Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Miten huulipuna vaikuttaa meikkiin?

Instagram -tiliäni seurailevat saattoivatkin eilen huomata, että sain L'Oréal Parisilta testiin erilaisia huulipunia. Blogin kautta punat eivät luokseni saapuneet, vaan kuulun itseasiassa Beauty Board -nimiseen L'Oréalin järkkäämään ohjelmaan, josta aina silloin tällöin saa joitain merkin tuotteita testattavakseen. Testauksen jälkeen niistä annetaan arvostelu, joka päätyy L'Oréalin nettisivuille kyseisen tuotteen tietoihin. Tällä kertaa kyseessä olivat huulipunat, joista sai valita jopa viisi erilaista itselle mieluisaa punaa! 


 


Kirsikka W. L


 


Koska huulipunia tuli useampi, ja olin valinnut kohtuullisen erilaisia tuoteyksilöitä, niin ajattelin demonstroida teille samalla myös sitä, miten paljon huulipuna oikeasti muuttaa meikkilookkia. Päivän meikki on itsessään jo aika dramaattinen: reilusti mustaa, kultaa ja glitteriä luomilla, ilman meikkivoidetta toteutettu superhehku kasvoilla, ja VALTAVAT tekoripset! Kun muu meikki on jo valmiiksi näyttävä, huulipunan valinta vaikuttaa lopputulokseen huomattavasti. Huomatkaa kuitenkin, että valo kuvissa vaihtelee jonkin verran, luonnonvalon armoilla kun ollaan, ja se vaikuttaa kuviin jonkun verran.


 


Kirsikka W. L


 


Ensimmäinen ja kaikkein luonnollisin punista on Color Riche Matte sävyssä 633 Moka Chic. Se on hieman vaaleanpunaiseen taittava vaaleanruskea nude, josta tulee varmasti yksi luottoarkipunistani. Koska sävy on itselleni kohtuullisen luonnollinen, se tekee meikistä sopivan myös päiväkäyttöön, vaikka silmät ovatkin vahvat. Tietenkin se riippuu myös jokaisen omasta mieltymyksestä, että mikä on liikaa ja mikä liian vähän, mutta itse yritän aina nuden huulipunan kanssa leikkiä luomivärillä edes vähäsen. Kokonude meikki on minulle liian tylsä, etenkin kun väriä ei vaatekaapistanikaan löydy mitenkään hirvittävän paljon.


 


Kirsikka W. L


 


Toinen valitsemani huulipuna on Color Riche sävyssä 108 Brun Cuivré. En ole ihan varma, onko sen sävy punertava ruskea vai rusehtava punainen, mutta koostumukseltaan se on hieman helpommin levittyvä ja kevyempi kuin edellinen huulipuna. Vaikka kaikki L'Oréalin punat ovat todella kermaisen tuntuisia huulilla, niin mattapuna oli selkeästi vahamaisempi. Tämä sävy ei myöskään ole ihan yhtä pigmenttinen, ja esimerkiksi huulten ylirajaamisessa kannattaa olla tarkkana, sillä huulipuna on hieman "läpinäkyvää". Tämänsävyisen raskaan silmämeikin kanssa en ehkä valitsisi juuri tätä huulipunaa. Omaan silmään lopputulos on hieman liian ristiriitainen. Punaiset huulet sopisivat hommaan kyllä erinomaisesti, mutta ehkä jokin kirkkaampi, ei ruskeaan taittava, sävy hoitaisi sen roolin paremmin. Jonkun muun mielestä puna taas saattaa olla ihan täydellinen tähän meikkiin, mutta siitä lienemme samaa mieltä, että meikin kokonaisilme on silti muuttunut huomattavasti.


 


Kirsikka W. L


 


Color Riche -huulipunista valitsin myös toisen sävyn, 303 Rose Tendre, joka vaikutti netistä tutkittuna kauniilta vanhan roosan väriseltä nudelta. Todellisuus oli kuitenkin hieman erilainen, sillä sävy on tosiasiassa todella vaalea helmiäishohtoinen pinkki, josta tulee vahvasti mieleen 2000-luvun puoliväli. Tämä nostalgiasävy on luultavasti aika monen mieleen liian vaalea, mutta ainakin meille kalkkilaivan kapteeneille se sopii ihan varmasti. Tähän meikkiin se ei kuitenkaan mielestäni ole ihan oikea sävy juurikin tuon vaaleuden takia, sillä tumman silmämeikin ja todella vaaleiden huulten yhdistelmä ei mielestäni imartele oikein ketään. Eri asia on tietysti, jos meikin ei ole tarkoituskaan olla ns. kauneusmeikki, vaan sillä halutaan ennemminkin herättää huomiota ja keskustelua, tai jos meikin on tarkoitus olla taidetta.


 


Kirsikka W. L


 


Kaksi viimeistä huulipunaa ovat Color Riche Shine -punia, ja niistä ensimmäinen on sävyä 905 #Bae. Koska nämä ovat kiiltopunia, ne ovat koostumukseltaan hyvin erilaisia kuin aikaisemmat. Punat ovat kevyitä, pehmeitä, ja todella helposti levittyviä. Tämä kyseinen sävy on todella hennon värin antava kiiltopuna, jonka seassa on vaaleanpunaista glitteriä. Se on itseasiassa melkein kuin huulikiilto, joka ei tunnu tai näytä tahmaiselta! Kuvissa puna näyttää hieman vaaleammalta kuin se todellisuudessa on, sillä kiiltoefekti heijastaa päivänvaloa todella reippaasti. Ja koska puna on osittain läpinäkyvää, vaikuttaa myös omien huulten väri saatuun lopputulokseen. Pidän kuitenkin kovasti huulikiiltomaisesta efektistä tämän meikin kanssa, vaikka saattaisin ehkä laittaa tämän huulipunan alle vielä jonkun toisen punan, jotta lopputulos olisi hieman tummempi. Jälleen kerran, värimieltymykset kuitenkin vaihtelevat, enkä ole täällä sanomassa, mitä sinun tulisi tehdä. Haluan vain näyttää, miten suuria eroja huulipunaa vaihtamalla voikaan saada aikaan!


 


Kirsikka W. L


 


Viimeinen puna on sävyä 109 Pursue Pretty, ja se on kaikkein värikkäin valitsemistani punista. Tämän koostumus oli itseasiassa niin pehmeä, että meinasin ensimmäisellä testikerralla jo katkaista sen. Sävy on kuuma pinkki, ja se on todella kiiltävä, melkein märän näköinen puna. Toisin kuin edeltävässä sävyssä, tässä ei tunnu olevan lainkaan glitteriä mukana, ja kiilto on nimenomaan kiiltoa. Tykkään tästä sävystä ihan hirmuisesti, etenkin kun kevät ja kesä ovat edessä, ja sen lisäksi se tuntuu todella kevyeltä ja kosteuttavalta huulilla! Omaan silmääni sävy toimii myös tämänpäiväisen meikin kanssa, vaikkakin ehkä vain vapaa-ajalla. Esimerkiksi töihin tai kouluun look on omasta mielestäni ihan liikaa. Treffeille, klubille, illalliselle tai ostosreissulle voisin yhdistelmää varmasti kuvitellakin.


 


Huomasitko itse, miten huulipuna vaikuttaa lopputulokseen? Mikä oli suosikkisi? Entä inhokkisi?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Kauniita punia! Oma suosikkini on tuo eka! Hot hot hot!
    Huulipunalla saa todellakin vaihdettua koko lookin suuntaa! Ja jos ilme näyttää vähän väsyneeltä, niin huulipunalla saa piristettyä ilmettä heti!

    VastaaPoista
  2. Ja mä niin haluaisin kuulua tuohon paneeliin! Kuulostaa tosi kivalta!

    VastaaPoista
  3. Toi eka näyttää just täydelliseltä arkeen (tota yksilöä pitää käydä hypistelemässä)! Ja sit toi toka vaan illalla ja juhlavampi look on valmis, mun silmiin tuo käy silmämeikkiisi just tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  4. Punaisemmat sävyt sopii tuohon meikkiin. Mikään ei kuitenkaan ollut inhokki :)

    VastaaPoista
  5. Eka on myös mun lempparini! Huulipunat on ihania, koska jokaiselle fiilikselle löytyy oma sävy, ja niillä saa helposti väriä muuten tylsään (ja suurimmaksi osaksi mustaan) ulkomuotoon :)
    Ja tuohon alempaan kommenttiin mainittakoon, että mä olen ihan superonnekas, kun pääsin mukaan tähän ohjelmaan! Muistaakseni tuhansista hakijoista vain murto-osa pääsi mukaan, ja hakemuksessa ei varmaan ollut haittaa siitä, että kirjoittaminen sujuu (ja omakehu haisee).

    VastaaPoista
  6. Eka sävy on kyllä ihan superkiva, vaikka kuvassa (tai itseasiassa melkein kaikissa) näytänkin tosi myrtsiltä! Tiesin jo nettikuvien perusteella, että se tulee olemaan oma suosikkini :)

    VastaaPoista
  7. Tumman silmämeikin kanssa punaiset huulet tosiaan sopii hyvin, se taitaa olla aika klassiseksi muodostunut meikkikikka jo :) Ja varmaan juuri sen takia, että se oikeasti toimii!

    VastaaPoista
  8. Oon kyllä täysin samaa mieltä, että huulipuna tekee kyllä ilmeelle ihmeitä :) Huulipuna on vähän niinkuin kruunaa koko meikin ja sillä saa helposti muutettua meikin ilmettä eri tilanteisiin sopivaksi :) En kyllä sanois että mikään noista oli inhokki, kauniin värisiä punia jokainen ja jokainen sopii sulle tosi hyvin :) Eka olisi ihan täydellinen nude arkimeikkiin, onko se huulilla minkä tuntuinen? :)

    VastaaPoista
  9. Oon sun kanssasi ihan samaa mieltä!
    Tuo nude tuntuu tosi hyvältä huulilla. Vaikka se onkin mattaväri, niin ainakaan itselläni huulet eivät kuivuneet ollenkaan, ja välillä melkein unohti että huulipuna oli siinä. Niin huomaamattomalta ja kevyeltä se tuntui :) Mikään superpitkäkestoinen se ei kuitenkaan ole, vaan viimeistään juomisen ja syömisen jälkeen pitää sitten lisäillä punaa. Mutta ainakaan itselleni se ei ole mikään ongelma!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon