Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Ihanimmat äitienpäivälahjat Lushilta

Lush on kyllä ihan ehdottomasti sesonkituotteiden ihmemaa, ja uusia tuotteita tulee myyntiin lähes kuukausittain! Tällä kertaa vuorossa ovat äitienpäivätuotteet, jotka ovat jo saapuneet liikkeisiin, vaikka itse päivään on vielä reilusti aikaa. Kävin eilen itsekin paikan päällä tutustumassa mammasesongin tuotevalikoimaan, johon kuuluu tänä vuonna viisitoista värikästä kylpy- ja suihkutuotetta. Tuotteista kolme on kylpypalloja, viisi kylpyvaahtoja, viisi saippuoita, yksi suihkusaippua, ja yksi hierontapala. Lisäksi saatavilla on viisi erilaista äitienpäiväksi räätälöitä lahjasettiä, joista löytyy sekä sesonki- että vakituisia tuotteita Lushin valikoimasta.


 


Lush Mum In A Spin


Mum In A Spin


 


Madame President on värikäs kylpypallo, joka on selkeästi saanut hieman innoitusta Yhdysvaltojen lipusta. Se jättää kylpyveden ihanan värikkääksi ja mielen levänneeksi ja virkeäksi. Pallo myös pitää ihon pehmeänä ja puhtaana, ja se sisältää mm. greippi- ja petitgrainöljyä. Hintaa tuotteella on 9,95e.


 


Incredible Mum on myös kylpypallo, tosin tällä kertaa se muistuttaa ennemminkin supersankaria viittoineen ja naamioineen. Tuote tekee kylpyvedestä kirkkaiden värien pirteän pyörremyrskyn, ja nostattaa positiivisuuslevelit kattoon. Pallo sisältää mm. appelsiininkukka-absoluuttia, ja bergamotti- ja ylang ylang -öljyjä. Hintaa sillä on 9,95e.


 


Lush Madame President, Baa Bar, Mum In A Spin, Mum, Look What I Made For You


Mum, Look What I Made For You, Madame President, Mum In A Spin, Baa Bar


 


Yksi suosikeistani on Purple Drain -niminen kylpyvaahto, joka on macaron -leivoksen muotoinen. Prince -vertauksen lisäksi tuotteessa on erinomaista sen herkullinen tuoksu, kaunis violetti väri ja ihoa lämmittää, mausteinen vaikutus. Herkullisen vaahdon raaka-aineita ovat mm. neilikannuppu-, piparminttu-, ja mustapippuriöljy, sekä ihastuttava Reilun kaupan sheavoi. Kylpyvaahdon voi ostaa itselleen hintaan 7,95e.


 


Mum In A Spin on spinnerkylpyvaahto, joka on edelleen mielestäni ihan huippuhauska keksintö! Tuote laitetaan juoksevan veden alle, jolloin se alkaa pyöriä puisen osan varassa ja luoda kylpyyn upeita vaaleanpunaisia vaahtomeriä. Vaahdon tuoksut rauhoittavat mieltä, sillä sen raaka-aineluetteloon kuuluvat mm. ylang ylang- ja laventeliöljy sekä tonkapapuabsoluutti. Hintaa pyörivällä kylpyvaahdolla on 9,95e.


 


Lush Incredible Mum


Incredible Mum


 


Myös toinen macaron -leivoksen muotoinen tuote pääsi suosikikseni tästä sesonkikokoelmasta. Citrus Are Doing It For Themselves on herkullisen näköinen ja tuoksuinen kylpyvaahto, joka virkistää ihoa ja mieltä tehokkaasti. Sitruksinen vaahto sisältää mm. greippi- ja sitruunaöljyä sekä sheavoita, joten ihanan kesäisen kylvyn tällä todellakin saa aikaan! Hintaa tuotteella on 7,95e.


 


Useista saippuoista ehkä itseäni visuaalisesti miellyttävin on Purple Loosestrife, joka tuoksuu todella kukkaiselta. Ei ihmekään, sillä se sisältää esimerkiksi orvokinlehti- ja ruusuabsoluutteja, sekä hibiscus- ja laventelisiirappia! Kaunis naisellinen saippua on suunniteltu tuoksumaan pitkään ja hartaasti, niin kuin itse asiassa kaikki tämän kokoelman saippuoista. Hintaa tuotteella on 8,95e.


 


Lush Citrus Are Doing It For Themselves, Purple Drain, Mother Of Pearl


Citrus Are Doing It For Themselves, Purple Drain, Mother Of Pearl


 


Toinen, ihanan keväinen, saippua on vihreä-keltainen Chamomille Lawn. Saippua rauhoittaa ja rentouttaa niin ihoa kuin mieltäkin, ja se sisältää muun muassa kamomilla-, laventeli- ja neroliöljyjä. Pirtsakka väritys ja kaunis kukkakuviointi saavat odottamaan kesää innolla! Hintaa tuotteella on 8,95e.


 


Seuraava saippua on pirtsakan keltainen Lemon Zest, joka lämmittää ja valaisee jokaisen suihkuhetken. Tuote sisältää mm. kookos-, sitruuna- ja ruusupuuöljyä, sekä tuoretta sitruunan kuorta, joilla herkullisen aurinkoinen kokemus on taattu. Tämänkin saippuapalan hinta on 8,95e.


 


Lush Purple Loosestrife, Chamomille Lawn, Lemon Zest


Purple Loosestrife, Lemon Zest, Chamomille Lawn


 


Saippuoista ehdoton suosikkini on Raspberry Milkshake, joka ei ainoastaan tuokse syötävän hyvältä, vaan myös näyttää! Saippua kuorii hellästi ihoa ja saa sen kauniin kirkkaaksi. Raaka-aineista löytyvät mm. tuoretta vadelmamehua, mantelimaitoa, vanilia-absoluuttia ja davanaöljyä. Liikkestä minulle osattiin kertoa, että tuote on ollut hyvin suosittu, enkä yhtään epäile! Hintaa herkkusaippualla on 8,95e.


 


Mother Of Pearl on kolmas macaron -leivoksen mutoinen kylpyvaahto, joka värjää veden trooppisen siniseksi. Tuote virkistää mieltä ja pehmentää ihoa, ja sen raaka-aineisiin kuuluvat esimerkiksi jasmiini-, mimosa- ja appelsiininkukka-absoluutit, sekä sheavoi. Jos tropiikin matka tulee liian kalliiksi, niin tämän saa huomattavasti edullisempaan 7,95e hintaan.


 


Lush Raspberry Milkshake


Raspberry Milkshake


 


Mum, Look What I Made You on ihanan leikkisä kylpypallo, joka jättää jälkeensä upean oranssisen kylpyveden. Todellakin mieltä piristävää! Pallo sisältää mm. kaakaoabsoluuttia, kookosmaitopuuteria, kookoksenkukkanektaria ja mateliöljyä. Tämäkin tuote vie siis käyttäjänsä hetkelliselle matkalle tropiikin lämpöön. Kylpypallon hinta on 9,95e.


 


Antiope on kokoelman ainoa suihkusaippua, vaikka toki muitakin saippuoita voi käyttää vartalon pesussa. Se on pakkaukseton tuote, jonka tuoksu on aiheuttanut eriäviä mielipiteitä. Sen luvataan antavan boostia itsevarmuuteen, sekä pitävän väsymyksen loitolla. Tuote sisältää esimerkiksi valkoista savea, ja  galbanum- ja appelsiiniöljyä. Hintaa saippualla on 15,95e.


 


Lush Antiope


Antiope


 


Rosebud on saippua, joka saa jokaisen ruusufanin kuolaamaan. Tuoksu on voimakas ja luonnollinen, ja saippua pehmentää ihoa ihanasti. Se sisältää mm. kauramaitoa, ruusuvettä, neroliöljyä ja tuberoosa-absoluuttia, luoden kukkaistuoksuisen pakohetken arjen kiireistä. Myös tämän saippuan hinta on 8,95e.


 


Honey Bear on ainoa hierontapala äitienpäiväkokoelmassa, ja se näyttää nimensä mukaan ihan nallekarhulta. Omasta mielestäni se ei kuitenkaan tuoksu ihan niin hunajaiselta, kuin nimestä päätellen voisi kuvitella. Hierontapala pehmentää, kosteuttaa ja lämmittää ihoa, ja se sisältää esimerkiksi hunajaa, tonka- ja vanilia-absoluuttia, sekä sheavoita. Kuivista ja karheista kohdista pääset eroon 11,50e hintaan.


 


Lush Honey Bear


Honey Bear


 


Kokoelman viimeinen tuote on Baa Bar kylpyvaahto, joka takaa sen, ettet joudu illalla laskemaan lampaita. Muun muassa laventeli- ja ylang ylang -öljyt, tonka-absoluutti ja soijamaito rauhoittavat ja rentouttavat sinut rankimmankin päivän päätteeksi. Puhumattakaan ihanasta vaalean violetista vedestä, jonka se jättää jälkeensä, tietenkään kuplia unohtamatta. Hintaa tällä unilääkkeellä on 6,95e.


 


Lush Rosebud


Rosebud


 


Tällä reissulla en napannut mitään äitienpäivätuotteista itselleni, sillä ostoslistalla oli jotain aivan muuta. Niistä kerron kuitenkin vasta myöhemmin omassa postauksessa, mutta sen verran voin jo paljastaa, että hiukset olivat ostoksia valittaessa olennaisessa osassa!


 


Lush äitienpäivä lahjat


 


Minkä Lushin tuotteista sinä käärisit äitienpäiväpakettiin? Tai vaihtoehtoisesti, minkä tuotteen toivoisit löytyvän omasta paketistasi?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Kaikkiahan noita voisi kokeilla :) , mutta maksaako yksi kylpypallo ja onko se vain yhteen kylpyyn 9.95 eur? Tosi kalliitahan nuo ovat...en tiedä raskisinko ostaa :)

    VastaaPoista
  2. Hinnat vähän vaihtelee pallon mukaan, mutta  ovathan ne aika tyyriitä yhtä käyttökertaa varten. Toisaalta, meillä ei kotona ammetta olekaan, joten teen palloista jalkakylpyjä. Silloin niistä riittää jopa neljään käyttökertaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon