Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

"Sulla on tosi nätit keuhkot" - iskurepliikkien helmiä

Uskokaa tai älkää, mutta meitä isompiakin mimmejä tullaan iskemään aina säännöllisin väliajoin. Joitakin useammin kuin toisia, ja se riippuu paljolti siitä, kuinka paljon viettää aikaa ihmisten keskuudessa. Monet mieltävät, että tullakseen isketyksi pitäisi liikkua baareissa, klubeilla tai muissa sinkkujen suosimissa paikoissa, vaikka tosiasiassa herrasmies tai -nainen saattaa osoittaa kiinnostustaan lähestulkoon missä tahansa tilanteessa. Usein iskurepliikit voivat olla hyvinkin tökeröitä, osa jopa loukkaavia. Nyt jaan omat suosikkini iskurepliikeistä, joilla minua on joskus lähestytty.

Kirsikka W. kesä summer selfie

 

 

"Mä oon muuten kukkakauppias, lähetkö ottamaan parit drinksut?" Olin ensimmäistä kertaa alaikäisenä baarissa, enkä siinä vaiheessa vielä todellakaan tottunut iskuyrityksiin. Mies oli noin kolmikymppinen, minua päätä lyhyempi, todella bodattu, ja kalju. En lähtenyt matkaan, vaan sopersin tekosyyksi jotain lapsenvahtikeikasta ja poistuin paikalta.

 

"Sulla on tosi nätit keuhkot". Kiitos paljon, tuntematon mies Itäkeskuksen metroasemalla. Olin juuri astumassa julkisesta vessasta pois ja jatkamassa matkaa kaverini kanssa. Hetki siinä meni, ennen kuin tajusin, mitä mies oli keuhkoilla oikeasti tarkoittanut. Nokkelasta ilmaisutavasta huolimatta en lämmennyt.

 

"Sori, oli pakko kokeilla," totesi nuori mieshenkilö Baarikärpäsen tanssilattialla kähmittyään rintaani. Miehen takana seisova (oletettavasti) tyttöystävä ei näyttänyt kovin iloiselta. Oman avokin kanssa siirryttiin takavasemmalle, sillä ajattelin että vaimoke antaa miehelle löylytystä ihan tarpeeksi. Vinkkinä kaikille kundeille: harva syttyy luvattomasta lääppimisestä.

 

"Et ehkä oo ihannepainossas vielä, mut ainakin sulla on hyvä rintakuva." Anteeksi mitä? Rintakuva? Siis tällainen vai? Tälle saamalleni Facebook -viestille on naurettu eri kavereiden kanssa jo useasti. Yritys hyvä kymmenen, mutta jos tämä on paras mihin pystyt, niin suosittelen vaikka googlettamaan parempia reploja.

 

"You look just like my friend, are you sure you're not her?" Kundi näytti vielä kuvan nettitutustaan, joka ei hiustenväriä lukuunottamatta ollut lainkaan minun näköiseni. Ystävällisesti koitin selittää miehelle, että kyllä, tiedän etten ole kuvan henkilö, ja ei, en aio antaa hänelle numeroani sitä todistaakseni. En ole kuitenkaan ihan niin tyhmä kuin miltä näytän.

 

"Sä olet nätti, mutta oisit nätimpi jos laihduttaisit". Hauska kuulla, mutta valitettavasti mielipidettäsi ei kysytty. Mistäköhän syystä tuollainen kultakimpale mahtaa vielä olla sinkku?

 

"I want to practice sex with you, do you accept?" Onneksi tämä tarjous tuli somessa, eikä kasvotusten, sillä olisi varmasti ollut hankala pitää pokka tuossa tilanteessa. Valitettavasti olin viestin saadessani jo parisuhteessa, joten seksinharjoitus jäi minun osaltani väliin. Vaan tuskinpa olisin tarjoukseen tarttunut silloinkaan, jos olisin ollut sinkku.

 

"Hei tyttö, tuuppas tänne vähän viettämään laatuaikaa". Mikä hinku näillä on hyökätä aina vessareissuilla? Olen saanut osakseni monta samankaltaista kutsuhuutoa. Aina vessa- tai juomanhakumatkalla, ja aina keski-ikäisiltä humalaisilta miehiltä. Tytöttely sinänsä on jo omasta mielestäni epämiellyttävää, ja kun siihen lisätään mauton iskurepliikki, niin vilunväreet on taattu.

 

On osa miehistä käyttänyt ihan hyviäkin keskustelunaloituksia, joten positiivisiakin kokemuksia löytyy, mutta parhaiten mieleen jäävät nimenomaan nämä surkuhupaisat yritykset. Niinkuin varmasti monella muullakin jää.

 

Minkälaisilla typerillä ja/tai hauskoilla reploilla teitä on lähestytty?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Heh, voi näitä. Toi keuhkokommentti on kamala. Oon itsekkn valitettavasti kuullut sen pari kertaa. Ja pulleat purjeet, muhkeat munkit ja mitä näitä kauniita tapoja puhua tisseistä on.Näistä tuli mieleen se oudoin tilanne, jossa mua yritettiin iskeä. Olin noin kolmelta aamuyöstä ruokakaupassa hakemassa yöpalaa foliohattu päässäni (kyllä, foliohattu, olin tulossa kotiin hassujen hattujen juhlista). Humalainen nuori mies hoipuu samalle käytävälle kanssani, pysähtyy, tuijottaa päästä varpaisiin ja toteaa ujosti hymyillen: "Sä et taida olla ihan normaali?" Vastasin, että joo en. "Lähdetkö paneen?" Siihenkin vastasin: "Joo en."

    VastaaPoista
  2. Apua, itse olisin tossa tilanteessa varmastikin vain nauranut päin naamaa, mikä ei koskaan tietenkään ole se ihanteellisin ratkaisu. Vaatiihan se suomalaiselta mieheltä aika paljon sisua sanoa sanottavansa noinkin suoraan ;)

    VastaaPoista
  3. Hahaa, nää on niin surkeita, että ovat jo ihan hauskoja! Mulla ei tuu nyt äkkiseltään mitään hauskaa mieleen, aika tavallisia heittoja ovat olleet.Tosi nätti kuva!

    VastaaPoista
  4. Kiitos! En tosiaan ymmärrä, ovatko nämä henkilöt tosissaan ajatelleet replojensa olevan toimivia. Jos näin on, niin olen vähän huolissani :D

    VastaaPoista
  5. Joo, ei naurattanut siinä tilanteessa, jälkeenpäin kylläkin. En nyt sanoisi kyseistä poikaa erityisen rohkeaksi, oli sen verran tuiterissa, että puhui ennenkuin ajatteli. Kyllä näitä suoraan puhujia on meinaan ennenkin nähty. Yleensä se on tarkoittanut sitä, että kännipäissään sanotaan rumasti, ehdotetaan törkeitä ennen kuin on edes tervehditty ja haukutaan lehmäksi kun yleinen perseily ei hymyilytä. Mutta kyseinen tilanne oli ihan mukava, eikä lainkaan uhkaava, sillä kieltävän vastauksen saatuaan hän toivotti hymyillen hyvät yöt ja hoipui kohti pakastepizzoja :D

    VastaaPoista
  6. Nojoo, totta! Toi humaltuneiden henkilöiden lähentely on usein tosi ahdistavaa, kun eivät ne tunnu enää uskovan hienovaraista torjumista. Ja itse olen kuitenkin sen verran ujo, etten mitenkään kamalan ilkeästikään viitsisi sanoa. Onneksi tää mies ei siinä sitten sen enempää jäänyt roikkumaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon