävällisissä pakkauksissa. Biozell ei ehkä merkkinä kuulu suosikkeihini kuivashampoiden osalta, mutta ei tämä kuitenkaan mitään huonoa kamaa ole. Hivenen vain ällistyttää tuo 100ml purnukan korkea hinta! Toisaalta, eihän sillä näin tilausboxissa ole niin väliä.


 


p1018851.jpg


 


DOVE ORIGINAL 0% -ALUMIINITON ROLL-ON -DEODORANTTI


"Alumiiniton deodorantti antaa sinulle tehokkaan suojan hikoilua vastaan koko päiväksi. Deodorantissa on myös 1/4 Doven kosteusvoidetta, joka pitää huolta kainaloiden ihosta. Saatavilla hyvin varustelluista ruoka- ja päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 2,85e/50ml."


Roll-on -dödöt eivät ole niitä omia suosikkejani, vaan olen todennut suihkutettavat antiperspirantit toimivimmiksi. Otan tämän kuitenkin käyttöön alumiinittomuutensa ja alkoholittomuutensa takia. Jospa tällä saisi nätit kesäkainalot! Tuoksu on ainakin hyvin voidemainen, mikä ei sinänsä Doven tuotteessa yllätä yhtään.


 


REXONA ORCHID FRESH -SUIHKUSAIPPUA


"Suihkusaippua herättää sinut uuteen päivään. Tämä koukuttava ja naisellinen orkidean tuoksu kätkee sisäänsä myös trooppista hedelmää ja antaa raikastavan suihkun ja energiaboostin päiväksi. Saatavilla hyvin varustelluista ruoka- ja päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 1,79e/250ml."


Tämän kuun boxissa onkin aika paljon yleishyödyllisiä markettimerkkejä, ja tämä suihkugeeli on koko lootan edullisin tuote. Suihkusaippuaa kuluu kuitenkin jatkuvasti, ja tuote tuoksuu hyvältä. Avokki ilmoitti jo heti pullon nähtyään, että hän alkaa sitten käyttämään tuota. Käyttöä tälle siis varmasti tulee!


 


p1018861.jpg


 


LUMENE LÄHDE 24H TEHOKOSTEUSVOIDE


"Raikas ja kevyt kosteusvoide imeytyy nopeasti ihoon jättäen sen pehmeäksi, sileäksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. Sisältää pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologian avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti päivän aikana. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Ovh. noin 19,90e/50ml."


Kiintiö Lumenea olikin tässä boxissa kolmin kappalein, mikä ei minua oikein sytyttänyt. Toisaalta, kaikki tuotteet olivat pieniä testikokoja, joten sinänsä ehkä ymmärrän tämän ratkaisun. Tykkään kovasti Lähde -tuotteiden tuoksusta, joten tämä 15ml koko tulee varmasti käytettyä, vaikka kasvorasvoja riittääkin tähän hätään runsaasti.


 


LUMENE NORDIC NUDE NATURAL PERFECTION -CC-MEIKKIVOIDE


"Ihonhoidollisia vaikutuksia sisältävän koostumuksen sisältämät kapseloidut väripigmentit mukautuvat täydellisesti eri sävyisille ihoille. Innovatiivisen koostumuksen avulla saat virheettömän, luonnollisen ja tasasävyisen ihon ilman liiallista peittävyyttä. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Ovh. noin 21,90e/30ml."


En käytä ollenkaan meikkivoidetta kesällä, joten tämä menee varmaan kiertoon jo siitäkin syystä. Ja vaikka käyttäisinkin, niin haluaisin meikkivoiteen olevan peittävä. Tämä ei siis teholtaan varmastikaan olisi minulle ideaali tuote, mutta varmasti joku muu kokeilee pienen 5ml näytteen ihan mielellään.


 


VICHY AQUALIA THERMAL REHYDRATION LIGHT CREME -KASVOVOIDE


*kohdennus alle 30-vuotiaat


"Kasvovoide auttaa ihoa taistelemaan päivittäisiä kuivattavia rasitustekijöitä vastaan. Mineraalipitoista Vichy Dermal Spa -lähdevettä, kasviperäistä sokeria ja kosteuttavaa hyaluronihappoa sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti 48 tuntia. Saatavilla apteekeista. Ovh. noin 26e/50ml."


Ensin ajattelin, että jes, Vichyä! Sitten kuitenkin ajattelin, plääh, kaksi kasvovoidenäytettä samassa boxissa. Ehkä vähän tylsä veto Bette Boxilta. Lisäksi en vieläkään oikein ymmärrä, miksi nämä yli ja ali kolmekymppisille kohdennetut tuotteet ovat olleet eri boxeissa? En oikein pidä ajatuksesta, vaan minusta kaikki boxit saisivat sisältää saman verran tuotteita, poislukien pitkäaikaistilaajille silloin tällöin lähetettävät lahjukset. Nojaa, ehkei tästäkään tarvitse vääntää pikkareita solmuun. Boxissa 15ml näytekoko.


 


p1018862.jpg


 


Lisäksi boxin mukana tuli kolme näytepussia, L'Oréal Parisin Smooth Sugars Glow Scrub, ja Lumenen Invisible Illumination -sarjan primer ja seerumi. Erityisesti tuota L'Oréalin kuorintaa testaan mielelläni, sillä olen tykännyt sarjan vihreästä kiwi-kuorinnasta hirmuisesti!


 


Loppujen lopuksi päädyin kyllä pitämään boxista aika paljon, sisälsihän se paljon tuotteita. Laatikon arvo jäi silti alle neljäänkymmeneen euroon, joka on Bette Boxilta aika vähäsen. On tämä silti huomattavasti parempi loota kuin viime kuussa, ja lähes kaikki tuotteet pääsevät käyttöön. Erityisen innoissani olen naamioista, hiushuuhteesta, sekä pienestä sokerikuorintanäytteestä (hassua, eikö?). Jos haluat tilata Bette Boxin itsellesi, niin saat -15% koodilla HEINABETTE!


 


p1018833.jpg


 


Mikä oli oma suosikkituotteesi? Erosiko boxisi sisältö jollain tapaa?


 


Kirsikka W.


 


Psst! Jos tilauslootat kiinnostavat, pysythän kuulolla! Seuraavassa postauksessa nimittäin kurkataan, mitä kaikkea toukokuun Beauteque Monthly Mask Maven -boxi pitikään sisällään!

Kommentit

  1. Olipas kiva sisältö! Ja keskimmäisen tyttärelleni tilaama jakso alkoi ja hän saa siis tämän boxin :)

    VastaaPoista
  2. Oli todellakin kiva :) Varmasti on tyttärellekin mieluinen paketti, onneksi!

    VastaaPoista
  3. Minä tykkäsin :) Paljon käyttötuotteita! Naamiot ilahduttivat erityisesti <3

    VastaaPoista
  4. Naamiot olivat munkin suosikkejani boxista! Kivoja käyttötuotteita tosiaan, vaikka luultavasti kaikki eivät markettimerkeille lämpeä :)

    VastaaPoista
  5. En saanut viime kuussa yli 30 v tilaajille tarkoitettua Vichyä, enkä tässä kuussa alle 30 v tilaajille tarkoitettuakaan. Olen siis 27 v. Myöskään tuotekortissa ei Vichystä ollut mitään mainintaa, joten selkeästi ei ollut unohtunutkaan boksistani. Höh. Sain myös "ei-vaaleahiuksisille" kohdennetun kuivashampoon, vaikka kauneusprofiilissani lukee että tukkani on platinablondi. Muuten oikein kiva boksi, mutta tämmöiset lapsukset vähän ärsyttävät.

    VastaaPoista
  6. Höh, voi vitsi miten ikävää! Sinuna laittaisin tuosta Vichyn tuotteesta viestiä Bette Boxille esim. sähköpostitse. Sitä kautta olen ainakin itse aina tarvittaessa saanut todella hyvää asiakaspalvelua :) Myös tuo kuivashampoon kohdennus on näemmä mennyt vähän päin mäntyä. Onneksi tuo toinenkin kuivashampoo kuitenkin sopii vaaleillekin hiuksille, ettei tuote mene ihan kokonaan hukkaan!
    Itsekin olen sitä mieltä, että tuotteiden kohdennukset ovat tosi kivoja, mutta ne pitäisi todellakin hoitaa tasavertaisesti kaikkien tilaajien kesken. Jos jotkut saavat parempaa palvelua, niin eihän siitä hyvä maku jää niille muille suuhun :(

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon