Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Laiva on lastattu ostoksilla

Tulin tänään takaisin kotiin Allianssi -risteilyltä, johon otimme osaa leiriohjaajaporukkamme kanssa. Nuorisotyötoiminnan ohella laivalla on mahdollisuus pitää tietysti myös shoppailla! Mitenkään älyttömästi en sortunut ostelemaan, ja lähinnä kotimatkalle mukaan lähti herkkuja ja hieman ilolientä. Kosmetiikkaostokset onnistuin supistamaan minimiin, sillä tällä hetkellä kaikkea on varastoissa aika kiitettävä määrä. Mennäänpä siis kurkkaamaan, mitä vajaan vuorokauden kestoiselta risteilyltä jäi käteen!


 


Absolut Kurant vodka, Apricot Green Apple Liqueur


 


Juomia ostin kaksi pulloa. Toinen on halpaa omenalikööriä, Apricot Green Apple Liqueuria tarkemmin sanottuna. Se maksoi vaivaiset 4,50e, ja Alkosta sillä hinnalla saa lähinnä pari tölkkiä lonkeroa. Tuo isompi pullo taas on Absolut Kurant -vodkaa, joka on siis mustaherukan makuista vodkaa. En ole aikaisemmin maistanut näitä Absolutin makuvodkia, joten otin tämän litran pullon ihan mielenkiinnosta vapuksi kokeiluun. Hintaa sillä oli muistaakseni parisenkymmentä euroa, ota tai jätä. Näiden lisäksi avomies nappasi matkaan pullon fisushottia ja lavat edullista lonkeroa ja kokista. Nyt ei tarvitse vappua varten sitten murehtia juomista. Ainoastaan sima pitää käydä erikseen hakemassa kaupasta.


 


Milka Triolade, Oreo


 


Milkan suuret suklaalevyt olivat "ota 3 maksa 2" -tarjouksessa, joten nappasin niitä kolme levyä. Kaksi levyistä ovat Triolade -triplasuklaalevyjä, ja yksi Oreo -suklaalevy. Itse tykkään noista triplasuklaisista ihan hirmuisesti, kun taas Oreot ovat avokin suurta herkkua.


 


Jenkki spearmint, Mentos


 


Nappasin matkaani myös jättipurkin Mentoseja, sillä tykkään niiden hedelmäisestä mausta. Niitä ei kuitenkaan tule ahmittua yhtä paljon kuin pehmeitä hedelmäkarkkeja, joten ne myös säilyvät pidempään. Säästöpakkaus purkkaakin tarttui mukaan, sillä meidän taloudessamme sitä menee todella paljon, ja uusia purkkapusseja saa olla ostelemassa vähän väliä.


 


Churchill


 


Tämän viimeisen herkkutuotteen ostin ehkä enemmänkin tuon upean peltirasian vuoksi. Katsokaa nyt sitä! Aivan huippuhieno säilytysrasia vaikkapa huulipunille, teelle tai kynttilöille, tai sitten vaan sisustuselementiksi muuten vaan. Bonuksena oli kuitenkin se, että sisällä olevat minttuiset suklaamakeiset maistuvat aivan After Eighteille, jotka ovat suurta herkkuani! Rasia maksoi vajaan kympin, jonka olisin suoraan sanottuna voinut maksaa jo pelkästä rasiastakin.


 


Oscar de la Renta Bella Blanca & cosmetic pouch


 


Mennään sitten kosmetiikkaan! Tällä viikolla tulleen Bette Boxin mukana tuli Oscar de la Rentan Bella Blanca -tuoksun näytepullo. Ihastuin siihen samantien niin paljon, että päätin hankkia täysikokoisenkin tuoksun itselleni. Jonkun aikaa liikkeessä pyörittyäni bongasinkin pullon laivan satojen hajuvesipullojen lomasta piilottelemasta. Viimeistään sitten, kun näin hajuvesipullon olevan kuin taideteos, ostopäätökseni oli sataprosenttisesti tehty. Hinta oli alle 50e/50ml, eli noin viitisentoista euroa halvempi kuin esimerkiksi Sokoksella. Lisäksi sain kassalta kaupanpäälliseksi tuon Oscar de la Rentan kookkaan meikkipussukan, josta tulee varmasti olemaan hyötyä! Aika hyvä diili, eikös?


 


Mitomo Sheet Masks


 


Viimeisenä muttei vähäisimpänä tartuin "osta 4 maksa 3" -tarjoukseen, joka koski Mitomon sheet maskeja. Nappasinkin hyllystä testiin neljä erilaista naamiota: Gold & Horse Oil Black Sheet Face PackinCamellia Essence MaskinPearl Brightening Facial Essence Maskin ja  Snail + EGF Essence Sheet Maskin. En ole aikaisemmin testannut Mitomon naamioita, mutta olen kuullut niistä paljon hyvää, joten testailen nämä läpi ihan mielelläni. Etananaamio ja kulta-hevosöljynaamio tuntuvat kaikkein kiinnostavimmilta, mutta reissulla mukana ollut ystäväni taas vannoi tuon kirkastavan helminaamion nimeen. Saa nähdä, ehkäpä näistä tulee uusia suosikkejani?


 


Kirsikka W. laivaostokset


 


Minkälaisia juttuja sinä ostat yleensä laivamatkoilta? Entä mitkä tuotteet näistä olisit itse napannut matkaasi?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Kyllähän löysit ostettavaa ja tosi kivoja! Niin kyllä löydän aina minäkin. Samoja tulee ostettua;tuoksuja, meikkejä, karkkia, suklaata ja juomaa...välillä juustoa ym. Ja on kyllä vaatteitakin tullut ostettua.

    VastaaPoista
  2. Yleensä multa lähtee laivalla ihan lapasesta, joten tämä oli siinä mielessä suhteellisen "pieni" saalis :) Etenkin kosmetiikan saralla mulla sattui nyt samaan aikaan olemaan useampi rauta tulessa (niistä lisää lähitulevaisuudessa!), joten oli helppo jättää kaikki ylimääräinen kauppaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon