Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

3 x edullinen luonnonkosmetiikkatuote iholle

Olen jatkuvasti etsimässä itselleni uusia ja edullisia tuotteita ihonhoitoa varten, ja välillä miellyttävien purkkien ja purnukoiden löytäminen voi osoittautua hankalaksi. Etenkin, jos oma iho kaipaa jotain spesifimpää huolenpitoa. Instagramissa minua seurailevat saattavatkin muistaa, miten jokunen aika sitten puhisin oman ihoni huonosta laadusta: öljyä tulvi joka tuutista, näppyjä ilmestyi valtavalla tuntinopeudella, ja meikki tuntui vain haihtuvan kasvoilta. Päätin lähteä etsimään ratkaisua ihonhoidon puolelta, erityisesti kuorinnan ja kasvoveden suunnalta, sillä niiden rutiini oli päässyt hieman levähtämään. Syynä oli tietenkin se, että käytössä olleet tuotteet olivat päässeet loppumaan. Sokoksen Kutsu Kauneuteen -päiviltä bongasin kuitenkin muutaman hyvältä vaikuttavan ja edullisen tuotteen ennestään tutuilta luonnonkosmetiikkamerkeiltä, jotka päätin ostaa testiin.


 


afterlightimage_15_0.jpg


 


Ensimmäinen ja hintavin tuotteista on Mossan 3in1 Cleansing Micellar Water -misellivesi kaikille ihotyypeille. Tuotteessa on käytetty vadelman vitamiineja sekä hyaluronihappoa, ja sen luvataan puhdistavan, poistavan meikin sekä kosteuttavan ja tasapainottavan kasvojen ihoa. Misellivettä käytetään vanulappujen avulla, eikä sitä huuhdella kasvoilta pois.


Minun ihoni tuntui nauttivan tästä tuotteesta lähes ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien, sillä ylimääräiset öljyt katosivat, epäpuhtauksia syntyy huomattavasti vähemmän, ja iho näyttääkin mielestäni tasaisemmalta kuin aikaisemmin. Misellivesi tuoksuu hennon vadelmaiselta, mutta ei kuitenkaan mitenkään ylenpalttisesti, joten voimakasta hajua on turha pelätä. Tuote ei ärsytä silmänympärysihoa tai saa silmiä vuotamaan, toisin kuin monet muut kasvovedet. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se sisältää hyaluronihappoa, joka saattaa joskus aiheuttaa joillekkin näppyjä. Itse en tuota reaktiota huomannut, vaan tuote toimi kuten se lupasikin. Meikkiä poistaessa kannattaa kuitenkin ensiksi käyttää ihan kunnon meikinpoistoainetta, ainakin jos on tottunut meikkaamaan runsaasti. Tuote kyllä poistaa meikin kasvoilta, mutta se ei tapahdu aivan yhtä sujuvasti kuin esimerkiksi meikinpoistoliinoilla. Hintaa riittoisalla 200ml pullolla on esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalon nettisivuilla vain 9,95e, joten tämä tuote ei kyllä paljoa kukkaron sisältöä rokota. Ehkä ainoa huonompi puoli tuotteessa on sen "nokkaosa", joka ei ole maailman kätevin, itse kun olen tottunut pumppupullon käyttöön.


 


afterlightimage_14_0.jpg


 


Kasvokuorinnan osalta en osannut valita ainoastaan yhtä tuotetta, joten ostin testiin kaksi erilailla kuorivaa Organic Shopin superedullista kuorintaa. Ensimmäinen näistä kuorinnoista on Ginger Cherry Cleansing Face Scrub, joka on klassisen rakeinen kasvokuorinta. Inkivääri- ja kirsikkauutetta sisältävä tuote tuoksuu herkullisen makealta, ja sen luvataan kosteuttavan ja ravitsevan kasvojen ihoa. Tuote on parabeeniton ja silikooniton, ja se sopii kaikille ihotyypeille. Kuorintaa käytetään ohjeen mukaan 1-2 kertaa viikossa.


Tämän tuotteen otin käyttööni ensimmäisenä, niin sanotuksi "suihkukuorinnaksi", jota käytän suihkun yhteydessä pari-kolme kertaa viikossa, vaikka ohjeissa suositellaankin 1-2 kertaa. Kuorivia rakeita on paljon, mutta ne ovat todella pieniä, jonka vuoksi kuorinta ei ole liian voimakas myöskään herkkäihoisille. Hajusteyliherkille en tätä välttämättä suosittelisi, sillä tuoksu tuotteessa on aika voimakas. Ohuen voidemainen koostumus on miellyttävä, eikä se kuivata tai kiristä ihoa ollenkaan, vaan jättää kosteutetun tunteen kasvoille. 75ml tuote on erittäin edullinen, sillä esimerkiksi Sokoksella sillä on hintaa vain 3,10e!


 


afterlightimage_16.jpg


 


Toinen kuorivista tuotteista onkin viimeinen hankintani. Kyseessä on Apricot Mango Gentle Face Peeling -kuorintavoide, jota käytetään hyvin eri tavalla kuin aikaisempaa rakeista kuorintaa. Tuote puhdistaa ja uudistaa ihoa kuorinnan ohella, ja se sisältää nimensä mukaisesti mm. aprikoosia ja mangoa. Tämä kuorinta ei sisällä lainkaan kuorivia rakeita, vaan kuoriminen tapahtuu erilaisten happojen avulla. Voide levitetään kuiville ja puhtaille kasvoille huulia ja silmänympärysihoa vältellen, johon se jätetään vaikuttamaan 8-10:n minuutin ajaksi. Tuote siis toimii hieman samalla tavalla kuin kasvonaamiotkin. Vaikutusajan jälkeen se huuhdellaan kasvoilta pois. 


Tämän kuorinnan kanssa huomasin vaikutuksen heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen. Käytin tuotetta illalla ennen nukkumaanmenoa, ja vaikka happokuorinnoissa on se mahdollisuus, niin ihoni ei kirvellyt, kutitellut tai muutenkaan reagoinut kuorintaan käytön aikana. Huuhtelun jälkeen osa kasvoista oli hieman punoittava, mutta aamulla väri oli tasaisempi kuin pitkiin aikoihin. Iho tuntui muutenkin todella pehmeältä ja kosteutetulta, ja kuivat ja karheat kohdat poskilla ja otsassa olivat kadonneet kuin tuhka tuuleen. Tässäkin tuotteessa on erinomainen ja hedelmäinen tuoksu, joka ei mielestäni kuitenkaan ole aivan yhtä voimakas kuin edellisessä kuorinnassa. Tuote on hellävarainen, joten sen pitäisi soveltua myös herkkäihoisille. Kemiallisten kuorintojen kanssa kannattaa kuitenkin aina testata tuotetta ensin pieneen osaan ihoa, jos tietää itsellään olevan taipumuksia herkkäihoisuuteen tai yllättäviin reaktioihin happoja käytettäessä. 75 ml tuubin hinta on Sokoksella 3,90e, joten hyvin budjettiystävällinen tuote tämäkin.


 


afterlightimage_13_0.jpg


 


Kokeilujen päätteeksi voin todeta, että nämä kaikki kolme tuotetta ovat hyviä ja toimivia ihonhoitotuotteita, jotka edullisen hintansa puolesta soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kaikille niille, jotka haluavat ensimmäisen kerran päästä kokeilemaan luonnonkosmetiikan tarjontaa. Jos jokin näistä kolmesta pitäisi nyt nostaa erityisjalustalle, niin mielestäni se on tuo Mossan misellivesi, joka kaikessa simppeliyydessään on saanut lyhyehkössä ajassa aikaan valtavan eron kasvojeni ihonlaadussa. Suositella näistä voisin silti ihan jokaista, kuitenkin muistuttaen pitämään mielessä ne oman ihon erityistarpeet.


 


Oletko sinä kokeillut jotain tuotteita näiltä merkeiltä? Minkälaisia kokemuksia sinulla on ollut?


 


Kirsikka W.


 


*Postaus sisältää mainoslinkkejä Hyvinvoinnin Tavaratalon verkkokauppaan*

Kommentit

  1. Olipas kyllä oikeasti edullisia....ja kiva kuulla kokemuksiakin :). Pitäs kyllä käydä Sokoksella, ei olekaan aikoihin tullut..

    VastaaPoista
  2. Mä luulin pitkään itse, että kaikki luonnonkosmetiikka on ihan superkallista, mutta todellisuudessahan muutaman viime vuoden aikana markkinoille on tullut koko ajan enemmän todella edullisia merkkejä ja tuotteita :) Ja parasta niissä on tietenkin ollut se, että suurin osa on oikeasti ollut vielä hyviäkin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon