Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Kutrit kesäkuntoon L'Oréalilla

Sain eilen käsiini L'Oréal Paris Beauty Board -ohjelman kautta superkivoja hiustuotteita, ja kyselin Instagramissa, kiinnostaisiko ketään postaus niistä. Suurinta osaa näytti kiinnostavan, ja koska innostukseltani otin tuotteet heti eilen testaukseen, saatte nyt jo tänään kuulla ensimmäisistä käyttökokemuksistani. Muistuttelen tässä vielä, että vaikka tuotteet olenkin saanut ilmaiseksi, niin kyse ei ole yhteistyöstä, eikä Beauty Board -ohjelma ole millään tavalla linkitetty blogini toimintaan. 


 


L


 


Viidestä tuotteesta neljä on L'Oréal Elvitalin uutta Dream Lenght -sarjaa, joka on suunniteltu kaikille meille, jotka kaipaavat apua hiusten kasvattamiseen, sekä heille, jotka haluavat ylläpitää omaa unelmapituista hiustaan mahdollisimman hyvin. Ihanan kesäiset ja pirteät pakkaukset miellyttävät silmää, mikä ainakin itselleni on aina kiva lisä tuotteita käytettäessä. Sarjaan kuuluu Restoring shampooSuper Detangler -hoitoaineSavior Mask -hiusnaamio, ja No Haircut Cream -hoitoaine. Kaikki tuotteet tuoksuvat herkullisen naiselliselle, mutta en osaa oikein sanoa, onko tuoksu enemmän kukkainen vai hedelmäinen. Omasta mielestäni vähän siitä väliltä. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät kasviperäistä keratiinia, risiiniöljyä ja erilaisia vitamiineja, joiden luvataan suojaavan, ravitsevan, korjaavan, ja hoitavan hiuksia.


 


L


 


Restoring shampoo yllätti minut positiivisesti, sillä se oli todella riittoisaa, ja vaahtosi käytössä ihanasti. Se myös puhdisti erittäin likaiset hiukseni yhdellä pesukerralla, eikä jättänyt niitä kuiviksi tai karheiksi, kuten monet muut markettishampoot. Huomasin sen jo ennen minkään hoitavan hiustuotteen käyttöä ihan selkeästi. Ilmeisesti shampoota on saatavilla kolmessa eri koossa, joista omani (250ml) on pienin. Esimerkiksi Prismassa tuote maksaa vajaat kolme euroa, joka ei mielestäni ole paha hinta kyseisestä tuotteesta.


 


L


 


Super Detangler -hoitoaineessa lempiasiani oli sen koostumus. Aine oli niin paksua ja täyteläistä, että se olisi helposti mennyt myös hiusnaamiosta. Levitin hoitoainetta ainoastaan hiusten pituuksiin, painottaen latvoja, ja se selvitti neljä päivää nutturalla olleet takkuhiukseni alta aikayksikön. Lienee selvää, että myös tämä tuote oli siis positiivinen kokemus! Hoitoaine ei myöskään tahmannut, vaan se oli sileää ja pehmeää. 200ml tuotetta maksaa Prismassa myöskin vajaat kolme euroa, joten alle kuudella eurolla saa sekä shampoon että hoitsikan.


 


L


 


Savior Mask olikin sitten vielä paksumpaa ja täyteläisempää kuin sarjan hoitoaine. Ihan niin kuin voisi kuvitellakin. Olen testannut L'Oréalin hiusnaamioista muitakin, mutta tämä on kyllä ehdoton suosikkini. Toisin kuin hoitoainetta, levitin tätä koko hiuksiin, sillä minulla tulee takkuja myös lähelle hiusten juurta. En kuitenkaan käytä hiusmaskeja joka pesun yhteydessä, joten tuote ei ole elinvoimaisemmallekaan hiusten osalle liian hoitava. Koska tuote on niin täyteläistä, sitä on helppo käyttää liian suuria määriä, mutta ainakin itselläni pienikin määrä hoiteli hyvän osan hiuksista. Tämä tuote on hieman hintavampi, mutta hiusmaskit tuppaavat yleensä olemaankin. 300ml purkki maksaa Prismoissa noin viisi euroa.


 


L


 


No Hairut Cream on ikäänkuin hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja sitä voi käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin. Itse testasin sitä kuiviin hiuksiin hiustenpesusta seuraavana aamuna. Käytin tuotetta hiusten latvoista arviolta kymmenen senttiä ylöspäin. En huomannut hiuksissa sen suurempia muutoksia aluksi, mutta hiusten muotoilun jälkeen latvat näyttivät ainakin omaan silmään huomattavasti paremmilta kuin yleensä. Syykin selvisi pulloa tarkemmin tutkimalla: voiteessa on myös lämpösuoja 180:een asteeseen saakka! Voi olla, että tämä tuote kaipaa pidempiaikaista testailua, jotta voin olla varma, tekeekö se hiuksista oikeasti terveemmän näköiset vai ei. En pikaisella Googlettelulla löytänyt hintaa tuotteelle, mutta kuvittelisin, että samoissa summissa pyöritään, kuin muidenkin tuotteiden kohdalla. Pullo on kooltaan 200ml.


 


L


 


Viimeinen tuote, vaikka kesäinen mielestäni onkin, ei kuuluu Dream Lenght -sarjaan. Kyseessä on nimittäin hiusten muotoiluun tarkoitettu Stylista The Beach Wave Mist, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan suolasuihke. Olen aikaisemmin käyttänyt Balmainin suolasuihketta, mutta tämä L'Oréalin on kyllä ainakin huomattavasti raikkaamman tuoksuinen. Voi olla, että oma hiuslaatuni ei ole se kaikkein ihanteellisin testikohde noille rantalaineille, sillä taipuisat hiukseni tuppaavat näyttämään sellaisilta joskus jo luonnostaankin. Olen kuitenkin tehnyt monia kiharakampauksia juurikin suolasuihketta apuna käyttäen, sillä se saa kiharat pysymään ja antaa lättätukalle hiukan lisää tekstuuria. Tätä L'Oréalin suihketta testasin ensin letit + hiustenkuivaaja metodilla, mutta lopputulos oli omaan makuuni liian pliisu. Otin siis avuksi suoristusraudan, jolla kuumensin suolasuihkeella kostutettuja hiuksia, ja johan alkoi tapahtua! Lopputulos oli mukavan rento, yksinkertainen ja vähän "sotkuinen", vaikka annoin kiharoille aikaani vain vajaat kymmenen minuuttia. Vai mitä mieltä itse olette?


 


Kirsikka W. Beach waves


Kirsikka W. Beach waves


Kiharainen pää on kyllä ehdoton suosikkini kesäkampauksista, ja mitä helpommin ne saa aikaan, sitä parempi! En ole vieläkään nimittäin päässyt eroon hiustumpeloudestani.


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Oi, aivan ihanan näköiset purnukat! <3 Hauskaa, että juurikin tuollainen väritys liitetään kesään. Cleanin tuoksuissakin joku ranta/aurinko/mikälie tuoksu on myös ihan samanlaisissa väreissä!

    VastaaPoista
  2. En osaa itsekään sanoa, mikä kyseisestä väriyhdistelmästä saa niin piristävän! Yleensä en edes nauti oranssista kovinkaan paljon, mutta nää nyt olivat ihan täydellisen sävyisiä :) 

    VastaaPoista
  3. Rakastan hiusmaskeja. Pitää näitäkin joku kerta ostaa!

    VastaaPoista
  4. Niinkuin tekstistäkin varmaan jo huomaa, niin suosittelen kyllä! Ainakin näin muutaman käyttökerran jälkeen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon