Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box syyskuu 2018 - meikeillä muutokseen

Nyt on aika pitkästä aikaa palailla tänne blogin pariin! Ideat olivat pitkään ihan lopussa, ja muutakin menoa on ollut ihan uskomattoman paljon näiden parin viikon aikana yliopisto-opintojen aloituksen ja muiden uusien arkikiireiden kanssa. Nyt tuntuu kuitenkin taas siltä, että aikaa, energiaa ja ideoita riittää bloggailuunkin. Aloitetaanpa siis tänään syyskuun Bette Boxista, jonka sain käsiini perjantaina. Boxi olikin yllättäen kokenut pienen muuttumisleikin, ja sisältökin oli huomattavasti mieluisampi kuin parin viime kuun laatikoissa. Uskonkin, että tämän kuukauden boxi on ollut todella mukava yllätys monelle meikeistä kiinnostuneelle tilaajalle!


 


afterlightimage_7.jpg


 


ZIAJA ACAI BERRY MICELLAR CLEANSING FACE SCRUB GEL


"Ziajan uusi Acai Berry -sarja taklaa modernin ihmisen ongelmat: ilmansaasteet ja kaulan alla olevat juonteet, juuri ne juonteet, jotka korostuvat puhelinta näplätessä. Kyseessä on Acai Berry misellipuhdistusgeeli-kuorinta, joka poistaa meikin hellävaraisesti ja jättää ihon sileäksi ja kosteutetuksi. Uutuus sisältää acai-marjauutetta, C-vitamiinia, luonnollisia kuorivia partikkeleita sekä sinkkiä, joilla on normalisoiva ja ihohuokosia supistava vaikutus. Tämä tuote sopii päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle. Tuotteen koko on 200ml ja sen hinta on 7,90e. Pääset myös testaamaan Ziajan Acai Berry päivävoide -näytettä. Jos rakastut Ziajaan niin löydät sen Sokokselta tai Emotionilta (Hakaniemi ja Sello)."


Tämä tuote oli mielestäni ehdottomasti boxin mielenkiintoisin, sillä en ole aikaisemmin koskaan testannut misellikuorintaa, joka samalla lupaa myös puhdistaa ihon. Eikä omassa naamassa tuosta ihohuokosten supistamisestakaan ole ollenkaan haittaa. Tuote on hyväntuoksuinen, ja kuorivat rakeet tuntuvat juurikin sopivilta jokapäiväiseen käyttöön. Itselläni ei tosin ole herkkä iho, joten en osaa sanoa, onko se kuitenkaan sopiva herkkäihoisille noin usein käytettäväksi. Ziaja on merkkinä tuttu, ja tuotteet ovat laadukkaita ja edullisia, ja minusta on mukava löytää boxista muitakin heidän tuotteitaan kuin vain kasvovoiteita.


 


afterlightimage_8.jpg


 


MANNA KADAR LONG WEAR POWDER SPLIT PAN DUO


"Manna Kadarilta testiin valitsin Long Wear Mineral Powdersin. Saat testiin tuotteen kaksi sävyä. Ajatuksena on, että tätä samaa tuotetta voi käyttää poskipunana, korostukseen, varjostukseen ja luomivärinä. Tuotteen hinta on 21USD/3,4g. Jos ihastut Mannaan, lisää tietoa löydät osoitteesta mannakadarcosmetics.com."


Manna Kadar ei kuulu omiin suosikkeihini, vaikka välillä heiltä olenkin ihan toimivia tuotteita saanut. Tällä kertaa boxin mukana tullutta luomivärinapin kokoista tuotetta on kuitenkin mainostettu ihan väärin tuotekortissa, sillä kyseessä ei ole Long Wear Mineral Powder, vaan Long Wear Powder Split Pan Duo sävyssä Uptown. Mannan nettisivuille seikkaillessa selviää myös nopeasti, että boxin mukana tullut tuote ei todellakaan ole täysikokoinen 21USD arvoinen meikkipannu, vaan minikoko 24USD arvoisesta tuotteesta. Kurkatkaa vaikka täältä, jos ette muuten usko. Muutenkaan en ollut ihan vakuuttunut tuotteen toimivuudesta varjostuksena tai korostuksena, ja uskon niiden toimivan molempien lähinnä luomiväreinä tai poskipunina. En oikein osaa sanoa, minkälaista arvoa tälle minituotteelle voi boxissa laskea.


 


 


AFFECT HIGH PEARL EYESHADOW


*pitkäaikaistilaajille kohdennettu tuote


"Erityiskiitoksena valitsin sinulle Affectin luomivärin. Runsaspigmenttinen luomiväri on helppo levittää eikä karise poskille. Väriksi valitsin kauniin luonnollisen helmiäissävyn . Luomivärin hinta on 11,40e, ja sen voi jatkossa tilata kosmetiikkapuoti.fi:stä."


No nyt on yhdellä luomivärillä hintaa! Oma sävyni P-0014 ei kyllä omasta mielestäni ole mitenkään erityisen kaunis tai luonnollinen sävy, vaan ainakin omalle kalpealle naamalleni todella tumma ja karu ruskea. Pigmenttiä siitä kyllä löytyy, ja käytettyä varmasti tulee, mutta ihan noihin valintakriteereihin ei tämä sävy mielestäni istu. Jos en ihan väärin ymmärtänyt, niin näistä on ollut liikkellä paria eri sävyä.


 


afterlightimage_9.jpg


 


REXONA MAXIMUM PROTECTION CONFIDENCE ROLL-ON


"Pohdit nyt, että boksissa oli jokin aikaa sitten jo dödö. Päätin kuitenkin valita Rexona Maximum Protection Confidence Roll-Onin parista syystä. Sarja aiempi tuote on valittu boxin suosikkituotteeksi vuonna 2016 ja pohdin, että arki ehkä kaipaa taas samankaltaista suosikkia. Arjessa kohdataan erilaisia hikisiä tilanteita ja idea tässä deodorantissa on nimenomaan teho. Testien mukaan Maximum on kaksi kertaa tehokkaampi tavalliseen antiperspiranttiin verrattuna. Maximum aktivoituu ruumiinlämmöstä. Voit kokeilla tuotteen levittämistä illalla, kun hikirauhaset rauhoittuvat yöksi. Deodorantti aktivoituu heti, kun heräät ja ruumiinlämpösi nousee. Roll-On versio on helppokäyttöinen, eikä se värjää vaatteita. Jos ihastut uuteen Rexonaan löydät sen hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista hintaan 9,50e/5oml."


Bette on tässä nyt yrittänyt jotenkin perustella tätä dödön valintaa, vaikka karu totuus on se, että viimeisen puolen vuoden aikana ainakin kolmesta boxisa on löytynyt dödö. Se ei mielestäni ole hyvä juttu, vaikka tuote olisi itse presidentin suosikki. Roll-onit muutenkaan harvoin ovat omaan mieleeni, ja dödöjä on tällä hetkellä käytössä vaikka kuinka, joten tämä lähtee kiertoon. Eipä muuten tulisi ikinä edes mieleen maksaa kymmentä euroa dödöstä!


 


 


L.A. GIRL PRO PREP PRIMER


"L.A. Girl inspiroi ihmisiä ilmaisemaan luovuuttaan meikkien kautta! Maailmalla suositun värikosmetiikkasarjan alkuperäiset arvot toteutuvat tänäkin päivänä: parasta laatua, ajankohtaisia trendejä ja innovatiivista kauneutta edulliseen hintaan. Saat pitkäaikaistilaajana joko bestselleriksi kohonneen Pro Prep Primer -pohjustustuotteen tai runsaspigmenttisen EyeLux Mesmerizing -luomiväripaletin tässä boxissa. Hintaa 6,90e. Saatavilla osoitteista yliopistonapteekki.fi ja oletkaunis.fi."


Itselleni tosiaan tuli boxista tuo primer, enkä tähän mennessä ole nähnyt kenenkään saaneen boxissa luomiväripalettia (jonka olisin ehkä mielummin itsekin löytänyt). Primer on varmasti ihan toimiva tuote, mutta itse käytän primereita niin vähän, että tämä menee kiertoon. Tuote on myös kummallisen pienikokoinen, vain 15ml. Itse olen tottunut paljon suurempiin pakkauskokoihin. Ei kuitenkaan missään tapauksessa huono tuote tähän boxiin!


 


afterlightimage_10.jpg


 


Tässä kuussa boxin arvo oli noin 45e, kun laskin Manna Kadarin minituotteelle kymmenen euroa arvoa. Ei siis parhaasta päästä, mutta reippaasti yli kuitenkin sen, mitä useimmat boxeista maksavat. Vaikka blogikirjoituksestani toisin saattaa ehkä ymmärtää, ei boxi ollut ollenkaan huono! Päinvastoin oikeastaan, itse vain olen todella tarkka ja nirso kosmetiikka-asioissa, niitä kun tulee niin paljon käytettyä ja kokeiltua. Ehdottomasti kuitenkin tilaamisen arvoinen loota.


 


Myös ensi kuussa boxista on luvattu löytyvän meikkituote, tällä kertaa huulille. Lisäksi ihon hemmottelua erilaisilla tuotteilla on luvassa. Jos haluat tilata itsellesi Bette Boxin testiin, niin muista käyttää koodia LOKABETTE, jolla saat 20% alennusta ensimmäisestä boxistasi. Itse jään myös vielä tilailemaan, sillä näyttäisi siltä, että suunta on menossa parempaan päin!


 


Mitä mieltä itse olit boxista? Poikkesiko sisältösi jotenkin omastani?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. En olisi halunnut, siksi hyvä, etten enää tilaa, mut käyn kuitenkin lukemassa välillä mitä Bette tarjoaa blogeista :)...mut en silti tilaa. Mulle tulee nyt kolme boxia, kaksi Englannista ja yksi USA:sta. Niihin oon ollut tyytyväinen! 

    VastaaPoista
  2. Ei-pitkäaikaistilaajat ei tosiaan saaneet tuota primeriä eikä luomiväriä, vaan niiden tilalla oli Iberon luomiväri(varjostus)sivellin ja 10ml Eleven hiustenhoitotuotteesta, joten en kyllä boksilla juhlisi. :D Vielä kellään en ole nähnyt sitä luomiväripalettia, mutta Lumenen Valoa (bright eyes all-in-one treatment 15ml) ja Dermoa (poskipuna/huulikiilto) kyllä. En minäkään ostaisi 10e dödöä..jestas! Minusta on hyvä, kun kirjoitat kriittiseen sävyyn, sillä aika monen muun arvioiden mukaan nämä ovat aina valtavan ihania ja onnistuneita - ihan sama, mitä postilaatikosta tulee. :D

    Mutta oon tosi tyytyväinen, että en tilannut tätä.

    VastaaPoista
  3. Mannakadarin hinta on 18e euroissa. :)

    VastaaPoista
  4. Mulla oli muutoin täysin sama sisältö kuin sinulla, mutta lisänä minun boksissa oli Vichyn Liftactive Collagen Specialist kasvovoide (15ml). Lapussa lukee "kaikille yli 30 vuotiaille Vichy halusi toimittaa ennakkolanseerauksena uuden tuotteen"
    Tuotetta saa apteekista lokakuusta lähtien ja hinta 52e/50ml.

    Boksi oli ihan ok.. Dödö olis voinu jäädä pois, ei tuu käyttöön. Luomiväri ei tuu käyttöön, käytän mattaa silloin kun käytän.
    Muut tuotteet käytän itse.

    VastaaPoista
  5. Sulle tuleekin noita boxeja sen verran, etten yhtään ihmettele ettet kaipaile Betten perään :)

    VastaaPoista
  6. Olen huomannut saman! Myös jonkinlaista shampoota oli mennyt osalle tilaajista, mutta edelleenkään en tuota luomiväripalettia ole mistään bongannut... Onko siis kaikilla ei-pitkäaikaistilaajilla ollut tuo sivellin & hiustuote -combo? Omasta lapustani sain ihan sellaisen käsityksen, että kaikille olisi pitänyt tulla joko primer tai luomiväripaletti :/
    Kiva myös kuulla, että pidät tavastani kirjoittaa! Pyrin aina kertomaan rehellisen mielipiteeni tuotteesta kuin tuotteesta, ja se vaatii tietenkin myös kriittistä silmää :)

    VastaaPoista
  7. Täysikokoisen tuotteen arvo olisi kyllä ollut tuo 18e, mutta tuo boxin mukana tullut nappi ei ollut täysikokoinen tuote, joten sen arvon täytyy olla huomattavasti pienempi :)

    VastaaPoista
  8. Onpa kiva, että boxista löytyi vieläpä tuollainen tuote, jota ei vielä saa kaupoista muuten! Vichyn tuotteet olen todennyt erittäin toimiviksi :) Minunkin mielestä tuotteet olivat ihan kivoja, mutteivät aiheuttaneet mitään sen suurempia riemunkiljahduksia. Uskon kuitenkin, että moni sellainen ihminen, joka ei ole näin kosmetiikkasnobi, on varmasti tykännyt boxista kovasti!

    VastaaPoista
  9. Olen lukenut näitä Bettebox esittelyitäsi pidempään ja nyt huomasin, miten olet kehittynyt tässä ja osasit asiantuntevasti kertoa tuotteista. Tätä oli ilo lukea. Kyseenalaistit tuotteita hienosti, muttet tyrmännyt täysin. Hyvät perustelut. Hyvä postaus. Hyvä sinä.

    Syksyistä jatkoa! :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiva kuulla postauksen olleen miellyttävää luettavaa :) Itse en ole samanlaista kehitystä huomannut, mutta tietenkin asia näkyy ihan eri tavalla kaikille muille. Mulla on aina ollut todella vahvat mielipiteet oikeastaan kaikesta, jonka vuoksi välillä näissäkin postauksissakin saatan olla ehkä hieman liian kriittinen. 

    VastaaPoista
  11. Minä tykkäsin tästä boxista tosi paljon! Tosin oma boxini pitkäaikaistilaajana tuntui runsaamaalta kuin ei-pitkäaikaistilaajien. Toivottavasti tämä uusi parempi linja jatkuu myös tulevaisuudessa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon