Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Kun aivot lyövät tyhjää + ARVONTA

Tiedättekö kun aina välillä tulee niitä hetkiä, kun aivot vain yksinkertaisesti lyövät tyhjää? Kun mietit ja mietit, muttet silti keksi mitään? Minulla taitaa tällä hetkellä olla juurikin tämä writer's blockiksikin kutsuttu ongelma, sillä viimeisimmästä postauksestani on nyt melkein puolitoista viikkoa, enkä oikein vieläkään tiedä mistä kirjoittaa. 


 


Ehkäpä aurinko ja kevät ovat sekoittaneet päätäni hieman, sillä jostain syystä pää tuntuu superkevyeltä. Se on tietysti hyvä asia, mutta tässä tapauksessa  myös hiukan huono, sillä pääni tuntuu kirjaimellisesti olevan tyhjä ideoista. Olen puuhaillut paljon kaikenlaista tässä lähiaikoina, joka saattaa myös olla osasyynä asiaan. Lukemista on paljon, niin pääsykokeiden kuin viihteenkin saralla, on tullut kokoustettua paljon, kirjoiteltua muutakin kuin blogia, ja vietettyä aikaa ystävien kanssa. En ole malttanut istuutua alas, jotta saisi tosissani ronkittua ne blogi-ideat esille. Jossainhan niiden on oltava, eikö?


 


Tämä pieni blogivauvani täyttää parin viikon päästä jo vuoden. Aikaa lentää kuin siivin, ja muistan edelleen kuvankirkkaasti sen päivän kun epävarmasti napsautin "julkaise" -nappia ensimmäistä kertaa. Nyt nappia on klikattua jo lähemmäs 150 kertaa, ja minusta alkaa pikkuhiljaa tuntua, että blogini flow on löytynyt (pienestä ideakatkoksesta huolimatta). Joitain asioita haluan kuitenkin vielä kehittää, joten muutoksia ja uusia juttuja blogini seuraajat voivat odottaa näkevänsä seuraavan kuukauden tai kahden aikana. Mutta niistä tosiaan enemmän sitten, kun se on ajankohtaisempaa!


 


Vaikka vielä tälläkin hetkellä postausideat ovat hieman vähäisiä, niin aion aktivoitua postailussa heti tästä alkaen. Muutama kiva postaus on jo työn alla! Kertokaa kuitenkin ihmeessä kommenteissa, minkälaisista jutuista haluaisitte lueskella? Nythän blogini koostuu tavallaan kolmesta osasta: kosmetiikka, kevyet oman elämän postaukset, ja syvällisemmät postaukset. Mistä olet itse nauttinut eniten? Voit vaikka mainita esimerkkejä suosikkipostauksistasi!


 


Blogiarvonta voitto huhtikuu 2018


 


Kaikkien mielipiteensä kertoneiden kesken arvon ihanan kosmetiikkatuotepaketin, jonka arvo on noin 140e. Liitäthän kommenttiin toimivan sähköpostiosoitteen, jotta saan sinut kiinni voiton sattuessa kohdalle. Palkintopaketti sisältää seuraavat tuotteet:


Carmex Classic -huulivoide (arvo noin 3e)


Ibero ripsikampa (arvo 5,80e)


L'Oréal Paris Infaillible Mattifying Primer (arvo 12,90e)


Lumene Raspberry Miracle Shine -huulipuna sävyssä 109 Viileä yö/Chilly Night (arvo 11,90e)


Lumene Nordic Seduction -huulikiilto sävyssä 12 Ilta/Dusk (arvo 17,90e)


Lumene Lähde Bi-Phase -misellivesi (arvo noin 5e)


Lush Dream Cream -käsi- ja vartalovoide (arvo noin 4,80e)


Lush Snowcloud -saippua (arvo ei tiedossa)


Makeup Revolution Salvation Velvet -huulilakka sävyssä Velvet Black Heart (arvo 3,79e)


Natusan Baby -vauvaöljy (arvo 3,90e)


Nivea Cellular Anti-Age -seerumi (arvo noin 19e)


Oriflame Milk & Honey -kosteuttava käsivoide (arvo 13e)


Oriflame Milk & Honey -käsikuorintavoide (arvo 13e)


Samaskoru Hunajakenno -korvakorut (arvo 14,90e)


Technic Highlights Stick -korostusväripuikko (arvo noin 3e)


Techinc Get Gorgeous Bronze -puuterihighlight (arvo 9,90e)


Lisäksi näytekokoisia tuotteita pakettiin lähtee yhteensä 21 kpl ColgateltaPepsodentiltaZiajaltaZadig & VoltaireltaDermosililtaL'OréaliltaApeironiltaLumeneltaCliniquelta ja Neal's Yard Remediesilta.


Palkinto arvotaan blogin synttäripäivänä, eli 18.4, ja aikaa osallistua on 17.4. klo 23.00 saakka! Jos en saa voittajaa kiinni kahden päivän kuluessa, arvon toisen voittajan.


 


Kiitos jo etukäteen kaikille kommentoijille!


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Tietsä, et mä olen tykännyt lukea kaikkia sun postauksia, joten ihan samalla mallilla voit mun puolesta jatkaakin :). Toki luen kaikki, jos vain voin, kertoipa ne vaatteista, avokista, suvusta, ruokailusta, meikeistä tai säästä :D

    VastaaPoista
  2. Olisi kiinnostava lukea siitä, miten arjessa voi huomioida ekologisia ja eettisiä näkökohtia: miten arvot vaikuttavat ostopäätöksiin, ruokavalioon, arjen ratkaisuihin kuten vapaa-ajan viettoon, kierrättämiseen tai kulkuvälineen valintaan. :)

    VastaaPoista
  3. Päivän meikit on kivoja, mutta tykkään lisäki paljon kaikenlaisista tuotekokeiluista ja arvosteluista. Myös sopivassa suhteessa jotain omaan elämään liittyvää on mukava lukea.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  4. kosmetiikka postaukset ja tuotekokeilut :)

    VastaaPoista
  5. Kaikenlaiset kosmetiikkajutut kiinnostaa erityisesti, mutta kiinnostaisi myös vaate- ja tyylijutut ja niitä voisi omasta puolestani lisätäkin blogiin :) tietty kaikenlaiset jutut tulee luettua! Mukana upeassa arvonnassa ja onnea blogille!

    VastaaPoista
  6. Minua kiinnostaa kosmetiikkajutut, varsinkin uutuustuotteiden esittelyt. Tykkään myös lukea reissupostauksia, oli sitten kyseessä matkat Suomessa tai ulkomailla. Ylipäätään ostospostaukset ovat myös kiinnostavia.
    Ja vielä onnittelut blogisynttärien johdosta!

    VastaaPoista
  7. Tykkään kaikista kosmetiikka postauksista! Blogisi on ihana!
    Onnittelut :)

    VastaaPoista
  8. Tykkään tosi paljon kosmetiikkapostauksista! Ois kiva myös lukea sisustusjuttuja, jos sellaisille löytyy inspistä! :)

    VastaaPoista
  9. Kosmetiikka, tuotekokeilut, uutuudet ja vertailu.

    VastaaPoista
  10. Eniten kiinnostavat kosmetiikkajutut ja niiden osalta tuotearvostelut :)

    VastaaPoista
  11. Kosmetiikkajutut kiinnostaa aina, mutta välillä on mukava lukea syvällisempiäkin juttuja :-)

    VastaaPoista
  12. Ihana kuulla :) Samanlaista sillisalaattia on luultavasti tiedossa jatkossakin!

    VastaaPoista
  13. Tämän kaltaisia postauksia en olekaan kirjoittanut yhtäkään tänne blogin puolelle. Hyvä idea siis, pistän sen "tuotantolinjalle" :)

    VastaaPoista
  14. Kiva kuulla, että päivän meikit ovat innostaneet! Niitä on tulossa jatkossakin :)

    VastaaPoista
  15. Ne eivät tule varmasti loppumaan blogista! Sen verran voin luvata :)

    VastaaPoista
  16. Tyylipuoli onkin blogissani jäänyt aika vähäiselle, kiva kuulla että sekin kiinnostaisi :) Laitan asian työn alle!

    VastaaPoista
  17. Opiskelijabudjetilla reissailee valitettavan vähän, mutta ainakin yksi Italian matka on tälle kesälle luvassa :) Sieltä tulee ainakin ihan varmasti juttua!

    VastaaPoista
  18. Kiitos! Ihana kuulla että tykkäät :)

    VastaaPoista
  19. Pienen budjetin vuoksi en ole päässyt mitenkään ihan superisti sisustamaan meidän kotiamme, joten se ei vastaa niitä blogimaailman stereotypioita vaaleine lattioineen ja marmoritasoineen. Mulla on silti paljon sisustusesineitä, ja muutama ihan suosikki sisustuselementti kotona :) Ainakin niistä voisin kirjoitella blogiin, kunhan kevätsiivoukset on hoidettu! 

    VastaaPoista
  20. Näitä tulee varmasti löytymään blogin puolelta jatkossakin :)

    VastaaPoista
  21. Tuotearvostelujakin on tulossa, joten kannattaa pysyä kuulolla ;)

    VastaaPoista
  22. Kiva kuulla! Mä tykkään itsekin vaihtelusta, ja aina välillä haluan kirjoitella aiheista, jotka oikeasti luovat ajatuksia :)

    VastaaPoista
  23. Kaikki kosmetiikkapostaukset tulee luettua ja tykkään tuotevertailuista ja -testauksista.

    VastaaPoista
  24. Minä pidän sinun tavastasi kirjoittaa ja käsitellä asioista laidasta laitaan, että mitään yksittäistä postausta en osaa suosikiksi nostaa.
    Itselleni blogien lukeminen on lähinnä kevyttä ajankulua, en kaipaa raskassoutuisuutta tällä saralla, kun sitä on elämässä jo muutenkin ihan riittämiin :)

    VastaaPoista
  25. Tuoteuutuudet, esittelyt.. ja reissuista, paikoista Suomessa ja maailmalla on aina kiva lukea.

    VastaaPoista
  26. Tuotepostaukset on ollut mieleisiä :)

    VastaaPoista
  27. Tuoteuutuudet kiinnostaa aina =).

    VastaaPoista
  28. Tuotetestit kiinnostavat. Toki ihan tavallisesta arjestakin on kiva lukea: vaikkapa my day -tyyppisesti.

    VastaaPoista
  29. Jos yksi suosikki pitäisi valita, se olisi päivän meikki -postaukset.
    Mukaan kivaan arvontaan.

    VastaaPoista
  30. Tuotetestit kiinnostavat :)

    VastaaPoista
  31. Erityisesti pidän kaikista kosmetiikkaan liittyvistä postauksista. Bettebox-postausten takia oon tänne löytänytkin. (Me muuten tykätään boxissa ihan täysin eri jutuista ) Oon jo oppinu, et jos boxi on epämieluisa sulle, niin sitä mieluisampi se on mulle

    VastaaPoista
  32. Niille ei tule näkymään loppua ihan piakoin, joten kannattaa pysytellä kuulolla :)

    VastaaPoista
  33. Tosi kiva kuulla! Suurimmaksi osaksi blogini taitaakin olla juuri tuota kevyttä lukemista. Itsekin tykkään jakaa mieluummin mukavia juttuja, mutta välillä tulee pakottava tarve puhua vähän "hankalimmistakin" aiheista :)

    VastaaPoista
  34. Tuote-esittelyt tuntuvatkin olevan tosi suosittuja, mitä en sinänsä ihmettele yhtään. Itsekin tykkään niitä lukea muiden blogeista :)

    VastaaPoista
  35. Kiva kuulla! Kävithän jo lukaisemassa mun uusimman huulipunapostaukseni ;)?

    VastaaPoista
  36. Niin minuakin :)

    VastaaPoista
  37. My day -postausta olen jonkun aikaa jo miettinytkin, mutta unohdan aina ottaa kuvia päivän aikana! Pitäisi varmaan ottaa itseäni vähän niskasta kiinni siinä asiassa :)

    VastaaPoista
  38. Ihana kuulla, että päivän meikit ovat olleet mieleen :) Niitä on kiva myös toteuttaa, vaikka postausten teko viekin enemmän aikaa muihin verrattuina.

    VastaaPoista
  39. Tuotetestit on mustakin kivoja, etenkin kun olen se osapuoli, joka niitä pääsee tekemään :) Ihanaa, jos innostus kantautuu sinne ruudun toisellekin puolelle!

    VastaaPoista
  40. Hauska kuulla! Mielipiteitä todellakin on monia, ja mä olen useasti itse huomannut, ettei omani kuulu välttämättä valtavirtaan. Etenkin kun olen niin kärkäs "joko tai" -ihminen :) Se on itseasiassa alunperin se syykin, miksi päätin blogia lähteä kirjoittelemaan! Halusin alustan, jolle julkaista mielipiteeni Bette Boxista, ja tietenkin siinä ohessa myös kaikesta muusta kosmetiikasta. Tämän kuun Bette Boxia odotellessa ;)

    VastaaPoista
  41. Kosmetiikkapostausten vuoksi blogisi löysin, mutta myös syvällisemmät jutut ovat aina kiinnostavia!

    VastaaPoista
  42. Pidän blogin monipuolisuudesta ja tavastasi kirjoittaa :) Kosmetiikkaan liittyen löytynyt monta uutta tuotetta itselle täältä. Jatka samaa rataa :)

    VastaaPoista
  43. Pidän blogin monipuolisuudesta ja tavastasi kirjoittaa :) Kosmetiikkaan liittyen löytynyt monta uutta tuotetta itselle täältä. Jatka samaa rataa :)

    VastaaPoista
  44. Kosmetiikkajutut ja tuotetestailut on ihan parhaita postauksia!

    VastaaPoista
  45. Kiva kuulla että molemmat kelpaavat :) Kosmetiikkapostausten kautta tuntuu suurin osa tänne löytäneenkin, enkä yhtään ihmettele.

    VastaaPoista
  46. Ihana kuulla, että kivoja tuotteita on löytynyt! Sitä vartenhan mä täällä kirjoittelen, jotta joku muukin hyötyisi omista oivalluksistani :)

    VastaaPoista
  47. Hauska kuulla! Niistä ei onneksi ole ollut pulaa :)

    VastaaPoista
  48. mieluiten vähän kaikkea sekaisin, sopivassa suhteessa :-)

    VastaaPoista
  49. Kevyet, ihanat, hauskat jutut kiinnostaa, en siis tykkää liikaa raskaista asioista ja koetan välttää herkkänä ihmisenä lukemasta niitä koska sitten mietin niitä ja se ei auta ketään. Pukeutumis - ja meikkaus ovat minulle tärkeitä aiheita sekä kaikki kivat ruokajutut sekä ravintolaesittelyt.

    VastaaPoista
  50. Kaikki meikkeihin ja kauneuteen liittyvät postaukset eli päivän meikit yms. ovat ihan lemppareitani! Myös tuotetestit ovat olleet todella kiinnostavia, sillä saa itsekin vähän vinkkiä mitä kannattaisi ostaa ja mitä ei. :)

    VastaaPoista
  51. Olen tykännyt oikeastaan ihan sellaisesta jokapäiväisestä kirjoittelusta arjesta, koska niihin voin samaistua tosi hyvin. Päivän meikit ovat tosi kivoja postauksissa ja olen saanut niistä inspiraatiota! 3rikatms(at)gmail.com

    VastaaPoista
  52. Meikkipostaukset on mun lemppareita :)

    VastaaPoista
  53. Kosmetiikkapostaukset ovat lemppareitani, mutta henkilökohtaisemmat postaukset ovat myös tosi kivoja. Onhan se mukava tietää minkälainen ihminen postauksia kirjoittelee :) Upea arvonta tämä!
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Itse kosmetiikka harrastajana tietysti rakastan kaikkia niihin liittyviä juttuja :) Varsinkin tuote-esittelyt ovat kiinnostavia kun saa lukea kokemuksia ennen kuin itse ryntää kauppaan!

    VastaaPoista
  55. Tuotearvostelut ja kosmetiikkapostaukset ovat mielenkiintoisimpia.

    VastaaPoista
  56. Tykkään lukea blogiasi koska on niin paljon kaikkea josta itsekin tykkään, kosmetiikkajutut ovat se ykkösasia, samoin musiikki on minulle tärkeä rentoutumisen takia kun painan pitkää päivää, muotikin on omalla tavallaan siinä heti kolmosena.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  57. Minä tykkään kauneuteen ja kauneudenhoitoon liittyvistä postauksista. Omassa elämässä tapahtuu niin paljon, että haluan vastapainoksi kaikkea kepeää ja ihanaa:)

    VastaaPoista
  58. Kosmetiikan takia luen blogia, mutta mukavia on myös syvällisemmät postaukset, hienoa että rehellisesti kerroit mielenterveyden haasteistasi ja olet kertonut positiivisesti tekemästäsi vapaaehtoisuustyöstä. Seksuaaliterveyttä on hyvä olla myös sivunnut. Bette boxista on kiva kun niin rehellisesti kerrot mitä mieltä olet.l

    VastaaPoista
  59. Uiiih, miten herkku palkinto! Sulla on hyvät blogiaiheet olleet, tykkään että on sitä "pinnallisempaa" ja välillä syvällisempääkin ja oman elämän jakamista. Tykkään meikkipostauksista ja shoppailuista yms.

    VastaaPoista
  60. Kiitos kaikille osallistuneille, ja pahoittelut arvonnan viivästymisestä! Voittaja on nyt arvottu, ja hänelle on lähetetty sähköpostiviesti asian tiimoilta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon