Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Lahjavinkki kesään: pinkki on pop

Vaikka aluksi toisin epäilin, niin kävipä sitten kuitenkin sillä tavalla, että ylioppilasjuhliin tie tänään vie. Ja aika monella muulla on tänään varmaan täysin sama tilanne! Kesään muutenkin mahtuu vaikka minkälaisia juhlia ja kekkereitä häistä nimipäiviin, ja sankareille voi välillä olla hankala keksiä sopivaa lahjaa. Itsellenikin kutsu tuli kohtuullisen nopealla varoitusajalla, ja monella olisi varmasti mennyt sormi suuhun lahjan kanssa, mutta onneksi itse rakastan lahjojen suunnittelua ja antamista, enkä tasan tarkkaan luovuta, ennenkuin olen itse pakettiin tyytyväinen. 


 


Olen myös todella suuri selviytymispakkaus -tyyppisten lahjojen ystävä, ja täällä blogissa olenkin esitellyt sekä pikkusiskolleni antamani lahjan että pikkuveljelleni antamani lahjan. Viime talvena jaoin myös liudan kivoja joululahjavinkkejä. Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin hemmottelulahja, joka sopii erinomaisesti vastavalmistuneen (tai miksei synttärisankarin tai vastanaineenkin) nuoren (tai miksei vanhemmankin) naisen (tai miksei miehenkin) arjen irtiottoon. Nyt lahjassa on mukana väriteemakin, joka pyörii hempeän vaaleanpunaisten sävyjen ympärillä. Väri on kuitenkin tietysti valittavissa täysin tapauskohtaisesti, jos sävy-sävyyn -teemaa haluaa nyt ylipäätänsä edes käyttää. Mennään nyt kuitenkin kurkkaamaan, mitä paketti pitää sisällään. Toivottavasti saat siitä inspiraatiota tämän kesän juhlistettavien lajoja varten!


 


p1018514.jpg


 


Itse olen sitä mieltä, että kunnon hemmottelu vaatii aina kasvonaamion tai kaksi. Siksipä ensimmäisenä päätin pakata lahjaan kaksi erilaista sheet mask -naamiota. Ensimmäinen niistä on Garnierin SkinActive Moisture Bomb -naamio, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. En ole itse henkilökohtaisesti koskaan kokeillut näitä Garnierin naamioita, mutta olen kuullut niistä todella paljon hyvää, ja juurikin sen vuoksi uskalsin myös napata tämän yksilön lahjaan mukaan.


Toinen ihanan vaaleanpunaisista naamioista on Kocostarin Camellia Happy Mask, joka kosteuttaa ja silottaa ihoa. Kocostarin naamiot olen jo aikaisemmin todennut toimiviksi, ja tämä samaisen naamion ostin myös omaan varastooni. Näillä ihanilla sheet maskeilla saa elvytettyä janoista ihoa kuumallakin kesähelteellä. Muistakaa, että vettä pitää silti juoda reilusti!


 


p1018529.jpg


 


Seuraavaksi valitsin matkaan kaksi tuotetta luonnonkosmetiikkamerkiltä, johon olen täysin rakastunut. Organic Shopin ihanasta valikoimasta jatkoon pääsivät Raspberry Cream -vartalokuorinta ja Greek Fig -hiusnaamio. Vartalokuorinta uudistaa ja ravitsee ihoa kuollutta ihosolukkoa kuoriessaan, ja se tuoksuu todella herkulliselta! Hiusnaamion tarkoitus taas on antaa kiiltoa ja pehmeyttä, eikä tämäkään tuote tuoksunsa puolesta ole kuin hurmaava. Organic Shopin tuotteet ylipäätänsä tuoksuvat aina niin herkullisilta, että niitä tekisi mieli lapata suuhunsa lusikalla (älä kuitenkaan tee niin). 


 


p1018542.jpg


 


Kolme seuraavaa tuotetta tuovat hemmottelua ja luksusta jokapäiväisiin rutiineihin. Uskomattoman hyvältä tuoksuvia tuotteita tehtaileva Treaclemoon edustaa lahjassa Iced Strawberry Dream -suihkugeelillä, joka tuoksuu makealta mansikkapirtelöltä. Treaclemoonin suihkusaippuat myös vaahtoavat ihanasti, ja niitä voi käyttää hyvin myös kylvyssä.


Hiuksia varten valitsin kuivashampoon suosikkimerkiltäni Batistelta. heidän kuivashampoonsa ovat niin paljon parempia kuin minkään muun merkin, jota olen koskaan kokeillut. Tämä paketissa oleva tuoksu on Rose Gold, joka on viime vuoden limited edition -tuote, joka tuoksuu ruusuiselta ja vaniliaiselta. Sopii siis erinomaisesti tähän pakettiin, vaikka vuosi onkin ehtinyt vaihtumaan jo kauan aikaa sitten. Älkää kuitenkaan huoliko, sillä tuote on edelleen täysin käyttökelpoinen! Tarkistin sen vielä ennen ostamista.


Kun vartalo ja hiukset on hoidettu, niin jäljelle jäävät kasvot! Kasvojenhoitotuotteista valikoin pakettiin Ziajan Jasmine -miselliveden. Ziajan tuotteisiin olen myös ollut tyytyväinen, vaikka monet heidän rasvansa ovatkin liian tuhteja omalle iholleni. Tämän kyseinen misellivesi puhdistaa meikit ja epäpuhtaudet, pehmentää, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, sekä sopii hajusteettomuutensa vuoksi myös hajusteyliherkille. Tuote on myös täysin parabeeniton ja väriaineeton. Niinkuin kuvasta voi ehkä osittain bongatakin, tuotteessa lukee "dry, mature skin, age 50+", mutta itse en ole yhtäkään näistä kolmesta asiasta, ja tämä on silti ollut yksi parhaista misellivesistä, jota olen testannut. Tätä tietoa pitää kyllä ehkä parikymppiselle lahjansaajalle hieman alustaa, ettei tule sitten pakettia avatessa ihmeteltyä!


 


p1018555.jpg


 


Ja mitäpä luksusta paketissa muka olisi, jossei se sisältäisi myös hieman herkkuja! Valitsin omasta suosikkikuoharistani, Fresitasta, uuden ja kevyemmän version, jota voi bongata nyt jo ihan tavallisista ruokakaupoistakin. Mukaan tietysti myös pari skumppalasia täytettynä vaahtokarkeilla ja mansikkalakuilla, jotka voi sitten nauttia yksin tai yhdessä, samalla kuoharia siemaillen. Ja väriteema tietysti pitää myös herkkuhetkessä!


 


p1018572.jpg


Pahoittelut huonosta kuvanlaadusta. Tämä postaus on todellisuudessa kirjoitettu jo viime yönä, ja valmiin paketin kuvaaminen meni TODELLA myöhäiseksi!


 


Lahjaa pakatessa kasasin koko komeuden pahvialustalle, jonka käärin yltäpäältä sellofaaniin. Teippiä onnistuin käyttämään vain ihan minimaalisesti, sillä vaaleanpunainen lahjanaru hoiti homman kotiin lähes itsestään! Pakkauksen ulkonäössä on silti ehkä hieman toivomisen varaa, sillä edellisestä paketointikerrasta (etenkin sellofaanin kanssa) olikin jo vierähtänyt tovi. Nyt koko hoito odottelee ylioppilaan luo pääsyä vielä jonkin aikaa, ja toivottavasti kestää kasassa myös matkustamisen ajan! Riippuen siitä, mihin aikaan tätä postausta lueskelet, saattaa se toisaalta olla jo perillä määränpäässään.


 


Pidätkö sinä lahjojen antamisesta, vai aiheuttaako ideointi lähinnä vain migreeniä?


 


Kirsikka W.


 


Psst! Lahjan hintaa en aio tarkkaan paljastaa, jos vaikka saaja sattuisikin tämän postauksen jossain välissä lukaisemaan. Kaikki tuotteet ovat kuitenkin hinta-laatu -suhteiltaan ihan huippuja, ja halutessasi voit helposti kurkata Sokoksen verkkokaupasta niiden hinnat.

Kommentit

  1. Ihana lahja!!!! Tuo kelpaa varmasti kelle vain!
    Mä rakastan kanssa lahjojen ostamista ja antamista! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Toivoa todellakin sopii :) Aina sitä vähän jännittää, että tykkääköhän lahjan saaja ollenkaan.

    VastaaPoista
  3. Upea lahja.
    Olisin lahjan saajana onnesta ymmyrkäisenä <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos! 
    Näitä on aina kiva kasata, kun pääsee itsekin vähän käyttämään mielikuvitusta :) Vain taivas on rajana!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon