Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box huhtikuu 2018 - rakkautta ensi silmäyksellä

Ai mitäkö tänään? No Bette Boxia tietenkin! Luultavasti pyhien vuoksi hieman venähtänyt toimitus pääsi tänään perille, ja arvatkaapa vain, oliko se odottelun väärti? Kyllä, kyllä ja kyllä! Tämänkertaiseen lootaan ihastuin samantien, ja kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön. Jes, en edes muista milloin viimeksi jokainen tuote on ollut itselleni mieluisa. Lisäksi, kaikki varsinaiset tuotteet olivat täysikokoisia!


 


Bette Box huhtikuu 2018


 


BIO2YOU ANTI-AGEING EYE GEL PATCH SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO 


kohdennus: pitkäaikaistilaajat


"Innovatiivinen silmänympärysnaamio nuorentaa ja kaunistaa silmänympärysihoa. Aktiivista kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävät naamiot vähentävät näkyviä ryppyjä, kosteuttavat tehokkaasti ja parantavat ihon kimmoisuutta sekä kiinteyttä. Naamiota voi käyttää myös pikakaunistavana hoitona ennen tai jälkeen juhlien. Anna naamiolappujen vaikuttaa 20-30 minuuttia ja hiero ylimääräinen tuote hellävaraisesti silmänympärysihoon. Saatavilla Life -myymälöistä. Ovh. noin 8,70e/pari."


Vaikka edellisen boxin yhteydessä valitinkin sitä, että anti-age -tuotteet ovat minulle liian tujuja, niin silmänympäryksille ne kyllä sopivat. Silmäpusseja on vaikka muille jakaa, ja välillä silmänalusiho on todella kuivaa. En ole myöskään koskaan ennen testannut tällaisia silmänaamioita, koska ne useimmiten ovat aika tyyriitä (kuten tässäkin tapauksessa), joten on kiva päästä kokeilemaan, onko niistä oikeasti mitään hyötyä! Boxissa mukana yksi pari.


 


Mossa Vitamin Cocktail Active Renewal Facial Oil


 


MOSSA VITAMIN COCKTAIL ACTIVE RENEWAL FACIAL OIL


kohdennus: pitkäaikaistilaajat


"Aktiivisesti ihoa uudistava kasvoöljy heleyttää, pehmentää ja kosteuttaa. Tuote sopii erityisesti kuivalle tai väsyneelle iholle. Voit käyttää öljyä sellaisenaan kasvoilla, sekoittaa tipan öljyä päivä- tai yövoiteesi joukkoon tai käyttää meikkivoiteen sekaan tuomaan hehkua. Saatavilla SokoksiltaPrismoistaStockmanniltaRuohonjuuresta, sekä luontaistuotekaupoista ja luonnonkosmetiikan verkkokaupoista. Ovh. noin 15,90e/30ml."


Kasvoöljystäkin paasasin viime boxin aikaan, mutta tällä kertaa tilanne on hyvin erilainen. Kyseessä ei nimittäin ole putsari, ja tuotteen koostumuskaan ei jätä jälkeensä minkäänlaista tahmaa. Olen pitkään jo halunnut testata Mossan tuotteita, mutten ole osannut päättää mitä. Tämä tuli siis tilauksesta, etenkin koska kasvoni kaipailisivat kovasti vähän lisäheleyttä juurikin nyt. Tässä öljyssä on muuten myös ihan huumaavan hyvä tuoksu, joten sitä tekisi melkein jopa mieli maistella vähäsen. Hintakaan ei omasta mielestäni ole paha, joten tämä demonstroi juurikin sitä, ettei mieluisien tuotteiden aina tarvitse maksaa maltaita. 


 


Ibero meikkisivellinsetti


 


IBERO MEIKKISIVELLINSETTI 4 KPL


kohdennus: pitkäaikaistilaajat


"Neljän siveltimen setissä on kaikki tarvittava kauniin meikin tekoon. Pakkauksessa on luomivärisivellin, puuterisivellin, luomiväriaplikaattori ja ripsikampa/-harja. Monipuolisen setin siveltimiä voi käyttää moneen eri tarkoitukseen ja näppärän kokonsa ansiosta ne mahtuvat hyvin meikkipussiin. Harjakset on tehty synteettisestä materiaalista. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ympäri Suomen. Ovh. noin 10,90/neljän siveltimen setti."


Näin meikkifriikkinä voin todeta, ettei siveltimiä ole KOSKAAN liikaa. Etenkin jos sattuu olemaan niitten pesemisessä yhtä laiska kuin minä. Iberon meikkisiveltimet eivät ehkä ole laadultaan niitä parhaita mahdollisia, mutta ne ovat tosi käteviä esimerkiksi matkoilla tai leireillä, kun ei välttämättä halua ottaa matkaan hukattavaksi niitä kalliimpia siveltimiä. Siveltimiin olen aina tyytyväinen!


 


Schwarzkopf Gliss Supreme Lenght hoitosuihke


 


SCHWARZKOPF GLISS SUPREME LENGHT HOITOSUIHKE


kohdennus: pitkähiuksiset


"Pitkille hiuksille tarkoitettu hoitosuihke uudistaa haaroittuneita latvoja ja hoitaa hiuksia intensiivisesti hiusvaurioita vastaan. Hiuksiin jätettävä tuote helpottaa hiusten selvittämistä, tekee hiuksista pehmeän tuntuiset, ja ehkäisee niiden sähköistymistä. Tuoksuna on naisellisen raikas pioni. Suihketta voit käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin tuomaan kosteutta ja suojaa. Saatavilla päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 3e/200ml."


Ihanaa, että boxista tuli tällä kertaa hieman erilainen hiustuote! Omat hiukseni ovat todella helposti takkuuntuvat, joten tällainen hoitosuihke tulee kyllä lähes päivittäiseen käyttöön. Hiusvaurioiden korjaamiseen en kyllä usko, mutta selvittämisessä tästä voi hyvinkin olla hyötyä. Ja kuten tiedoissa mainittiinkin, tuotteessa on ihana tuoksu, joten sitä suihkutteleekin pääpehkoon ihan mielellään. Olen pitänyt kovasti Schwarzkopfin Gliss -tuotteista, ja oletan tämänkin olevan aivan yhtä mieluisa.


 


Lumene Nordic Chic CC Color Correcting peitekynä


 


LUMENE NORDIC CHIC CC COLOR CORRECTING PEITEKYNÄ


"Helppokäyttöinen täsmätuote neutraloi ihon sävyn epätasaisuuksia vastavärien avulla. Persikansävyinen peitekynä peittää tummia ja sinertäviä silmänalusia, vihreä häivyttää ihon punaisuutta ja violetti kirkastaa sameaa ihoa. Peitekynää käytetään meikkivoiteen tai peitevärin alla tasoittamaan ihon sävyä. Käytä levitykseen sormia tai sivellintä. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Ovh. noin 15,90e/1,8ml."


Hetken luulin tämän olevan valokynä (joita juuri ostin helmikuussa kolmin kappalein), ja olin hieman pettynyt. Mutta oma kynäni olikin tuo persikkainen, tummien silmänalusten peittäjä. Oletan, että jaossa on ollut kaikkia kolmea sävyä, sillä ne mainitaan tuossa kuvauksessa, mutta itse olen ainakin ihan tyytyväinen tähän persikkaiseen. Minulla nimittäin on jo L'Oréalin primer, joka on vihreä ja häivyttää ihon punaisuutta, ja sameutta hoidan sitten ihan muunlaisilla tuotteilla. 


 


Bette Box huhtikuu 2018 sisältö


 


Bonuksena boxiin oli pakattu pari alennuslipuketta, sekä ihana Oscar de la Rentan Bella Blanca -tuoksunäyte. Siis jopa tuoksunäyte oli aivan ihana! Onkohan Bette Box tehnyt minusta nyt jonkun taustaselvityksen, vai katselenko kaikkea vaaleanpunaisten kevätlasien takaa? Olen nimittäin ihan superinnoissani koko lootasta! Suosikkituotteekseni nousee selkeästi Mossan kasvoöljy, ja vähiten innostavaksi (tosin ei huonoksi tai inhokiksi missään nimessä) nimeäisin tuon Lumenen peitekynän. Arvoa boxilla on hieman vajaat 55e. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun tuotelappuun oli merkitty nuo "kohdennus" -tekstit. Onko osa tilaajista sitten saanut hyvinkin erilaista sisältöä? Kerro ihmeessä kommenteissa, mitä sinun laatikostasi paljastui, ja piditkö siitä.


 


Kosmetiikanhuuruista viikonjatkoa!


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Mulla oli paljon huonompi boxi.....

    VastaaPoista
  2. Tämä huhtikuun boksi oli ihan ensimmäinen mulle :) Muuten sama mutta peitekynän väri oli green, mulla kun on couperosaa. Ja tuo Oscar de la Rentan tuoksu oli huippu.

    VastaaPoista
  3. Miten sulla oli näin paljon paremp boxi kuin Kirsihanneleella :O Tuota Mossaa olisin mielelläni testannut, samoin itseasiassa noita kaikkia :D

    VastaaPoista
  4. Joo, tutkiskelin oman postauksen kirjoittelun jälkeen muiden postauksia, ja totesin saman. Osalle sattunut tosi paljon huonommat tuotteet, mikä on tietenkin tosi harmittavaa :( Tykkään kyllä siitä, että tuotteita kohdennetaan paremmin, mutta kyllä boxien pitäisi silti olla mielestäni samantasoiset kaikilla!

    VastaaPoista
  5. Hmm, mielenkiintoista että sulla oli ihan samanlainen loota, jos tilasit ensimmäisen kerran! Ilmeisesti kohdennuksetkaan eivät ole menneet ihan täydellisesti :) Mutta ihana kuulla, että sulle sattui juuri oikeanlainen peitekynä. Ja tuoksusta olen kanssasi ihan samaa mieltä!

    VastaaPoista
  6. Tässä kuussa boxeja on ilmeisesti kohdennettu tarkemmin, ja päälimmäiseksi ovat jälleen tulleet pitkäaikaistilaajat. Tietenkin nyt kun itse sain sen paremman vaihtoehdon boxeista, pitkäaikaistilaaja kun olen, niin olen tyytyväinen, mutta jos omasta boxista olisikin putkahtanut tuo toinen boxi, en olisi ollut yhtään näin iloinen. Esimerkiksi paketillinen luomiväriaplikaattoreita on mielestäni ihan täyttä roskaa, eivätkä ne ole missään nimessä verrattavissa kokonaiseen sivellinsettiin :(

    VastaaPoista
  7. Pitkästä aikaa boksi, jonka kohdalla tilaamatta jättäminen harmittaa. Paitsi että satunnaisen tai uuden tilaajan boksi oli kyllä pettymys eli ei ehkä harmitakaan, heh. Aikamoinen ero pitkäaikaistilaajien ja muiden boksien välillä, moni tilaajista on varmasti harmissaan.

    VastaaPoista
  8. No oho, mun boksi oli kyllä aika erilainen :D Mä ehkä jopa tykkäsin viime boksista itselläni enemmän, luomiväriapplikaattorit... ei varmaan ainakaan itsellä tule käyttöä :D
    Olisin toooodellakin halunnut tuon Mossan öljyn, muttajoo, mitäpä näitä toisaalta vertailemaan, kyllähän sen toisaalta ymmärtää, että pitkäaikaistilaajia halutaan vähän kosiskella.

    VastaaPoista
  9. Olen sun kanssasi ihan samoilla linjoilla! Pitkäaikaistilaajien boxi oli ihan huippu, ja olisi tosiaan harmittanut tilaamatta jättäminen. Toisaalta, muiden lootat olivatkin sitten ihan toinen tarina, ja niihin en olisi rahojani halunnut tuhlata :( Harmittaa muiden puolesta, etenkin kun boxi tosiaankin oli meillä pitkäaikaisilla niin erinomainen! Varmasti olisi ollut mahdollista tasavertaistaa laatikoita edes jonkun verran...

    VastaaPoista
  10. Olen aina ollut sitä mieltä, että on ihan kiva kun pitkäaikaistilaajia muistetaan välillä bonustuotteilla, ja sen takia olinkin innoissani, kun maaliskuussa pääsin itsekin heidän joukkoonsa! Mielestäni kuitenkaan näin suuri heitto boxien laadussa ei ole okei, ja se tuskin myöskään kannustaa uusia tilaajia lähtemään leikkiin mukaan. Toivotaan, että tarkempia kohdennuksia jatketaan, mutta loppuun asti mietityllä ajatuksella :) 
     
    P.s. Mossan kasvoöljy on ollut tosi kiva, ja suosittelen kyllä testaamaan sitä, jos yhtään kiinnostaa :) Mikään huippukallis tuote se ei tosiaan ole!

    VastaaPoista
  11. Minulle tuli täysin sama boxi ja oon myös tyytyväinen. Ainoastaan ruo lumenen "anti dark circles" -kynä oli ihan susi :D Kokeilin sitä tänään eikä ollut mitään apua, ehkä jopa pahensi tilannetta! :D Minulla on toinen lumenen peitevoide silmänalusille ja se peittoaa tän 100-0, on ollu jo vuosia luottotuote. Vai enkö mä vain osaa käyttää tuota?? Laitoin siis voidetta pienen määrän tummille silmänalusille. Kun ei auttanut, laitoi lisää ja lisää ja lisää..... Ei tulosta :D
    Hoitosuihke ja öljy sen sijaan on huippuja!

    VastaaPoista
  12. Kiva kuulla että tykkäsit boxista!
    Monissakin Lumenen tuotteissa on ollut se ongelma, että niitä ei tehdä tarpeeksi vaaleissa sävyissä. Koska olen itsekin aika vaalea, niin tuo tummia silmänalusia korjaava kynä ei auta asiaa ilman muita tuotteita. Mutta näiden päälle on ohjeidenkin mukaan tarkoitus laittaa vielä peitevoidetta tai jotain muuta vastaavaa, joten pelkästään tämän kynän avulla ei pitkälle pötkitä. Itse laitoin siihen päälle vielä Lumenen valokynää, jolloin lopputulos oli todella nätti, eikä tummista silmänalusista jäänyt aavistustakaan :) Suosittelen kokeilemaan sitä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon