Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Tärpit The Body Shopin kanta-asiakaspäiville

The Body Shopilla vietetään jälleen kanta-asiakaspäiviä 26.-30.9. Kanta-asiakkaana saat kaikista meikkituotteista -30% ja muista tuotteista -20%. Valitettavasti alennuksen piiriin eivät kuulu lahjakortit tai joulukalenterit, mutta monia muita ihastuttavia tuotteita kyllä! Jos et vielä ole The Body Shopin kanta-asiakas niin älä huoli! Kanta-asiakkaaksi voit rekisteröityä helposti netissä muutamassa minuutissa, eikä se maksa senttiäkään. Tähän postaukseen olen kerännyt muutamia tärppejä sellaisista tuotteista, jotka innostavat minua eniten, ja joista uskon myös teidän muiden pitävän! Mainitut hinnat ovat normaalihintoja, joista tosiaan kanta-asiakaspäivillä saat joko tuon -20% tai -30% alennuksen.


 


the_body_shop_face_mists.jpg


 


KASVOSUIHKEET


Kasvosuihkeet ovat vieneet minun sydämeni aivan täysin, sillä ne ovat niin helppokäyttöisiä! Käytän niitä aamulla meikin alla, ja pitkin päivää raikastamaan kasvoja. Nyt The Body Shop on saanut valikoimiinsa viisi ihanaa kasvosuihketta, joilla on kaikilla oma tarkoituksensa: energisoiva mandariini, rauhoittava kookos, mattainen minttu, silottava mansikka, ja hehkuva ruusu. Suihkeet maksavat 9,50e/50ml, ja oma suosikkini noista on tuo mansikkainen suihke.


 


the_body_shop_lip_juicers.jpg


 


LIP JUICERS -HUULIKIILLOT


Tähän ihanaan huulikiiltoperheeseen kuuluu viisi herkullista kiiltopuikkoa, jotka nimensä mukaan tuoksuvat aivan mehuilta. Kätevästi pakatut ja täysin vegaaniset kiillot antavat huulillesi väriä ja kosteutta koko päiväksi. Saatavana ovat seuraavat tuoksu-/värivaihtoehdot: 


- vaaleanpunainen: kookos, passionhedelmä ja porkkana


- liila: acai, pitahaya ja mustikka


- vihreä: kiwi, lehtikaali ja vesimeloni


- pinkki: vadelma, punajuuri ja inkivääri


- punainen: mansikka, granaattiomena ja aloe


Kaikki huulikiillot tuoksuvat todella hyvältä, mutta kaksi suosikkiani ovat tuo sitruksinen vihreä ja veden kielelle tuova punainen. Kiiltojen hinta on 8,90e/kpl.


 


the_body_shop_vanilla_pumpkin.jpg


 


VANILLA PUMPKIN -TUOTTEET


Rajoitetuksi ajaksi myyntiin tulleet Vanilla Pumpkin -tuotteet tuovat mieleen kurpitsapiirakan ja pimenevät illat. Sarjaan kuuluu 250ml suihkugeeli, 30ml käsivoide ja 200ml vartalovoi, jotka on kaikki pakattu kauniisiin kuolleiden päivästä inspiroituneisiin pakkauksiin. Tuotteiden tuoksu on makea ja lämmin, ja ne ovat taattua The Body Shopin laatua. Kurpitsan ja vaniljan lisäksi tuotteissa on käytetty myös mm. hasselpähkinää ja vaahterasiirappia. Suihkugeelin hinta on 8,90e, käsivoiteen 6,90e ja vartalovoin 19,90e. 


 


aloe.jpg


 


ALOE CARING ROLL-ON DEODORANT


Tämä The Body Shopin Aloe -sarjaan kuuluva dödö on kliinisesti todistettu sopivaksi herkälle iholle. Tuote ei sisällä lainkaan hajusteita, väriaineita tai alkoholia, mutta aloe veraa kyllä senkin edestä! Dödö on nopeasti kuivuvaa, ja se hoitaa kainaloiden herkkää ihoa. Tuote sopii herkkäihoisten lisäksi jokaiselle ihotyypille, ja se maksaa 9,90e/50ml.


 


hohtokuulat.jpg


 


BRUSH ON RADIANCE -HOHTOPUUTERIKUULAT


Kun päivät alkavat pimetä, eikä aurinkoakaan näy enää yhtä usein, niin kasvojen iho saattaakin yllättäen alkaa näyttää hieman kalpealta ja elottomalta. Brush On Radiance -hohtokuulat ovat erinomainen ratkaisu, sillä ne tuovat kasvoillesi piristystä ja hehkua, sekä tahoittavat ihon sävyä. Helmillä voi halutessaan sipaista hieman raikkautta myös dekolteealueelle! Voit käyttää tuotetta puuterina koko kasvoille antamaan hohtoa, tai käyttää sitä korostustuotteena esimerkiksi poskipäillä ja amorinkaarella. Hintaa tuotteella on 26,50e/28g.


 


glow.jpg


 


DROPS OF GLOW LUSTRE FINISH CREATOR -KUULTOVOIDE


Jos haluat ihollesi mieluummin kuultavamman lopputuloksen, niin valitse edellisen tuotteen sijasta tämä voidemainen korostustuote, joka jättää ihon hehkeän kuulaaksi. Voit käyttää voidetta suoraan kasvojen korkeimmilla kohdilla tai lisätä sitä meikki- tai päivävoiteesi sekaan! Voide antaa kasvoillesi luonnollisen hehkun ja karkottaa elottomuuden. Tuotetta annostellaan helppokäyttöisellä pipetillä, jolla saat varmasti aina sopivan määrän voidetta käyttöösi. 15ml pullolla on hintaa 16,90e.


 


Lisää mielenkiintoisia tuotteita ja tärppejä voit kurkata täältä ja täältä. Kivoja shoppailuhetkiä kanta-asiakaspäivien parissa!


 


Kirsikka W.


 


*Postaus sisältää mainoslinkkejä*


**Kuvalähteenä The Body Shopin nettisivut**


 


 

Kommentit

  1. Harvoin ite kiinnostun millään lailla body shopin tuotteista. En tiiä miks, kai kun Lushin tuotteet on aina näyttäneet omaan silmään "kauniimmilta", mutta innostuin kyllä tosi paljon noista vanilla pumpkin tuotteista! En edes tiennyt noista, nyt on pakko käydä kyllä noi nappaamassa itelleni :D

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Mä olen aina pitänyt sekä Lushin että The Body Shopin tuotteista, ja molempien valikoimista löytyy omia suosikkijuttuja :) Uskaltaisin tällä lailla yleistäen todeta, että Lushin kylpy- ja suihkutuotteet iskevät enemmän, mutta ihonhoidossa valitsisin ennemmin The Body Shopin.

    VastaaPoista
  3. Seurailen sinua lilyn kautta ja ootan terveysaiheisia juttuja messuilta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon