Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Voita kaksi lippua I Love Me -messuille!

Vuoden 2018 I Love Me -messut järjestetään 19.-21.10. Helsingin Messukeskuksessa, ja ilokseni sain tänään sähköpostia selaillessani huomata, että minulle on myönnetty bloggaajapassi kyseiseen tapahtumaan. I Love Me -messut ovat siis kolmepäiväinen kauneuteen, muotiin ja hyvinvointiin painottuva tapahtuma, joilla pääset tutstumaan uusiin trendeihin, oppimaan uusia ja mielenkiintoisia asioita, ja shoppailemaan läjäpäin tuotteita edullisin messuhinnoin. Itse olen osallistunut tapahtumaan parina aikaisempanakin vuonna, ja viime vuoden messulöydöistäni voit lukea täältä.


 


img_2263_facetune_24-09-2018-14-18-19.jpg


 


Ilokseni minulle toimitettiin myös kaksi ylimääräistä lippua, jotka saan arpoa lukijoideni kesken, joten ei muuta kuin kalenteripäiviä varailemaan! Osallistumisohjeet/-säännöt ovat seuraavat:


- Sinun täytyy olla blogini lukija. Lukijaksi voit liittyä täällä Lilyssä, Bloglovin'issa, Blogit.fi -sivustollatheblogjungle.com -sivustolla, tai blogin Facebook -sivuilla


- Arvontaan osallistutaan kertomalla tämän postauksen kommenttikentässä, mikä sinua kiinnostaa messuilla eniten. Sisällytäthän kommenttiisi toimivan sähköpostiosoitteen, ja kerrot, mitä kautta blogiani seuraat.


- Seuraamalla Instagram -tiliäni sinulla on mahdollisuus lunastaa itsellesi extra-arpa. Mainitsethan tästäkin kommentissasi, jotta saat ylimääräisen arpalipukkeen lunastettua!


- Arvontaan on aikaa osallistua 14.10.2018 klo 23.59. saakka. Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei enää oteta huomioon!


- Liput toimitetaan sähköpostitse voittajalle 15.-16.10. välisenä aikana, joten pidäthän sähköpostiasi ja roskapostikansiotasi silmällä tuolloin! Ilmoitan voittajan myös postauksen kommenteissa.


- Arvonnassa on yksi voittaja, joka saa palkinnoksi kaksi yhden päivän lippua I Love Me -messuille. Liput ovat käytettävissä minä tahansa messupäivänä.


 


Onnea arvontaan ja nähdään messuilla!


 


Kirsikka W.


 


*Liput saatu bloggaajapassin kautta Messukeskukselta*

Kommentit

  1. Odotan eniten messutarjouksia ja uutuuksia
    Seuraan myös instagramissa!

    VastaaPoista
  2. Messuilla kiinnostaa yli kaiken kaikki tarjoukset. Vuoden verran odotetaan messutarjouksia, että päästään ostamaan kaapit taas täyteen luottotuotteita sekä uusia kivoja juttuja! Viime vuonna sheet maskit-oli se ”uusi” juttu itselle, mikähän tänä vuonna? :) Blogisi uusi tuttavuus ja aloin nyt Lilyn ja Instagramin kautta seurata meininkiä! :)

    VastaaPoista
  3. S-posti unohtui! camilla.strom@luukku.com

    VastaaPoista
  4. Hyvät messutarjoukset kiinnostavat =).

    VastaaPoista
  5. Hei! Seuraan FB ja ig. En ole koskaan käynyt messuilla ja tänä vuonna se olisi loistava lähtölaukaus vuodelle milloin aion panostaa hyvinvointiini.

    VastaaPoista
  6. Hey, I follow you on Instagram. It is great to see you. Great launch.

    VastaaPoista
  7. Eniten kiinnostaa hyvinvointi ja kauneus! Seuraan Bloglovinissa.

    VastaaPoista
  8. Eniten odotan kosmetiikkatarjouksia!
    Facebookin kautta seuraan. :)

    VastaaPoista
  9. Tää olisi ihana messu. Välillä unohtuu itsensä rakastamisen taito ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen

    VastaaPoista
  10. Messuilta odotan eniten tarjouksia, uutuus tuotteita ja muotinäytöstä. Blogejasi lueskelen

    VastaaPoista
  11. Seuraan sinua täällä Lilyn kautta. Ja messuilla kiinnostaa erityisesti luonnonkosmetiikka ja ekodesign, jotka on ilokseni huomioitu tämän vuoden ohjelmassa!

    VastaaPoista
  12. Eniten kiinnostaa tarjoukset, luonnonkosmetiikka ja naaman ihoanalyysi ja siihen hoito-ohjeita. Luen blogiasi instan ja facen kautta.

    VastaaPoista
  13. Luonnonkosmetiikka on mun suosikkiosio messuista, koluan sen läpikotaisin. Seuraan lueskelemalla selaimen kautta ja nyt myös instassa

    VastaaPoista
  14. Luonnonkosmetiikka odotan, selaimella seuraa

    VastaaPoista
  15. Odotan messuilta kosmetiikka uutuuksia ja tarjouksia. Seuraan blogiasi fb:n ja instan kautta :)

    VastaaPoista
  16. Molempia löytyy messuilta aivan varmasti! Onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  17. Kiva kuulla! Tänä vuonna bongasinkin jo messutarjouksista juurikin sheet maskit, joita toivottavasti pääsen hamstraamaan ;) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  18. Nepä ne useimmiten kiinnostavatkin ;)

    VastaaPoista
  19. Voin suositella kyllä todella lämpimästi! Messuilta löytyy kaiken kosmetiikan lisäksi paljon juttua myös mielen ja kehon hyvinvoinnista sekä liikunnasta, joten kannattaa ehdottomasti tulla paikalle :) 

    VastaaPoista
  20. Samoja intressejä täälläkin :) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  21. Niitä löytyy varmasti vaikka kuinka! Toivottavasti arpaonni potkii ;)

    VastaaPoista
  22. Olet kyllä ihan oikeassa! Itseään pitäisi muistaa ja jaksaa rakastaa joka päivä :)

    VastaaPoista
  23. Itse harvemmin olen malttanut jäädä katselemaan näytöksiä, sillä tuntuu että messuilla on muutenkin jo niin paljon kierreltävää, tutkittavaa ja ihasteltavaa. Kiva kuitenkin kuulla, että ne innostavat :)

    VastaaPoista
  24. I Love Me -messuilta on mielestäni aina löytynyt vaikka minkälaisia tuotteita, ja luonnonkosmetiikkaakin näyttäisi olevan koko ajan enemmän :) Itsellänikin on muutama luonnonkosmetiikkapiste jo nyt kirjattuna "must visit" -listaani!

    VastaaPoista
  25. Tuo ihoanalyysi kiinnostaa minuakin, mutta hieman pelottaa, minkälainen "purkutuomio" sieltä oikein olisikaan tulossa... Mutta ainakin silloin saisi todellisen kuvan siitä, mitä asioita iho ihan oikeasti kaipaa :)

    VastaaPoista
  26. Kiva kuulla! Mikä luonnonkosmetiikkamerkki tai -tuote kiinnostaa sinua tänä vuonna kaikkein eniten?

    VastaaPoista
  27. Luonnonkosmetiikka onkin ollut nyt suosittua, enkä yhtään ihmettele! Ihanaa, että luonnonmukaiset tuotteet ovat saaneet enemmän tuulta siipiensä alle :)

    VastaaPoista
  28. Toivottavasti uutuuksista löytyy vielä hyviä tarjouksiakin, niin saat molemmat odotukset täytettyä samalla kertaa! Onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  29. Oon niin innoissani messuista, etten tiedä miten maltan odottaa! :D Erityisesti odotan kauneutta ja hyvinvointia sekä tietenkin uusia tuotelöytöjä ja messutarjouksia :) Seuraan bloglovinin kautta! :)

    VastaaPoista
  30. No ehdottomasti ehostusvinkit, uutuudet ja ekologiset luonnonkosmetiikka vaihtoehdot - vuodenvaihteen jälkeen on aika palata äitiyslomalta töihin, joten lienee syytä saada jokin vaihtoehto sille "mutsinutturalle" ;D Liput tulisivat siis todelliseen tarpeeseen!

    VastaaPoista
  31. Ihana kuulla, että olet innoissasi! Täälläkin odotellaan jo kuumeisena messuja :)

    VastaaPoista
  32. Töihin palaaminen on kyllä ehdottomasti aihe vaihtelulle, ja messuilta löytyy varmasti vaikka mitä ihanaa sitä varten :)

    VastaaPoista
  33. Moikka!

    Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta, sekä myös instassa :)

    I Love Me on kyllä minulle joka vuonna aina yhtä innolla odotettu tapahtuma! Eniten olen kiinnostunut luonnonkosmetiikan tarjonnasta, sekä tietty loistavista messutarjouksista, joita ei vaan voi ohittaa ;)

    VastaaPoista
  34. Moikka!
    Minua kiinnostaa messuilla kokeilla siirtokuva tatuointeja! Ja onhan nää semmoset naisten messut <3 ja messutarjouksia olisi mukava käydä kattomassa.
    Nyt olisi ihana voittaa liput! <3 seuraan sinua facebookin kautta sekä myös instassa.
    Mukavaa syksyä! t. Heidi

    VastaaPoista
  35. Odotan luonnonkosmetiikkaosastoa! Seuraan facebookissa. :)

    VastaaPoista
  36. Tätä kautta seurailen ja kokonaisuus kiinnostaa, ehkä eniten kauneus ja vaatteet

    VastaaPoista
  37. Heippa! Messuilla kävisin perinteisesti kaiken mahdollisen läpi, mutta eniten kiinnostaa korealainen ihonhoitorutiini (johon sisarenikin ehdottomasti tahtoisi käydä tutustumassa), sekä Maaretta Tukiaisen hyvän mielen ohjelmanumerot.

    Seuraan sinua Bloglovin' ja Facebookin kautta, sekä Instagramissa. :)
    Kiitos kilpailusta ja mukavaa syksyä!

    (PS. Sähköpostini lisäsin tuohon email-kenttään.)

    VastaaPoista
  38. Odotan kaikkea uusia juttuja ja Boleron tuotteita :) sposti on tos email kentäs.

    VastaaPoista
  39. uutuudet ja kokeilut, maistiaiset... lisäravinteet, luomukosmetiikka

    VastaaPoista
  40. Messuilla muakin kiinnostaa uutuustuotteet ja erilaiset messutarjoukset. Näytöksiä on myös kiva käydä katsomassa.

    Olen myös IG-seuraaja (+ tietty Bloglovin).

    VastaaPoista
  41. Ekaa kertaa näille messuille menossa ja messufiiliksen lisäksi odotan kassikaupalla ihanaa ostettavaa =D

    Seuraan sua facessa ja ig:ssä

    VastaaPoista
  42. Eniten kiinnostaa kaikki uutuus tuotteet sekä kosmetiikka jutut! Seuraan bloglovinin kautta sekä myös instassa :)

    VastaaPoista
  43. Ihana arvonta! Eniten odotan luonnonkosmetiikkaan liittyvää tarjontaa ja hyviä messutarjouksia. Olisi kiva käydä myös kuuntelemassa Katja Kokon luento.

    ps. seuraan sinua myös Instagramissa :)

    VastaaPoista
  44. Bloglovinin kautta ja myös IG-seuraaja! :-)

    Odotan eniten terveysjuttuja ja niiden tarjouksia.

    VastaaPoista
  45. Messutarjoukset ja haahuilu kiinnostaa :) Seuraan blogia fb:ssä

    VastaaPoista
  46. Eniten kiinnostaa messutarjoukset ja kaikki uudet jutut! Seuraan facen ja instan kautta. :)

    njjm94@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Eniten odotan hyviä messutarjouksia ja laatuaikapäivää teinityttäreni kanssa. Seuraan blogia Facebookissa.

    VastaaPoista
  48. En ole koskaan aiemmin ollut messuilla, joten kaikki kiinnostaa. Toki hyvät messutarjoukset, uutuudet ja hyvinvointijutut kiinnostaa erityisesti.

    VastaaPoista
  49. Messuilla eniten kiinnostaa messutarjoukset, maistiaiset ja uutuudet. Seuraan Instagramin ja Facebookin kautta:)

    VastaaPoista
  50. Nämä messut olisivat sellaista hemmottelua, jota en itsellesi raaski muuten antaa vaikka tarvetta olisikin. Olisi ihanaa päästä tutustumaan uutuuksiin niin kosmetiikan kuin muodinkin saralla.

    VastaaPoista
  51. Luen blogiasi, ja seurailen Facebookin kautta! Messuilla eniten kiinnostavat uutuudet, eri näytteet sekä messutarjoukset :) koskaan ennen en messuille ole ollut, joten ihan kokemuksenakin kiinnostaisi!

    VastaaPoista
  52. Täälläkin odotellaan messuja jo innolla! Luonnonkosmetiikan katsastaminen jäi viime vuonna itseltäni ihan liian vähälle, mutta tänä vuonna en aio tehdä samaa virhettä :)

    VastaaPoista
  53. Siirtokuvatatuoinnit ovat kieltämättä mielenkiintoisia :) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  54. Luonnonkosmetiikkaa messuilta löytyy ihan varmasti vaikka kuinka :) Toivottavasti onni potkii!

    VastaaPoista
  55. Vaatteitakin messuilta tosiaan löytyy vaikka kuinka, vaikka itse en olekaan sieltä koskaan mitään päällepantavaa hankkinut :)

    VastaaPoista
  56. Korealaisesta kosmetiikasta olen itsekin hyvin kiinnostunut :) Toivottavasti tarjonta on hyvä!

    VastaaPoista
  57. Uutuuksia messuilta on löytynyt aina paljon, ja niin uskon sen olevan tänäkin vuonna :)

    VastaaPoista
  58. Laajalla skaalalla kaikenlainen siis! Ja hyvähän se nimenomaan on tutustua kaikenlaiseen tarjontaan.

    VastaaPoista
  59. Kiinnostaako sinua enemmän muotinäytökset, vai muunlaiset näytökset? Onko joku tietty näytös erityisen kiinnostava?

    VastaaPoista
  60. Ostettavaa varmasti löytyy! Useimmiten tulee ihan valinnanvaikeuksia :)

    VastaaPoista
  61. Minkälainen kosmetiikka olisi tähtäimessä ensimmäisenä? Vai oletko enemmän fiiliksen pohjalta shoppailija?

    VastaaPoista
  62. Luentoja ei olekaan kukaan vielä aikaisemmin tainnut mainita, vaikka ne ovat ihan ehdoton osa messujen ohjelmaa! 

    VastaaPoista
  63. Terveysosasto oli viime vuonna ainakin todella mielenkiintoinen ja laaja, eikä varmasti yhtään huonompi tänäkään vuonna :)

    VastaaPoista
  64. Messutarjouksia onkin helppo bongata juurikin haahuillessa! Onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  65. Onko jokin tietty tuote hakusessa, vai bongailetko kaikenlaisia mielenkiintoisia tarjouksia? Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  66. I Love Me -messut ovat kyllä ihan täydellinen paikka viettää laatuaikaa, oli sitten kyseessä tytär, muu perheenjäsen tai ystävä! Onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  67. Kiva kuulla! Messuilla on ensikertalaiselle varmasti vaikka kuinka paljon ihanaa ihmeteltävää :)

    VastaaPoista
  68. Viime vuonna mukana ollut avokki nautti ainakin maistiaisista huomattavasti! Katsotaan, saanko kuitenkaan häntä houkuteltua mukaan vain niiden perusteella ;)

    VastaaPoista
  69. Omaan hyvinvointiin kannattaa kyllä todellakin satsata! Messut ovat oiva keino siinä :)

    VastaaPoista
  70. Suosittelen kyllä ihan ehdottomasti, sillä messut ovat aina kiva ja mielenkiintoinen kokemus :) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  71. Odotan mahtavia messutarjouksia ja herkullisia maistiaisia! :)

    Ps. Seuraan sua instagramissa ja facebookissa.

    VastaaPoista
  72. Uusia juttuja ihonhoito ja kauneustuotteista odotan messuilta.

    VastaaPoista
  73. En oo koskaan käynyt kyseisillä messuilla (tai messukeskuksessa ylipäätään), joten olisi aivan ihanaa päästä tällä kertaa! Aivan mun kuuloiset messut kaikenkaikkiaan muutenkin :)
    Ja seuraan sua myös instagramissa :)

    VastaaPoista
  74. Odotan eniten uutuustuotteita! Seuraan blogiasi facebookissa.

    VastaaPoista
  75. Eniten odotan luonnonkosmetiikkaosastoa :) . Seurailen facessa ja instassa :)

    VastaaPoista
  76. Jos ruokailu muuten kiinnostaa, niin messukeskuksessa kannattaa kyllä ihan ehdottomasti käydä brunssilla! Onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  77. Niitä varmasti kyllä löytyy! Onko jotain tiettyä hakusessa?

    VastaaPoista
  78. Kannattaa ehdottomasti lähteä, I Love Me -messut ovat todella mukava kokemus :)

    VastaaPoista
  79. Uutuuksia odottelen minäkin :) Arpaonnea!

    VastaaPoista
  80. Mikä merkki luonnonkosmetiikalta houkuttaa eniten? Vai oletko kenties etsimässä jotain tiettyä tuotetta?

    VastaaPoista
  81. Seurailen blogia lilyn kautta!Odotan innolla messuja, etenkin terveysaiheisia juttuja:)

    VastaaPoista
  82. Enää ei tarvitse kauaa odotella! Arpaonnea sinulle :)

    VastaaPoista
  83. Mukana arvonnassa. Seuraan blogiasi facen kautta. En ole ennen ollut näillä messuilla mutta odotan hyviä tarjouksia.

    VastaaPoista
  84. Ihonhoito vinkit :)

    VastaaPoista
  85. I LOVE ME messuilta en tiedä mitä odottaisin, koska en ole koskaan käynyt siellä. Olisi huippua päästä I love me - messuille vihdoin ja viimein :) kuitenkin uskon, että löydän sieltä paljon jokapäiväiseen käyttöön olevia meikkejä ja puhdistusaineita! Mukaan ottaisin äitini! Seuraan sinua instagramissa ja fb !

    VastaaPoista
  86. Onneksi olkoon!
    Voitit liput I Love Me -messuille, ja sinulle on lähetetty sähköpostia :) Kivoja messuhetkiä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon