Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Look Incredible Deluxe Beauty Box syyskuu 2018

Look Incredible Deluxe Beauty Box saapui eilen postiin, ja koska olin jo ehtinyt tahattomasti nähdä sen sisällön, niin tiesin olevani tässäkin kuussa erittäin tyytyväinen! Tällä kertaa hopeiseen boxiin pakatut yllärit olivat nimittäin mielestäni niin kivoja, etten oikein voinut edes uskoa sitä. Look Incrediblen Deluxe Beauty Box tosiaan on kuukausittain Briteistä lähetettävä kauneusboxi, joka sisältää 4-5 laadukasta tuotetta, ja sen tilaaminen Suomeen maksaa toimituskulujen kanssa hieman vajaat viisikymmentä euroa. Mennään nyt kuitenkin katsomaan, mitä ihanaa laatikko sitten sisälsikään!


 


afterlightimage_11.jpg


 


afterlightimage_15.jpg


 


BENEFIT GIMME BROW GEL


Tämä kuituja sisältävä tuuheuttava kulmageeli tuli todellakin juuri oikeaan paikkaan, sillä nyt käytössä oleva värillinen kulmavahani vetelee jo ihan viimeisiään. Puteli on todella pienikokoinen, mutta sen harjasosa on vielä pienempi, ja tuotteen luvataankin olevan erinomainen myös tarkkojen yksityiskohtien kanssa. Ilmeisesti tuote on tullut kaikille sävyssä 03-medium, joka on ainakin itselleni juuri passeli. Arvoa tuotteella on 20,50 puntaa.


 


afterlightimage_11_0.jpg


 


TOO FACED LOVE PALETTE EYESHADOW


Tästä luomiväripaletista olin erittäin innoissani, sillä harvemmin tilausboxeista löytyy näin isoja tuotteita. Paletti sisältää viisitoista luomivärisävyä, joiden lisäksi mukana on myös musta eyeliner -kynä. Pigmentit ovat erittäin kohdillaan sekä väreissä että eyelinerissa, ja näillä tulen leikkimään varmasti todella paljon! Itse pakkaus on ehkä hieman leikkimeikkimäinen, mutta se on painavasta ja kestävästä muovista valmistettu, ja mukana tuleva suri peilikin on plussaa. Itse palettia ei ole ollut myynnissä enää pidempään aikaan muualla kuin jälleenmyyjillä, joten tarkasti en osaa arvoa kertoa. Look Incrediblen nettikaupasta tuotetta on myyty 32,99 punnan normaali- ja 24,5 punnan alennushintaan, mutta nyt paletit on myyty loppuun. Muualla nettikaupoissa hinta on parhaimmillaan pyörinyt jopa reilun neljänkymmenen punnan paikkeilla.


 


afterlightimage_14.jpg


 


ELIZABETH ARDEN BEAUTIFUL COLOR MOISTURIZING LIPSTICK


Kaunis ja kosteuttava Elizabeth Ardenin huulipuna tuli persikkaisen nudess Ginger Glaze -sävyssä, joka on tietojeni mukaan myös myynnistä poistunut sävy. Vastaavia huulipunia kuitenkin myydään edelleen Elizabeth Ardenin nettisivuilla hintaan 22 puntaa. Puna tuoksuu erinomaiselta, ja tuntuu huulilla kevyeltä ja kosteuttavalta. Se on selkästi myös peittävämpi, kuin viime kuun boxissa tullut Diorin huulipuna. Sävykin sopii mielestäni hyvin näin alkavaan syksyyn jokapäiväiseksi huulipunaksi.


 


afterlightimage_13.jpg


 


LIVING PROOF STYLE LAB PRIME STYLE EXTENDER SPRAY


Tämä hiuksille tarkoitettu pohjustussuihke onkin sellainen tuote, johon en aikaisemmin ole törmännyt. Luulin tuotteen aluksi olevan kuin hiuskiinne, mutta tätä tuotetta suihkutetaankin hiuksiin jo ennen muotoilua antamaan pitoa. Pohjustajaa suihkitaan kosteisiin hiuksiin, jonka jälkeen ne stailataan haluamallaan tavalla. Suihketta voi käyttää itsekseen, tai sen päälle voi lisätä vielä haluamaansa muotoilutuotetta. Lämpösuojaa pohjustussuihkeessa ei ilmeisesti ole, mutta sen luvataan pitävän likaa ja öljyä poissa hiuksista, jolloin ne pysyvät puhtaana pidempään. Mielenkiintoinen tuote, joka lähtee ehdottomasti testiin! Tuotetta myydään netissä 21:llä punnalla.


 


afterlightimage_12.jpg


 


Kokonaisuudessaan boxin arvo pyörii siis 80-100 punnassa, riippuen lasketko Too Facedin luomiväripaletin arvon normaali- vai alehinnasta. Itse ajattelen arvon normaalihintaisena, jolloin boxin arvo on yli kaksinkertainen sen hintaan verrattuna. Jokainen tuote jää vielä käyttöönkin, joten en voi todellakaan olla muuta kuin tyytyväinen tämän kuun laatikon sisältöön.


 


Look Incredible tekee tämän kuukausittaisen Deluxe Boxin lisäksi myös kahta muuta tilausboxia, jotka lähetetään joka toinen kuukausi. Tavallinen boxi maksaa 25 puntaa + toimituskulut, ja se sisältää viisi täysikokoista kauneustuotetta, joskaan ei ehkä yhtä arvokkailta merkeiltä kuin tämän Deluxe boxin. My Secret Box taas maksaa 65 puntaa + toimituskulut, ja sen sisältä paljastuu 4-5 täysikokoista tuotetta, jotka ovat vielä arvokkaampaa kosmetiikkaa kuin nämä Deluxe Boxin tuotteet. Valinnanvaraa siis löytyy! 


 


Mitä mieltä olit boxista? Mitkä tuotteet olisit itse kelpuuttanut?


 


- Kirsikka W.

Kommentit

Näitä luetaan paljon