Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box heinäkuu 2017 - festariboxi

Taas on tullut aika käydä läpi Bette Boxin sisältö! Tällä kertaa boxi tuli huomattavasti aikaisemmin kuin viime kuussa, ja jouduin odottelemaan leirin loppuun, ennenkuin sain sen hyppysiini. Boxilla oli tässä kuussa festariteema, ja kyllähän nämä tuotteet sopivat nimenomaan vaikka festarireissulle mukaan otettaviksi.

 

Bette Box heinäkuu 2017

 

Garnier Skin Naturals Micellar Cleansing Water, Herbina Soft Cashmere antiperspirant, Pepsodent White Now CC

GARNIER SKIN NATURALS MICELLAR CLEANSING WATER

"Misellejä sisältävä puhdistusvesi kerää likaa kuin magneetti. Poistaa meikin ja puhdistaa ihoa miellyttävällä tavalla kasvojen eri alueilta. Hoitava ja hajusteeton koostumus sopii normaalille ja herkälle iholle. Ei tarvitse huuhdella. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 3,95e/125ml."

Harmi että satuin juuri vähän aika sitten ostamaan kasvovettä, mutta ainakin sitä on nyt runsaasti. Ehkäpä itse otan käyttöön tämän kohuakin herättäneen miselliveden, ja avomies voi käyttää misellejä sisältämätöntä kasvovettä. Ihan kiva tuote, joka varmasti sopisi festarilaukkuun mukaan.

 

PEPSODENT WHITE NOW CC -HAMMASTAHNA

"Välittömästi valkoisemmat hampaat ja hoitava koostumus. Zero Abrasive Whitening -teknologia: hammastahnana sininen väri saa hampaat näyttämään säihkyvän valkoisilta heti harjaamisen jälkeen. Mineraaleja sisältävä hoitava koostumus auttaa vahvistamaan kiillettä. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 4,70e/75ml."

Noh, hammastahna nyt ei aina ensimmäisenä ole sillä toivomuslistalla, kun boxia availee, mutta ymmärrän kyllä tämän sopivan hyvin tähän festariteemaan. Ehkä olisi kuitenkin kiva, jos mukana tullut hammastahna olisi ollut jokin vähän erikoisempi, kuin tämä. Nimenomaan tätä kyseistä tahnaa on nimittäin tullut jo kokeiltua.

 

HERBINA SOFT CASHMERE -ANTIPERSPIRANTTI

"Tehokas 48 tunnin suoja. Ihanan raikas ja puhdas tuoksu. Herbinan kuluttajia on itse ollut mukana valitsemassa uusia tuoksuja. Herbina roll-onit ovat myös saaneet uuden raikkaan ulkoasun. Alkoholiton. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. Ovh. 2,20e/50ml."

Tämä tulikin hyvään saumaan, sillä minulla on juuri aikaisempi dödö loppumassa. Tuoksu on tuotteessa omaan makuun aika mitäänsanomaton, ja pelkään vähän ettei tämä pidä hienhajua oikeasti loitolla. Luottodödöksi minulla ovat muodostuneet Doven suihkutettavat antiperspirantit, sillä ne tuntuvat olevan oikeasti ainoita, jotka toimivat. Otan tämän nyt kuitenkin testiin, jos vaikka saattaisin yllättyä.

 

Lumene Lähde Pure Arctic Hydration -kasvosuihke, Essence The Darks -kynsilakka, Body Boom -kahvikuorinta

BODY BOOM -KAHVIKUORINTA

"Kahvipohjainen vartalokuorinta, joka koostuu sekoituksesta parasta kahvia ja luonnollisia raaka-aineita, jotka tekevät ihosta kauniin, kosteutetun ja sileän. Kahvikuorinta taistelee selluliittia ja venymäarpia vastaan, tasoittaa epätasaista ihonsävyä ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Saatavana Sokokselta sekä osoitteesta www.oletkaunis.fi. Ovh. 18,90e/200g. Boxissa näytekoko 30g."

Tämä tuote oli ehdottomasti suosikkituotteeni boxista! Rakastan kuorintoja, ja tämä on minulle aivan uusi tuttavuus. Hirveästi kookos ei nappaa, mutta tässä tilanteessa se ei häiritse ollenkaan. Jotenkin tuntuu, että jokaisessa boxissa se oma suosikkituote on aina näytekoossa, joka on harmillista. Otan tämän kuorinnan silti ehdottomasti testiin, ja odotan jo innolla seuraavaa suihkuhetkeä.

 

ESSENCE THE GEL THE DARKS -KYNSILAKKA

"Essencen uuden sukupolven kynsilakan koostumus hoitaa kynsiä pitkäkestoisesti ja antaa kynsille geelimäisen kiillon. Innovatiivinen väriteknologia takaa intensiivisen värin ja täydellisen peittävyyden. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. 1,99e/8ml."

Essence alkaa itselleni tulla koko ajan tutummaksi, ja joka kokeilulla olen merkistä vakuuttuneempi. Oma kynsilakkani sattui olemaan The Darks -sarjaa, ja on väriltään hyvin tumma viininpunainen (vaikka aluksi luulin värin olevan ruskea). Lakka on todella peittävää, eikä sitä tarvitse laittaa kuin yksi kerros, ja se myös kuivuu nopeasti. Uskallan väittää, että tämä on pysynyt kynnessä huomattavasti paremmin, kuin viime kuussa tullut Lumenen lakka. Vaikken olekaan kynsilakkaihmisiä, niin tämä varmasti jää käyttöön.

 

LUMENE LÄHDE PURE ARCTIC HYDRATION -KASVOSUIHKE

"Suihke antaa iholle kosteutta meikkiä sotkematta. Suihkuta puhtaalle iholle aamulla ja illalla ennen kasvovoidetta, sekä meikin päälle päivän mittaan. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 19,90e/100ml."

Tämän tuotteen paljastettiin olevan boxissa jo etukäteen, joka oli osasyy siihen, miksi uskalsin suoraan tilata heinäkuun boxin. En ole koskaan ennen kokeillut vastaavaa tuotetta, joten otan sen mielenkiinnolla vastaan. Lisäksi tämä sopii todella hyvin boxin festariteemaan. Toisaalta, toivoisin ettei jokaiseen boxiin tungettaisi aina Lumenea, sillä omien kokemuksien pohjalta monet sen tuotteet ovat osoittautuneet huonoiksi.

 

L´Anza Keratin Heating Oil -shampoo ja hoitoaine, Compeed rakkolaastari, Garnier Respons Body Sothing Hydrating Lotion, Narciso Eau De Toilette

Lisäksi boxissa oli neljä pientä näytettä: Compeed -rakkolaastariNarciso Eau De Toilette -tuoksunäyteL´Anza Keratin Heating Oil -shampoo ja hoitoaine ja Garnier Respons Soothing Hydrating -emulsiovoiteen. Tällä kertaa tuoksunäyte nappasi paremmin, ja näytteet olivat muutenkin kivoja. Kaikki tulee varmasti käytettyä.

 

Bette Box heinäkuu 2017 sisältö

Loppujen lopuksi, boxi oli mielestäni paras boxi useampaan kuukauteen. Kaikki tuotteet tulevat käyttöön, ja rahalle sai vastinetta. Tietenkin tässä nyt voisi vielä marista niistä markettituotteista, mutta tällä kertaa kokonaisuus oli silti niin hyvä, että annettakoon ne anteeksi. Ensi kuun Bette Boxin mainostetaan olevan arvoltaan yli 60e, joten jään innolla odottelemaan, minkälaisia aarteita se mahtaa pitää sisällään!

 

Mitä mieltä te olitte boxista? Mitkä olivat hittejä, mitkä huteja?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Mulle tuli kanssa tuo boxi. Tyttären kanssa aina jaetaan sisältö. Tykkäsin, oli ihan hyvä boxi. Ainoa, jolle ei kumpikaan oikein keksinyt käyttöä, oli tuo lumenen kasvosuihke. Ajattelin ottaa sen mukaan Sunny Beachille (mennään lauantaina), jospa siellä kuumuudessa löytys käyttöä. Jotenkin epäilyttää ettei meikit leviäisi :D

    VastaaPoista
  2. Itse testatessa (en tosin meikin päälle vielä uskaltanut) huomasin, että toi suihke oli todella hieno. Tarkoitan siis, että pisarat olivat todella pieniä, ja niiden painoa tuskin edes tunsi iholla. Voi siis olla, että toimii meikinkin päällä, kunhan vain hillitysti laittaa. Itse olen nyt käyttänyt suihketta lähinnä lisäkosteuttajana kasvovoiteen alla :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon