Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Authentic Finnish - suosi suomalaista + ARVONTA

Minä suosin käyttämissäni tuotteissa mielelläni kotimaista, oli sitten kyseessä ruoka, kosmetiikka, korut ja vaatteet, tai astiat. Vaikka paljon käytänkin myös muualla tehtailtavia tuotteita, niin pohjoismaisuutta ja etenkin suomalaisuutta pidän täysin erilaisessa arvossa. Tuen siis mielelläni pieniä kotimaisia yrityksiä ja merkkejä, kunhan laatu on kohdillaan. Tämä postaus on tehty yhteistyössä Authentic Finnish -verkkokaupan kanssa, joka tarjoaa asiakkailleen liudan kotimaisia ja mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita, joita et ihan joka kaupan hyllyltä löydäkään! Mukana on muun muassa käyttö- ja koriste-esineitä, kosmetiikkaa, vaatteita, koruja ja terveystuotteita. Itse sain testiini kaksi erilaista kosmetiikkatuotetta tarjolla olevasta valikoimasta. 


 


p1018818.jpg


 


Ensimmäinen tuote on CHOICE Finland -luonnonkosmetiikkamerkin puhdistusgeeli. CHOICE Finland on FI-Natura -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet eivät sisällä lainkaan ylimääräisiä tai iholle haitallisia kemikaaleja. Tuotteet eivät myöskään ole eläimillä testattuja, luonnollisesti, ja ne on kehitetty erityisesti allergikkoja, herkkäihoisia ja tuoksuyliherkkiä ihmisiä ajatellen. CHOICE Finlandin kosmetiikka sopii myös vegaaneille, sillä se ei sisällä myöskään eläinperäisiä ainesosia lainkaan. Itse puhdistusgeeli on hellävarainen, hoitava ja hajusteeton, ja se on erinomainen tapa putsata meikki ja epäpuhtaudet pois iholta. Tuote sisältää mm. aloe veraa, kurkku-uutetta ja auringonkukansiemenöljyä.


 


Koska luonnonkosmetiikka menee joskus pilalle muita tuotteita nopeammin, päätin ensimmäisenä tarkistaa tuotteen säilyvyyden. 100ml pullon saa kyllä ihan helposti käytettyä, sillä tuote säilyy avattuna jopa kuusi kuukautta. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että puhdistusgeeli kuluisi jotenkin supernopeasti, vaan oikeastaan tuote on todella riittoisaa. Vaikka tuotteen nimi on puhdistusgeeli, niin koostumus ei silti ole lainkaan geelimäinen, vaan ennemminkin kasvovesimäinen. Puhdistustuotetta kuitenkin käytetään kuten geeliäkin: se hierotaan kostein käsin hellästi kasvoille ja kaulalle, jonka jälkeen se huuhdellaan pois.


 


Täytyy myöntää, että tuotetta kokeillessa olin hieman hämilläni sen tuoksusta. En osaa ollenkaan kuvailla sitä, mutta se tavallaan tuoksuu ja ei tuoksu samaan aikaan! Parin käyttökerran jälkeen tuoksuun kuitenkin tottui, eikä se ole enää häirinnyt ollenkaan. Ja positiiviset vaikutukset huomasin heti ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen, sillä kasvojen iho tuntui todella pehmeältä, ja naamaa riivanneista näpyistä ne kipeimmät alkoivat rauhoittua jo yhden yön aikana, vaikka useimmiten siihen menee päiviä. Olen käyttänyt tuotetta nyt kolmen päivän ajan aamuin ja illoin, ja etenkin tuotteen hellävaraisuus on tullut selväksi. Pintakuiva sekaihoni ei nimittäin ole geelin käytön jälkeen koskaan kiristävä tai kuiva, vaan tuntuu melkeinpä siltä kuin olisin jo levittänyt jonkun hoitavan tuotteen iholle. Koska itse käytän aika reilusti meikkiä, niin erityisesti silmämeikinpoistoainetta kaivataan vielä tämän tuotteen lisäksi, mutta vähän meikkaavalle tuote on varmasti riittävä puhdistaja itsekseenkin. Pullollisen hinta on 16e.


 


p1018827.jpg


 


Toinen testiin saamani tuote oli Kulkurin Kartanon Mansikka Sugar Scrub -vartalonkuorintapala. Kulkurin Kartanon ihanat käsintehdyt ja kauniisti pakatut tuotteet ovat juuri täydellisen minimalistisia. Heidän valikoimaansa kuuluvat vartalonkuorintapalojen lisäksi myös esimerkiksi kylpy- ja jalkakylpypallot, saippuat, voiteet ja öljyt. Mukana on myös tuoksuttomia tuotteita. Tämä minun saamani kuorinta on tosiaan vartalokuorinta, mutta samankaltaisia kuorintapaloja löytyy myös jaloille. Pala myös sopii jokaiselle ihotyypille.


 


Mansikkainen kuorintapala tosiaan on minimalistinen: se sisältää vain sokeria, kaakaovoita, hajusteen ja väriainetta. Tuote tuoksuu herkullisen mansikkaiselta jo pakkauksensa läpi, ja itse en malttanut olla testaamatta sitä heti seuraavalla suihkukäynnillä! Kuorintapalaa voi käyttää suihkussa tai saunoessa, kunhan sitä ei jätä kuumaan saunaan tai suoraan auringonvaloon, sillä se sulaa todella helposti. Palaa hierotaan joka puolelle kosteaa ihoa, jonka jälkeen iholle jäävän sokerin hierontaa jatketaan käsin. Kun koko kroppa on käyty läpi, niin sokeri huuhdellaan pois, ja kaakaovoi jää iholle hoitamaan ja kosteuttamaan sitä. Tuotteen käytön jälkeen ei siis kannata enää pestä vartaloa saippualla, vaikka se hassulta tuntuukin, vaan saippuapesu kannattaa hoitaa ennen kuorintaa.


 


p1018808.jpg


 


Kuorintapala oli todella ihanan tuntuinen ja rouhea, ja vaikka pelkäsin toisin, niin koko vartalon läpikäyntiin meni siitä vain murto-osa. Ja minä olen vielä meitä isompia naisia! Tuoksuun ei kyllästynyt koko hoidon aikana, vaan vedin mielelläni sieraimiini ihanan makeaa mansikkaista tuoksua. Sokerin ja kaakaovoin yhdistelmä tekee palasta ikään kuin yhdistelmän kuorintaa ja vartalonhoitoainetta, eikä ainakaan minun tarvinnut rasvata itseäni enää suihkun jälkeen, saati käyttää jotain muuta vartalohoitsikkaa tuohon päälle. Palan kätevyys onkin juuri tuo kahden eri tuotteen yhdistäminen. Iho tuntui suihkun jälkeen pehmeältä, kosteutetulta ja todella puhtaalta, ja näitä paloja pitää haalia itselleni useampikin! Ehkäpä yksi jokaista eri vaihtoehtoa... Yhden kuorintapalan hinta on 9,50e.


 


p1018812.jpg


 


Sain myös ilokseni järjestää teille arvonnan, jotta joku teistä lukijoistani pääsee myös kokeilemaan näitä postauksessa esiteltyjä tuotteita itse! Arvontapalkintopaketti siis sisältää:


1 kpl Kulkurin Kartano Strawberry Sugar Scrub (arvo 9,50e)


1 kpl CHOICE Finland puhdistusgeeli (arvo 16e)


Arvontaan pääset osallistumaan seuraamalla blogiani täällä Lilyssä tai jollain muulla seurantasivustolla (esim. FacebookInstagramBloglovin'Blogit.fiTheblogjungle), ja kommentoimalla, mikä muista Authentic Finnish -verkkokaupan tuotteista vaikuttaa kiinnostavimmalta! Muistathan liittää kommenttiisi mukaan toimivan sähköpostiosoitteen, ja maininnan siitä, mitä kautta blogia seuraat. Arvontaan on aikaa osallistua 20.06.18 klo 23.59 asti. Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei enää oteta mukaan arvontaan. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse 21.-26.06. välisenä aikana, ja pidätän oikeuden arpoa paketille uuden voittajan, jos en saa voittajaa tavoitettua viikon kuluessa. Onnea arvontaan!


 


Suositko sinä suomalaista, vai oletko kenties enemmän kansainvälisten merkkien ja tuotteiden kannalla?


 


Kirsikka W.


 


*Postaus tehty yhteistyössä Authentic Finnish -verkkokaupan kanssa*

Kommentit

  1. En ollut aiemmin kuullutkaan kyseisestä kaupasta ja kosmetiikkamerkeistä. Tosi kiva saada tietoon uusia suomalaisia tuotteita myyvä kauppa! :) Olen nyt itsekin alkanut selkeästi enemmän suosimaan suomalaista niin vaatteissa, kosmetiikassa kuin sisustusjutuissakin. Olen monesti ihan yllättynyt kuinka hienoja juttuja Suomessa tehdään. :)

    Authentic Finnish -kaupasta kiinnostavimmaksi tuotteeksi valitsin: LehtoPeat Face Mask – Rosemary. Seuraan blogiasi Lilyn kautta. :)

    VastaaPoista
  2. Sekä että mutta enemmän suomalaisia tuotteita käytän.

    VastaaPoista
  3. Paljon ihania tuotteita verkkokaupassa, mutta eniten ihastuin tähän tyrni-pellavajauheeseen (https://www.authentic.fi/fi/tuote/valo24h-paahdettu-pellava-tyrni/)!

    Mäkin koitan suosia suomalaista ja on ihanaa, kun nyt kotimaisuus on selvästi nousussa ja hyviä tuotteita saatavilla.

    Seuraan blogia FB:ssä.

    VastaaPoista
  4. Kivoja tuotteita kaupassa ja valitsin tämän: https://www.authentic.fi/fi/tuote/pihkavoide/

    VastaaPoista
  5. Tämä tuntui kiinnostavalta https://www.authentic.fi/fi/tuote/suihkugeeli-villiruusu/. Mukana ihanassa arvonnassa. Seuraan facebookissa ja blogit.fi:ssä

    VastaaPoista
  6. Liposome C Serum vaikuttaa tosi kiinnostavalta! Seuraan blogit.fi:ssä :)

    VastaaPoista
  7. Oi ihana tuo Sokerikuorinta :)! Käytän sekaisin kotimaista ja ulkomaista, mieluiten luonnonkosmetiikkaa, joten jos löytyy kotimainen luonnonkosmetiika tuote valitsen sen ihan innosta hihkuen :).

    VastaaPoista
  8. Suomesta tosiaan tulee vaikka mitä kivaa, ja paljon on varmasti vielä löytämättäkin! Itse rakastan juurikin noita pienempien valmistajien tuotteita, joista voi löytyä ihan mitä vaan upeaa :) Omaan sisustukseen pitäisi todellakin saada lisää kotimaista edustusta.
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  9. Kiva kuulla! Kotimaisten tuotteiden käyttö on kannattavaa sekä ekonomian että ympäristön kannalta :)

    VastaaPoista
  10. Tekee todellakin iloiseksi, että kotimaisten tuotteiden ja merkkien arvostus on nousussa :) Joidenkin tiettyjen tuoteryhmien kohdalla kotimaisuus on ollut aika lailla aina in, mutta upeaa, että nyt suomalaisten tuotteiden kysyntä on kasvanut useammissa kategorioissa.
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  11. Kivoja tuotteita on tosiaan paljon! Pihkavoidekin kuulostaa mielenkiintoiselta, itse en ole mitään vastaavaa koskaan kokeillut :)

    VastaaPoista
  12. Nuo Kulkurin Kartanon tuotteet ovat kyllä tosi ihania! Ja niin kuin postauksessa vähän mainitsinkin, niin tuo pakkausten minimalistisuus viehättää ainakin omaa silmää hirmuisesti :) Ja plussaa tietenkin ekologisuudesta ja luonnollisuudesta!
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  13. Puhdistusgeelin toimivuuden perusteella uskaltaisin veikata, että tuo seerumi on varmastikin aika tehokas! Ainakin se sisältää monia hyödyllisiä ainesosia :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  14. Se on kyllä ihan huippukuorinta! Tekisi vaan hirveästi mieli maistaa sitä, kun tuoksu on niin herkullinen, mutta ehkäpä jätän väliin ja valkkaan jotain muuta välipalaksi :)
    Kotimaista luonnonkosmetiikkaa on ainakin mulle tullut vastaan aika vähän. En tietenkään ole tutkinut asiaa sen perusteellisemmin, mutta tuntuu että sille voisi olla olemassa todellinen markkinarako!

    VastaaPoista
  15. Vaikea valita mikä olisi mielenkiintoisin. Paljon kiinnostavia tuotteita.

    VastaaPoista
  16. Esimerkiksi tämä: CHOICE Liposome C Serum.
    Seuraan fb:n, instan ja bloggerin kautta.

    VastaaPoista
  17. Mukana arvonnassa, seuraan instassa :) Liposome C Serum kuulostais tosi kivalta

    VastaaPoista
  18. En ole ennen kuullut kyseisestä tuotesarjasta, mutta kuulostaa todella kiinnostavalta. Seuraan sinua instassa.

    VastaaPoista
  19. Sama ongelma avautui myös itselläni, kun piti valita testiin tuotteita :) Niin paljon kaikkea kivaa, että miten sitä oikein voi osata päättää!

    VastaaPoista
  20. Tuo seerumi kieltämättä kyllä herättää paljon mielenkiintoa :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  21. Se onkin näköjään ollut kaikkein suosituin tuote täällä lukijoiden keskuudessa :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  22. Molemmat tuotesarjat ovat kyllä todella mielenkiintoisia! Ja näihin ei hirvein usein tavallisessa päivittäistavarakaupassa törmää :)

    VastaaPoista
  23. Hamppuihoöljy kuulostaa mielenkiintoiselta. Kauniita nuo hohkakivisaippuat :)

    VastaaPoista
  24. Instassa seuraan! :) 
    Etenkin toi kuorintapala houkuttaa kovasti! :P
    toreymjmp@gmail.com
    https://naissanelioissa.wordpress.com

    VastaaPoista
  25. Bloglovin kautta seurailen! Hohkakivi saippuat kiinnostaisi :)

    VastaaPoista
  26. Suosion suomalaisia tuotteita, mikäli mahdollista. Almond Oil saippuaa olisi kiva kokeilla myös.
    Seuraan blogia fb:n kautta.

    VastaaPoista
  27. Nekin ovat todella nättejä, värit ovat ihania! Hampputuotteitakin tuolla oli useampia erilaisia, itse en ole mitään vastaavaa koskaan kokeillut :)

    VastaaPoista
  28. Kuorintapala on kyllä aivan ihana! Ja yllätyin iloisesti myös sen riittoisuudesta :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  29. Hohkakivisaippuat ovat kyllä todella nättejä! Niitä kun pinoaisi eri väreissä kylppäriin, niin meidänkin valkoiset kaakelit piristyisivät :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  30. Ihana kuulla että suosit suomalaista! Manteliöljy on kyllä ihan erinomainen raaka-aine kosmetiikassa :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  31. https://www.authentic.fi/en/product/choice-liposome-c-serum/
    seuraan facebookissa, instagramissa ja blogit.fi kautta =)

    VastaaPoista
  32. Shampoo ja kuorinnat kuulostaa ihanalta varsin tarpeelliselta!

    VastaaPoista
  33. Ihan uusi tuttavuus tämä nettikauppa! Minua kiinnostaa CHOICE Liposome C Serum. Ja melkein kaikki nuo kuorintapalat kuulostavat ihanilta!

    VastaaPoista
  34. Tuo kuorintasaippua tuntuisi ihan luksukselta <3
    Lisäksi kyllä kiinnostuin shamppoistakin :) En ollutkaan kuullut kyseisestä kaupasta ennen. Hienoa että kirjoitit siitä, niin tuli tutuksi sekin :)

    VastaaPoista
  35. Turvekasvonaamio kuulostaa houkuttelevalta. Se varmaan olisi hauska lisä vaikka juhannussaunaan!

    Seuraajana Instagramissa.

    VastaaPoista
  36. Wow, löysin paljon ihania ja mielenkiintoisia tuotteita! Mm. pakurikääpäjauhe kuulostaa hyvältä suomalaiselta superruoalta! Seuraan sivuasi Facebookissa nimelläni.:)

    VastaaPoista
  37. Impolan Hamppu öljy tuotteet kiinnostavat :)
    Kiva löytää tää sun blogi, aloin seuraamaan! Jos kaipaat menovinkkejä, niin tutustu mun blogiin Vinkkipankkiin täällä Lilyssä ;)

    VastaaPoista
  38. Mukana kivassa arvonnassa! Seuraan ainakin Facebookin ja Instagramin kautta.
    Tuolta verkkokaupasta löytyvä pihkavoide on varsin kiintoisa tapaus, sitä täytyy kokeilla jossain vaiheessa :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Suosin suomalaista aina kun budjetti antaa periksi! Tyrni-pellavajauhe herätti mielenkiintoni!

    VastaaPoista
  40. Hei. Ensimmäisen kerran kuulin merkistä. Ja samalla keksin, mitä siskoni tulee saamaan synttärilahjaksi. Paketillisen kotimaisia vartalotuotteita ja rentouttavan rantasauna hetken.

    VastaaPoista
  41. Seerumi onkin herättänyt paljon mielenkiintoa :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  42. Jep! Mikään ei ole ihanampaa, kuin saada arkeen hieman jotain pientä luksusta :)

    VastaaPoista
  43. Kuorintapalat todellakin ovat ihania, tai siis ainakin tämän yhden palan perusteella uskaltaisin niin väittää :)

    VastaaPoista
  44. Kiva kuulla, että postauksesta oli hyötyä :) Authentic Finnishiltä tosiaan löytyy kaikkea tosi mielenkiintoista ja kivaa!

    VastaaPoista
  45. Ehdottomasti! Turvenaamion pitäisi melkein olla pakollinen lisä juhannussaunaan :) Mainio idea!
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  46. Todellakin, kaikenlaista uutta ja ihanaa löytyy, mitä ei välttämättä tajuaisi edes etsiä mistään supermarketin hyllyiltä :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  47. Kiva kuulla että tykästyit! Pitääkin käydä kurkkaamassa sun blogisi läpi :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  48. Pihkatuotteet kuulostavat toden totta mielenkiintoisilta! Se ei ole mikään kovin yleinen pääraaka-aine kosmetiikassa :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  49. Ihana kuulla, itselläni on aikalailla sama tilanne :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  50. Mahtava idea! Sisko tulee varmasti rakastumaan lahjaansa, itse olisin ainakin onnesta ymmyrkäisenä :) Varsinkin kun mukaan liittää tuon rantasaunaelämyksen, niin menestys on taattu.

    VastaaPoista
  51. Mukana arvonnassa! Seuraan instagramissa :)
    Yritän suosia suomalaista mahdollisimman paljon.
    Tää näyttää kans tosi ihanalta: https://www.authentic.fi/en/product/cleaning-spray-peppermint/

    VastaaPoista
  52. Piparminttu kuuluu kyllä yksiin mun suosikkituoksuista! Kiva kuulla, että säkin suosit suomalaista :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  53. Sisustustuotteista löytyi monta tuotetta jotka sopisi uuteen kotiimme!

    VastaaPoista
  54. Liposome c seerumi kiinnostaa eniten. Käytän molempia sekä ulkomaisia että kotimaisia. Seuraan fb ssä instassa ja blogissa!

    VastaaPoista
  55. Kivoja tuotteita. Uusi merkki minulle. Liposome C serum vaikuttaa hyvältä ja kotimaisia tuotteita käytän enemmän. Seuraan blogit.fi kautta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon